![]() |
2007.07.31. 21:42
admin írta:Labi írta:admin írta:Labi írta:Sziasztok!
97'-es beltérbe keresek alu hatású dekorléceket. Nekem fa mintázatú van. ...ami nem nagyon tetszik!
Van vkinek elfekvőben? A neten nem találtam. Esetleg lefényezni azokat???? Van vkinek ötlete? Még egy kérdés...vagyis kettő: a CD autómatikájáról, vagyis arról a billenőről, hogy a túróba tudom levenni a díszlécet? ..a másik: láttam egy nagyon kafa, mintha esztergált alu váltógomb volna, felirat nélkül....(tehát váltógomb) Hol lehet azt beszerezni??? Marha jól néz ki: Collins kollega egyik várományosán láttam. (E39 vásárlása)
Ha lecseréltem a díszléceket és kéne vkinek a fa, akkor keressen meg! ...bár nem 100%-osak
ui.: csatoltam volna fotót....de azt hogy kell???....![]()
Köszi
Nagyon ritka még az ebay-en is az alu diszléc és marha drága.Leszokták fényeztettni én már több ilyet is látam és nem mondanád meg hogy nem eredeti.Például rhantos képtárába az ezüst kombiba is fényezet a léc.
A képet fel töltöd a képtáradba és onnan be linkeled képre jobb egérgomb tulajdonságoknál ott a kép linje.
Hi Admin!
Ha emlékszel, akkor chat-en is ez volt az első kérdésem amikor beléptem a klubba és akkor is ezt ajánlottad. Mondtad, hogy Rhantos kolegát keressem fel... mert neki is fényezett, ami tetszik is, de...dobtam pü-t és nem válaszolt és ez idáig nem is tudtam foglalkozni a dologgal. Amúgy amit én keresek az valóban aluminium??? Szerinted lehet krómoztatni ezeket a műanyag elemeket?? ...vagy az nagyon szerencsétlenül nézne ki?? a másik: a leszerelésben tud vki segíteni, hogy hogyan tudnám azt a billenő izét leszerelni? tört...akarom mondani szedett le már valaki ilyet????
Próbálj neki írni megint hátha nem kapta meg valami okból.vagy mailt küldj neki.Maximum krómhatásu festékel tudják fujni de kitudja az mijen lesz.A kis ajtóról elméletileg lekel óvatosan feszegetni mert öntapadós ragacsal van felrakva most néztem mert van itt a polcon nekem egy komplet ilyen szerkezet.
Én úgy tudom hogy a gyári az fém de ez nem biztos.
2007.07.31. 22:08
Labi írta:
Köszi Admin! megnézem. rhantos-nak meg üzenek, ha nem tudom elintézni....de most beszéltem egy fényezővel és 10.000.- ért lefényezi. majd felrakom milyen lett! remélem sikerül....
2007.08.16. 12:03
2007.08.16. 18:12
RayBoy írta:Hi.
Az enyémek is most vannak festőnék. Ha kész én is dobok fel pár képet. Az ajtókról és a műszerfalról könnyen lejött, de a váltó körüli résszel elvoltam 1 ideig...
2007.08.16. 18:34
Labi írta:RayBoy írta:Hi.
Az enyémek is most vannak festőnék. Ha kész én is dobok fel pár képet. Az ajtókról és a műszerfalról könnyen lejött, de a váltó körüli résszel elvoltam 1 ideig...
No akkor előlrébb jársz, mint én!egyszerűen még nem jutottam el addig...a váltó körüli elem hogy jött le???? Bőrszoknya?? Írdd meg légyszi, mert nem akarom eltörni!!
A váltón lévő "fa" markolattal mit csinálsz?
Üdv,
Labi
2007.08.16. 19:14
2007.08.18. 13:52
Labi írta:Köszi Rayboy!
Asszem okés lesz!![]()
Labi
2007.08.18. 20:36
RayBoy írta:Labi írta:Köszi Rayboy!
Asszem okés lesz!![]()
Labi
Hi.
Felraktam 2 képet. Sajnos csak a mobilom volt kéznél...Az egész összeszerelés + az ajtókra felrakni a díszcsíkot, nem tartott tovább 20 percnél.
