Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.05.28. 00:18

Szupercsiki írta:Csak le kellett kapni a pollenszűrőt és kipiszkálni egy pár apróbb falevelet és máris úgy műkszik mint uj korában! 8)

Akkor ez is megoldódott... :lol:

Re: sürgős!

2007.05.28. 19:16

Jolet írta:Urak!

Sürgősen kellene nekem a 64118374994 cikkszámú sziattyúval együtt szerelt fűtéscsap...
persze csak tökéletesen működő állapotban...
az ajánlatokat az emilemre várom..
köszönöm
Jolet

hát senki se bont e39-et?
:-(

M-es kormányt keresek!!

2007.05.31. 20:49

M-es kormányt keresek!!!Légzsákkal együtt 1997-es 528i-hez egy patronos kellene,multis vagy sima mindegy.
Aki tud jelenkezzen köszi.

M-es kormányt keresek!!!

2007.05.31. 21:03

M-es kormányt keresek!!!multist vagy simát légzsákkal együtt 1997-es 528i-be kellene 1 patronos.

Re: M-es kormányt keresek!!!

2007.05.31. 21:24

adamok írta:M-es kormányt keresek!!!multist vagy simát légzsákkal együtt 1997-es 528i-be kellene 1 patronos.

Meg tudom rendelni neked, ha nem vagy ebayen.

http://cgi.ebay.de/bmw-e39-M-lenkrad_W0 ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/Original-M-BMW-CSL-E ... dZViewItem

http://cgi.ebay.de/Bmw-e39-e38-M5-Lenkr ... dZViewItem

2007.06.07. 00:23

Hi! Nincs valakinek Motorola telóhoz motyója ? Kagylóm van, központi egységem van (lehet,hogy cserés) .
Kéne a kagylótartó (akár könyöklővel) , mikrofon,stb.

2007.06.26. 11:54

Aloha!

Nincs valakinek 525d-be első lámpája? Hella, nem nagyitólencsés 2000/12., gyári, bal oldali. Vagy pedig egy pár xenon lámpa, persze gyári?

2007.06.26. 14:14

Lac írta:Aloha!

Nincs valakinek 525d-be első lámpája? Hella, nem nagyitólencsés 2000/12., gyári, bal oldali. Vagy pedig egy pár xenon lámpa, persze gyári?

Szia!
2000/12 tehát gyűrűs kell, igaz? A "nem nagyítólencsés" kifejezést nem értem, mert 2000/9 után mindegyik E39 lámpa projektoros volt. Végül is mind1, majdnem mindegyikhez van lámpám, keress meg nyugodtan, gyári xenon is akad.
www.mobilgumi.hu

üdv
Bömbölö

2007.07.02. 09:53

Nos ezzel kerestek meg iwiw-en a napokban, tud segiteni valaki?

Szia!

Lenne egy kérésem: ha tudsz nekem segíteni, egy E39-es, Hifi-s,
a csomagtérben a rádiónak van egy doboza, erről lenéztem a cikkszámot: 65 12 8 385 897

Létezik esetleg, hogy bontottba tudsz nekem segíteni?

Előre is köszi,
Aliz

2007.07.02. 18:47

Hero írta:Nos ezzel kerestek meg iwiw-en a napokban, tud segiteni valaki?

Szia!

Lenne egy kérésem: ha tudsz nekem segíteni, egy E39-es, Hifi-s,
a csomagtérben a rádiónak van egy doboza, erről lenéztem a cikkszámot: 65 12 8 385 897

Létezik esetleg, hogy bontottba tudsz nekem segíteni?

Előre is köszi,
Aliz

Ez egy BM54 rádiómodul nem lesz egyszerü és olcsóse! Talán rhantos tud segiteni.

2007.07.03. 03:07

Tudom már megfejtettük a dolgot találtak már eggyet bontóban 70 ért, csak nem merik megvenni mert nem adnak rá garanciát!
De felkeresem rhantost

2007.07.03. 10:10

Hero írta:Tudom már megfejtettük a dolgot találtak már eggyet bontóban 70 ért, csak nem merik megvenni mert nem adnak rá garanciát!
De felkeresem rhantost

Garanciát senki nem fog adni rá.Ki kell próbálni ha jó akkor semmi gond.(jó esetbe).

2007.07.30. 20:34

Sziasztok!

Modikot keresek!
Minden infó érdekel!

2007.07.30. 20:51

kbhont írta:Sziasztok!

Modikot keresek!
Minden infó érdekel!

A Szarvasi srác árult(Ahoy Bt)900000Ft körül nézd meg a használt autón bmw alkatrészek nél.

2007.07.30. 20:52

Modikot keresek!
Minden infó érdekel!

Szia!

Mármint Modic-ot akarsz venni, ugye? Ha igen: 06-70-248-0628 (Zsolt Szarvason lakik, neki volt nemrég egy eladó, ami ha jól tudom 2005-ig minden típust kezelt).

Üdv:

petike

2007.07.30. 22:54

petike írta:

Modikot keresek!
Minden infó érdekel!

