![]() |
2013.07.01. 11:31
bmw520ds írta:Gabesz81 írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:
///Mennyei!
Mit éreztél, hogy viselkedik kanyarban? Mert a kapucnisok mindig ezt mondják, lent a súlypontja, merev mint a fax, ezért jobb a cópénál. Igazuk van?
Én nem vettem észre semmit, vagyis szépen feküdt a kanyarokban, lenyitott tetővel, szóval ha nem tudtam volna, azt hittem volna nem kabrió, sőt. Nem volt kényelemes, eléggé kemény és jól kivan(kilehet) merevítve. Bár nem igazán tudom hasonlítani sima M3-hoz mert azt még nem vezettem, így nem tudom az milyen.![]()
Készült pár nem leközölhető videó. Próbált utánam jönni szegény...Megbánta a srác, hogy nem M5-öt vett. Miután vezette az enyém, nagyon elcsodálkozott. (mint mondta, a sok "hozzáértő" tántorította el és így lett az M3. Többek között mondták neki, hogy a vanos az nem jó, mert állítani kell x ezer km-enként...) Videót majd megmutatom.
szerintem nincs az a kabriómerevítés ami érdemben tudná kompenzálni a tetőt...
Aki meg használt ezelőtt tíz évvel E30 Cabrio-t és most is épít egy ilyet, van. Akkor? De ha linkelsz töréstesztes BMW-s videót ami alátámasztja a véleményed, elfogadom.
Ha pedig nincs tető, gyorsabban tud kanyarodni, mert lejjebb került a tömegközéppontja, ez pedig fizika. Ugyebár, a BMW nem egy tekergős karosszéria forma, ezt még Muha Ati is kifejtette talán toronymerevítős dolognál anno. Én csak kíváncsi vagyok hogy kanyarodott...
2013.07.01. 22:51
Gabesz81 írta:bmw520ds írta:Gabesz81 írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:
///Mennyei!
Mit éreztél, hogy viselkedik kanyarban? Mert a kapucnisok mindig ezt mondják, lent a súlypontja, merev mint a fax, ezért jobb a cópénál. Igazuk van?
Én nem vettem észre semmit, vagyis szépen feküdt a kanyarokban, lenyitott tetővel, szóval ha nem tudtam volna, azt hittem volna nem kabrió, sőt. Nem volt kényelemes, eléggé kemény és jól kivan(kilehet) merevítve. Bár nem igazán tudom hasonlítani sima M3-hoz mert azt még nem vezettem, így nem tudom az milyen.![]()
Készült pár nem leközölhető videó. Próbált utánam jönni szegény...Megbánta a srác, hogy nem M5-öt vett. Miután vezette az enyém, nagyon elcsodálkozott. (mint mondta, a sok "hozzáértő" tántorította el és így lett az M3. Többek között mondták neki, hogy a vanos az nem jó, mert állítani kell x ezer km-enként...) Videót majd megmutatom.
szerintem nincs az a kabriómerevítés ami érdemben tudná kompenzálni a tetőt...
Aki meg használt ezelőtt tíz évvel E30 Cabrio-t és most is épít egy ilyet, van. Akkor? De ha linkelsz töréstesztes BMW-s videót ami alátámasztja a véleményed, elfogadom.
Ha pedig nincs tető, gyorsabban tud kanyarodni, mert lejjebb került a tömegközéppontja, ez pedig fizika. Ugyebár, a BMW nem egy tekergős karosszéria forma, ezt még Muha Ati is kifejtette talán toronymerevítős dolognál anno. Én csak kíváncsi vagyok hogy kanyarodott...
nem törésről van szó, hanem a kasztni merevségéről, ezt 10-ből 9 kabrió tesztben elmondják
2013.07.01. 22:57
LeviM5 írta:bmw520ds írta:
///Mennyei!
2013.07.13. 15:12

2013.07.23. 22:01
Kiállok illendően előle, egy jobb vese, egy szemgolyó, egy kopoltyú, és négy cső!!! Azt a köcsögit neki! F10 M5 a hétköznapi halandók közt!
2013.07.23. 23:01
2013.07.24. 20:44
LeviM5 írta:Na de a lényeg:
Beugrottam egy papírért Siófokra. Jövök ki az épületből, verda mellett egy olyan 7 éves kisfiú rátapadva az üvegre, mutogat a nagymamájának, hogy na ez már egy szuper autó. Odaérve nyitom a zárat, megijedtek, hogy lebuktak, nagymama mentegetőzik, hogy nagyon tetszik neki az autó, mondom én ez nagyon helyes, BMW-ket meg is kell nézni!Kinyitom az ajtót, mosolyogva kérdem, szeretnél beülni? Kissrác arcát látni kellett volna, istenem, hogy örült!
