Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.26. 22:06

vaszarig írta:
barbrady írta:Ki akarom cserélni az IRIS-t (egyben van a rádióval) MID-re (külön van a rádió). A MID már megvan, a rádiót hétfőn kapom. Elolvastam az idevágó részeket, és ha jól értelmezem, akkor a csere csak annyi, hogy régi ki, csatlakozók átdug az újra. Aztán a MID-et fel kell programozni, mert anélkül nem működik. Jól látom a dolgot?
Ilyen csatlakozó van az autóban, a fekete vagy a fehér csatlakozó megy a MID-re?

Ha jól látom, itt csak egy csati van a képen!? 8O Ez az egy pedig majd a rádióra fog menni! Mid-be más fajta csati kell! Amúgy meg nem kell programozni, anélkül is menni fog!

Igen, ez egy csati, de ki lehet csúsztatni belőle a fehér és fekete csatlakozót, ami így ránézésre illik a MID-be.

2010.11.27. 11:53

barbrady írta:
vaszarig írta:
barbrady írta:Ki akarom cserélni az IRIS-t (egyben van a rádióval) MID-re (külön van a rádió). A MID már megvan, a rádiót hétfőn kapom. Elolvastam az idevágó részeket, és ha jól értelmezem, akkor a csere csak annyi, hogy régi ki, csatlakozók átdug az újra. Aztán a MID-et fel kell programozni, mert anélkül nem működik. Jól látom a dolgot?
Ilyen csatlakozó van az autóban, a fekete vagy a fehér csatlakozó megy a MID-re?

Ha jól látom, itt csak egy csati van a képen!? 8O Ez az egy pedig majd a rádióra fog menni! Mid-be más fajta csati kell! Amúgy meg nem kell programozni, anélkül is menni fog!

Igen, ez egy csati, de ki lehet csúsztatni belőle a fehér és fekete csatlakozót, ami így ránézésre illik a MID-be.

De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakini! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!

2010.11.27. 14:41

vaszarig írta:De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakini! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!

Nem találok ilyen kábelt a realoem-en, nem tudsz esetleg cikkszámot?

2010.11.27. 15:06

barbrady írta:
vaszarig írta:De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakini! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!

A letöltések közt van ilyen le írás abban minden benne van.

2010.11.27. 16:05

admin írta:
barbrady írta:

Átnéztem a pdf-et, de nem találok benne olyan cikkszámot amit a realoem felismerne.

2010.11.27. 16:15

barbrady írta:
admin írta:
barbrady írta:
vaszarig írta:De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakni! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!

Átnéztem a pdf-et, de nem találok benne olyan cikkszámot amit a realoem felismerne.

Elvileg van Schnitzer-nek , ilyen csatija, komplett kábelköteggel együtt, kérdezd meg őt.

Ilyen csati kell neked a MID-hez.

Kép

üdv:atiotezer

2011.03.25. 10:04

heló.

Mocskos nagy problémám van. A tippek trükkök menüpont alapján a 97-es e39embe bmw business reverse rds magnós variáció I. rádióm van. De az istenért sem jövök rá hogy a 17-pines csatlakozó( vagy több nemtudom csak tipp volt :lol: ) alatt ahol szokott lenni a cdtár csatlakozó az mi...Mert ugye elvileg ezen az egy rádión kivül az összes kezeli a cdtárat de ez elvileg nem...Akkor az enyémen mi az a csatlakozó?? :D :D :D ha szembe állok a csatlakozójával ott van két hely, nekem a jobb oldali üres, a bal oldalin ottvan az a 8 vagy asszem 10 lábas csatlakozó...ha elvileg nem kezeli a cdtárat akkor annak a csatlakozónak mi a szerepe?

2011.03.25. 15:08

imike_e39 írta:heló.

Mocskos nagy problémám van. A tippek trükkök menüpont alapján a 97-es e39embe bmw business reverse rds magnós variáció I. rádióm van. De az istenért sem jövök rá hogy a 17-pines csatlakozó( vagy több nemtudom csak tipp volt :lol: ) alatt ahol szokott lenni a cdtár csatlakozó az mi...Mert ugye elvileg ezen az egy rádión kivül az összes kezeli a cdtárat de ez elvileg nem...Akkor az enyémen mi az a csatlakozó?? :D :D :D ha szembe állok a csatlakozójával ott van két hely, nekem a jobb oldali üres, a bal oldalin ottvan az a 8 vagy asszem 10 lábas csatlakozó...ha elvileg nem kezeli a cdtárat akkor annak a csatlakozónak mi a szerepe?

Most akkor business, vagy reverse a tiéd?

2011.03.25. 16:29

imike_e39 írta:heló.

Ha van "MODE" gombod, akkor kezeli a CD tárat, ha nincs (csak "TAPE" gomb van), akkor nem.

