![]() |
2011.03.28. 21:18
admin írta:Nincs semmihez kötve és képnélkül is feladható mint ahogy látod másnak is van kép nélkül.Johny540 írta:Imco írta:Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni?
Lehet, hogy hsz számhoz kötött. Azaz a kopasznak semmit!
Majd jön valami okos és elmondja.
Az alkatrész kínáltba biztos be tudod tenni.
Adtam már fel régebben,és nem volt vele gond.Keresnék is,és eladnék is,de semmit nem enged.Na mindegy...de ha úgy lenne ahogy írod akkor elég korrekt szabályok vannak
2011.03.28. 21:33
Szori valóban valami hiba van vele.De át állítottam és most kép nélkül fel lehet adni.Johny540 írta:admin írta:Nincs semmihez kötve és képnélkül is feladható mint ahogy látod másnak is van kép nélkül.Johny540 írta:Imco írta:Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni?
Adtam már fel régebben,és nem volt vele gond.Keresnék is,és eladnék is,de semmit nem enged.Na mindegy...de ha úgy lenne ahogy írod akkor elég korrekt szabályok vannak
Ennyire nem vagyok vak,és adtam már fel magam is kép nélkül,de valami oknál fogva kép nélkül sem engedi.
2011.03.28. 21:37
admin írta:Szori valóban valami hiba van vele.De át állítottam és most kép nélkül fel lehet adni.Johny540 írta:admin írta:Nincs semmihez kötve és képnélkül is feladható mint ahogy látod másnak is van kép nélkül.Johny540 írta:Imco írta:Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni?
Ennyire nem vagyok vak,és adtam már fel magam is kép nélkül,de valami oknál fogva kép nélkül sem engedi.
2011.04.28. 11:13
2011.04.28. 11:32
adam001 írta:Sziasztok!tudna valaki abban segiteni hogy hol tudok szerezni egy vw golf 5 variant hoz tartozó body frame dimension(összeszerelési) ábrát esetleg pdf be?!
2011.04.28. 11:56
tanktaz írta:adam001 írta:Sziasztok!tudna valaki abban segiteni hogy hol tudok szerezni egy vw golf 5 variant hoz tartozó body frame dimension(összeszerelési) ábrát esetleg pdf be?!
Szerintem, ezt nem pont a legjobb helyen kérdezted ...![]()
2011.04.28. 12:19
adam001 írta:tanktaz írta:adam001 írta:Sziasztok!tudna valaki abban segiteni hogy hol tudok szerezni egy vw golf 5 variant hoz tartozó body frame dimension(összeszerelési) ábrát esetleg pdf be?!
Szerintem, ezt nem pont a legjobb helyen kérdezted ...![]()
TUDOM HOGY NEM IDE VÁG... DE SZERINTEM EGYBEN EZ A LEGJOBB AUTÓS FÓRUM IS,ÉS BESZÉLNEK ITT TAGOK NEM CSAK BMW-KRÖL IS..
2011.04.28. 15:29
adam001 írta:Sziasztok!tudna valaki abban segiteni hogy hol tudok szerezni egy vw golf 5 variant hoz tartozó body frame dimension(összeszerelési) ábrát esetleg pdf be?!
2011.05.20. 09:11
2011.05.20. 22:21
jlaci74 írta:
Szerintem meg brutál !
Egyébként is ezen csak az emblémának van köze a Dacia-hoz...
2011.05.29. 11:09
2011.05.29. 12:28
2011.05.29. 16:40
Labi írta:Sztem nem rossz!![]()
Simi élből utál minden autót ami az övénél erősebb!(ezért utálja az összes Ódit ....még az 1,6-osat is)
![]()
![]()
2011.05.29. 16:53
simi64 írta:Labi írta:Sztem nem rossz!![]()
Simi élből utál minden autót ami az övénél erősebb!(ezért utálja az összes Ódit ....még az 1,6-osat is)
![]()
![]()
...azért némi igazság van ebben a meglátásban. Egészen addig, amíg nem lesz 8-as
2011.05.29. 16:57
muhaati írta:simi64 írta:Labi írta:Sztem nem rossz!![]()
![]()
![]()
...azért némi igazság van ebben a meglátásban. Egészen addig, amíg nem lesz 8-as
Ezért most nagyon utálni fog Simi, de hát hagyjuk meg a 25tds-nél nem nehéz erősebb, jobb motort találni, főleg BMW-éknél.
2011.05.29. 17:00
simi64 írta:muhaati írta:simi64 írta:Labi írta:Sztem nem rossz!![]()
![]()
![]()
Ezért most nagyon utálni fog Simi, de hát hagyjuk meg a 25tds-nél nem nehéz erősebb, jobb motort találni, főleg BMW-éknél.
Ezt sajnos nagyon jól tudja a Simi is![]()
Azért én imádom!!!!
2011.05.29. 17:11
2011.05.29. 17:40
simi64 írta:Igaz, a Balu mellett jobban féltem...
2011.05.29. 18:22
lepke írta:jlaci74 írta:
Szerintem meg brutál !
Egyébként is ezen csak az emblémának van köze a Dacia-hoz...
Helo
Szerintem is Brutálisan csúnya egy jószág
Hatalmas hátsó szárny ... és a diffuzorról meg nem is írok semmit