Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.12.07. 19:14

Diabolica írta:
mentoslaci írta:Sziasztok!

Megtudná mondani valaki,hogy E39-hez létezik olyan elsö szélvédö amelyik elöröl nézve lilás szinü?

ja és mennyi pénz ,ha van ilyen?

thx!

antireflexes

thx!

bövebb infoid nincsenek a termékröl?esöérzékelös változatból?

2006.12.07. 22:06

mentoslaci írta:
Diabolica írta:

Megtudná mondani valaki,hogy E39-hez létezik olyan elsö szélvédö amelyik elöröl nézve lilás szinü?

thx!

antireflexes

thx!

de, szerintem hányinger - a szine miatt :D
de már létezik zöldes árnyalatban is a technológia, csak olyat még nem láttam élőben.....arra várok...... :?

2006.12.08. 01:40

Diabolica írta:
mentoslaci írta:
Diabolica írta:

thx!

antireflexes

thx!

de, szerintem hányinger - a szine miatt :D
de már létezik zöldes árnyalatban is a technológia, csak olyat még nem láttam élőben.....arra várok...... :?

THX!

ne legyünk finnyásak, az a lényeg a szemnek jót tesz! :wink:

2006.12.08. 14:20

THX!

ne legyünk finnyásak, az a lényeg a szemnek jót tesz! :wink:[/quote]

jaaaaa, azt hittem fel akarsz vágni!!!! :D :D

ha csak ezért kell, viselj szemüveget, sokkal egyszerűbb! :D

2006.12.08. 20:27

csak gondoltam utánna járok milyen lehetöségek vannak
Diabolica írta:THX!

ha csak ezért kell, viselj szemüveget, sokkal egyszerűbb! :D[/quote]

sajna kaptam egy követ és ujitanom kell egy szélvédöt :cry:

gondoltam körül nézek milyen lehetöségek vannak! bmwdance

2006.12.08. 21:19

mentoslaci írta:csak gondoltam utánna járok milyen lehetöségek vannak
Diabolica írta:THX!

ha csak ezért kell, viselj szemüveget, sokkal egyszerűbb! :D

sajna kaptam egy követ és ujitanom kell egy szélvédöt :cry:

gondoltam körül nézek milyen lehetöségek vannak! bmwdance[/quote]

Na most má rértem. Annyit segíthetek, hogy az alapmodel (zöld színű sima szenzor nélküli) 24e ft-ba kerül újonnan, de gondolom ezt már Te is feldserítetted...

2006.12.14. 22:42

Sziasztok!
530d kipufogó rendszeréhez kellene 2 db. flexibilis csőidom. A Wallisnál ez szakasz csak katalizátorral együtt rendelhető. Az árát meg sem mertem kérdezni. :( :?:
Üdv.

2006.12.15. 14:44

Leslie33 írta:Sziasztok!
530d kipufogó rendszeréhez kellene 2 db. flexibilis csőidom. A Wallisnál ez szakasz csak katalizátorral együtt rendelhető. Az árát meg sem mertem kérdezni. :( :?:
Üdv.

Ha ez az amire gobdolok akkor kb 10 e-ért kapsz univerzálisat minden kipuffogósnál, és nem nagyon különbözik ma gyáritól...

2006.12.15. 19:34

Diabolica írta:
Üdv.

Ha ez az amire gobdolok akkor kb 10 e-ért kapsz univerzálisat minden kipuffogósnál, és nem nagyon különbözik ma gyáritól...

Köszi!
Már én is érdeklődtem, de nekem 2x 18.000.-Ft-ot mondtak. :!: :(

2006.12.16. 14:50

Leslie33 írta:
Diabolica írta:
Üdv.

Köszi!

Ha érdekel tudok egy nagykeresekedést (importőrt) a XIV. kerületben, ahol ilyen kifuffos cuccokat árulnak. East Car kft. ha jól emlékszem és talán telepes u. 14. Kiszolgálnak mindenkit. Én csövet vettem ott, mert összegyűrtem egy szakaszt, fillérelbe került.

2006.12.16. 23:11

Diabolica írta:
Leslie33 írta:
Diabolica írta:
Üdv.

Köszi!

Ha érdekel tudok egy nagykeresekedést (importőrt) a XIV. kerületben, ahol ilyen kifuffos cuccokat árulnak. East Car kft. ha jól emlékszem és talán telepes u. 14. Kiszolgálnak mindenkit. Én csövet vettem ott, mert összegyűrtem egy szakaszt, fillérelbe került.

Már bejelentkeztem hétfőre a "Kipufogóklinikához". Itt valamilyen szintű
ismeretségem van. Nagy előny, hogy kapok 2 év garanciát anyagra és munkára is.
Köszi a segítséget! :)

2006.12.17. 13:52

Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van a birtokába egy 520i hengerfej,vagy tud a hollétéröl némi-nemű információt,annak.......hm...mi..is ja KÖSZI! :D

2006.12.22. 00:33

Hi Hero !

Most néztem csak,hogy kéne kürt és szúró ,kamionra. Aktuális még? Ha igen ,szólj!

2006.12.24. 02:46

HI!

Ide is bedobnám,hátha...
Szoval,ha van valakinek pohártartója,egyéb belső extrája akkor , engem lehet,hogy érdekelne. Természetesen ha az enyémben még nincs. Előre is köszi!

2006.12.24. 17:06

tanktaz írta:HI!

Ide is bedobnám,hátha...
Szoval,ha van valakinek pohártartója,egyéb belső extrája akkor , engem lehet,hogy érdekelne. Természetesen ha az enyémben még nincs. Előre is köszi!

rhantosnak van pohártartója, nemrég vettem tőle énis mert aze nyém eltört sajna! :)

2006.12.24. 17:07

tanktaz írta:Hi Hero !

Most néztem csak,hogy kéne kürt és szúró ,kamionra. Aktuális még? Ha igen ,szólj!

Jaja aktuális még sőt nagyon aktuális lenne!Midvan? :D

2006.12.28. 14:22

Sziasztok!

Szükségem lenne egy hátsó lökösre!!!Érdekel a sima széria limo és az M-es lökös is!A legfontosabb a hátsó,de kompletten is érdekel!Ezüst szinűek előnyben!Előre is kösz!

Ja igen..továbbá xenon fehérindexes körhelyzetjelzős fényszóró + hátsó ledes féklámpa + ugyebár az irányjelzők érdekelnének mind használt és uj is! Ha tudtok megbízható forrást és jó árat,akkor léci segítsetek!

Köszi! :)

2007.01.15. 19:44

Már kicseréltem a fényszórókat és a hátsó lámpákat is! Hááát van külömbség! :? Nem is kicsi! A lököst meg meghegesztették!

2007.02.10. 22:43

Hi,
két kérdésem lenne a Nagyérdeműhöz:
xenonlámpa trafója ugyanaz a facelift és az előd esetében?
Mennyi az ára a trafónak új és bontott?

Köszi-köszi.

Sepi

2007.02.11. 00:04

Sepi írta:Hi,
két kérdésem lenne a Nagyérdeműhöz:
xenonlámpa trafója ugyanaz a facelift és az előd esetében?
Mennyi az ára a trafónak új és bontott?

Köszi-köszi.

Sepi

Nem ugyanaz, de maga a xenon "izzó" működik ezzel is, azzal is. Viszont ha az autód facelift előtti, akkor a light control modulod nem fog megfelelően működni A régi trafók meg sokkal hamarabb döglöttek... :?
Na ezt jól megasszontam. :kalapács
Az árat nem tom. :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge