Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.11.13. 21:41

simi64 írta:Tóban :lol:

Helo
Ez nagyon valós
üdv zoli

2009.12.01. 16:52

Carabineri Italiano :lol:

2009.12.01. 17:00

simi64 írta:Carabineri Italiano :lol:

Helo
8O 8O

2009.12.01. 17:09

Ez is durva, gondolom nem képzelte, hogy így végzi:
KATT IDE

2009.12.02. 02:01

Egy férfi levelet kap az adóhivataltól, melyben behívják egy megbeszélésre, mivel kevésnek találták a befizetett adó mennyiségét. A férfi elmegy a könyvelőjéhez, hogy tanácsot kérjen tőle.
- Vedd fel a legszakadtabb ruhádat, így biztos azt fogják gondolni, nincsen pénzed, tehát ők tévedtek az adó megállapításánál. - tanácsolja a könyvelő.
A férfi az ügyvédjétől is tanácsot kér.
- A legjobb ruhádat vedd fel, így azt gondolják, hogy nagyon tiszteled őket, és talán eltekintenek a büntetéstől. - javasolja az ügyvéd.
Emberünk teljesen összezavarodik, ezért elmegy a paphoz is tanácsot kérni.
- Egy történetet mesélek neked - mondja a pap.
"Egy lány a nászéjszakája előtt megkérdezte az anyját, milyen ruhát vegyen fel. Az anyja azt mondta, vegyen fel egy hosszú hálóinget. Megkérdezte a nővérét is, ő azt tanácsolta, vegyen fel egy szexi rövid hálóinget."
- És hogyan kapcsolódik ez a történet hozzám? - kérdi emberünk csodálkozva.
- Ugyanaz, mint a te eseted fiam - válaszolja a bölcs pap - mindegy mit veszel fel, így is, úgy is megbasznak.

2010.02.03. 22:50

Megszállottaknak

2010.02.23. 18:52

Figyeld!

Deutsche hochqualitat:
:franko:

Kép

2010.02.23. 18:54

ITT + a Buzuki
Pedig pont Altot akartam venni...
:lol:

2010.02.23. 19:39

simi64 írta:ITT + a Buzuki
Pedig pont Altot akartam venni...
:lol:

Helo
Ez várható volt :lol:
üdv zoli

2010.02.28. 01:05

Cunami élő adásban Hawaiin

2010.02.28. 12:12

simi64 írta:Cunami élő adásban Hawaiin

Helo simi
Ebből ugyan semmi Cunamit nem látni
üdv zoli

2010.02.28. 12:20

lepke írta:

Helo simi
Ebből ugyan semmi Cunamit nem látni
üdv zoli

Éjszaka várták, de nem is jött :D

2010.03.06. 09:24

Jó látni ,hogy vannak olyanok akinek ilyenekre is van pénze. 8)
Lehet azt hitte hajót vett trailer-estől és vízre bocsátotta. :lol:

2010.03.06. 11:23

KORPINCS írta:
Jó látni ,hogy vannak olyanok akinek ilyenekre is van pénze. 8)
Lehet azt hitte hajót vett trailer-estől és vízre bocsátotta. :lol:

Helo
Ez elúszott rendesen :lol:
üdv zoli

2010.03.08. 13:46

Zsanett ügy
Mondhatnak amit akarnak, magán véleményem szerint érintettek az ügyben a zsaruk:
- mi a francért hurcoltatja meg magát egy 23 éves lány ha anyagi haszna nem lesz belölle. Az indíték amiért nyomná ezt a hülye eljárás hiányzik.
- Kamera felvétel eltünik,
- "az öt rendőr közti telefonbeszélgetéseket, rádióforgalmazást pedig a sértetti oldal sosem ismerhette meg"
- A zsaruk eltüntek onnan tehát már az elején hazudtak amikor azt állították, hogy nem mentek sehova (tessék csak megnézni ez első nyilatkozatokat). Erre alapult a közvádas büntetőperben a kötelességszegés és hivatali visszaélés miatt emelt vád.
- A pszichológus téma. Én is undorodnék szakértőként ha más a szakmát lehúzza a wc-ben.
- A mobil poziciója meg nem azonos a lányéval. Erőszak közben nem fogja a kezében a mobilját.
Bűzlik az egész ügy. És ami legszarabb az az ember érzése belölle, hogy a rendőr akármit elkövethet nem fog felelni érte mert megvédik a kollegák.

Jackson, aki undorodik az állomány mocsok felétől és tiszteli azokat akik tisztességesek tudnak maradni "ezek" között

2010.03.08. 15:15

jackson írta:Zsanett ügy
Mondhatnak amit akarnak, magán véleményem szerint érintettek az ügyben a zsaruk:
- mi a francért hurcoltatja meg magát egy 23 éves lány ha anyagi haszna nem lesz belölle. Az indíték amiért nyomná ezt a hülye eljárás hiányzik.
- "az öt rendőr közti telefonbeszélgetéseket, rádióforgalmazást pedig a sértetti oldal sosem ismerhette meg"
- A zsaruk eltüntek onnan tehát már az elején hazudtak amikor azt állították, hogy nem mentek sehova (tessék csak megnézni ez első nyilatkozatokat). Erre alapult a közvádas büntetőperben a kötelességszegés és hivatali visszaélés miatt emelt vád.
- A pszichológus téma. Én is undorodnék szakértőként ha más a szakmát lehúzza a wc-ben.
- A mobil poziciója meg nem azonos a lányéval. Erőszak közben nem fogja a kezében a mobilját.
Bűzlik az egész ügy. És ami legszarabb az az ember érzése belölle, hogy a rendőr akármit elkövethet nem fog felelni érte mert megvédik a kollegák.

Jackson, aki undorodik az állomány mocsok felétől és tiszteli azokat akik tisztességesek tudnak maradni "ezek" között

csak az a legnagyobb gond, hogy az állomány nagyobbik része mocsok.
és ez még gyenge kifejezés.
szerdán kell mennem egy hivatali bcs-ben szembesítésre - sértetti képviselőként - történt ugyanis, hogy a cimborámat 2009.november 29-én 4 - 5 rendőrnek látszó genny agyonrugdosta.
a srác szóváltásba keveredett egy nővel, ordítoztak egymással az utcán, meg lökdösődtek.
ez sem szép dolog, talán még egymás haját is tépték valami korábbi sérelem miatt.
aztán kihívták rá a rendőrt. a csetepaténak ekkor már vége volt, de a helyszín és a srác lakása között félúton a tettrekész magyar rendőrség tagjai elkapták az elkövetőt, és a saját háza előtt úgy megverték, hogy eltörött az orrcsontja, eltörtek a bordái, és tiszta véraláfutás volt a háta - hátsó fele.
hátrabilincsel kézzel fektették a betonon, olyan -5C volt akkor, ráléptek a hátrabilicselt kezére, stb.
előállították, bent a kapitányságon mindenféle köcsög buzinak elmondták, nem vitték be a kórházba, pedig olyan rosszul volt, hogy nem tudott felmenni az emeletre.
nem is részletezem tovább, így is szép a történet.
ez 4 hónapja történt, azóta nyomoznak.
persze miután tettünk feljelentést, utána a rendőrök is tettek hivatalos személy elleni erőszek miatt.
nevetséges. 5-en 1 ellen, és szerintük ő ellenük irányult erőszak.
ja és nincsennek felfüggesztve.
a mai napig köztünk élnek ezek a férgek.

én a magam részéről mindent megteszek, hogy a rendőri bűnözőket tűzzel - vassal kiirtsuk. (kicsit kezd átmenni a stílusom budaházysba, de ez nem politikai kérdés.)
mindegyikünk bármikor kerülhet ilyen helyzetbe, mikor egyenruhásokkal kerül kapcsolatba. és abban biztosak lehettek, hogy ilyenkor a testület összezár, lehetsz minden csak okos nem.
ugyanazt hazudják, a vezetőik védik őket, a bizonyítékokat eltüntetik.
hányingerem van a rendőröktől. nem is nagyon foglalkozom büntetővel, mert utálom még a kapcsolatot is tartani velük. a szemedben szépítenek, tényleg segget nyalnak, ha megfordulsz, utána meg köpködnek rád, meg fikáznak. a zsanett ügy is egyértelmű, épeszű ember nem menne bele ilyenbe, mint a zsanett, ha nem történik vele vmi komoly dolog. ilyet ember nem vállalna be nagy nyilvánosság előtt, ha nem lesz sértettje egy ilyen gyalázatnak. csak a borítékomban a következő van: bármilyen bíróság tárgyalja ezeknek az ügyét, mindeg felmentik őket. sajnos.

2010.03.08. 15:25

Ja és a bíróságon beszólni a védő ügyvédnek az még nem semmi a végére. Ott egyértelműen a nyilatkozó volt tahó.

Jackson, aki ezt kifelejtette a listáról

2010.03.08. 23:16

Ma adtam nekik !

Vágtázok Szentgotthárdról Vasvárra jelentős késéssel.
Tolom neki a radardetektor és a lézerblokkoló nyújtotta védelem alatt. Beérek Körmend felől Rábahídvégre, beesek a faluba olyan 170-el, majd jön egy jobbos kanyar, kicsit lassítok.
Simi: te tudod ott van ez, ahol fel lehet menni Szombathely felé, a híd előtt nem sokkal.
Szóval kicsit lassítok, a kanyart beveszem olyan 110-120 között és amikor kiérek belőle ott áll az út jobb szélén, az úttól kb 3M-re a kéklámpás rendőrautó.
Pillanatra meglepődtem, műszerek nem jeleztek, így hát tovább, most már mindegy. Látom rendőrők kiugranak kocsiból, de még ott álnak mellette mikor elzúgok mellettük kb 110-el, az egyik int, de még a kocsiban bent a bal lába, Én meg visszaintettem neki a kezemet felemelve, bólintottam a fejemmel és mondtam helo, aztán vissza 5.-ik és padló.
Láttam a tükörben egymásnak mutogatnak, meg szétteszik a kezüket.
Hát ennyi volt.
Mire kimásztak a kocsiból már messze jártam ...

2010.03.09. 00:03

jackson írta:Zsanett ügy

Na és akkor itt merül fel az, amiről valamelyik részben pár hónapja irogattunk:

Van-e valójában igazság szolgáltatás ? Vagy csak a jogszabályoknak kategórikusan történő megfelelés ?

A bíró - elvileg - a bizonyítékokat szabadon és tárgyilagosan értékeli, viszont Ő hozott anyagból, az ügyiratból dolgozik, Ő nem nyomozgat.

Azt eszi, abból dönt, amit elé tesznek.

2010.03.09. 17:16

BMW Prémium Selection vásár
Hozzászólás küldése

VigLink badge