![]() |
2011.10.29. 21:17
2011.10.29. 21:27
afcajax írta:Segítsetek ha tudtok. A barátnőm opel astrája(H)indításnál csak kattog és nem indul. Megnéztük nem aksi baja van.Indítómotor??Elektronika??Tippek??
2011.10.29. 21:31
afcajax írta:Segítsetek ha tudtok. A barátnőm opel astrája(H)indításnál csak kattog és nem indul. Megnéztük nem aksi baja van.Indítómotor??Elektronika??Tippek??
2011.10.29. 21:49
lepke írta:afcajax írta:Segítsetek ha tudtok. A barátnőm opel astrája(H)indításnál csak kattog és nem indul. Megnéztük nem aksi baja van.Indítómotor??Elektronika??Tippek??
Helo
Mond meg a KEDVES barátnődnek hogy vegyen egy BMW-t és akkor nincs ilyen gond
![]()
2011.10.29. 22:11
afcajax írta:lepke írta:afcajax írta:Segítsetek ha tudtok. A barátnőm opel astrája(H)indításnál csak kattog és nem indul. Megnéztük nem aksi baja van.Indítómotor??Elektronika??Tippek??
Helo
![]()
Egyéb ötlet ami első körben egy kicsit kevesebbe fáj
2011.10.30. 03:06
afcajax írta:lepke írta:afcajax írta:Segítsetek ha tudtok. A barátnőm opel astrája(H)indításnál csak kattog és nem indul. Megnéztük nem aksi baja van.Indítómotor??Elektronika??Tippek??
Helo
![]()
2011.10.30. 07:59
Helo
![]()
2011.10.30. 08:01
2011.10.30. 08:33
lepke írta:afcajax írta:lepke írta:afcajax írta:Segítsetek ha tudtok. A barátnőm opel astrája(H)indításnál csak kattog és nem indul. Megnéztük nem aksi baja van.Indítómotor??Elektronika??Tippek??
Helo
![]()
Helo
Nem vagyok egy Opeles DE ha kattog valami indításnál csak egyet jelenthet
az akummulátorban nincs meg a ENERGIA
2011.10.30. 08:37
afcajax írta:Próbáltuk bikázni is de úgyse történt semmi. Egyenlőre úgy néz ki hogy tényleg önindító(vagy vmi elektromos gebasz), de majd a szervizben kiderül ha majd vhogy odavarázsoltuk az autót.
2011.10.30. 08:58
muhaati írta:afcajax írta:Próbáltuk bikázni is de úgyse történt semmi. Egyenlőre úgy néz ki hogy tényleg önindító(vagy vmi elektromos gebasz), de majd a szervizben kiderül ha majd vhogy odavarázsoltuk az autót.
Gondolom kézi váltós. Lökjétek be.
2011.10.30. 09:01
afcajax írta:muhaati írta:afcajax írta:Próbáltuk bikázni is de úgyse történt semmi. Egyenlőre úgy néz ki hogy tényleg önindító(vagy vmi elektromos gebasz), de majd a szervizben kiderül ha majd vhogy odavarázsoltuk az autót.
És az mivel jobb egyébként mint ha bebikáznánk?
2011.10.30. 09:03
muhaati írta:afcajax írta:muhaati írta:afcajax írta:Próbáltuk bikázni is de úgyse történt semmi. Egyenlőre úgy néz ki hogy tényleg önindító(vagy vmi elektromos gebasz), de majd a szervizben kiderül ha majd vhogy odavarázsoltuk az autót.
És az mivel jobb egyébként mint ha bebikáznánk?
Azért, mert akkor nem kell az önindító.
2011.10.30. 09:14
afcajax írta:A szervízkönyv/gépkönyv azt írja,hogy nem szabad belökni.Nem tudom h érdemes e kockáztatni, nem tudom mi történhet.
2011.10.30. 09:17
muhaati írta:afcajax írta:A szervízkönyv/gépkönyv azt írja,hogy nem szabad belökni.Nem tudom h érdemes e kockáztatni, nem tudom mi történhet.
Nem mondtam volna, ha baj lenne belőle. Azért írják hogy ne húzd be, mert p.l egy trafó hibánál telenyomja a katalizátort benzinnel. Meg persze nem jó ötször körbehúzni a háztömb körül.
2011.10.30. 09:26
afcajax írta:muhaati írta:afcajax írta:A szervízkönyv/gépkönyv azt írja,hogy nem szabad belökni.Nem tudom h érdemes e kockáztatni, nem tudom mi történhet.
Nem mondtam volna, ha baj lenne belőle. Azért írják hogy ne húzd be, mert p.l egy trafó hibánál telenyomja a katalizátort benzinnel. Meg persze nem jó ötször körbehúzni a háztömb körül.
Persze értelek, csak igazság szerint mi se tudjuk mi baja lehet. Nem biztos h az önindító csak a jelek szerint annak tűnik.Egyébként még mindig kényelmesebbnek tűnik mint vontatni.
2011.10.30. 09:29
bmw520ds írta:afcajax írta:muhaati írta:afcajax írta:A szervízkönyv/gépkönyv azt írja,hogy nem szabad belökni.Nem tudom h érdemes e kockáztatni, nem tudom mi történhet.
Persze értelek, csak igazság szerint mi se tudjuk mi baja lehet. Nem biztos h az önindító csak a jelek szerint annak tűnik.Egyébként még mindig kényelmesebbnek tűnik mint vontatni.
Meg itt írogatni, mint meglökni...
2011.10.30. 10:12
afcajax írta:bmw520ds írta:afcajax írta:muhaati írta:afcajax írta:A szervízkönyv/gépkönyv azt írja,hogy nem szabad belökni.Nem tudom h érdemes e kockáztatni, nem tudom mi történhet.
Meg itt írogatni, mint meglökni...
Belököm én ha 100%-ra tudnám h nem lesz belőle bibi.Utána meg fogadhatom a vállveregetéseket az ötletért.
2011.10.30. 11:04
2011.10.30. 11:14
afcajax írta:Köszönöm a kimerítő választ.A híváson már túl vagyok, bár én az Opel Olympiát hívtam, de hát telefonon keresztül sokat ők se tudtak mondani.Természetesen fel sem merült h itt bárki tudatosan rosszat akarna, főleg nem Muhaati, aki már egyszer hétvégén türelmesen állt a rendelkezésemre és segített.Csak ahogy ő is a katalizátort említette, mint veszély forrást belökésnél (megszívja magát benzinnel) az opel kézi könyv is pont erre hivatkozva nem javasolja a belökést és miután inkább laikusnak tartom magam a műszaki témákban(beleértve az autókat is) inkább nem szeretek saját szakállamra kísérletezni, inkább bízom ezt a szakemberekre.Egyébként nem kerreg, mint inkább csak kattog. Tehát nem jut el a köszörülésig.