![]() |
2012.12.08. 19:20
2012.12.15. 16:41
2012.12.22. 16:31

2012.12.23. 10:57
2012.12.23. 11:26
vaszarig írta:Szia Ati!
A tetőablakkal kapcsolatban igazad volt, mivel valóban ott jön be a víz! Viszont ami számomra nem világos, hogy bal oldalon ázik be, de a lefolyó teljesen átjárható, a cső nem lyukas! Azt figyeltem meg, hogyha kicsit több vizet öntök a bal oldalára, akkor olyan, mintha túlfolyna, és akkor kezd el befolyni! De azt sajnos még nem láttam, hogy hol, mert a tetőkárpitot csak kicsit lehajtottam! Amúgy innen folyt át szépen a jobb oldalra!:( Esetleg neked van valami ötleted? Ja, meg mégegy, a keménytetős változatnak mi a pontos beállítási menete, hogy rendesen zárjon? Csak mert most baloldalt egy kicsit nagyobb a hézag!
Válaszod előre is köszi!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok neked és kedves családodnak!
2012.12.23. 18:21
muhaati írta:vaszarig írta:Szia Ati!
A tetőablakkal kapcsolatban igazad volt, mivel valóban ott jön be a víz! Viszont ami számomra nem világos, hogy bal oldalon ázik be, de a lefolyó teljesen átjárható, a cső nem lyukas! Azt figyeltem meg, hogyha kicsit több vizet öntök a bal oldalára, akkor olyan, mintha túlfolyna, és akkor kezd el befolyni! De azt sajnos még nem láttam, hogy hol, mert a tetőkárpitot csak kicsit lehajtottam! Amúgy innen folyt át szépen a jobb oldalra!:( Esetleg neked van valami ötleted? Ja, meg mégegy, a keménytetős változatnak mi a pontos beállítási menete, hogy rendesen zárjon? Csak mert most baloldalt egy kicsit nagyobb a hézag!
Válaszod előre is köszi!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok neked és kedves családodnak!
Szia!
A tetőről Dr. Hámori urat kérdezd, mert Ő most komplett projectet hajtott végre ez ügyben. Én is sokat szenvedtem vele, és a bal elején szivárgott a víz. Hibátlan volt a lefolyó, tökéletes hézagok, ...............stb. A végén kiszúrtam, hogy mi a bibi.
Elöl vannak külön alkatrész összeillesztések, és ott tudott elszivárogni a víz. Szétszedés nélkül, egy kis fekete LOCTITE pasztával tömítettem a "réseket". Észrevehetetlen, nem látszik, (NO gányolás! ) Azóta maxiszáraz a legnagyobb esőnél is.
2012.12.31. 12:34
2013.02.21. 11:22
2013.02.21. 13:28
atx808 írta:Muszáj megjegyeznem: ma voltam Muhaati mesternél egy rapid beavatkozáson. Diag, olajcsere, stb.
Olyat is megoldott, amihez jó szándék és rutinos kéz kellett (elektromos gond), mindezt egy óra alatt. A végén olyan keveset kért,
hogy már én éreztem szinte rosszul magam.
Köszönöm!
2013.04.05. 22:42

2013.04.06. 11:16
Bummer írta:Tiszteletem!
Mi múlt héten találkoztunk egymással először.
Mikor lágy eső és szél szárnyán érkeztünk a GPS által vezérelve 1000 utcán át![]()
Majd bemutattam butaságom amit nagy jóindulat és szájszéli mosoly kíséretében nyugtáztál!
Majd pillanatok alatt kaptam egy frankó stabikart és stabitartót!
Köszönöm szépen nagy + ment, és én is megyek amint összeszedtem az alkatrészeket amivel 1-2 munkaciklusra kiragadlak a többiek karmai közül![]()
Ezen kívül tetszett a kedves és közeli hozzáállás, a nyomatékkulcsos kerékfelrakás nameg az a stift amit a kerékfelhelyezésnél használtál, attól leesett az állam, olyat én még nem láttam!
A kicsi lány azóta is mondja, hogy a kutyás bácsi aki a kocsi szívét gyógyítja! Dr. Muha![]()
Helyileg is perfekt helyen van, pár utcára az asszony ikertesójától![]()
Szóval a tapasztalat nagyon pozitív, pedig piszok bizalmatlan ember vagyok!
Csak egy dologért nem vagyok irigy a bordó touring-ra mert az oxfordgrün-öm is van olyan ritka és szép
Azért legközelebb jobban megkukkantom és be is kéreckedek
2013.04.06. 21:18
lepke írta:Bummer írta:Tiszteletem!
Mi múlt héten találkoztunk egymással először.
Mikor lágy eső és szél szárnyán érkeztünk a GPS által vezérelve 1000 utcán át![]()
Majd bemutattam butaságom amit nagy jóindulat és szájszéli mosoly kíséretében nyugtáztál!
Majd pillanatok alatt kaptam egy frankó stabikart és stabitartót!
Köszönöm szépen nagy + ment, és én is megyek amint összeszedtem az alkatrészeket amivel 1-2 munkaciklusra kiragadlak a többiek karmai közül![]()
Ezen kívül tetszett a kedves és közeli hozzáállás, a nyomatékkulcsos kerékfelrakás nameg az a stift amit a kerékfelhelyezésnél használtál, attól leesett az állam, olyat én még nem láttam!
A kicsi lány azóta is mondja, hogy a kutyás bácsi aki a kocsi szívét gyógyítja! Dr. Muha![]()
Helyileg is perfekt helyen van, pár utcára az asszony ikertesójától![]()
Szóval a tapasztalat nagyon pozitív, pedig piszok bizalmatlan ember vagyok!
Csak egy dologért nem vagyok irigy a bordó touring-ra mert az oxfordgrün-öm is van olyan ritka és szép
Azért legközelebb jobban megkukkantom és be is kéreckedek
Helo
Csülkös bablevest nem kaptálmert nekünk azt is csinált
![]()
2013.04.06. 22:24
2013.04.07. 21:53
2013.04.12. 19:30
2013.04.12. 20:05
Gabesz81 írta:Szolid motorgenerál, done![]()
Köszi mindent, Mester![]()
![]()
2013.04.12. 21:17
leslie írta:Gabesz81 írta:Szolid motorgenerál, done![]()
![]()
"szolíd motorgenerál "![]()
![]()
Ez mi ? Olajcsere ???![]()
2013.04.13. 00:23
leslie írta:Gabesz81 írta:Szolid motorgenerál, done![]()
![]()
![]()
2013.04.13. 01:40
Gabesz81 írta:leslie írta:Gabesz81 írta:Szolid motorgenerál, done![]()
![]()
![]()
úgy értem szolid, hogy egy rakás dolog elszállhatott volna még, de "csupán" egy főtengellyel és egy hajtókarral megúsztam...
![]()
2013.04.13. 18:02
Gallaca írta:Lemaradtam, mi történt?