Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

2010.12.21. 21:02

kzoli819 írta:Öröm olvasni a sok dieseles kollégának mekkora sikerélményét, hogy -8; -10; -15 fokban hogy indul az autója.
Vajon a benzinesek miért nem számolnak be ilyenekről :?: :?: 8O
Jah! Mert nekik ez alap, hogy ilyenkor is indul gond nélkül :twisted: :twisted: :lol: :lol: :benzin :hehe

Még jó :)

2010.12.21. 21:28

kzoli819 írta:Öröm olvasni a sok dieseles kollégának mekkora sikerélményét, hogy -8; -10; -15 fokban hogy indul az autója.
Jah! Mert nekik ez alap, hogy ilyenkor is indul gond nélkül :twisted: :twisted: :lol: :lol: :benzin :hehe

Nincs miről beszélni alap.
Mínusz 13,5-ben is azonnal indul, pedig elvileg még az első gyári 110 AH-s akksi van benne (5 éves).

2010.12.21. 21:36

Nem azért fiúk, de ti írjátok állandóan, hogy a mienk nem indul! Mi csak tudatjuk, hogy indul. Mert egy BMW mindig indul!

2010.12.21. 21:41

:taps:

2010.12.21. 22:09

Tomy003 írta:
tibi666 írta:Nem túl meglepő módon (illetve a benzines klubtársak biztosan csodálkozni fognak), egy -10-ben kint töltött éjszaka után az 530d is pöcc röff indult. Normális gázolaj, jó állapotú motor és nincs gond egy dízel hidegindításával.

Már én is hozzá szolok. Nekem kint áll az autó mert nincs garázs vagyis van de csak a családi autó áll bent . Szoval nekem kint áll az autó mindig ha minusz 15 fok van is rögtön indul. Ukrán gázolaj ezt még hozzá teszem.

Ukrán gázolaj...még szép, hogy indul :wink: szibériában is ugyanaz van mint, a nagytesó bármely volt tagállamában 8)
Azért ne hireszteld ilyen szűk nyilvánosság előtt az adó nélküli jövedéki terméket...bár remélem a VPOP a pi...a.hu-t olvasgatja :P :P :P

2010.12.22. 00:16

Húztam én már benzinest!
Idén is!

2010.12.22. 00:24

simi64 írta:Húztam én már benzinest!
Idén is!

Be csúszott az árokba?
Kezdőknél ez előfordul. :wink:

2010.12.22. 05:08

Ezen semmi rossz nincs a határ nincs messze tölünk kijárok minden héten egyszer:D Nem másoktol veszem:D Ezért vagyok benne biztos hogy jo minöséget tankolok nem pancsolt szart mint ahogy mások mondják hogy nem tenném bele a kocsiba:D

2010.12.24. 01:21

Megint szarul álltok!
Sajnállak Benneteket :!:

2010.12.24. 09:55

simi64 írta:Megint szarul álltok!
Ja!Ne is mondd!Jó volna ,ha a kis, komplexusoktól gyötört,nemsokára törött könyökkel asztal alatt hokizós benzines "barátunk",(Fekete Angéla, aki inkább BMX,mint BMW) beregisztrálna néhány újabb benzines sztorival. :lol:

2010.12.24. 20:13

Áááá! Ez csak azért van, mert nektek van időtök szavazni, még izzít a gép. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

2010.12.24. 21:02

kzoli819 írta:

Áááá! Ez csak azért van, mert nektek van időtök szavazni, még izzít a gép. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Meg az is hozzátartozik, hogy egy kicsit enyhébb az idő és most épp szeretik a dízelt! :lol: :lol:

2010.12.24. 22:17

:diesel HIDEGBEN IS SZERESSÜK :diesel :tilt :lol:

2010.12.24. 22:35

gabec írta:
Ja!Ne is mondd!Jó volna ,ha a kis, komplexusoktól gyötört,nemsokára törött könyökkel asztal alatt hokizós benzines "barátunk",(Fekete Angéla, aki inkább BMX,mint BMW) beregisztrálna néhány újabb benzines sztorival. :lol:

Helo
Ha leszámolnánk a Sali szavazatait akkor elég JÓL állnátok :lol: :lol: :lol:

2010.12.26. 18:28

velencei75 írta:
HIDEGBEN IS SZERESSÜK :lol:

Nézegetni... :lol:

2010.12.26. 18:47

strobi írta:
velencei75 írta:
HIDEGBEN IS SZERESSÜK :lol:

Nézegetni... :lol:

vagy ha nem használják! :lol: :lol:

2010.12.27. 17:08

lepke írta:
gabec írta:

Helo

Nem tudom, de ezen valahogy nem akadnak ki a Benyások. Csak a olajosok aggódnak állandóan a szavazás miatt.

Jackson, aki mint benya élvezi a pöc brümm-öt és nem aggódik hogyan szakadnak bele az izzitó gyertyák
ui: Boldog újévet minden benzin-dízel csatára kiváncsi klubtagnak

2010.12.27. 17:18

jackson írta:
lepke írta:
gabec írta:

Helo

Nem tudom, de ezen valahogy nem akadnak ki a Benyások. Csak a olajosok aggódnak állandóan a szavazás miatt.

Jackson, aki mint benya élvezi a pöc brümm-öt és nem aggódik hogyan szakadnak bele az izzitó gyertyák
ui: Boldog újévet minden benzin-dízel csatára kiváncsi klubtagnak

Én abszolút nem aggódok :D

Barbrady aki élvezi a pöc brümm-öt, a 6 literes fogyasztást, és az összes gyertyája könnyen egyben kijött :D

2010.12.27. 17:40

barbrady írta:Én abszolút nem aggódok :D

Barbrady aki élvezi a pöc brümm-öt, a 6 literes fogyasztást, és az összes gyertyája könnyen egyben kijött :D

EGYBEN! Hengerfejjel együtt :lol: :lol: :twisted: :twisted:

2011.01.05. 09:51

Ma reggel tankolni voltam, a kutas ott állt a kút mellett. Odagurultam, leállítom a motort. Kiszállok.

Kérdezi: Melyikből?
Mondom: Abból az EVO-ból kérem, tele.
Kutas: Na de :benzin vagy gázolaj?
Erre én: :diesel :!:

Azért dicséret illeti a BMW mérnökeit, hogy fülre nem tudta megállapítani :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge