Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Váltás asztali nézetre
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

GTL Car Service & Shop

2013.07.23. 23:27

Ide írhatod.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Re: GTL Car Service & Shop

2013.07.24. 16:21

Üdv márkatársak.

Cégünk egy márkafüggetlen autószerviz Budaörsön.

GTL CAR Service & Shop
2040. Budaörs, Szabadság út 228-230

Mindketten nagy BMW-sek vagyunk, ezért a tagoknak kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatásunkból.

- Teljes körű szerviz

- Műszaki vizsgáztatás

- Gumiszerelés

- Autó fóliázás

- Lámpafóliázás

- Lámpa polírozás

- Ablak fóliázás

- Alkatrész kereskedelem ( Új és bontott )

- BMW pixelhiba mentesítés ( Bizonyos típusoknál )

Kapcsolatfelvétel, és a további információ a weboldalon.

http://bmwbase.eu

2013.07.24. 19:47

KoV írta:Üdv márkatársak.

Cégünk egy márkafüggetlen...

Aha.

2013.07.24. 20:25

kzolee írta:
KoV írta:Üdv márkatársak.

Cégünk egy márkafüggetlen...

Aha.

:mrgreen:

2013.07.25. 07:03

Óradíj 4800+ÁFA (6096) elég nyugati árak. Én az öreg gumit ingyen hagyom a gumisnal és a zsák is ingyen van. Ettől függetlenül sok sikert.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2013.07.25. 08:18

Csibe írta:Óradíj 4800+ÁFA (6096) elég nyugati árak. Én az öreg gumit ingyen hagyom a gumisnal és a zsák is ingyen van. Ettől függetlenül sok sikert.

ha nem egy sufniszerviz,akkor nem magas a 6ezer huf per óra. Meg persze ha nem a minél több munkaórára játszanak. :)
Sopronban fizettem a vizpumpa cseréért 15000huf-ot plusz az alkatrész.
gyere el bécsbe szervízbe, a minimum 50? per óra (amit én találtam legolcsóbban) márkaszervíz meg indul 100? tól per óra.

off: délután érkezem :)

2013.07.25. 09:10

Kovee írta:
Csibe írta:Óradíj 4800+ÁFA (6096) elég nyugati árak. Én az öreg gumit ingyen hagyom a gumisnal és a zsák is ingyen van. Ettől függetlenül sok sikert.

ha nem egy sufniszerviz,akkor nem magas a 6ezer huf per óra. Meg persze ha nem a minél több munkaórára játszanak. :)
gyere el bécsbe szervízbe, a minimum 50? per óra (amit én találtam legolcsóbban) márkaszervíz meg indul 100? tól per óra.

Nagyjából tisztában vagyok az árakkal, oke varlak,EKG-ra tesszük a gépet, kiváncsi vagyok kiderül e a baja. Sört vegyek, asszony vezet? :)

2013.07.25. 09:18

Csibe írta:Óradíj 4800+ÁFA (6096) elég nyugati árak. Én az öreg gumit ingyen hagyom a gumisnalés a zsák is ingyen van. Ettől függetlenül sok sikert.

A nemrégiben bevezetett, környezetvédelmi termékdíj miatt, mostanában nem találkoztam olyannal aki 200ft alatt átvette volna a használt gumit. Így örülhetsz, ha felétek még megy. Bemész a boltba, a sima nylon zacsit is 10-30 ft-ért adják.

2013.07.25. 09:31

Csibe írta:
Kovee írta:

Nagyjából tisztában vagyok az árakkal, oke varlak,EKG-ra tesszük a gépet, kiváncsi vagyok kiderül e a baja. Sört vegyek, asszony vezet? :)

Asszony még nem vezet :) de ha meglesz a jogsija se vezetheti a bimmert :)
ne offoljuk szét a topikot :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge