Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Váltás asztali nézetre
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Apollo Auto www.apolloauto.hu

2009.01.15. 20:30

Sziasztok! Én Jesse O'Connor vagyok az Apollo Auto-nak a tulajdonos. Szeretnék ajánlani a segítségemet azoknak aki szereti lemosni a saját autójukat! Ha bármilyen autókozmetika kérdéseitek van, nyugodtan kérdezhetsz tőlem, mert azért vagyok itt! Az egyetlen hülye kérdés az a kérdés amit nem teszed fel :). A másik ajánlatom az e39.hu-s tagoknak az egy 10% kedvezmény a szolgáltatásaimra! Próbálok segíteni nektek ahol tudok! A magyarom nem olyan tökéletes mint az autótisztításaim :D de remélem hogy fogjátok érteni a hozzáoszlásaimat!

Üdvözlöm:

Jesse O'Connor
www.apolloauto.hu
+36-70-953-4063
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Apollo_Auto 2009.01.19. 23:38-kor.

2009.01.16. 01:24

Szia!

Király :lol: Budapesti takaritást éretm,de az országosat hogyan képzeljem el? :oops: Lejössz hozzám???

Kutyabehányás Nekem egy kicsit erős volt :lol:

2009.01.16. 11:52

MChris írta:Szia!

Király :lol: Budapesti takaritást éretm,de az országosat hogyan képzeljem el? :oops: Lejössz hozzám???

Kutyabehányás Nekem egy kicsit erős volt :lol:

:) Már volt egy pár ilyen 'meglepetéseim'. Budapesti vagyok, de mivel mobil vagyok (házhoz megyek a takarításokért), bárhol az országon mehetek... csak a benzin költség szoktam kérni és ha muzsai ott maradnám estere akkor a szállási díjat is. Már sok nem-Budapesti ügyfeleim van és mindig hozzájuk megyek a nagy takarításokért... a nagy tisztítások között ők lemossák a saját autójukat mert félnek a 'cowboy' kézi mosóktól. És ha van rá igény, egy 'hogyan kell mosni az autóm karc mentesen' tanfolyam csinálom velük. Azok az autókat mindig maradnak karc mentes... kicsit más hogy csinálom a dolgokat :D.

2009.02.14. 17:21

szia Jesse!

nos nekem egy olyan kérdésem volna, hogy szeretném a szövet üléseket kitakarítani és kibérelnék egy vizes szőnyegtisztítót. a mosóvízbe milyen kárpittisztítót rakhatok bele?rakjak e egyáltalán??
a másik: világosszürke biztonsági öveim vannak és egy kicsit már piszkosak. azt hogyan lehetne szépen kitisztítani?

köszi!

2009.02.15. 00:19

Labi írta:szia Jesse!

nos nekem egy olyan kérdésem volna, hogy szeretném a szövet üléseket kitakarítani és kibérelnék egy vizes szőnyegtisztítót. a mosóvízbe milyen kárpittisztítót rakhatok bele?rakjak e egyáltalán??
a másik: világosszürke biztonsági öveim vannak és egy kicsit már piszkosak. azt hogyan lehetne szépen kitisztítani?

köszi!

Hello! Ezt használom én http://www.organizone.hu/index.php?id=layer62 Nagyon jól tisztít meg különben a tisztítás után megdöglik a baktériumok meg patogének. A biztonsági öv, a nylon, nagyon nehéz tisztítani sajnos. Én sem tudtam még helyesen tisztítani ezeket. Ajánlom egy jó általános tisztítószert meg sok türelem :)! Valamennyire jobb lesz de tökéletes nem lesz sajnos :(.

-Jesse

2009.02.15. 00:36

Köszönöm a választ! a bizti öv valóban falat lesz, de megbirkózom vele. :D

2009.03.20. 10:18

Hétfőn jön hozzám " Apolló Autó " , tetőkárpit tisztításra. Elsőre szimpatikus a fiatalember, majd ha kész, referálok.
( Bassssz. a bizt.övet elfelejtettem mondani neki. No majd hétfőn ).

2009.03.20. 10:41

mi az oka a tetőkárpit tisztításnak?

2009.03.20. 10:59

Labi írta:mi az oka a tetőkárpit tisztításnak?

gondolom a kosz :lol:

labi, nem hiszem el, hogy a tetőkárpitod tiszta maradt, ha az ülésed trutyis volt.
a tetőkárpitba is beleül a por, csak miután azt nem tapogatod, ezért vastag - egyenletes podfedőréteg alakul ki az egészen.
de ha kiveszed mondjuk a hátsó oszlopokban lévő lámpákat, akkor láthatod, hogy milyen a színe az ívekben.

nekem ki van szerelve a hátsó kárpit. a tetőt nem bántottam.
az oszlopkárpitot beletettem fürdőkádba, lezuhanyoztattam, utána befújtam tisztítószerrel, kis szivacs dörzsi, aztán folyóvízzel erősen átmostam.

nem kevés trutyi jött ki belőle.

csak most rá vagyok kattanva a fekete tetőre, ilyet vadászok, csak nehéz olcsón jót találni, de az autóban brutál a kinézetet.

2009.03.20. 11:07

:oops: múltkor lebontottam az A oszlopot (én is kimostam) és nem volt elszíneződve, pedig szürke az enyém. ezért tettem fel a kérdést, persze az érvelésed megáll, hiszen biztos, hogy 12 éve nem tisztították ki. :oops:
na majd úgyis megyek Atihoz, azt majd beszámoltatom, mekkora volt a változás. :D

utána meglehet, hogy elgondolkodom a dolgon.

2009.03.20. 11:22

kb 1 hónap és pár napra eltünök,bontok beépítek,tisztítok (szürke oszlop és tetőkárpitot is)
lesz pár kép és megosztom veletek,de én is azt tapasztaltam amit Roli,napellenzőnél is látszik,bizonyos helyeken.

2009.03.20. 13:09

Vajszínű a belsőm, és igazán nem koszos, de van egy-két folt a tetőkárpiton, meg biztos szebb-tisztább lesz.

2009.03.20. 14:06

muhaati írta:

Vajszínű a belsőm, és igazán nem koszos, de van egy-két folt a tetőkárpiton, meg biztos szebb-tisztább lesz.

értem. hát kíváncsi vok rá, majd írd meg milyen lett. :D

2009.03.23. 14:24

Labi írta:
muhaati írta:

A végén maradtunk a "foltok" eltávolításánál. Az jó lett.

2009.03.23. 14:25

muhaati írta:
Labi írta:
muhaati írta:

Miért? :roll:

2009.03.23. 18:07

MChris írta:
muhaati írta:
Labi írta:
muhaati írta:

Helyesbítek, nem lett jó. Holnap megint eljön, utánpucolni. Elfelejtettük a napfénytetőnél " kinyit-becsuk-félállás " üzemmódot.

Nem mertem bevállalni az egész tisztítását, mert valóban nem koszos az egész, hanem pár folt volt rajta. Így pedig nem kockáztatok egy lepedő effektust.

2009.03.23. 18:40

muhaati írta:
MChris írta:
muhaati írta:
Labi írta:
muhaati írta:

Helyesbítek, nem lett jó. Holnap megint eljön, utánpucolni. Elfelejtettük a napfénytetőnél " kinyit-becsuk-félállás " üzemmódot.

Nem mertem bevállalni az egész tisztítását, mert valóban nem koszos az egész, hanem pár folt volt rajta. Így pedig nem kockáztatok egy lepedő effektust.

Értem,köszi

2009.03.26. 20:14

MChris írta:
muhaati írta:
MChris írta:
muhaati írta:
Labi írta:
muhaati írta:

Értem,köszi

Most már elmondhatom ,szép lett a tetőkárpit. :D

2009.03.26. 22:17

muhaati írta:Most már elmondhatom ,szép lett a tetőkárpit. :D

Király, örülök hogy tetszik :)! A tetőkárpitok rohadt túl nehéz tisztítani, főleg ha egy kicsit időseb az autó mert amikor nedves, az összes 'évek óta' összegyűjtött kosz az fel (vagy ilyen esetben 'le') jön a felületre. Így több szer kell tisztítani mert nem lehet látni amikor nedves még. Ugyan az a kárpitokon meg az üléseken csak azok könnyebb tisztítani mert nem baj ha nagyon vizes, de a filc tetőkárpiton az nagy baj a nagyon vizes.

2009.03.26. 22:31

Apollo_Auto írta:
muhaati írta:Most már elmondhatom ,szép lett a tetőkárpit. :D

Király, örülök hogy tetszik :)! A tetőkárpitok rohadt túl nehéz tisztítani, főleg ha egy kicsit időseb az autó mert amikor nedves, az összes 'évek óta' összegyűjtött kosz az fel (vagy ilyen esetben 'le') jön a felületre. Így több szer kell tisztítani mert nem lehet látni amikor nedves még. Ugyan az a kárpitokon meg az üléseken csak azok könnyebb tisztítani mert nem baj ha nagyon vizes, de a filc tetőkárpiton az nagy baj a nagyon vizes.

Hello Apollo
Egy teljes nagytakaritás, ülések,tetökárpit,meg minden mennyibe van
üdv
zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge