![]() |
2010.08.17. 12:27
stinger044 írta:Labi
Én is benzines vagyok nagyon is!!!:)
söt.... huhu...
am dicsérik a kollegák a dizelt is elsösorban benzinest keresek de ha épp dizelbe találok megbizhatot és olyat aminek jo az eredete és tudom azt hogy megbizhato gondod embertöl van akkor megveszem(már van egy ilyen jelölt)
de a szivem a benzinesért dobog nagyon csak olyan nehéz jot találni:(
mindig is benzinfan maradok legyen akármi is!:):D
Ha nem lenne sürgös mert kocsi nélkül vagyok akkor csakis benzint keresnék de sajnos a melom miatt az idö csipked és ezért igyekszek mindent felkutatni és a lehetö legjobbat megvenni de ha nem találok akkor nem veszek akkor megyek fater E90 330i-jével:D
2010.08.17. 12:29
Blais írta:Oroszlan írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/bmw_520_520i_automata_navi_friss_muszaki-4072587
Az ára eléggé jó lehet.
Kár, hogy nincs benne motor.
2010.08.17. 12:32
lepke írta:Blais írta:Oroszlan írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/bmw_520_520i_automata_navi_friss_muszaki-4072587
Az ára eléggé jó lehet.
Helo
Má bocsánat kedves klubtárs
EZT hol olvastadMert én nem találom
![]()
üdv zoli
2010.08.17. 12:33
lepke írta:Blais írta:Oroszlan írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/bmw_520_520i_automata_navi_friss_muszaki-4072587
Az ára eléggé jó lehet.
Helo
![]()
üdv zoli
2010.08.17. 12:36
simi64 írta:lepke írta:Blais írta:Oroszlan írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/bmw_520_520i_automata_navi_friss_muszaki-4072587
Az ára eléggé jó lehet.
Helo
![]()
üdv zoli
Zolikám!
A Vényócasoknak amiben egymás mellett vannak a dugattyúk, az fűnyírónak számít!
2010.08.17. 12:58
lepke írta:Labi írta:stinger044 írta:Labi
Igyekszem én csak egyszerüen vacak volt a klaviatura:)
De am legközelebb érthetöbb lesz!:)
Fapados??? Oroszlán ezek már fapadosan is olyan extrásak amiröl egy VWn még a luxuslistán se számol am ha te mondod ugy van elhiszem:)
Ugy néz ki meglesz a jelöltem ha minden jol megy elválik melyik lesz az enyém:)
persze persze!![]()
a lényeg, hogy légy konzekvens és tarts ki a benzin mellett, bármit is kerregnek azok a kályhások!
Helo
Figyelekmiket írogatol
EZT is elmentem a TÖBBI közé![]()
majd egy csokorba összegyűjtve belinkelem
![]()
![]()
üdv zoli
2010.08.17. 13:44
lepke írta:stinger044 írta:Labi
Én is benzines vagyok nagyon is!!!:)
söt.... huhu...
am dicsérik a kollegák a dizelt is elsösorban benzinest keresek de ha épp dizelbe találok megbizhatot és olyat aminek jo az eredete és tudom azt hogy megbizhato gondod embertöl van akkor megveszem(már van egy ilyen jelölt)
de a szivem a benzinesért dobog nagyon csak olyan nehéz jot találni:(
mindig is benzinfan maradok legyen akármi is!:):D
Ha nem lenne sürgös mert kocsi nélkül vagyok akkor csakis benzint keresnék de sajnos a melom miatt az idö csipked és ezért igyekszek mindent felkutatni és a lehetö legjobbat megvenni de ha nem találok akkor nem veszek akkor megyek fater E90 330i-jével:D
Helo
Ahogyan már leírtad
kevés kilométert közlekedsz a kocsival az üzemanyagot NEM te fizeted AKKOR csak egy benzinest érdemes venni
üdv zoli
2010.08.17. 15:45
és A
is a BENZIN-es nem volt már közuton már lassan két hónapja.......
