2006.05.20. 00:16
mentoslaci írta:sziasztok!
szükségem lenne 1 db. rendszámtáblát világitó lámpára fekete szinben,illetve 2001 utáni elsölökháritóra való gumi koptatóra
köszi!
Mentoslaci
Egy ilyen gumikoptatóm van, ha jól emlékszem, és egész jó állapotú.
2006.05.20. 09:59
bub írta:Hello Fefe!
Nekem meghalt a bal hátsó úszószilentem asszem így hívják. Egy hosszú
alucső a végén egy gumipukli ez mind a lengőkar végén. Egy ár kellene!!
a száma: 33326767748
Szia a kért alkatrész ára 8300ft gyári BMW alkatrész 20% kedvezményt tudunk adni belőle ha sürgős legközelebb e mailt irj mert nem tudom minden nap megnézni minden fórumot e mail cimünk:
fester2000@axelero.hu 
üdv fefe/fester bt
2006.05.21. 21:13
Olyan kérdésem lenne, hogy jobb első lámpát lehet e javítani?
Vagyis fogtam egy fácánt vele, külsérelmi nyom nincs rajta, de lötyögött a belseje és szétszedtem. Van benne 2 kis műanyag távtartó amivel lehet állítani a foncsort, na az tört el benne. Ezt lehet e külön kapni és javítani vagy lámpacsere lesz? Erre is arra is kérnék egy árat ha lehet.
A gép egy 2000-es 520D sárga indexes.
2006.05.21. 21:43
Pitbull írta:Olyan kérdésem lenne, hogy jobb első lámpát lehet e javítani?
Vagyis fogtam egy fácánt vele, külsérelmi nyom nincs rajta, de lötyögött a belseje és szétszedtem. Van benne 2 kis műanyag távtartó amivel lehet állítani a foncsort, na az tört el benne. Ezt lehet e külön kapni és javítani vagy lámpacsere lesz? Erre is arra is kérnék egy árat ha lehet.
A gép egy 2000-es 520D sárga indexes.
Az index fórumon azt hiszem bömbölő néven de itt is regisztrált tag az gyártatot eladásra ilyen müanyagokat.De a hasznaltauto.hu-n látam valamelyik nap ilyet a BMW alkatrészeknél.
2006.05.21. 22:59
néztem de nem találtam a használtautón.
2006.05.23. 21:53
Köszi, bár holnap kiszerelem a lámpából a kis műanyagot, van egy esztergályos ismerősöm és megmutatom neki mi is kellene nekem. Hátha mondd rá egy jó árat, és akkor ha kell még vkinek lesz kéznél.
2006.05.24. 07:01
Sajna ma kocsimosasnal tapasztaltam h a bal oldali kodlampam betort.
Tudna-e valaki kodlapat nekem, vagy eleg ha csak az uveget cserelem ki?
2006.05.25. 00:20
Apa8 írta:Sajna ma kocsimosasnal tapasztaltam h a bal oldali kodlampam betort.
Tudna-e valaki kodlapat nekem, vagy eleg ha csak az uveget cserelem ki?
Sajnos üveget külön nem lehet kapni, a gyári ködös 28 705,- kiskerben, kedvezményesen 22 970,-
Létezik utángyártott, építettem is már ilyet be, és azt kell mondjam kb. ennyit ér egy ködlámpa amennyibe ez kerül. Mellesleg tescosabb ára van a gyárinál, 6 800,-
Sajnos tartósteszt még nincs, mert kb. januárban installáltam egy 25i-be.
2006.06.07. 12:43
Hali!
Tud valaki BMW bontót Debrecenben, vagy valahol a közelben?
Keresek:fehérindexes lámpát, oldalsó fehér indexet, lökösöket(touring), küszöböt!Érdekelni ha valaki tud, nem teljesen egyedi kinézetű lököst!
Ja és keresek 17"-es felnit 235-ös gumival!
Köszi előre is az infókat!
2006.06.09. 21:28
Bontott bal hátsó sárvédőben valaki tud segíteni?
2006.06.09. 21:47
Nekem a jobb első lámba alatti kis díszléc kellene ezüst metál autóhoz. Mikor fogtam egy fácánt a lámpával eltört a vége ami belepattan a sárvédőbe, mindig lijön a helyéről és nem szép, na meg el is hagyhatom ha nem figyelek rá eléggé.
Lenne valakinek ilyesmi?
2006.08.26. 20:19
Sziasztok!Sajnos alaposan összetörték az autóm elejét,de mivel rendőrségi vizsgálat folyik a biztósító egy darabig biztosan nem fizet.
Ha esetleg van valakinek elfekvő alkatrésze érdekelne lökhárító,motorháztető,sárvédők, hűtő,bal fehér indexes xenon lámpa és lehet,hogy még más is.Köszönettel veszem az ötleteket is,hogy mit hol tudok normál áron beszerezni.
2006.08.26. 22:59
laci03 írta:Sziasztok!Sajnos alaposan összetörték az autóm elejét,de mivel rendőrségi vizsgálat folyik a biztósító egy darabig biztosan nem fizet.
Ha esetleg van valakinek elfekvő alkatrésze érdekelne lökhárító,motorháztető,sárvédők, hűtő,bal fehér indexes xenon lámpa és lehet,hogy még más is.Köszönettel veszem az ötleteket is,hogy mit hol tudok normál áron beszerezni.
részvétem az eset miatt!
2006.08.27. 18:57
Sziasztok nekem egy m5 hatso spojlerre lenne szuksegem!!!Ha valaki tud akkor letszi szoljatok!!!!!!KOSZI
2006.08.27. 21:20
bubu528 írta:Sziasztok nekem egy m5 hatso spojlerre lenne szuksegem!!!Ha valaki tud akkor letszi szoljatok!!!!!!KOSZI
A használtauto.hu-n hirdetnek az alkatrészek közöt!
2006.10.10. 14:19
Hmm napokban láttam egy e39 hátulján egy szép krómcsikot a csomagtartón volt a rendszámtábla felett, ilyet lehetne valahonnan szerezni, mert nagyon bejött
2006.10.10. 20:57
Hero írta:Hmm napokban láttam egy e39 hátulján egy szép krómcsikot a csomagtartón volt a rendszámtábla felett, ilyet lehetne valahonnan szerezni, mert nagyon bejött

Hi,
a talin valakinek az autóján láttam. Kérd meg, talán odaadja
2006.10.11. 00:06
Hero írta:Hmm napokban láttam egy e39 hátulján egy szép krómcsikot a csomagtartón volt a rendszámtábla felett, ilyet lehetne valahonnan szerezni, mert nagyon bejött

Gyári alkatrész, és nem is túl drága, 7 380,-
2006.10.11. 23:00
Árajánlatokat várok:
Bal hátsó sárvédő, bal hátsó ajtó (Sepi

)
Hátsó szélvédő, elsö lökháritó-motorháztető (zöld elönyben), zárhid, gyári alu 2 db sűrű küllős 16'os.