Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.28. 12:10

Janika_86 írta:Üdv clubtársak!
Akinek az ismerőse szeretne megválni az M-es (origi) taposójától,esetleg ha tud valaki használt kiszereltet,ami nincs agyon karcolva,az legyen szíves szánjon meg egy pü.-vel.A másik dolog egy nagy board-os óracsoport dízelbe ami működik is precízen esetleg,de azt addig nem is biztos hogy akarok, ameddig nem tudom hogyan lehet biztosan kijavítani a pixelfehlert! :D

újonnan 11k körül van a lábtartó, nem tudom megéri-e a bontott...

2007.11.28. 17:05

Ezt komolyan mondod?
Mégis hol?Mert én használtakat nem láttam még ennyiért... :o

2007.11.28. 18:07

Janika_86 írta:Ezt komolyan mondod?

Szerintem bárhol kb enyi a lista ára.A vaterán valaki sérültet akkart 110ért eladni jókat röhögtem rajta.

2007.11.28. 18:43

admin írta:

Szerintem bárhol kb enyi a lista ára.A vaterán valaki sérültet akkart 110ért eladni jókat röhögtem rajta.

11-ért nem? A 110 kicsit húzós lenne! :lol: :lol: :lol:

2007.11.28. 18:46

sxoe írta:
admin írta:

11-ért nem? A 110 kicsit húzós lenne! :lol: :lol: :lol:

Ja jól elirtam :(

2007.11.28. 19:11

Balázs!Akkor a jó ismerősödet megkérdeznéd az A1-nél hogy mennyiért kapok én ilyet? :D

2007.11.28. 19:34

Janika_86 írta:Balázs!Akkor a jó ismerősödet megkérdeznéd az A1-nél hogy mennyiért kapok én ilyet? :D

Megpróbálom! Szólok ha van valami! :wink:

2007.12.01. 19:28

Szevasztok emberek! Keresek kék színű ülés szövetet,ha lehet akkor csak aháttámla szövetanyaga kellene! Ha bárki tud ilet szerezni,természetesen bontottat,mert az uj az horror,akkor léci szólni vagy kézzel inteni! :roll: Bármilyen infó érdekel,mert elég ritka színről van szó! Thanks!

2007.12.02. 20:14

bal első ajtómról letörtem a belső kilincset tud valaki ilyet vagy hol és mennyiért lehet beszerezni nálam fogyó eszköz mert már a jobb első ajtóé is a kezemben maradt egyszer

2007.12.02. 22:07

528 írta:bal első ajtómról letörtem a belső kilincset tud valaki ilyet vagy hol és mennyiért lehet beszerezni nálam fogyó eszköz mert már a jobb első ajtóé is a kezemben maradt egyszer

Pl. Fester Bt. (E39 klub partner!), ára kb. 7 eFt

2007.12.02. 23:58

VZoltan írta:
528 írta:bal első ajtómról letörtem a belső kilincset tud valaki ilyet vagy hol és mennyiért lehet beszerezni nálam fogyó eszköz mert már a jobb első ajtóé is a kezemben maradt egyszer

Pl. Fester Bt. (E39 klub partner!), ára kb. 7 eFt

Köszi szépen tudnál esetleg elérhetőséget is adni?

2007.12.03. 13:11

Helló!

Valaki már megoldotta a gyári fabetétek ezüst színűre festését?Labi? :)
Lassan én is át szeretném festetni. :twisted:

2007.12.03. 14:06

A Hamannos Szabi már átfestette az övét pont ezüstre,tök jól néz ki.
tel:70/9448435

2007.12.06. 20:35

Valaki nem tud elektromos fűthető vaj bőr üléseket előre?

Az enyémek nem elektromosak, és szivesen lecserélném őket, ha valaki bármit tudna ebben segiteni kérem jelezze!! :)

2007.12.06. 20:44

tom írta:A Hamannos Szabi már átfestette az övét pont ezüstre,tök jól néz ki.

Már énis gondolkodtam rajta csak nemtudom hogy nézneki hogy minden fekete belül kivül és az meg ezüst.

2007.12.06. 21:49

admin írta:
tom írta:A Hamannos Szabi már átfestette az övét pont ezüstre,tök jól néz ki.

Már énis gondolkodtam rajta csak nemtudom hogy nézneki hogy minden fekete belül kivül és az meg ezüst.

Jól.
Az övé is fekete kívül.Belül meg fekete hasított bőr-szövet kombináció van.

2007.12.07. 00:13

Nos keresek sok dolgot :)

Komplett fekete bőrbelső elektromos üllésekkel makulátlan állapotban!

Komplett DSP hifit

Elektromos hátsó rolót + oldalsó rolókat

Bárki bármiben tud infót vagy talál vagy stb az kérem jelezze nekem, fontos lenne! :)

2007.12.07. 04:01

Báttyja!

Olyan üléseket a világon nem találsz,ha mégis,egy vagyonba kerül,és ilyet sztem magyarországon biztosan nem találsz,itt érdemes http://www.ebay.de keresni,csak azt meg behozatni kerül egy vagyonba.Vagy vegyél egy szakadtat és bőröztesd át az egészet.
Mindenesetre ha a tiedtől akarsz megválni majd olcsó pénzért,hívhatsz bátran! :D
Hátsó rolót legutóbb asszem diabolica kínált,csak azt tudnod kell hogy azok kompletten kalaptartóval együtt vannak és a színük az autó belüljével harmonizál.A kényes anyaga miatt meg gyakran veszít a színéből.
Oldalsó rolókat meg csak oldalkárpittal együtt lehet szerezni,meg ugye a kis rész ami külön van a hátsó ablaktól az fix és azt is szerezni kell hozzá!

DSP Hifi az mit takar?Arra is mondok neked jobb megoldást majd ha érdekel! :wink:

2007.12.07. 09:35

Én láttam tegnap az e-bay-n fekete motoros börüléseket,de nem akarlak elkeseríteni,mert drágábbak voltak,mint itthon.
Kb.850-1100 euro!
Viszont,ha van motoros ülésed,hirdetnek rá bör huzatot,amit olcsón meg lehet úszni.kb.35-50 euro

2007.12.07. 12:21

A helyzet az hogy nekem már megvannak az ülléseim Diabolica kolléga autójából kerül majd át az enyémbe, csak neki kell keressek helyette fekete belsőt!

Nos az oldal rolokkal nincs probléma mert cserélhető rajtuk az oldalkárpit elvileg, a hátsó rolo sem nagy gond.

A gond a DSP vel lesz hogy komplettan találjak, azért ez Janika mert ez gyári megoldás, mindennek megvan a helye nemis látszik ésha kicserélem benne a hangszórokat, jólesz érzem! :D
Nekem már azis tökéletesen megfelelt ahogy Leslie kocsijában szólt, sztem jó volt!

Azért ha láttok valamit akkor szóljatok légyszi!
Sajna az ebayyel megvagyok lőve tegnap 1 napig keresgéltem nem találtam semmit erre admin 5 perc alatt talált majdnem mindent! Meglepődtem :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge