Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.06.29. 15:18

SOS-be keresek fekete shadow line-os lökhárító díszlécet,DE csak a rendszámtábla rész kellene.

A lényeg h le lett szedve a rendszám és a rendszámot tartó fekete műanyag. alatta viszont maradt egy 30 cm es kitöltetlen hely.
Aki érti és tudja mi kell nekem szóljon:D
Sürgős!!!

Helyesbítek, most nézem és rájöttem, szóval egy lökhárítóra való komplett díszléc kell nekem és abból kell kivágnom annyit ami elég a rendszám részhez!

2010.06.29. 16:13

rato44 írta:SOS-be keresek fekete shadow line-os lökhárító díszlécet,DE csak a rendszámtábla rész kellene.

A lényeg h le lett szedve a rendszám és a rendszámot tartó fekete műanyag. alatta viszont maradt egy 30 cm es kitöltetlen hely.
Sürgős!!!

Helyesbítek, most nézem és rájöttem, szóval egy lökhárítóra való komplett díszléc kell nekem és abból kell kivágnom annyit ami elég a rendszám részhez!

Nem kell vagdosni!
Külön van a jobb, bal, középső.
Vegyél újat, 2 rugó körüli összeg:
Bal felső menü: "alkatrészrendelés" :arrow: nicknév alapján klubos kedvezmény :wink:

2010.06.29. 16:21

simi64 írta:
rato44 írta:SOS-be keresek fekete shadow line-os lökhárító díszlécet,DE csak a rendszámtábla rész kellene.

Sürgős!!!

Nem kell vagdosni!
Külön van a jobb, bal, középső.
Vegyél újat, 2 rugó körüli összeg

Bal felső menü: "alkatrészrendelés" :arrow: nicknév alapján klubos kedvezmény :wink:

Na most örül a fejem :lol:

óóóóóó de jóóóóóó :wink: köszi

--elvileg leadtam a rendelést. h kapok majd visszajelzést?

tuti létezik ilyen egyébként mert hívtam több bontóst is és ők azt mondták h csak rendszámtartó létezik odA.?

2010.07.05. 19:38

Sziasztok! Keresek az autómba való klímaventi ellenállást, ha az nincs senkinek akkor komplett klímaventit, 4 pólusút! SOS

2010.07.06. 06:40

Cyri írta:Sziasztok! Keresek az autómba való klímaventi ellenállást, ha az nincs senkinek akkor komplett klímaventit, 4 pólusút! SOS

írj Schnitzernek neki van pár

2010.07.06. 07:35

MChris írta:
Cyri írta:Sziasztok! Keresek az autómba való klímaventi ellenállást, ha az nincs senkinek akkor komplett klímaventit, 4 pólusút! SOS

De a gyári se drága ha már nincsen (van az is rossz).

Jackson, aki emlékszik amikor emlegettétek valami 10-en ezer Ft környékén van

2010.07.06. 14:03

Sziasztok!

Keresek kétindítós légzsákos multikormányt, és facelift utáni MID-et rádióval együtt.

2010.07.06. 15:27

jackson írta:
MChris írta:

De a gyári se drága ha már nincsen (van az is rossz).

Jackson, aki emlékszik amikor emlegettétek valami 10-en ezer Ft környékén van

Jelenleg 13.900 az ára "amire te emlékszel az 12.e" gondolom a dollár vagy az euro árfolyama miatt lett több nem pedig azért mert emelték volna az árát... :oops:

Nekem kb egy hónapja hoztak egyet okosba... :lol:

.

2010.07.06. 20:09

helló keresek m-es kormányba légzsákot
előre is kössz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DEVERGO 2010.07.07. 08:53-kor.

