Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: F1 BMW!!!

2012.07.29. 13:38

simi64 írta:No.

Most pedig megnézem, hogy hogy' rajtolja le a kisgyerek a niggert :!: :mrgreen:

:hehe :franko:

2012.07.29. 14:16

Krokko írta:

Nem így történt :!:
:facepalm:

2012.07.29. 14:25

simi64 írta:
Krokko írta:

Nem így történt :!:
:facepalm:

Majd ha a Pirelli kopik,még borulhat az állás. :roker: :dance3
Lágyak azok a gumik ebben a forróságban ami ott van.
:alonso meg így is úgy is vezetve megy pihenni.

2012.07.29. 20:00

HANKOOK gumit a büdös életben NEM veszek az biztos!! :evil:
Mi a francnak kell Forma 1 közben reklámozni? :doglotlo:
Inkább gyártsanak F1 gumit, nagyobb reklám lenne. Bennem csak ellenszenvet váltanak így ki.

2012.07.29. 20:06

kiara írta:HANKOOK gumit a büdös életben NEM veszek az biztos!! :evil:
Inkább gyártsanak F1 gumit, nagyobb reklám lenne. Bennem csak ellenszenvet váltanak így ki.

Elnyomom a TV-t a reklám idejére! Régebben a német rtl-re, mióta nincs, bárhova!
Csak azért is!

2012.07.29. 20:09

kiara írta:HANKOOK gumit a büdös életben NEM veszek az biztos!! :evil:

Gondolom szép összeg jár a csatornának a közvetítés alatt belökött Rexona és Hankook gumi reklámért ami ma volt.

Én sem veszem meg, a Bridgestone bevált,nekem nem kell más márka :)

Szerintem egyébként sok sportszerető emberben kiváltja az ellenszenvet,miközben nézed átadod magad a közvetítésnek és egy szempillantás alatt tönkreteszik majom reklámokkal.

SŐT :!: Már oda jutunk azért fizetünk kábeltévét,hogy reklámot nézzünk. :doglotlo:

2012.07.29. 20:26

Ez az egész az rtl okossága volt, és le a kalappal valaki előtt, még ha nem is tetszik.
A magyar törvények értelmében nem lehet, azaz tilos, megszakítani élő sport közvetítést reklámmal.
Erre van nálunk az osztott képernyő.-mondván nem szakítja meg a közvetítést.
Német rtl-en percekig habzik a sör meg a hankook gumi egy-egy foci vagy F1 alatt.
Ehhez képest még szerencsések vagyunk.

És igen! Hatalmas pénzekről van szó!

2012.07.30. 01:44

Pár kép a helyszínről. Ami pozitív: benzingőz és a motorhangok! Negtív: tömegnyomor és dögmeleg, fák és kerítés a látómezőben.
Elég nagy részét bejártuk a pályának, a dombokról a pálya több pontja is látszik, de ha valaha még megyek inkább a tribünön üldögélek, bár onnan meg elég behatárolt a kilátás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.07.30. 07:18

LeviM5 írta:Pár kép a helyszínről. Ami pozitív: benzingőz és a motorhangok! Negtív: tömegnyomor és dögmeleg, fák és kerítés a látómezőben.
Elég nagy részét bejártuk a pályának, a dombokról a pálya több pontja is látszik, de ha valaha még megyek inkább a tribünön üldögélek, bár onnan meg elég behatárolt a kilátás.

Voltam kint jó néhány versenyen. Illetve volt hogy csak kimentem F1 előtt-után.
Úgy gondolom, hogy aki szereti a gépeket annak kötelező kimenni néhányszor.

A lényeg, hogy a kor előrehaladtával erősödik az igény a TV-s, hűvös, olcsó-jeges-sörös F1 nézésre! :)
Már tervezem, hogy a gyerekeimet még kiviszem 1-2x, hogy ők is megkapják az alapokat! :) ;)

Szerintem...

2012.07.30. 16:41

Imco írta:
LeviM5 írta:Pár kép a helyszínről. Ami pozitív: benzingőz és a motorhangok! Negtív: tömegnyomor és dögmeleg, fák és kerítés a látómezőben.

