![]() |
2010.11.26. 22:06
vaszarig írta:barbrady írta:Ki akarom cserélni az IRIS-t (egyben van a rádióval) MID-re (külön van a rádió). A MID már megvan, a rádiót hétfőn kapom. Elolvastam az idevágó részeket, és ha jól értelmezem, akkor a csere csak annyi, hogy régi ki, csatlakozók átdug az újra. Aztán a MID-et fel kell programozni, mert anélkül nem működik. Jól látom a dolgot?
Ilyen csatlakozó van az autóban, a fekete vagy a fehér csatlakozó megy a MID-re?
Ha jól látom, itt csak egy csati van a képen!?Ez az egy pedig majd a rádióra fog menni! Mid-be más fajta csati kell! Amúgy meg nem kell programozni, anélkül is menni fog!
2010.11.27. 11:53
barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:Ki akarom cserélni az IRIS-t (egyben van a rádióval) MID-re (külön van a rádió). A MID már megvan, a rádiót hétfőn kapom. Elolvastam az idevágó részeket, és ha jól értelmezem, akkor a csere csak annyi, hogy régi ki, csatlakozók átdug az újra. Aztán a MID-et fel kell programozni, mert anélkül nem működik. Jól látom a dolgot?
Ilyen csatlakozó van az autóban, a fekete vagy a fehér csatlakozó megy a MID-re?
Ha jól látom, itt csak egy csati van a képen!?Ez az egy pedig majd a rádióra fog menni! Mid-be más fajta csati kell! Amúgy meg nem kell programozni, anélkül is menni fog!
Igen, ez egy csati, de ki lehet csúsztatni belőle a fehér és fekete csatlakozót, ami így ránézésre illik a MID-be.
2010.11.27. 14:41
vaszarig írta:De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakini! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!
2010.11.27. 15:06
barbrady írta:vaszarig írta:De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakini! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!
Nem találok ilyen kábelt a realoem-en, nem tudsz esetleg cikkszámot?
2010.11.27. 16:05
admin írta:barbrady írta:vaszarig írta:De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakini! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!
A letöltések közt van ilyen le írás abban minden benne van.
2010.11.27. 16:15
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:vaszarig írta:De az tutira nem lesz jó neked a Mid-be, mivel az a CD-tár meg a navi és telefon csatija! Szóval neked kell még egy fekete csati is, amit lehet külön kapni és utólag be lehet rakni! Annó én is így csináltam a TDS-be! Vagy ha IRIS-es volt a kocsid (két külön álló rész), akkor elvileg az IRIS részében benne kellett, hogy legyen!
A letöltések közt van ilyen le írás abban minden benne van.
Átnéztem a pdf-et, de nem találok benne olyan cikkszámot amit a realoem felismerne.
2011.03.25. 10:04
2011.03.25. 15:08
imike_e39 írta:heló.
Mocskos nagy problémám van. A tippek trükkök menüpont alapján a 97-es e39embe bmw business reverse rds magnós variáció I. rádióm van. De az istenért sem jövök rá hogy a 17-pines csatlakozó( vagy több nemtudom csak tipp volt) alatt ahol szokott lenni a cdtár csatlakozó az mi...Mert ugye elvileg ezen az egy rádión kivül az összes kezeli a cdtárat de ez elvileg nem...Akkor az enyémen mi az a csatlakozó??
![]()
![]()
ha szembe állok a csatlakozójával ott van két hely, nekem a jobb oldali üres, a bal oldalin ottvan az a 8 vagy asszem 10 lábas csatlakozó...ha elvileg nem kezeli a cdtárat akkor annak a csatlakozónak mi a szerepe?
2011.03.25. 16:29
imike_e39 írta:heló.
Mocskos nagy problémám van. A tippek trükkök menüpont alapján a 97-es e39embe bmw business reverse rds magnós variáció I. rádióm van. De az istenért sem jövök rá hogy a 17-pines csatlakozó( vagy több nemtudom csak tipp volt) alatt ahol szokott lenni a cdtár csatlakozó az mi...Mert ugye elvileg ezen az egy rádión kivül az összes kezeli a cdtárat de ez elvileg nem...Akkor az enyémen mi az a csatlakozó??
![]()
![]()
ha szembe állok a csatlakozójával ott van két hely, nekem a jobb oldali üres, a bal oldalin ottvan az a 8 vagy asszem 10 lábas csatlakozó...ha elvileg nem kezeli a cdtárat akkor annak a csatlakozónak mi a szerepe?
2011.03.26. 00:45
2011.03.26. 01:31
Két kis csati van és mindkettőbe 6alul és 6 felül egyik 12-est a cdtár használja a másikat a telefon kihangosítás használja.imike_e39 írta:boccs elirtam, reverse...csak tape gomb...de akkor valaki árulja el hogy az a csatlakozó az mi? azt hiszem 8 tűs csatlakozó, 4 felül 4 alul...ha nem kezeli a cd tárat akkor az milyen csatlakozó
2011.03.26. 21:07
2011.03.26. 21:12
imike_e39 írta:boccs ay ekeyeteert de telorol irok, koszi syepen de ayt honnan tudom hogy ay enyemnel most mi van? Mondjuk ertelemszeru hogy nallam a kiihangositas mivel elvileg nem keyeli a cdtarat. Es mi tortenne ha rakotnem oda a cdtarat? Esetleg valaki probalta mar? Egz labkiosytast megkoszonnek![]()
![]()
kossz a segitseget!
2011.03.26. 21:17
barbrady írta:imike_e39 írta:boccs ay ekeyeteert de telorol irok, koszi syepen de ayt honnan tudom hogy ay enyemnel most mi van? Mondjuk ertelemszeru hogy nallam a kiihangositas mivel elvileg nem keyeli a cdtarat. Es mi tortenne ha rakotnem oda a cdtarat? Esetleg valaki probalta mar? Egz labkiosytast megkoszonnek![]()
![]()
kossz a segitseget!
Ezt komolyan gondoltad? És mivel kapcsolod át rádióról cd tárra ha nincs MODE gomb rajta?
2011.03.28. 21:00
2011.03.28. 21:39
Másik topikba válaszoltam.Metabond írta:ÜDV MINDENKINEK! Ma a rádióm megadta magát . TV és NAVI müködik csak hangja nincsen. A RÁDIÓ BESEM JÖN NEM LÁTOM A CSATORNÁKAT SEM. Mi lehet a baj??
2011.03.31. 15:59
2011.03.31. 16:13
norbika72 írta:sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy 1996-os E39 gyári kazis rádió van benne és lehet -e csatlakoztatni cd tárat hozzá???
köszi.
2011.03.31. 16:20
Jerry írta:norbika72 írta:sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy 1996-os E39 gyári kazis rádió van benne és lehet -e csatlakoztatni cd tárat hozzá???
köszi.
Éppen pár hozzászólással feljebb megtalálod a választ. Ha van Mode gomb a ketyerén, akkor lehet. Ha nincs, nem lehet. Előbb tessék olvasgatni kicsit, aztán kérdezni.
2011.03.31. 16:28
szekeres írta:Jerry írta:norbika72 írta:sziasztok!
köszi.
Éppen pár hozzászólással feljebb megtalálod a választ. Ha van Mode gomb a ketyerén, akkor lehet. Ha nincs, nem lehet. Előbb tessék olvasgatni kicsit, aztán kérdezni.
Vigyázz, mert téged is lehurrognak meg okoskodó bazári majomnak neveznek!!!