![]() |
2016.10.16. 11:28
gorcsek írta:rockerekhu írta:gorcsek írta:Beüzemeltem a DIS-t . Kíváncsi voltam hogy az lcm mondjuk mit ír hogy mennyi kilométer van az autóban. Mert a légzsák vezérlő azt kiírta rendesen. De amikor a DIS-ben a mesuring systems-re megyek akkor hibát dob a program és nem látok semmilyen adatot. Valakinek volt már hasonló hibája? DIS V57
Measuring nem fog mukodni egy felnyomot Disben sem amivel talakoztam,mivel valoszinuleg az enyemet hasznalod.De miert nem rakod fel az Istat? Ha jol emlekszem azt is atkuldtem neked.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Igen a tiédet használom, ha azt mondod hogy az ista jobb akkor felpattintom azt. Az ista-val lehet komfort dolgokat programozni amugy, mert akkor az lenne a legjobb nekem.
Tapatalkkal küldve az én Lenovo A2010-a eszközömről
2016.10.16. 11:32
NagyMatyas írta:gorcsek írta:rockerekhu írta:gorcsek írta:Beüzemeltem a DIS-t . Kíváncsi voltam hogy az lcm mondjuk mit ír hogy mennyi kilométer van az autóban. Mert a légzsák vezérlő azt kiírta rendesen. De amikor a DIS-ben a mesuring systems-re megyek akkor hibát dob a program és nem látok semmilyen adatot. Valakinek volt már hasonló hibája? DIS V57
Measuring nem fog mukodni egy felnyomot Disben sem amivel talakoztam,mivel valoszinuleg az enyemet hasznalod.De miert nem rakod fel az Istat? Ha jol emlekszem azt is atkuldtem neked.
Igen a tiédet használom, ha azt mondod hogy az ista jobb akkor felpattintom azt. Az ista-val lehet komfort dolgokat programozni amugy, mert akkor az lenne a legjobb nekem.
Nem lehet. ISTA-D ugyan azt tudja, mint a DIS, csak gyorsabb és könnyebben áttekinthető. Egyébként E39 esetén sokszor jobb az INPA, mert sok mindent nem csinál meg az ISTA, egyszerűen túl új. E60-hoz viszont kifogástalan
2016.10.16. 13:41
gorcsek írta:rockerekhu írta:gorcsek írta:Beüzemeltem a DIS-t . Kíváncsi voltam hogy az lcm mondjuk mit ír hogy mennyi kilométer van az autóban. Mert a légzsák vezérlő azt kiírta rendesen. De amikor a DIS-ben a mesuring systems-re megyek akkor hibát dob a program és nem látok semmilyen adatot. Valakinek volt már hasonló hibája? DIS V57
2016.10.16. 14:18
rockerekhu írta:Ista-p vel tudsz programozni de nem mindent,nem emlekszem hogy a torrent filet dobtam att vagy emailen a mega cucot mar neked,ha a torretet akkor abban benne van a ista-p,de most szolok elore usb kabelel veszelyes dolog a programozas,ha a feszultseg esik vagy behal lefagy a win akkor kinyirhatja a modulokat.En nagyon meggondolnam a programozast es ahoz azert kell tudas,mivel te csak tanulgatod a diagolast en nem ajanlom pici hiba es tobb kart teszel benne.
2016.10.20. 10:04
2016.11.09. 12:41
2016.11.09. 12:48
gorcsek írta:Köszi a segítségetKódolás alatt azt értettem hogy fentebb emelem a automatikus záráshoz tartozó sebességet és ilyenek.
2016.11.09. 15:26
blueboi69 írta:Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyennel? Ja egyébként Win7 64bit alatt próbálom. Az INPA kábelem usb-s, és ismét jelezném, hogy INPA-val 1-2órás nyomogatás/diag alatt sem szakadt meg sosem a kapcsolat. Tehát ez a része jónak mondható.
Egy ISTA-D megfejtést megköszönnék privátbanAhhoz még nem volt szerencsém, egyelőre programozni nem akarok, rendes akksitöltőm sincs hozzá, meg egyébként Jackson óvaintett
2016.11.09. 16:21
NagyMatyas írta:blueboi69 írta:Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyennel? Ja egyébként Win7 64bit alatt próbálom. Az INPA kábelem usb-s, és ismét jelezném, hogy INPA-val 1-2órás nyomogatás/diag alatt sem szakadt meg sosem a kapcsolat. Tehát ez a része jónak mondható.
Egy ISTA-D megfejtést megköszönnék privátbanAhhoz még nem volt szerencsém, egyelőre programozni nem akarok, rendes akksitöltőm sincs hozzá, meg egyébként Jackson óvaintett
Találkoztam, nem jól van beállítva a VMware. Őszintén megmondom neked, hogy a DIS virtuális gépen b*szott lassú, 3x megőszülsz, mire betölt. Neked E39-hez, amúgy sem érzem indokoltnak, ebből kifolyólag ISTA-D-t sem. INPA van, hogy több mindent lát E39 esetén, mint a DIS vagy ISTA-D, ezt tapasztalatból mondom neked és tud mindent, amit az autód. A többi már csak egérmozi a te esetedben (esztétikusabb GUI)
2016.11.09. 19:01
blueboi69 írta:Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
2016.11.09. 20:35
NagyMatyas írta:blueboi69 írta:Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
Mire feláll a DIS, illetve mire diagol. Én bele szoktam őszülni, le is töröltem gyorsanHa írsz egy privátot, akkor segítek
2016.11.09. 20:38
Gallaca írta:NagyMatyas írta:blueboi69 írta:Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
Mire feláll a DIS, illetve mire diagol. Én bele szoktam őszülni, le is töröltem gyorsanHa írsz egy privátot, akkor segítek
INPA semmit nem tud a DIShez képest retrofit, programozás és tesztsor szinten.
2016.11.09. 20:40
notaridavid írta:Gallaca írta:NagyMatyas írta:blueboi69 írta:Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
Sziasztok,
És az inpa kábellel lehet a DIS-t is használni?
Dávid
Dávid E39 530da
2016.11.09. 20:52
Gallaca írta:notaridavid írta:Gallaca írta:NagyMatyas írta:blueboi69 írta:Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
Sziasztok,
Dávid
Dávid E39 530da
Hogyne!
Hogy áll az autód?
2016.11.09. 20:53
Gallaca írta:notaridavid írta:Gallaca írta:NagyMatyas írta:blueboi69 írta:Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
Sziasztok,
Dávid
Dávid E39 530da
Hogyne!
Hogy áll az autód?
2016.11.10. 08:06
2016.11.10. 16:32
notaridavid írta:Gallaca írta:notaridavid írta:Gallaca írta:NagyMatyas írta:[quote="blueboi69"]
Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
Sziasztok,
Dávid
Dávid E39 530da
Hogyne!
Hogy áll az autód?
2016.11.10. 16:35
rockerekhu írta:notaridavid írta:Gallaca írta:notaridavid írta:Gallaca írta:[quote="NagyMatyas"][quote="blueboi69"]
Betöltési lassúság amíg elindul a dis, vagy a diag? 8giga ram, SSD, nekem eddig nem tűnt lassúnak. A leírásokban ami van írva, hogy 20-30p mire települ vmi, az nálam 1-2perc. Amikor kiírja a DIS telepítő, hogy kb 12perc, az nálam max 2 percHa a diag-ra mondod, hogy lassú, akkor nem szóltam, odáig nem jutottam. Legutóbb Jacksonnál megnéztük és a DIS informatívabb volt a hibaüzenetek terén. Lelki békémnek is jót tenne, ha sikerülne működésre bírni.
Sziasztok,
Dávid
Dávid E39 530da
Hogyne!
Hogy áll az autód?
2016.11.21. 08:04
2016.11.23. 17:30
öreglala írta:Sziasztok! Mivel lehet esőérzékelőt életre kelteni? BMW Scanner jó hozzá? ISTA-val? Hogyan csináljam? Előre is köszönöm!