A lényeg, hogy a kor előrehaladtával erősödik az igény a TV-s, hűvös, olcsó-jeges-sörös F1 nézésre! :)
Már tervezem, hogy a gyerekeimet még kiviszem 1-2x, hogy ők is megkapják az alapokat! :) ;)

Szerintem...

Nagy élmény az biztos, de a tvben áttekinthetőbb, kerékcsere, időeredmények, előzések, balesetek, lassítások, stb...
És 5.1-en elég jól szól otthon is, meg a piáért se kell sorban állni! :D

2012.07.30. 16:45

LeviM5 írta:
Imco írta:

Szerintem...

Nagy élmény az biztos, de a tvben áttekinthetőbb, kerékcsere, időeredmények, előzések, balesetek, lassítások, stb...
És 5.1-en elég jól szól otthon is, meg a piáért se kell sorban állni! :D

Én a párommal a WTCC-n voltam kinn,való igaz amit LeviM5 írt.

A nagy kivetítőn mutatták azt ami a TV-ben ment,a tribünnel szemben a célegyenesben.

Van előnye a TV-nek is de az élő élmény az leírhatatlan :)

Sör az volt a táskámba nálam :mrgreen: :mrgreen:

2012.07.30. 21:53

[quote="LeviM5"]Pár kép a helyszínről. Ami pozitív: benzingőz és a motorhangok! Negtív: tömegnyomor és dögmeleg, fák és kerítés a látómezőben.

Mikor rajtprocedúra volt, gondoltam hogy felhívlak, vajon mit hallasz élőben, de azt határoztam végül, nem akarom megzavarni a kikapcsolódást és a remek pillanatokat!
Aztán pár kör után hívtál. :D Nagyon boldog voltam, mert még ott, abban a pillanatban is gondoltál rám! :mrgreen:
Hallottam hogy valamit mondasz hogy fasza, de közben nyűűű-nyűűűű-nyűűűű mentek a gépek! Ültem az ágyon egy félbevágott 10kg-s hideg dinnyével és sajnáltalak! :wink: Ez volt az idén az első és az utolsó verseny amit néztem. Senki nincs akinek szívből tudnék szorítani, nincs Montoya és BMW nincs körről-körre való rekorddöntögetés, Hemilton Lajos fülbevalója vicces volt, Alfonzó jelenete mikor Ralf BMW-jéhez vágta a sisakját bosszúból a szép időkből, még mindig viszolygást vált ki belőlem felé, ezért nem örülök ha világbajnok lesz, a kocsikra mindent lehet mondani azon kívül hogy szépek, semmi izgalom, semmi változatosság, csak az unalmas közvetítés, az unalmas nyilatkozatok, de a Magyar LÁNYOK a világon a legszebbek!

Na ezért volt érdemes Forma 1-et nézni! :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.07.31. 02:08

és ez milyen???

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.07.31. 22:33

kiara írta:és ez milyen???

Mekkora nagyok ezek a videók! :franko:
Montoya híres volt arról, hogy nem kímélte a technikát!

2012.08.07. 06:49

mclaren-rajzfilm-1.-resz

mclaren-rajzfilm-2.-resz

mclaren-rajzfilm-3.-resz

2012.08.11. 20:23

Helo
És a régi BMW-s Kedvenc
KUBICA :franko:

2012.09.02. 13:06

Nemsokára elkezdődik megint :!:
Rajtrács

Remélem a Kimi végre tud nyerni egyet.

2012.09.02. 16:03

simi64 írta:Nemsokára elkezdődik megint :!:
Rajtrács

Nem nézte senki :?:
Pedig jó kis meccs volt :!:

2012.09.02. 20:05

simi64 írta:
Rajtrács

Eltiltották a franciát.

2012.09.02. 20:14

simi64 írta:
simi64 írta:
Rajtrács

Eltiltották a franciát.

Én akartam,csak nem tudtam :(

Azt mondják a rajt után valami tömegbaleset is volt...

Remélem valahol este ismétlik,akkor jó lenne visszanézni mi volt.
Hozzászólás küldése

VigLink badge