Szerintem igen szép lett. Ha minden jól megy akkor szeptember elsején ott leszek Sopronban a talin ha gondolod szívesen megmutatom.
http://kepfeltoltes.hu/view/070818/K_p0 ... es.hu_.jpg
2007.08.19. 01:44
Labi írta:RayBoy írta:Labi írta:Köszi Rayboy!
Asszem okés lesz!![]()
Labi
Hi.
Felraktam 2 képet. Sajnos csak a mobilom volt kéznél...Az egész összeszerelés + az ajtókra felrakni a díszcsíkot, nem tartott tovább 20 percnél.
Szerintem igen szép lett. Ha minden jól megy akkor szeptember elsején ott leszek Sopronban a talin ha gondolod szívesen megmutatom.
Hi!
Teljesen korrektek!! ..a képek is jók! amúgy milyen RAL számú volt a szín?? ...vagy síma standard ezüstöt használtatok??
Sajnos nem tudok menni a találkozóra, mert esküvőre megyünk Nyíregyházára!![]()
ja még valami. Nekem meg van egy picit repedve az egyik díszlécem (a CD fedőé) szerinted a fetés után látszana??
Üdv,
Labi
2007.08.19. 19:20
2007.08.26. 09:48
2007.08.29. 22:36
2007.08.29. 23:38
Labi írta:Sziasztok!
Keresek 97-es évjáratba hátsó, fehérindexes lámpabúrát...semmi flanc, csak a sárga legyen fehér azt kalap, kabát!!
A sárgát majd természetesen eladom ...... vagy cserélhetünk is!
Valaki az árát tudja???
Köszi a segítséget,
Labi
2007.08.30. 09:10
sxoe írta:Labi írta:Sziasztok!
Keresek 97-es évjáratba hátsó, fehérindexes lámpabúrát...semmi flanc, csak a sárga legyen fehér azt kalap, kabát!!
A sárgát majd természetesen eladom ...... vagy cserélhetünk is!
Valaki az árát tudja???
Köszi a segítséget,
Labi
Bombolo segít!
Köszi! ....el is felejtettem, hogy Ő itt a lámpás guru!!!
Megnézem és üzenek neki.
Üdv,
Labi
Itt a honlapján addig nézz szét:
http://www.mobilgumi.hu/lampak/lampak.htm
2007.09.13. 19:24
2007.09.13. 21:12
sxoe írta:Sziasztok!
Keresek e39-es autómodellt 1:24-es méretben!!! Azt már sikerült kiderítenem, hogy 1:18-as nem létezik, csak 1:24-es. Van még 1:43-as és 1:87-es is, de nekem csak az 1:24-es jó!
Ha valaki tudna olyan helyet, ahonnan ez beszerezhető, az mindenképpen írjon!!!!!
Köszi!!!
!
2007.09.13. 21:27
sxoe írta:Sziasztok!
Keresek e39-es autómodellt 1:24-es méretben!!! Azt már sikerült kiderítenem, hogy 1:18-as nem létezik, csak 1:24-es. Van még 1:43-as és 1:87-es is, de nekem csak az 1:24-es jó!
Ha valaki tudna olyan helyet, ahonnan ez beszerezhető, az mindenképpen írjon!!!!!
Köszi!!!
2007.09.14. 08:40
Labi írta:sxoe írta:Sziasztok!
Köszi!!!
Szia!
Én tudok egyet, csak az manuál és neked autómata kell, ezért gondolom tárgytalan!![]()
![]()
Üdv,
Labi
2007.09.14. 08:41
zajcev írta:sxoe írta:Sziasztok!
Köszi!!!
Paul's Model Art / MINICHAMPS csinalt 1:24-es e39-eket, de nagyon nem talalni az oldalukon, talan rendelesre tudnak hozni.
Onaluk vannak minischamps modellek, kerdezd meg oket!
2007.09.14. 09:16
sxoe írta:zajcev írta:sxoe írta:Sziasztok!
Köszi!!!
Paul's Model Art / MINICHAMPS csinalt 1:24-es e39-eket, de nagyon nem talalni az oldalukon, talan rendelesre tudnak hozni.
Onaluk vannak minischamps modellek, kerdezd meg oket!
Egy honlapcímet tudsz mondani?