2010.07.07. 07:54

DEVERGO írta:helló keresek nagy m-es kormányba légzsákot
előre is kössz

Miért van kicsi M-es kormány is? 8O

Jackson, aki csak egy M-es kormány méretről tud (és az M-es mivel sport kisebb mint a sima Mulifunkciós)

2010.07.07. 09:45

jackson írta:
előre is kössz

Jackson, aki csak egy M-es kormány méretről tud (és az M-es mivel sport kisebb mint a sima Mulifunkciós)

Kicsi:
http://www.nefkom.info/r0x/lenkrad.JPG

Nagy:
http://www.buell-m2.net/images/content/ ... 0_1542.JPG

Szerintem...

2010.07.07. 09:57

barbrady írta:
jackson írta:
előre is kössz

Kicsi:

Nagy:

Szerintem...

Jéééé nekem a nagy az ismerős mivel ezeket láttam E39-ben. Az kicsi tényleg E39-be való? Vagy valami facelift utáni verzió? Nem hallottam, hogy kettő lett volna belöle vagy mégis?

Jackson, aki kérdi hátha valami M-es sport kormány guru válaszol

2010.07.07. 20:46

Hy srácok!

Fekete bőr ajtó kárpitot vennék, jobb elsőt (elektromos ablakos, légzsákos), esetleg csere is érdekel, komplett plüss belsővel rendelkezem, a belső tér minden eleme meg van. Bármi szóba jöhet!
Uff! :)

2010.07.07. 20:53

jackson írta:
barbrady írta:
jackson írta:
előre is kössz

Kicsi:

Nagy:

Szerintem...

Jéééé nekem a nagy az ismerős mivel ezeket láttam E39-ben. Az kicsi tényleg E39-be való? Vagy valami facelift utáni verzió? Nem hallottam, hogy kettő lett volna belöle vagy mégis?

Jackson, aki kérdi hátha valami M-es sport kormány guru válaszol

Igen, a "kicsi" is gyári, és ha jól tudom 2001/9-től már ez volt E39-ben is M-es kormányként! Amúgy E46-ban és E53-ban is ez volt!

Pohártartó

2010.07.07. 20:55

Keresek hátsó pohártartót, aminek van valami baja (pl. le van törve az egyi fele, nem jön ki...)! Akinek van, légyszi szóljon! Ha kell, tudok cserébe adni egy gyári takarót a helyére! :)

2010.07.13. 12:10

Szép napot mindenkinek.
Keresnék E39 sedan-hoz jobb hátsó ablakemelőt.
Az nem számít hogy elektromos vagy mechanikus mert csak a csúszka kellene a sínről.
Ha valakinek kallódik vagy tud olyat akinek van elfogadható áron kérem jelezze.
Előre is köszi.

2010.07.13. 14:41

riatomi írta:Szép napot mindenkinek.
Keresnék E39 sedan-hoz jobb hátsó ablakemelőt.
Az nem számít hogy elektromos vagy mechanikus mert csak a csúszka kellene a sínről.
Ha valakinek kallódik vagy tud olyat akinek van elfogadható áron kérem jelezze.
Előre is köszi.

Pont az a csúszka szokott eltörni mindnél... :oops:

spiater és nem hegeszthető sajnos... :(

Kompletten érdemes cserélni és akkor lesz egy tartalék motorod is... :wink:

2010.07.16. 07:01

Hi!

Vonószemet keresnék a tütümhöz.

Egyáltalán mi ennek a reális ára?

Köszi!

2010.07.16. 16:04

Imco írta:Hi!

Köszi!

Nem tudom, de kettőt vegyél mert kell nekem is. Nem mintha szabadna vontatni az automatát.

Jackson, aki bontóban talál annó ilyet de ölik egymást érte

2010.07.16. 16:25

jackson írta:
Imco írta:Hi!

Köszi!

Nem tudom, de kettőt vegyél mert kell nekem is. Nem mintha szabadna vontatni az automatát.

Jackson, aki bontóban talál annó ilyet de ölik egymást érte

helló nekem van kettő
Hozzászólás küldése

VigLink badge