2011.03.26. 00:45

boccs elirtam, reverse...csak tape gomb...de akkor valaki árulja el hogy az a csatlakozó az mi? azt hiszem 8 tűs csatlakozó, 4 felül 4 alul...ha nem kezeli a cd tárat akkor az milyen csatlakozó

2011.03.26. 01:31

imike_e39 írta:boccs elirtam, reverse...csak tape gomb...de akkor valaki árulja el hogy az a csatlakozó az mi? azt hiszem 8 tűs csatlakozó, 4 felül 4 alul...ha nem kezeli a cd tárat akkor az milyen csatlakozó
Két kis csati van és mindkettőbe 6alul és 6 felül egyik 12-est a cdtár használja a másikat a telefon kihangosítás használja.

2011.03.26. 21:07

boccs ay ekeyeteert de telorol irok, koszi syepen de ayt honnan tudom hogy ay enyemnel most mi van? Mondjuk ertelemszeru hogy nallam a kiihangositas mivel elvileg nem keyeli a cdtarat. Es mi tortenne ha rakotnem oda a cdtarat? Esetleg valaki probalta mar? Egz labkiosytast megkoszonnek :D :o

kossz a segitseget!

2011.03.26. 21:12

imike_e39 írta:boccs ay ekeyeteert de telorol irok, koszi syepen de ayt honnan tudom hogy ay enyemnel most mi van? Mondjuk ertelemszeru hogy nallam a kiihangositas mivel elvileg nem keyeli a cdtarat. Es mi tortenne ha rakotnem oda a cdtarat? Esetleg valaki probalta mar? Egz labkiosytast megkoszonnek :D :o

kossz a segitseget!

Ezt komolyan gondoltad? És mivel kapcsolod át rádióról cd tárra ha nincs MODE gomb rajta?

2011.03.26. 21:17

barbrady írta:
imike_e39 írta:boccs ay ekeyeteert de telorol irok, koszi syepen de ayt honnan tudom hogy ay enyemnel most mi van? Mondjuk ertelemszeru hogy nallam a kiihangositas mivel elvileg nem keyeli a cdtarat. Es mi tortenne ha rakotnem oda a cdtarat? Esetleg valaki probalta mar? Egz labkiosytast megkoszonnek :D :o

kossz a segitseget!

Ezt komolyan gondoltad? És mivel kapcsolod át rádióról cd tárra ha nincs MODE gomb rajta?

Egyébként 10-ért kapsz IRIS-es business rádiót, és az már kezeli a cd tárat.

2011.03.28. 21:00

ÜDV MINDENKINEK! Ma a rádióm megadta magát . TV és NAVI müködik csak hangja nincsen. A RÁDIÓ BESEM JÖN NEM LÁTOM A CSATORNÁKAT SEM. Mi lehet a baj??

2011.03.28. 21:39

Metabond írta:ÜDV MINDENKINEK! Ma a rádióm megadta magát . TV és NAVI müködik csak hangja nincsen. A RÁDIÓ BESEM JÖN NEM LÁTOM A CSATORNÁKAT SEM. Mi lehet a baj??
Másik topikba válaszoltam.

2011.03.31. 15:59

sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy 1996-os E39 gyári kazis rádió van benne és lehet -e csatlakoztatni cd tárat hozzá???
köszi.

2011.03.31. 16:13

norbika72 írta:sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy 1996-os E39 gyári kazis rádió van benne és lehet -e csatlakoztatni cd tárat hozzá???
köszi.

Éppen pár hozzászólással feljebb megtalálod a választ. Ha van Mode gomb a ketyerén, akkor lehet. Ha nincs, nem lehet. Előbb tessék olvasgatni kicsit, aztán kérdezni.

2011.03.31. 16:20

Jerry írta:
köszi.

Éppen pár hozzászólással feljebb megtalálod a választ. Ha van Mode gomb a ketyerén, akkor lehet. Ha nincs, nem lehet. Előbb tessék olvasgatni kicsit, aztán kérdezni.

Vigyázz, mert téged is lehurrognak meg okoskodó bazári majomnak neveznek!!!

2011.03.31. 16:28

szekeres írta:
Jerry írta:
köszi.

Vigyázz, mert téged is lehurrognak meg okoskodó bazári majomnak neveznek!!!

Ne aggódj Szeki, lassan többen leszünk itt bazári majmok, akik jó közösséget építenek fel és nem csak a hibák és megoldásokról írnak, mint a két évvel korábban regisztrált és ezt egyfajta előjogként kezelő felsőbbrendűek. Pedig valószínűleg semmi másról nem szól a dolog, minthogy ők szerencsésebbek voltak, hogy pár évvel hamarabb jutottak E39-hez. ;)
Hozzászólás küldése

VigLink badge