Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.28. 21:18

admin írta:
Johny540 írta:
Imco írta:
Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni? 8O

Lehet, hogy hsz számhoz kötött. Azaz a kopasznak semmit! :D
Majd jön valami okos és elmondja.
Az alkatrész kínáltba biztos be tudod tenni.

Adtam már fel régebben,és nem volt vele gond.Keresnék is,és eladnék is,de semmit nem enged.Na mindegy...de ha úgy lenne ahogy írod akkor elég korrekt szabályok vannak :lol:
Nincs semmihez kötve és képnélkül is feladható mint ahogy látod másnak is van kép nélkül.

Ennyire nem vagyok vak,és adtam már fel magam is kép nélkül,de valami oknál fogva kép nélkül sem engedi.

2011.03.28. 21:33

Johny540 írta:
admin írta:
Johny540 írta:
Imco írta:
Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni? 8O

Adtam már fel régebben,és nem volt vele gond.Keresnék is,és eladnék is,de semmit nem enged.Na mindegy...de ha úgy lenne ahogy írod akkor elég korrekt szabályok vannak :lol:
Nincs semmihez kötve és képnélkül is feladható mint ahogy látod másnak is van kép nélkül.

Ennyire nem vagyok vak,és adtam már fel magam is kép nélkül,de valami oknál fogva kép nélkül sem engedi.
Szori valóban valami hiba van vele.De át állítottam és most kép nélkül fel lehet adni.

2011.03.28. 21:37

admin írta:
Johny540 írta:
admin írta:
Johny540 írta:
Imco írta:

Szori valóban valami hiba van vele.De át állítottam és most kép nélkül fel lehet adni.

Köszönöm!Semmi gond,csak csodálkoztam is hogy még nem szólt senki.Közbe épp kipróbáltam én is,és sikerült.

Re: egyéb

2011.04.28. 11:13

Sziasztok!tudna valaki abban segiteni hogy hol tudok szerezni egy vw golf 5 variant hoz tartozó body frame dimension(összeszerelési) ábrát esetleg pdf be?!

2011.04.28. 11:32

adam001 írta:Sziasztok!tudna valaki abban segiteni hogy hol tudok szerezni egy vw golf 5 variant hoz tartozó body frame dimension(összeszerelési) ábrát esetleg pdf be?!

Szerintem, ezt nem pont a legjobb helyen kérdezted ... :bmwkiraly :bmwkiraly

2011.04.28. 11:56

tanktaz írta:
adam001 írta:Sziasztok!tudna valaki abban segiteni hogy hol tudok szerezni egy vw golf 5 variant hoz tartozó body frame dimension(összeszerelési) ábrát esetleg pdf be?!

TUDOM HOGY NEM IDE VÁG... DE SZERINTEM EGYBEN EZ A LEGJOBB AUTÓS FÓRUM IS,ÉS BESZÉLNEK ITT TAGOK NEM CSAK BMW-KRÖL IS..

2011.04.28. 12:19

adam001 írta:
tanktaz írta:

TUDOM HOGY NEM IDE VÁG... DE SZERINTEM EGYBEN EZ A LEGJOBB AUTÓS FÓRUM IS,ÉS BESZÉLNEK ITT TAGOK NEM CSAK BMW-KRÖL IS..

CAPS LOCK nélkül még igazad is lehetne!

2011.04.28. 15:29

Dobj egy pü.-t, hogy pontosan mit is szeretnél, talán tudok segíteni.

2011.05.20. 00:34

Dacia 850 LE
:hányás

2011.05.20. 09:11

simi64 írta:Dacia 850 LE

Szerintem meg brutál !
Egyébként is ezen csak az emblémának van köze a Dacia-hoz...

2011.05.20. 22:21

jlaci74 írta:

Szerintem meg brutál !

Helo
Szerintem is Brutálisan csúnya egy jószág
Hatalmas hátsó szárny ... és a diffuzorról meg nem is írok semmit :hányás

2011.05.29. 11:09

Elölről még jól is néz ki (mintha a subarut akarták volna copyzni), de a hátsó szárny már egy kicsit túlzás szerintem is...

2011.05.29. 12:28

Sztem nem rossz! :D

Simi élből utál minden autót ami az övénél erősebb! :lol: (ezért utálja az összes Ódit ....még az 1,6-osat is) :nyelves: :lol: :lol:

2011.05.29. 16:40

Labi írta:Sztem nem rossz! :D

Simi élből utál minden autót ami az övénél erősebb! :lol: (ezért utálja az összes Ódit ....még az 1,6-osat is) :nyelves: :lol: :lol:

Nahát!
Ez nem volt szép!
Az offokat élből, a karikások pedig valóban hányingert okoznak :hányás

...azért némi igazság van ebben a meglátásban. Egészen addig, amíg nem lesz 8-as :lol:

2011.05.29. 16:53

simi64 írta:

...azért némi igazság van ebben a meglátásban. Egészen addig, amíg nem lesz 8-as :lol:

Ezért most nagyon utálni fog Simi, de hát hagyjuk meg a 25tds-nél nem nehéz erősebb, jobb motort találni, főleg BMW-éknél. 8O

2011.05.29. 16:57

muhaati írta:
simi64 írta:

Ezért most nagyon utálni fog Simi, de hát hagyjuk meg a 25tds-nél nem nehéz erősebb, jobb motort találni, főleg BMW-éknél. 8O

Ezt sajnos nagyon jól tudja a Simi is :!:
Azért én imádom!!!! :franko:

2011.05.29. 17:00

simi64 írta:
muhaati írta:
simi64 írta:

Ezt sajnos nagyon jól tudja a Simi is :!:
Azért én imádom!!!! :franko:

Tudod jól nem bántásból írtam. Jó az, amikor jó. Márpedig a tiéd jó. És kész. :franko:

2011.05.29. 17:11

Írom ezt azután, hogy kiszálltam az M5-ből :?
(remegő lábakkal, foltos nadrággal)
Igaz, a Balu mellett jobban féltem... :lol:

2011.05.29. 17:40

simi64 írta:Igaz, a Balu mellett jobban féltem... :lol:

Én már akkor félek, amikor beáll az udvarra! 8O :hehe

2011.05.29. 18:22

lepke írta:
jlaci74 írta:

Szerintem meg brutál !

Helo
Szerintem is Brutálisan csúnya egy jószág
Hatalmas hátsó szárny ... és a diffuzorról meg nem is írok semmit :hányás

A " brutál " a műszaki tartalomnak szólt.
Közel 1LE jut minden egyes kg-ra.
Szorozd ki a tiedet és hasonlítsd össze... :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge