![]() |
2010.08.29. 09:03
apa írta:erről jut eszembe.Tudod miért nem csinálnak puncit műanyagból.
2010.08.29. 09:57
simi64 írta:apa írta:erről jut eszembe.Tudod miért nem csinálnak puncit műanyagból.
Nagyon nagy tévedés!
Nem haladsz a korral, apa!![]()
Íme:
Jackson, mint moderátor kiszedte![]()
2010.08.29. 11:02
Simi!Miért adod ki a szexpartnereid képét a nagy nyilvánosságnak?Ez nem etikus...simi64 írta:apa írta:erről jut eszembe.Tudod miért nem csinálnak puncit műanyagból.
Nagyon nagy tévedés!
Íme:
2010.08.29. 11:06
2010.08.29. 11:09
Sosincs késő bepótolnod!simi64 írta:Alkoholmentes sört már ittam (kényszerből), de ilyet még nem láttam élőben!![]()
2010.08.29. 14:01
bmw520ds írta:Simi!Miért adod ki a szexpartnereid képét a nagy nyilvánosságnak?Ez nem etikus...simi64 írta:apa írta:erről jut eszembe.Tudod miért nem csinálnak puncit műanyagból.
Nagyon nagy tévedés!
Íme:
is.
2010.08.29. 14:03
lepke írta:Helo Jackson
Már megint összekevered a dolgokat![]()
A kocsit ÉN már 30-ezer kilóméternél szidtamMERT ha valaki megvásárol egy autót 17,6 millióért akkor elvár dolgokat nem pedig egy silány autóban akar utazni utastér minősége NULLA, kormányoszlop csere,kipufogó csere,követőradar csere
meg még a jó ég tudja miket cserélgettek ki benne
Ja és a lényegEZEK nem DIESEL hibák voltak a gázolajos autó miatt egy túrbócsövet cseréltek eddig
és megspóroltam a benzinesekkel szemben EDDIG olyan 3,5 milliót
üdv zoli
2010.08.29. 16:36
jackson írta:lepke írta:Helo Jackson
A kocsit ÉN már 30-ezer kilóméternél szidtamMERT ha valaki megvásárol egy autót 17,6 millióért akkor elvár dolgokat nem pedig egy silány autóban akar utazni utastér minősége NULLA, kormányoszlop csere,kipufogó csere,követőradar csere
Ja és a lényegEZEK nem DIESEL hibák voltak a gázolajos autó miatt egy túrbócsövet cseréltek eddig
üdv zoli
Semmi keverés. Én történetesen az általánosan E60 minőségre gondoltam (most nem dizel vs. benya vita fronton).
Jackson, aki ezt vonta le
2010.08.29. 17:44
lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo Jackson
üdv zoli
Semmi keverés. Én történetesen az általánosan E60 minőségre gondoltam (most nem dizel vs. benya vita fronton).
Helo
Akkor egyre gondoltunk A MINŐSÉG nem megfelelő
A siminek a (csaja) az elég gumiszagu volt![]()
![]()
![]()
azért jobb hogy nincs benne a topikban
üdv zoli
2010.08.29. 22:03
Oroszlan írta:lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo Jackson
üdv zoli
Helo
Akkor egyre gondoltunk A MINŐSÉG nem megfelelő
A siminek a (csaja) az elég gumiszagu volt![]()
![]()
![]()
azért jobb hogy nincs benne a topikban
üdv zoli
Lehet neki ez tetszik.
Mindenkinek van egy álma !
2010.08.29. 23:19
simi64 írta:apa írta:erről jut eszembe.Tudod miért nem csinálnak puncit műanyagból.
Nagyon nagy tévedés!
Íme:
Jacksonnak mert idő hiányában,nem tudtam szembesülni a tényekkel.
2010.08.30. 08:16
2010.08.30. 09:38
jackson írta:Álljatok már le mert ez egy E60 vásárlás topik. Totálisan szétcseszitek ezt a topikot.
Ha nem hagyjátok abba X-elgetni fogok. Tessék át menni az egyéb OFF topikokba (van egy pár).
Jackson, aki szól előre
2010.08.30. 11:19
2010.08.30. 13:46
lepke írta:cali írta:sziasztok, csak előzetesen szeretnék érdeklődni azoktól akiknek van tapasztalata, véleménye, akármije, bármije, valamije az E60-okról.
Alapvetően benzinpárti és automatapárti vagyok, de minden megoldás érdekel csak bömbi legyen.
Szal, van-e valakinek tapasztalata 2500 és e feletti köbcentivel megáldott automata (inkább benzines, de akár diesel is) E60asról?
