Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.05.21. 21:04

begi írta:Nekem van kapcsolatom itthoni autosszőnyeg-gyártókkal. Ha össze tudnánk szedni pár (10-es nagyságrend) garniturára megrendelést, biztosan le tudom gyártatni sokkal olcsóbban.
Amúgy most is van e39 ugy. szőnyeg kb 3k Ft 1 garnitura, de ez olyan is.!
Mondjuk besározni nem rossz :D :D

Németeknél létezik, kb. a gyárival megegyező minőségű utángyártott szőnyeg. Lehetne esetleg velük is egyeztetni, megfelelő darabszám esetén szerintem ők is azt írnának rá, amit mi akarunk :)

2006.06.23. 22:07

Hali !

Nekem kellene E39be CD rádió és első lámpa xenon és természetesen kerek szemekkel ! :)
Ja és fehér indexes kellene ! :)
Azt nem tudom hogy az én fehér indexem jó-e hozzá mert ha igen akkor ok.

2006.06.24. 01:11

Sziasztok!
Nekem kelle egy mk4 es navigáció, lehetőleg úgy hogy belecserélném az enyémet mk3 as és természetesen fizetnék rá :)
De valami agyonstrapált szerkezet nem érdekel 8O

Az persze fontos hogy az ára nagyon barátságos legyen :)

2006.06.26. 20:29

admin írta:
begi írta:Nekem van kapcsolatom itthoni autosszőnyeg-gyártókkal. Ha össze tudnánk szedni pár (10-es nagyságrend) garniturára megrendelést, biztosan le tudom gyártatni sokkal olcsóbban.
Amúgy most is van e39 ugy. szőnyeg kb 3k Ft 1 garnitura, de ez olyan is.!
Mondjuk besározni nem rossz :D :D

Ha jóárba van és a lepatentolható akkor én vevő vagyok egy garniturára!De patent nélküli nem kel mert utálom ha csuszkál össze vissza.Ja feketére!

Szintén vevő lennék én is!
Csak nekem marineblau az egész belsőm kicsit bután nézne ki fekete szőnyeggel

2006.06.26. 21:10

Srácok akinek kell szőnyeg az nézzen be az Alkatrész/egyéb topicba tbesze hozza a szőnyegeket és meg is lehet nézni hogyan néz ki, én onnan rendeltem patentokkal együtt!
Minősége nekem képek alapján első osztályúnak tűnik!

2006.07.30. 14:07

Nem tud valaki régebbi 7eshez komplett navit?
Egyik haveromat érdekelné, kijelzővel lejátszóval stb meg minden ami kell! :roll: :?: :idea:

2006.12.30. 18:54

Sziasztok!
Csimborám letörte a jobb első-belső kilincsemet...
az autó 99-es, segítségeteket előre is köszöni a haverom...

2006.12.30. 23:01

és még él???? 8) :lol: :D

2006.12.30. 23:31

pappkari írta:és még él???? 8) :lol: :D

Sztem nem :D
Nekem a faterom törte le az italtartóm jobb felét, de csunya veszekedés volt belőle :lol:

2006.12.31. 00:06

Hero írta:Srácok akinek kell szőnyeg az nézzen be az Alkatrész/egyéb topicba tbesze hozza a szőnyegeket és meg is lehet nézni hogyan néz ki, én onnan rendeltem patentokkal együtt!
Minősége nekem képek alapján első osztályúnak tűnik!

Bocsi, de a szőnyeg forrás megszünt. Már sajna nem tudok rendelni. Ha megint sikerülne gyártót szerezni, azt jelezni fogom.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!

Navi

2007.01.06. 18:55

Sziasztok!

Valaki nem tud MK3 lemezolvasót a gépembe, mert ami benne van az nem műkszik

üdv.: TiNo

2007.01.06. 20:01

prohi528 írta:Sziasztok!
Csimborám letörte a jobb első-belső kilincsemet...
az autó 99-es, segítségeteket előre is köszöni a haverom...

Érdeklődj a Fester Bt-nél, kb. 6-7 ezer Ft

2007.01.11. 23:06

Hali!Milyen hangszórókat tegyek a touringba, hogy ne ilyen fos hangzás legyen?Lehet a rádió erősítője is fing?business rds

2007.01.11. 23:39

t0maso írta:Hali!Milyen hangszórókat tegyek a touringba, hogy ne ilyen fos hangzás legyen?Lehet a rádió erősítője is fing?business rds

Előről dobdki a hangszórókat és tegyélbe egy komponens szetet!akkor már valamivel jobb lesz de a legjob megoldás erősitő és egy láda.
Nézdmeg a képtáramba laci520D az enyémet!

2007.01.12. 10:10

t0maso írta:Hali!Milyen hangszórókat tegyek a touringba, hogy ne ilyen fos hangzás legyen?Lehet a rádió erősítője is fing?business rds

cseréld ki a rádiót profesional-re, az is elég sokat dob a hangzáson.

2007.01.12. 11:31

Köszi!
Nehéz kiszedni ezt a rádiót?
A hangszórókat már cserélem is.
Efer láttam nálad komplett 4:3-as tv-vel is az vifíl lenne?
Beszámolod ezt a business rds-t?

2007.01.12. 11:44

t0maso írta:Köszi!

itt valami félreértés lesz. én pillanatnyilag egyetlen dolgot árulok, az egy business rádió, de az se kell senkinek... :D

2007.01.12. 17:54

efer írta:
t0maso írta:Köszi!

itt valami félreértés lesz. én pillanatnyilag egyetlen dolgot árulok, az egy business rádió, de az se kell senkinek... :D

Hhu! 8O Lehet , hogy nem te voltál a rákosi úti boltban aki segített nekem megbikázni a kocsimat?
Akkor bocs én már tudom a fefével keverlek :oops:

2007.01.13. 12:45

Én kicseréltem az egyik oldalt egy Altec Lensingre (régóta tartogatom) de semmi változás. Nekem valami duplatekercses elég komolynak tűnő volt benne ( a gyáriakhoz képest). Végül egy erősítő+ mélyláda és hibátlanúl szól. (..mondjuk nekem TV- Navi-s van)

2007.01.13. 13:06

Norbi525tds írta:Én kicseréltem az egyik oldalt egy Altec Lensingre (régóta tartogatom) de semmi változás. Nekem valami duplatekercses elég komolynak tűnő volt benne ( a gyáriakhoz képest). Végül egy erősítő+ mélyláda és hibátlanúl szól. (..mondjuk nekem TV- Navi-s van)

Ezt mondtam énis ha igazán azt akarod hogy ne szokolrádió hangja legyen akkor erősitő és láda!
Hozzászólás küldése

VigLink badge