2010.08.17. 16:42
2010.08.17. 19:34
2010.08.17. 20:03
hsb-530 írta:Stinger 044!
Reméljük megtalálod a számításod az autóban. Szerintem mondhatom a többiek nevében is hiszen pár napja miattad pörög ez a topic mint a körhinta.![]()
Roland
2010.08.17. 20:26
simi64 írta:hsb-530 írta:Stinger 044!
Reméljük megtalálod a számításod az autóban. Szerintem mondhatom a többiek nevében is hiszen pár napja miattad pörög ez a topic mint a körhinta.![]()
Roland
És ha dombon van a garázs, akkor is be tud majd állni télen, mert
QUATTRO![]()
(ez csak poén ám)
2010.08.17. 20:50
2010.08.17. 20:59
2010.08.17. 21:42
SoundkeY írta:Dynamic drive az van X drivehoz vagy a ketto uti egymast ?
2010.08.17. 21:58
lepke írta:SoundkeY írta:Dynamic drive az van X drivehoz vagy a ketto uti egymast ?
Helo
A kettő teljesen más dolog
Dynamic drive : A Dynamic drive rendszer minimalizálja a gépkocsijának oldalirányú dőlését és kanyarodáskor vagy irányváltoztatáskor optimalizálja a menetstabilitását
a Dynamic drive rendszer működését az első és hátsótengely aktív stabilizátorai biztosítják
A gépkocsi haladási körülményeitől függően a futómű kanyarodáskor sportosan,egyenesen történő haladáskor pedig komfortosan viselkedik.A rendszer menet közben a másodperc tört része alatt folyamatosan szabályozást végez.
A rendszer minden egyes motorindítás után üzemkész
Az xDrive : a BMW-nél az összkerék hajtást jelenti. Az xDrive és a DSC együttes hatása tovább optimalizálja a vonóerőátadást és a gépkocsi menetdinamikai tulajdonságait.Az xDrive összkerékhajtás rendszer a gépkocsi haladási körülményeinek és az úttest tapadási feltételeinek megfelelően változtatva osztja el a vonóerőt az első és a hátsótengelyen
üdv zoli
2010.08.17. 22:01
frontot!!!!!
2010.08.17. 22:01
simi64 írta:hsb-530 írta:Stinger 044!
Roland
És ha dombon van a garázs, akkor is be tud majd állni télen, mert
QUATTRO![]()
(ez csak poén ám)
2010.08.17. 22:04
Oroszlan írta:lepke írta:SoundkeY írta:Dynamic drive az van X drivehoz vagy a ketto uti egymast ?
Helo
Dynamic drive : A Dynamic drive rendszer minimalizálja a gépkocsijának oldalirányú dőlését és kanyarodáskor vagy irányváltoztatáskor optimalizálja a menetstabilitását
a Dynamic drive rendszer működését az első és hátsótengely aktív stabilizátorai biztosítják
A gépkocsi haladási körülményeitől függően a futómű kanyarodáskor sportosan,egyenesen történő haladáskor pedig komfortosan viselkedik.A rendszer menet közben a másodperc tört része alatt folyamatosan szabályozást végez.
Az xDrive : a BMW-nél az összkerék hajtást jelenti. Az xDrive és a DSC együttes hatása tovább optimalizálja a vonóerőátadást és a gépkocsi menetdinamikai tulajdonságait.Az xDrive összkerékhajtás rendszer a gépkocsi haladási körülményeinek és az úttest tapadási feltételeinek megfelelően változtatva osztja el a vonóerőt az első és a hátsótengelyen
üdv zoli
Hát hiába !
A lexikális tudás ...
2010.08.17. 22:08
lepke írta:Oroszlan írta:lepke írta:SoundkeY írta:Dynamic drive az van X drivehoz vagy a ketto uti egymast ?
Helo
üdv zoli
Hát hiába !
A lexikális tudás ...
Helo
Hirtelen ennyi jutott az eszembe![]()
![]()
![]()
üdv zoli