2013.07.24. 21:04
2013.07.24. 21:25
2013.07.25. 15:57
Gallaca írta:bmw520ds írta:A két videó, igaz, semmi extra:
Gyönyörű![]()
![]()
![]()
Csak jobbra hibás az index...
2013.07.26. 16:04
admin írta:Hát jobban megy mint a 20D. De az étvágya is más
....
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.07.26. 22:21
orvil írta:admin írta:Hát jobban megy mint a 20D. De az étvágya is más
....
megkented? hogy tetszik?
2013.07.27. 00:54
admin írta:orvil írta:admin írta:Hát jobban megy mint a 20D. De az étvágya is más
....
megkented? hogy tetszik?
Elbirnám viselniTankolni már nem biztos
Csak egy karikát mentem vele.
2013.07.27. 07:24
LeviM5 írta:admin írta:orvil írta:admin írta:Hát jobban megy mint a 20D. De az étvágya is más
....
megkented? hogy tetszik?
Arra az évi 3000km-edre nem lenne jó? Évi 6 teletank!
2013.07.29. 17:52
LeviM5 írta:admin írta:orvil írta:admin írta:Hát jobban megy mint a 20D. De az étvágya is más
....
megkented? hogy tetszik?
Arra az évi 3000km-edre nem lenne jó? Évi 6 teletank!
2013.08.18. 19:53
2013.08.20. 02:52
bmw520ds írta:Ma autópályán elém tévedt egy E38, ami fekete és nagyon szépen nézett ki. Addig mindent betartottam, gondoltam megnézem mennyire hagy majd el! Sajnos csak tippelgetni tudok hogy milyen és mekkora motor volt benne, de, végsebességemig végig lőtávolban volt a négyhengeres, amin én is meglepődtem.Egyszer még visszalassulva normál tempóra, ki is állt előlem, de felesleges lett volna elé menni, mert zavartam volna. A Völgy-híd után Siófoki lehajtónál indexeltem ki a lövészárokból. Most vagy nagyon nem lehet semmire használni a négyesfogatot, vagy nem csak ez gyenge a hétköznapokra.
Face lift hátsó lápái voltak és ebből arra következtetek, 730d volt. Kép nincs, IVZ-... ha esetleg olvasod, hozzászólhatnál! Nagyon szép vas volt!
2013.08.20. 10:43
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Ma autópályán elém tévedt egy E38, ami fekete és nagyon szépen nézett ki. Addig mindent betartottam, gondoltam megnézem mennyire hagy majd el! Sajnos csak tippelgetni tudok hogy milyen és mekkora motor volt benne, de, végsebességemig végig lőtávolban volt a négyhengeres, amin én is meglepődtem.Egyszer még visszalassulva normál tempóra, ki is állt előlem, de felesleges lett volna elé menni, mert zavartam volna. A Völgy-híd után Siófoki lehajtónál indexeltem ki a lövészárokból. Most vagy nagyon nem lehet semmire használni a négyesfogatot, vagy nem csak ez gyenge a hétköznapokra.
Face lift hátsó lápái voltak és ebből arra következtetek, 730d volt. Kép nincs, IVZ-... ha esetleg olvasod, hozzászólhatnál! Nagyon szép vas volt!
Kiváncsi leszek a szombati videókra is!
2013.08.20. 12:15
Orsika írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:Ma autópályán elém tévedt egy E38, ami fekete és nagyon szépen nézett ki. Addig mindent betartottam, gondoltam megnézem mennyire hagy majd el! Sajnos csak tippelgetni tudok hogy milyen és mekkora motor volt benne, de, végsebességemig végig lőtávolban volt a négyhengeres, amin én is meglepődtem.Egyszer még visszalassulva normál tempóra, ki is állt előlem, de felesleges lett volna elé menni, mert zavartam volna. A Völgy-híd után Siófoki lehajtónál indexeltem ki a lövészárokból. Most vagy nagyon nem lehet semmire használni a négyesfogatot, vagy nem csak ez gyenge a hétköznapokra.
Kiváncsi leszek a szombati videókra is!
Na arra én is! Az a hang! amikor elsuhant 90km/h-al a közúton!![]()
![]()
2013.08.25. 23:47