Lényegében az érdekel, hogy mennyire megbízhatók (szériahibák stb...) ezek a típusok - E39 tükrében -, milyen váltók vannak ezekben pl? mire kell figyelni... stb...
Diesel E60-al kapcsolatban olvastam Lepke kolléga hozzászólását hogy milyen km-el szabad megvenni...
Szal igazából minden érdekelne ami info létezik azoktól akiknek ien típusú gépe van.
előre is köszönet!
üdv:cali
Helo
Ez a kérdés egy E60-asnál mindig elgondolkodtató
Nekem a véleményem hogy csak benzinest szabad venniHA a (valós)kilométer meghaladta a 160-200 ezeret
Ezután már nem spórolod meg azt a 3-4 litert 100-kilóméterenként
Ilyenkor kezdődnek a DIESEL hátrányai PORLASZTÓK darabja 100-ezerTÚRBÓ 300-ezer fölött
![]()
DIESEL PERTIKULÁTER FILTER 400-ezer![]()
Akkor még nem is írtam a betegségekről ami üzemanyagtól független
üdv zoli
2010.08.30. 16:22
cali írta:lepke írta:cali írta:sziasztok, csak előzetesen szeretnék érdeklődni azoktól akiknek van tapasztalata, véleménye, akármije, bármije, valamije az E60-okról.
Alapvetően benzinpárti és automatapárti vagyok, de minden megoldás érdekel csak bömbi legyen.
Szal, van-e valakinek tapasztalata 2500 és e feletti köbcentivel megáldott automata (inkább benzines, de akár diesel is) E60asról?
Lényegében az érdekel, hogy mennyire megbízhatók (szériahibák stb...) ezek a típusok - E39 tükrében -, milyen váltók vannak ezekben pl? mire kell figyelni... stb...
Diesel E60-al kapcsolatban olvastam Lepke kolléga hozzászólását hogy milyen km-el szabad megvenni...
Szal igazából minden érdekelne ami info létezik azoktól akiknek ien típusú gépe van.
előre is köszönet!
üdv:cali
Helo
Ez a kérdés egy E60-asnál mindig elgondolkodtató
Nekem a véleményem hogy csak benzinest szabad venniHA a (valós)kilométer meghaladta a 160-200 ezeret
Ezután már nem spórolod meg azt a 3-4 litert 100-kilóméterenként
Ilyenkor kezdődnek a DIESEL hátrányai PORLASZTÓK darabja 100-ezerTÚRBÓ 300-ezer fölött
![]()
DIESEL PERTIKULÁTER FILTER 400-ezer![]()
Akkor még nem is írtam a betegségekről ami üzemanyagtól független
üdv zoli
hali, először is köszi az infót.
szal azt mondod, hogy 160-200 alatt nem is érdemes nézegetnem sem benzinest, sem dízelt? de, miért is? bocsi, ha értetlenkedésnek hat![]()
hmmm... igazából azt hiszem egy 525ia (vagy 30ia) ami tetszene. 2006-2007eseket nézegettem...
Te Zoli, milyen üzemanyag-független betegségekre gondolsz?
Oroszlán! ha erre jársz igazán megoszthatnál egy-két infót a vassal kapcsolatosan!
köszi!
cali
2010.08.30. 18:01
lepke írta:Helo
Ez elég érdekes egy autó ÉS elérhető áron![]()
A felszereltsége is komoly
,,,,,,,,,,,,, 545i ,,,,,,,,,,,,,
üdv zoli
2010.08.30. 18:34
Labi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
na látod Zoli! ez egy szép darab! főleg ennyiért ..lassan itt a 30. szülinapom...elfogadom a klubtól!!!![]()
![]()
2010.08.30. 19:21
kovessyroli írta:Labi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
na látod Zoli! ez egy szép darab! főleg ennyiért ..lassan itt a 30. szülinapom...elfogadom a klubtól!!!![]()
![]()
húúúú, ez jó ötletnek tűnik![]()
minden klubtag bedob 1090ft-ot és már mehetünk is shoppingolni![]()
amiért így leszervezem neked Labi a vételt, kérlek támogass abban, hogy én legyek a második, akinek kocsit veszünk![]()
gyorsan kinézek magamnak egy 4m körüli E60 30d-t.
működhetnénk úgy, mint egy vásárlói csoport.
egy ezrest kibírok havonta
2010.08.30. 19:31
Labi írta:
...de ha dízelt kapok is elfogadom, főleg ha ingyen van!![]()
![]()
![]()