Szia!

Mármint Modic-ot akarsz venni, ugye? Ha igen: 06-70-248-0628 (Zsolt Szarvason lakik, neki volt nemrég egy eladó, ami ha jól tudom 2005-ig minden típust kezelt).

Üdv:

petike

Köszi! Rá kérdezek!

2007.07.31. 11:06

Sziasztok!

97'-es beltérbe keresek alu hatású dekorléceket. Nekem fa mintázatú van. ...ami nem nagyon tetszik!
Van vkinek elfekvőben? A neten nem találtam. Esetleg lefényezni azokat???? Van vkinek ötlete? Még egy kérdés...vagyis kettő: a CD autómatikájáról, vagyis arról a billenőről, hogy a túróba tudom levenni a díszlécet? ..a másik: láttam egy nagyon kafa, mintha esztergált alu váltógomb volna, felirat nélkül....(tehát váltógomb) Hol lehet azt beszerezni??? Marha jól néz ki: Collins kollega egyik várományosán láttam. (E39 vásárlása)

Ha lecseréltem a díszléceket és kéne vkinek a fa, akkor keressen meg! ...bár nem 100%-osak

ui.: csatoltam volna fotót....de azt hogy kell???.... :help:

Köszi

2007.07.31. 16:45

Labi írta:Sziasztok!

97'-es beltérbe keresek alu hatású dekorléceket. Nekem fa mintázatú van. ...ami nem nagyon tetszik!
Van vkinek elfekvőben? A neten nem találtam. Esetleg lefényezni azokat???? Van vkinek ötlete? Még egy kérdés...vagyis kettő: a CD autómatikájáról, vagyis arról a billenőről, hogy a túróba tudom levenni a díszlécet? ..a másik: láttam egy nagyon kafa, mintha esztergált alu váltógomb volna, felirat nélkül....(tehát váltógomb) Hol lehet azt beszerezni??? Marha jól néz ki: Collins kollega egyik várományosán láttam. (E39 vásárlása)

Ha lecseréltem a díszléceket és kéne vkinek a fa, akkor keressen meg! ...bár nem 100%-osak

Köszi

Nagyon ritka még az ebay-en is az alu diszléc és marha drága.Leszokták fényeztettni én már több ilyet is látam és nem mondanád meg hogy nem eredeti.Például rhantos képtárába az ezüst kombiba is fényezet a léc.

A képet fel töltöd a képtáradba és onnan be linkeled képre jobb egérgomb tulajdonságoknál ott a kép linje.

2007.07.31. 18:10

admin írta:

Köszi

Nagyon ritka még az ebay-en is az alu diszléc és marha drága.Leszokták fényeztettni én már több ilyet is látam és nem mondanád meg hogy nem eredeti.Például rhantos képtárába az ezüst kombiba is fényezet a léc.

A képet fel töltöd a képtáradba és onnan be linkeled képre jobb egérgomb tulajdonságoknál ott a kép linje.

Hi Admin!

Ha emlékszel, akkor chat-en is ez volt az első kérdésem amikor beléptem a klubba és akkor is ezt ajánlottad. Mondtad, hogy Rhantos kolegát keressem fel... mert neki is fényezett, ami tetszik is, de...dobtam pü-t és nem válaszolt és ez idáig nem is tudtam foglalkozni a dologgal. Amúgy amit én keresek az valóban aluminium??? Szerinted lehet krómoztatni ezeket a műanyag elemeket?? ...vagy az nagyon szerencsétlenül nézne ki?? a másik: a leszerelésben tud vki segíteni, hogy hogyan tudnám azt a billenő izét leszerelni? tört...akarom mondani szedett le már valaki ilyet???? :D

2007.07.31. 20:49

Labi írta:
admin írta:

Köszi

Hi Admin!

Ha emlékszel, akkor chat-en is ez volt az első kérdésem amikor beléptem a klubba és akkor is ezt ajánlottad. Mondtad, hogy Rhantos kolegát keressem fel... mert neki is fényezett, ami tetszik is, de...dobtam pü-t és nem válaszolt és ez idáig nem is tudtam foglalkozni a dologgal. Amúgy amit én keresek az valóban aluminium??? Szerinted lehet krómoztatni ezeket a műanyag elemeket?? ...vagy az nagyon szerencsétlenül nézne ki?? a másik: a leszerelésben tud vki segíteni, hogy hogyan tudnám azt a billenő izét leszerelni? tört...akarom mondani szedett le már valaki ilyet???? :D

Próbálj neki írni megint hátha nem kapta meg valami okból.vagy mailt küldj neki.Maximum krómhatásu festékel tudják fujni de kitudja az mijen lesz.A kis ajtóról elméletileg lekel óvatosan feszegetni mert öntapadós ragacsal van felrakva most néztem mert van itt a polcon nekem egy komplet ilyen szerkezet.
Én úgy tudom hogy a gyári az fém de ez nem biztos.
Hozzászólás küldése

VigLink badge