Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Meg vagytok elégedve a munkámmal?

Meg vagyok elégedve
138
92%
Nem vagyok megelégedve
12
8%

Szavazatok száma : 150

Re: Muha Attila ( muhaati )

2012.12.08. 19:20

Ma voltam Muha Attinál... Off autót vittem :oops: Összekötöttem a kellemest a hasznossal... Ha már ott vagyok csináljuk meg az Övét is....
Hú wazze az "Öreg" Nekiugrott a gépnek és csak pislogtam, hogy most mi is van :shock:
Mire kérdeztem valamit, már a géptetőt csuktuk le és cseréltük az off autót egy benzines25i BMW-re....... Majd megjött Gabesz72 30d-vel és Atti azt is átnézte, és megállapította a hibát, és Gabesz visszahozta a gázolajos kannákat üresen, amiket kölcsön adtam neki :)

Atti! Nagyon köszönöm a segítséget, és a nagyon pozitív hozzáállást :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek XenonBalazs az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%

2012.12.15. 16:41

Hátunk mögött egy újabb, hibamentesen eltöltött 10 000 Km. Így Attinál előfoglaltattam magam egy olajcserére.
A mester hívott, hogy ma pont van rám egy szabad fél órája. Le is csaptam rá iziben.
Így a talira már a friss olajtól fürgén mozgó és a tiszta szűrőktől könnyen lélegző motorral érkezem.
Köszönet Attinak a gyors, percíz munkáért és köszönet Jlacinak az alkatrészekért!

@AtiTDI: Köszönöm neked az ajánlatot, de ezúttal Jlaci nyerte a kört.

Mondtam már, hogy szuper csapat ez itt a fórumon?!
:taps:

2012.12.22. 16:31

Kép

Kellemes Ünnepeket!!!!!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gallaca, kokemenyspiler
Értékelés: 9.52%

2012.12.23. 10:57

Szia Ati!

A tetőablakkal kapcsolatban igazad volt, mivel valóban ott jön be a víz! Viszont ami számomra nem világos, hogy bal oldalon ázik be, de a lefolyó teljesen átjárható, a cső nem lyukas! Azt figyeltem meg, hogyha kicsit több vizet öntök a bal oldalára, akkor olyan, mintha túlfolyna, és akkor kezd el befolyni! De azt sajnos még nem láttam, hogy hol, mert a tetőkárpitot csak kicsit lehajtottam! Amúgy innen folyt át szépen a jobb oldalra!:( Esetleg neked van valami ötleted? Ja, meg mégegy, a keménytetős változatnak mi a pontos beállítási menete, hogy rendesen zárjon? Csak mert most baloldalt egy kicsit nagyobb a hézag! :(

Válaszod előre is köszi!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok neked és kedves családodnak!

2012.12.23. 11:26

vaszarig írta:Szia Ati!

A tetőablakkal kapcsolatban igazad volt, mivel valóban ott jön be a víz! Viszont ami számomra nem világos, hogy bal oldalon ázik be, de a lefolyó teljesen átjárható, a cső nem lyukas! Azt figyeltem meg, hogyha kicsit több vizet öntök a bal oldalára, akkor olyan, mintha túlfolyna, és akkor kezd el befolyni! De azt sajnos még nem láttam, hogy hol, mert a tetőkárpitot csak kicsit lehajtottam! Amúgy innen folyt át szépen a jobb oldalra!:( Esetleg neked van valami ötleted? Ja, meg mégegy, a keménytetős változatnak mi a pontos beállítási menete, hogy rendesen zárjon? Csak mert most baloldalt egy kicsit nagyobb a hézag! :(

Válaszod előre is köszi!

Szia!

A tetőről Dr. Hámori urat kérdezd, mert Ő most komplett projectet hajtott végre ez ügyben. Én is sokat szenvedtem vele, és a bal elején szivárgott a víz. Hibátlan volt a lefolyó, tökéletes hézagok, ...............stb. A végén kiszúrtam, hogy mi a bibi.
Elöl vannak külön alkatrész összeillesztések, és ott tudott elszivárogni a víz. Szétszedés nélkül, egy kis fekete LOCTITE pasztával tömítettem a "réseket". Észrevehetetlen, nem látszik, (NO gányolás! ) Azóta maxiszáraz a legnagyobb esőnél is.

2012.12.23. 18:21

muhaati írta:
vaszarig írta:Szia Ati!

Válaszod előre is köszi!

Szia!

A tetőről Dr. Hámori urat kérdezd, mert Ő most komplett projectet hajtott végre ez ügyben. Én is sokat szenvedtem vele, és a bal elején szivárgott a víz. Hibátlan volt a lefolyó, tökéletes hézagok, ...............stb. A végén kiszúrtam, hogy mi a bibi.
Elöl vannak külön alkatrész összeillesztések, és ott tudott elszivárogni a víz. Szétszedés nélkül, egy kis fekete LOCTITE pasztával tömítettem a "réseket". Észrevehetetlen, nem látszik, (NO gányolás! ) Azóta maxiszáraz a legnagyobb esőnél is.

Hali!

Nekem is bal oldalt jön be a víz, de nem a lefolyónál, hanem valahol mellette, felette! Ahogy így láttam, akkor, amikor több víz van benne, mint amennyit egyszerre el tudna vezetni! Esetleg nincs róla képed, hogy hol tömítettél? :) Gondolom akkor a tetőkárpitot neked is le kellett venned?!

2012.12.31. 12:34

Kép

Boldog Új Évet Kívánok minden : volt, van, és leendő ügyfelemnek!!!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 5 admin, Jerry, kiara, simi64, vaszarig
Értékelés: 23.81%

2013.02.21. 11:22

Muszáj megjegyeznem: ma voltam Muhaati mesternél egy rapid beavatkozáson. Diag, olajcsere, stb.

Olyat is megoldott, amihez jó szándék és rutinos kéz kellett (elektromos gond), mindezt egy óra alatt. A végén olyan keveset kért,
hogy már én éreztem szinte rosszul magam.

Köszönöm!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek atx808 az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2013.02.21. 13:28

atx808 írta:Muszáj megjegyeznem: ma voltam Muhaati mesternél egy rapid beavatkozáson. Diag, olajcsere, stb.

Olyat is megoldott, amihez jó szándék és rutinos kéz kellett (elektromos gond), mindezt egy óra alatt. A végén olyan keveset kért,
hogy már én éreztem szinte rosszul magam.

Köszönöm!

Pusz, hátsó ablaktörlő berohadt tengely javítás. :wink:

2013.04.05. 22:42

Tiszteletem!

Mi múlt héten találkoztunk egymással először.
Mikor lágy eső és szél szárnyán érkeztünk a GPS által vezérelve 1000 utcán át :twisted:

Majd bemutattam butaságom amit nagy jóindulat és szájszéli mosoly kíséretében nyugtáztál!

Majd pillanatok alatt kaptam egy frankó stabikart és stabitartót!

Köszönöm szépen nagy + ment, és én is megyek amint összeszedtem az alkatrészeket amivel 1-2 munkaciklusra kiragadlak a többiek karmai közül :nyelves:

Ezen kívül tetszett a kedves és közeli hozzáállás, a nyomatékkulcsos kerékfelrakás nameg az a stift amit a kerékfelhelyezésnél használtál, attól leesett az állam, olyat én még nem láttam!

A kicsi lány azóta is mondja, hogy a kutyás bácsi aki a kocsi szívét gyógyítja! Dr. Muha :roker:

Helyileg is perfekt helyen van, pár utcára az asszony ikertesójától :mrgreen:

Szóval a tapasztalat nagyon pozitív, pedig piszok bizalmatlan ember vagyok!

Csak egy dologért nem vagyok irigy a bordó touring-ra mert az oxfordgrün-öm is van olyan ritka és szép :facepalm:
Azért legközelebb jobban megkukkantom és be is kéreckedek :twisted:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2013.04.06. 11:16

Bummer írta:Tiszteletem!

Mikor lágy eső és szél szárnyán érkeztünk a GPS által vezérelve 1000 utcán át :twisted:

Majd bemutattam butaságom amit nagy jóindulat és szájszéli mosoly kíséretében nyugtáztál!

Köszönöm szépen nagy + ment, és én is megyek amint összeszedtem az alkatrészeket amivel 1-2 munkaciklusra kiragadlak a többiek karmai közül :nyelves:

Ezen kívül tetszett a kedves és közeli hozzáállás, a nyomatékkulcsos kerékfelrakás nameg az a stift amit a kerékfelhelyezésnél használtál, attól leesett az állam, olyat én még nem láttam!

A kicsi lány azóta is mondja, hogy a kutyás bácsi aki a kocsi szívét gyógyítja! Dr. Muha :roker:

Csak egy dologért nem vagyok irigy a bordó touring-ra mert az oxfordgrün-öm is van olyan ritka és szép :facepalm:

Helo
Csülkös bablevest nem kaptál :?: mert nekünk azt is csinált :taps:

Kép

2013.04.06. 21:18

lepke írta:
Bummer írta:Tiszteletem!

Helo
Csülkös bablevest nem kaptál :?: mert nekünk azt is csinált :taps:

Kép

:sírás: :sírás: :sírás:

Áhhh, kezdő zöldfülűeknek az még nem jár, még csak szagolgattuk egymást mint a kutyák első találkozáskor :franko:

De lesz még a mesternél pár köröm, hátha befogad még egy kóbor kutyát és engem is megkínál ezzel a képi remekkel :oops:

De ezt még ki kell érdemelnem!!!!

2013.04.06. 22:24

Második alkalommal még csak nyomtatott formában jár a leves! :facepalm: :lol: :lol:

2013.04.07. 21:53

Labi írta:Második alkalommal még csak nyomtatott formában jár a leves! :facepalm: :lol: :lol:

:franko:
:facepalm: Remélem színes print lesz, mert akkor legalább a tintát lenyalogathatom! :facepalm:
:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: denklo91

2013.04.12. 19:30

Szolid motorgenerál, done :!:
Köszi mindent, Mester :!: :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2013.04.12. 20:05

Gabesz81 írta:Szolid motorgenerál, done :!:

"szolíd motorgenerál " :shock: :?:
Ez mi ? Olajcsere ??? :) :facepalm:

2013.04.12. 21:17

leslie írta:

Biza, olajat is kapott újat! ( Főtengelyt, hajtókart Gabesznek sikerült szereznie. )

2013.04.13. 00:23

leslie írta:

úgy értem szolid, hogy egy rakás dolog elszállhatott volna még, de "csupán" egy főtengellyel és egy hajtókarral megúsztam...
:roll: :wink:

2013.04.13. 01:40

Gabesz81 írta:
leslie írta:

úgy értem szolid, hogy egy rakás dolog elszállhatott volna még, de "csupán" egy főtengellyel és egy hajtókarral megúsztam...
:roll: :wink:

Lemaradtam, mi történt? :shock:

2013.04.13. 18:02

Gallaca írta:Lemaradtam, mi történt? :shock:

Semmi különleges. Csapágyas lett, megcsináltam. 8) Megköszönték, megköszöntem.
Hozzászólás küldése

VigLink badge