![]() |
2010.09.14. 21:25
Jeeeh írta:Sziasztok!
Szívósort is azért cseréltem, mert riogattak, eltörik a pillangó szelep, megpapizza, azt törik a motor. Itt a kezemben a leszerelt, semmi baja, csak kormos, tengelyek nem lógnak.
Kipuff sor a mai napig repedt, épp ma stíröltem, esetleg kicserélem magam, vagy leveszem, és meghegesztem, hisz ugy is elreped ismét, mivel lemezből van sajtolva!![]()
2010.09.14. 21:31
kzolee írta:Jeeeh írta:Sziasztok!
Szívósort is azért cseréltem, mert riogattak, eltörik a pillangó szelep, megpapizza, azt törik a motor. Itt a kezemben a leszerelt, semmi baja, csak kormos, tengelyek nem lógnak.
Kipuff sor a mai napig repedt, épp ma stíröltem, esetleg kicserélem magam, vagy leveszem, és meghegesztem, hisz ugy is elreped ismét, mivel lemezből van sajtolva!![]()
Szívósornál nem feltétlenül szükséges a csere, elég lehet a KIHERÉLÉS![]()
A leömlőt szokták E39 25d-re cserélni, az öntvény, nem lemez, nem reped.
2010.09.14. 21:38
SoundkeY írta:kzolee írta:Jeeeh írta:Sziasztok!
Nekem is herélve lett.....azt lehet tudni pontosan mit okoz a herélés ? Nekem aszonták csak az alapjárati emissziót javítja és nem lesz még annyi motorfék se ......
Nekem most ezek jönnek:
Izzításvezérlő, aztán kimérik az izzítógyertyákat......ÉÉÉSSS szelepfeldéltömítés amihez ki kell szedni a porlasztókat.....
( tömítés 9e , munkadíj 25e....)
2010.09.14. 21:57
kzolee írta:Ha rákattintasz a linkre a fórumon írják, hogy szinte semmi változás... Igazából az alapjárati emisszión variálnak ezek a kártékony kis lemezkék.
2010.09.14. 22:02
jackson írta:Ahaaa meg mellesleg leállítják vészmódban a motort, ha befosna a Valvetronik és felpörögne miatta a motor amikor nem kéne.
Jackson, aki ezt olvasta a N62 vagy N54 gyári tanfolyami doksijában
2010.09.14. 22:05
kzolee írta:Szívósornál nem feltétlenül szükséges a csere, elég lehet a KIHERÉLÉS![]()
2010.09.14. 22:07
204d1 írta:jackson írta:Ahaaa meg mellesleg leállítják vészmódban a motort, ha befosna a Valvetronik és felpörögne miatta a motor amikor nem kéne.
M57-ben elég ritka a VavetronicItt a tangencionális csatorna pillangóiról van szó, nem a folytószelepről.
2010.09.14. 22:10
jackson írta:204d1 írta:jackson írta:Ahaaa meg mellesleg leállítják vészmódban a motort, ha befosna a Valvetronik és felpörögne miatta a motor amikor nem kéne.
M57-ben elég ritka a VavetronicItt a tangencionális csatorna pillangóiról van szó, nem a folytószelepről.
Nem is néztem mikori, jogos az az új motorra szólt.
Jackson, aki nem szeret csonkolni
2010.09.14. 22:13
2010.09.14. 22:15
Oroszlan írta:Hoppá Jackson Mester !
Itt van egy szakember is ...
1 fekete pont Jacksonnak.
2010.09.14. 22:19
lepke írta:Oroszlan írta:Hoppá Jackson Mester !
Helo
Majd holnap elmondom ki Ő
2010.09.14. 22:22
Labi írta:lepke írta:Oroszlan írta:Hoppá Jackson Mester !
Helo
na ne csigázz! csak nem a gázolajpüspök vagy mi!?![]()
2010.09.14. 22:24
2010.09.14. 22:33
lepke írta:Oroszlan írta:Hoppá Jackson Mester !
Helo
2010.09.15. 07:34
2010.09.15. 07:43
SoundkeY írta:Én tudom ki ő.......eléggé a toppon van szakmailag !
2010.09.16. 15:34
kzolee írta:Jeeeh írta:Sziasztok!
2010.09.16. 16:57
204d1 írta:jackson írta:204d1 írta:jackson írta:Ahaaa meg mellesleg leállítják vészmódban a motort, ha befosna a Valvetronik és felpörögne miatta a motor amikor nem kéne.
Nem is néztem mikori, jogos az az új motorra szólt.
Jackson, aki nem szeret csonkolni
Ez sem talált!
Diesel motorban egyáltalán nem volt és nem is lesz Valvetronic, mivel az csak rontana a hatásfokán.
2010.09.16. 17:04
Oroszlan írta:SoundkeY írta:Én tudom ki ő.......eléggé a toppon van szakmailag !
Ez látszott az írásból.
Rövid, lényegretörő, célirányos, semmi rizsa, semmi körítés.
Jackson mester: gatyát felkötni ...
2010.09.16. 18:53
SoundkeY írta:( tömítés 9e , munkadíj 25e....)