![]() |
2010.09.20. 21:27
cetabraham írta:Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni?! Kinéztem egy BMW Business CD RDS és IRIS-es Fejegységet. És az érdekelne hogy Ez lejátszae az mp3-at is?! Illetve hogy cd-tár köthetőe rá. És ha nem mp3-as akkor nem tudtok valakit aki olcsón megszabadulna tőle? Előre is köszönöm.
2010.09.20. 21:43
barbrady írta:cetabraham írta:Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni?! Kinéztem egy BMW Business CD RDS és IRIS-es Fejegységet. És az érdekelne hogy Ez lejátszae az mp3-at is?! Illetve hogy cd-tár köthetőe rá. És ha nem mp3-as akkor nem tudtok valakit aki olcsón megszabadulna tőle? Előre is köszönöm.
Itt választ kapsz a kérdéseidre:
E39 rádiók
2010.09.20. 22:17
vaszarig írta:Janek írta:vaszarig írta:Difi írta:Sziasztok
Lehet rossz helyre írok érdeklődnék nincs e valakinek BM24 rádió modulja elfekvőben nagyon kellene nincs hangja az enyémnek.
Üdv Difi
Amennyiben szereztél egy újat, én vevő lennék a rosszra!
A rádióm jelerőssége néhol nem a legjobb.Érdemes valamilyen csatikat áttakarítani vagy gyenge alapból a BM54?
Nem hiszem, hogy a rádióddal van a gond, hanem inkább az erősítővel, ami a bal oldalon van a hátsó üveg mögötti oszlopon, a műanyag takaró alatt! Én is most cseréltem, mert a régi hol jó volt, hol nem!De nézd meg, mert lehet csak nem kap áramot!
2010.09.21. 12:47
cetabraham írta:barbrady írta:cetabraham írta:Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni?! Kinéztem egy BMW Business CD RDS és IRIS-es Fejegységet. És az érdekelne hogy Ez lejátszae az mp3-at is?! Illetve hogy cd-tár köthetőe rá. És ha nem mp3-as akkor nem tudtok valakit aki olcsón megszabadulna tőle? Előre is köszönöm.
Itt választ kapsz a kérdéseidre:
E39 rádiók
Köszönöm a cd-tár kérdésemre megtaláltam a választ! Viszont arra hogy az mp3-at kezeli-e sajnos nem:(
2010.10.11. 20:22
2010.10.11. 20:25
F_E_K_ írta:Van valakinek tippje mitől "csuklik" időnként a rádióm? Szól a beállított csatorna, semmi sistergés, semmi hangerő változás, de egyszer csak 1-3 másodperc teljes csend (a MID-en "searching" felirat az adó neve helyén), majd minden megy tovább. Zene közben igencsak zavaró... mi lehet a baj?
2010.10.12. 00:04
F_E_K_ írta:Van valakinek tippje mitől "csuklik" időnként a rádióm? Szól a beállított csatorna, semmi sistergés, semmi hangerő változás, de egyszer csak 1-3 másodperc teljes csend (a MID-en "searching" felirat az adó neve helyén), majd minden megy tovább. Zene közben igencsak zavaró... mi lehet a baj?
2010.10.12. 00:21
szekeres írta:F_E_K_ írta:Van valakinek tippje mitől "csuklik" időnként a rádióm? Szól a beállított csatorna, semmi sistergés, semmi hangerő változás, de egyszer csak 1-3 másodperc teljes csend (a MID-en "searching" felirat az adó neve helyén), majd minden megy tovább. Zene közben igencsak zavaró... mi lehet a baj?
ilyenkor keres. lehet rossz az antenna,vagy olyan adót hallgatsz, ami gyenge lefedettségű.
Automata keresést kapcsold ki,akkor magátol nem keres.
2010.10.12. 06:25
tibi666 írta:szekeres írta:F_E_K_ írta:Van valakinek tippje mitől "csuklik" időnként a rádióm? Szól a beállított csatorna, semmi sistergés, semmi hangerő változás, de egyszer csak 1-3 másodperc teljes csend (a MID-en "searching" felirat az adó neve helyén), majd minden megy tovább. Zene közben igencsak zavaró... mi lehet a baj?
ilyenkor keres. lehet rossz az antenna,vagy olyan adót hallgatsz, ami gyenge lefedettségű.
Automata keresést kapcsold ki,akkor magátol nem keres.
De ilyenkor is átáll ugyanazon adó másik frekvenciájára, ha haladsz arrébb az országban?
2010.10.12. 06:31
jackson írta:F_E_K_ írta:Van valakinek tippje mitől "csuklik" időnként a rádióm? Szól a beállított csatorna, semmi sistergés, semmi hangerő változás, de egyszer csak 1-3 másodperc teljes csend (a MID-en "searching" felirat az adó neve helyén), majd minden megy tovább. Zene közben igencsak zavaró... mi lehet a baj?
Első körben egy PMiki féle újra forrasztást javasolnék. Mert pl. az antenna része kontakt hibás. Aztán lehet még antenna erősítő hiba is ami ritka mint a fehér holló de nem lehetetlen. Macera lesz az oszlopokban kibányászni, de akkor már egyből cserélni célszerű.
Janika_86: 6-7 év után ezek a teljesítmény forrasztások döglenek meg. És ez jó teljesítmény a gyári cucctól, mert nekem az újonnan vásárol akkor 3 éves Pioneer fejegység képes volt csinálni ilyet. Amikor már 10év alatt 3szor forrasztattam újra kezdtem megutálni az "Art of Entertainment"-et.
A bibi, hogy minden hifi cucc a lehető legrosszabb igénybevételű a kocsiban:
- meleg nyári kint 40 bent 80fok fűti a nyákot
- nagy teljesítmény megy a forrasztáson ami még fűti
- és ráadásul közben rázzák a gyönyörű magyar utakon.
Nincs az a sima forrasztás aki fel ne adná 10 alatt.
Jackson, akinek elmúlt a elnémul hibája a Pmiki féle újra forrasztás után
2010.10.12. 19:59
2010.10.12. 20:11
2010.10.12. 20:19
2010.10.12. 20:28
2010.10.13. 07:13
F_E_K_ írta:Ha ismersz jó autóvillamossági szerelőt Budapesten vagy környékén csak mond a címet, amúgy is van átnézni valóm az elektromos rendszeren...
2010.10.13. 23:02
F_E_K_ írta:Amúgy... néztem a Tippek-trükkök rovatban lévő gyári rádió leírásokat, és nem találom az én kombinációmat. Leginkább BMW BUSINES RDS, de MID-el. Utólagos tuning lehet vagy egy nem listázott kombináció? (lefotózom majd hátha úgy okosabbak leszünk).
2010.10.13. 23:25
2010.10.14. 00:45
F_E_K_ írta:F_E_K_ írta:Amúgy... néztem a Tippek-trükkök rovatban lévő gyári rádió leírásokat, és nem találom az én kombinációmat. Leginkább BMW BUSINES RDS, de MID-el. Utólagos tuning lehet vagy egy nem listázott kombináció? (lefotózom majd hátha úgy okosabbak leszünk).
Lekaptam, így néz ki:
Van valakinek ilyen, vagy utólagos keveredés lehet?
2010.10.14. 06:47
F_E_K_ írta:F_E_K_ írta:Amúgy... néztem a Tippek-trükkök rovatban lévő gyári rádió leírásokat, és nem találom az én kombinációmat. Leginkább BMW BUSINES RDS, de MID-el. Utólagos tuning lehet vagy egy nem listázott kombináció? (lefotózom majd hátha úgy okosabbak leszünk).
Lekaptam, így néz ki:
2010.10.14. 07:24
MChris írta:F_E_K_ írta:F_E_K_ írta:Amúgy... néztem a Tippek-trükkök rovatban lévő gyári rádió leírásokat, és nem találom az én kombinációmat. Leginkább BMW BUSINES RDS, de MID-el. Utólagos tuning lehet vagy egy nem listázott kombináció? (lefotózom majd hátha úgy okosabbak leszünk).
Lekaptam, így néz ki:
Nekem pont ilyenbár MID-et én tettem be kellett az állószellőztetés opció meg szebb is mint az IRIS