![]() |
2011.01.23. 00:30
simi64 írta:Viccesen hangzik, de valóban ez a legjobb módszer!
Én sem a gimiben tanultam meg igazán, hanem a Balcsin a csajoktól![]()
Persze voltam is kint, nem is egyszer. Ha sokáig kint élsz és hazajössz, bármire ránézel, először németül jut eszedbe a neve.
Felejteni sajnos ugyanilyen gyorsan megy!
2011.01.23. 00:30
simi64 írta:apa írta:lepke írta:Helo
Hogyan lenne a legegyszerűbb megtanulni a Német nyelvet
Melyik a leghaladósabb tanulási forma
Azt ne írja egyikőtök sem hogy költözzek ki
Ha az a csigás lány akit be linkeltél a+18-as topicban,lenne a barátnőd,garantáltan
3 hónap alatt megtanulnál és még biciklire sem kéne ülnöd.
Viccesen hangzik, de valóban ez a legjobb módszer!
Persze voltam is kint, nem is egyszer. Ha sokáig kint élsz és hazajössz, bármire ránézel, először németül jut eszedbe a neve.
2011.01.23. 00:35
2011.01.23. 00:38
lepke írta:Helo
Ilyesmi válaszokat vártam![]()
Holnap elmondom az asszonynak hogyan lehet a legegyszerűbben tanulni
Szerezni kel egy Német 20-éves csajt![]()
2011.01.23. 00:38
Imco írta:simi64 írta:Viccesen hangzik, de valóban ez a legjobb módszer!
Érdekes!
Nem tudom. Valahogy a németre nem vagyok képes.
Voltam sokat sógoroknál,
2011.01.23. 00:41
simi64 írta:Imco írta:simi64 írta:Viccesen hangzik, de valóban ez a legjobb módszer!
Érdekes!
Nem tudom. Valahogy a németre nem vagyok képes.
Voltam sokat sógoroknál,
Németül sajnos a sógorok sem tudnak![]()
Egy burgenlandi beszéd (meg a stájer) gyakran komoly fejtörést okoz egy németnek is![]()
A svájciakról nem is beszélve...
2011.02.12. 20:29
2011.02.12. 20:41
2011.02.12. 21:37
Sancool írta:
Ez azt is jelenti, hogy nem lesz a hiteleseknek problémái???
2011.02.12. 21:40
BMWFUN írta:Sancool írta:
1 megoldás van! Föl kell küldeni egy űrhajóval 3-4 Kolompár családot és még ott kint elbontják 3 órán belül mind a 3 ojjektumot.
2011.02.12. 23:32
BMWFUN írta:Sancool írta:
1 megoldás van! Föl kell küldeni egy űrhajóval 3-4 Kolompár családot és még ott kint elbontják 3 órán belül mind a 3 ojjektumot.
2011.02.12. 23:48
Vannak persze a Földön olyan emberek is, akik úgy gondolják hogy a földön kívüliek azért jönnek, hogy megmentsék az emberiséget a közelgő katasztrófáktól
2011.02.13. 11:49
simi64 írta:Vannak persze a Földön olyan emberek is, akik úgy gondolják hogy a földön kívüliek azért jönnek, hogy megmentsék az emberiséget a közelgő katasztrófáktól
Szerintem meg elhozzák nekünk azt a BMW-t, ami soha nem romlik el![]()
2011.03.28. 15:19
2011.03.28. 16:41
Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni?
2011.03.28. 17:39
Imco írta:Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni?
Lehet, hogy hsz számhoz kötött. Azaz a kopasznak semmit!
Majd jön valami okos és elmondja.
Az alkatrész kínáltba biztos be tudod tenni.
2011.03.28. 20:52
Nincs semmihez kötve és képnélkül is feladható mint ahogy látod másnak is van kép nélkül.Johny540 írta:Imco írta:Johny540 írta:Előre elnézést kérek,nem tudtam hirtelen hova írjam...Már idegbeteg vagyok...Mi az oka annak,hogy egyszerűen nem tudok feladni 1db. hirdetést sem?Állandóan a kép méretére hivatkozik,hogy nem megfelelő,holott már 70x70-es,már próbálkoztam mindenféle formátummal!Vagy én vagyok teljesen hülye?De ha már ennyire körülményes,akkor miért nem lehet kép nélkül feladni?
Lehet, hogy hsz számhoz kötött. Azaz a kopasznak semmit!
Majd jön valami okos és elmondja.
Az alkatrész kínáltba biztos be tudod tenni.
Adtam már fel régebben,és nem volt vele gond.Keresnék is,és eladnék is,de semmit nem enged.Na mindegy...de ha úgy lenne ahogy írod akkor elég korrekt szabályok vannak