![]() |
2010.06.24. 23:44
2010.06.25. 07:07
2010.06.25. 20:20
Profik.Patika tisztaság, rend, fegyelem.Az irodában van egy régi BMW boxer motor és egy E-65 modell a polcon.Kint az udvaron egy E-34 tds, ami a tulajé chip tuninggal.Az alkalmazottak nagyon jó fejek,, bármilyen kérdéssel lehet bombázni őket, ami a szakmájukhoz tartozik.A gépek....Na azok némelyike, felülmúlja a leg extrásabb új Bímert árban.Próbálom idézni a Lajost:"ha idejön az ügyfél, olyan nem lehet hogy tönkre ment a pad, nem tudunk most segíteni, jöjjön vissza holnap!Van másik pad, arra feltesszük és megoldjuk.Olyan sem lehet hogy nincs megfelelő padunk amivel megoldjuk a problémát!Olyan lehet hogy nincs áram, ezért vettem egy nagy aggregátort és már ez sem fog problémát jelenteni" Azt hiszem ez elárulja a filozófiát.A Bmw-t pedig imádja.Ha valaki közülünk keresné a céget, ne sajnálja kivárni míg kijön az irodájából, mert egy igazi Bmw-s, akivel ha leálltok beszélgetni, akkor repül az idő!touring írta:Ennek örülök!
Köszi srácok!
2010.12.27. 21:35
2010.12.27. 21:42
Hero írta:Hazai pálya!
Jó hogy benéztem, eddig ezt nem tudtam.
2010.12.27. 22:12
touring írta:Hero írta:Hazai pálya!
Jó hogy benéztem, eddig ezt nem tudtam.
El vagy veszve![]()
2010.12.29. 15:15
bmw520ds írta:Profik.Patika tisztaság, rend, fegyelem.Az irodában van egy régi BMW boxer motor és egy E-65 modell a polcon.Kint az udvaron egy E-34 tds, ami a tulajé chip tuninggal.Az alkalmazottak nagyon jó fejek,, bármilyen kérdéssel lehet bombázni őket, ami a szakmájukhoz tartozik.A gépek....Na azok némelyike, felülmúlja a leg extrásabb új Bímert árban.Próbálom idézni a Lajost:"ha idejön az ügyfél, olyan nem lehet hogy tönkre ment a pad, nem tudunk most segíteni, jöjjön vissza holnap!Van másik pad, arra feltesszük és megoldjuk.Olyan sem lehet hogy nincs megfelelő padunk amivel megoldjuk a problémát!Olyan lehet hogy nincs áram, ezért vettem egy nagy aggregátort és már ez sem fog problémát jelenteni" Azt hiszem ez elárulja a filozófiát.A Bmw-t pedig imádja.Ha valaki közülünk keresné a céget, ne sajnálja kivárni míg kijön az irodájából, mert egy igazi Bmw-s, akivel ha leálltok beszélgetni, akkor repül az idő!touring írta:Ennek örülök!
Köszi srácok!
2010.12.29. 16:14
Akkor jövő évben megszerzem a privát számát és finoman megkérdezem, miért nem regisztrált még? Sokat agyal a vállalkozáson, de ha BMW és dízel kérdés van én már munka közben is előkerestettem! Átvette a telót és mindjárt egy órát dumáltunk...Mikor a regisztrációról érdeklődtem, emlékezett rá, sajnálta és jó vállalkozóhoz méltóan megint megígérte, ha ráér és nem felejti el, megoldjaLabi írta:bmw520ds írta:Profik.Patika tisztaság, rend, fegyelem.Az irodában van egy régi BMW boxer motor és egy E-65 modell a polcon.Kint az udvaron egy E-34 tds, ami a tulajé chip tuninggal.Az alkalmazottak nagyon jó fejek,, bármilyen kérdéssel lehet bombázni őket, ami a szakmájukhoz tartozik.A gépek....Na azok némelyike, felülmúlja a leg extrásabb új Bímert árban.Próbálom idézni a Lajost:"ha idejön az ügyfél, olyan nem lehet hogy tönkre ment a pad, nem tudunk most segíteni, jöjjön vissza holnap!Van másik pad, arra feltesszük és megoldjuk.Olyan sem lehet hogy nincs megfelelő padunk amivel megoldjuk a problémát!Olyan lehet hogy nincs áram, ezért vettem egy nagy aggregátort és már ez sem fog problémát jelenteni" Azt hiszem ez elárulja a filozófiát.A Bmw-t pedig imádja.Ha valaki közülünk keresné a céget, ne sajnálja kivárni míg kijön az irodájából, mert egy igazi Bmw-s, akivel ha leálltok beszélgetni, akkor repül az idő!touring írta:Ennek örülök!
Köszi srácok!
Tényleg jó lenne, ha Lajos bekapcsolódna néha, mert tényleg nagyon le van gyalázva a dízel technika! ...bevallom férfiasan, én is rettegek már megvenni, az objektívnak épp nem nevezhető leírások és vélemények miatt egy dízelt
2010.12.29. 16:18
Labi írta:bmw520ds írta:Profik.Patika tisztaság, rend, fegyelem.Az irodában van egy régi BMW boxer motor és egy E-65 modell a polcon.Kint az udvaron egy E-34 tds, ami a tulajé chip tuninggal.Az alkalmazottak nagyon jó fejek,, bármilyen kérdéssel lehet bombázni őket, ami a szakmájukhoz tartozik.A gépek....Na azok némelyike, felülmúlja a leg extrásabb új Bímert árban.Próbálom idézni a Lajost:"ha idejön az ügyfél, olyan nem lehet hogy tönkre ment a pad, nem tudunk most segíteni, jöjjön vissza holnap!Van másik pad, arra feltesszük és megoldjuk.Olyan sem lehet hogy nincs megfelelő padunk amivel megoldjuk a problémát!Olyan lehet hogy nincs áram, ezért vettem egy nagy aggregátort és már ez sem fog problémát jelenteni" Azt hiszem ez elárulja a filozófiát.A Bmw-t pedig imádja.Ha valaki közülünk keresné a céget, ne sajnálja kivárni míg kijön az irodájából, mert egy igazi Bmw-s, akivel ha leálltok beszélgetni, akkor repül az idő!touring írta:Ennek örülök!
Köszi srácok!
Tényleg jó lenne, ha Lajos bekapcsolódna néha, mert tényleg nagyon le van gyalázva a dízel technika! ...bevallom férfiasan, én is rettegek már megvenni, az objektívnak épp nem nevezhető leírások és vélemények miatt egy dízelt
2010.12.29. 22:27
pistino1 írta:azért akik szokták szídni,
2010.12.29. 22:47
simi64 írta:pistino1 írta:azért akik szokták szídni,
...azok semmiféle tapasztalattal nem rendelkeznek diesel-fronton!
(mint például a Labi)
2010.12.29. 23:49
Labi írta:simi64 írta:pistino1 írta:azért akik szokták szídni,
...azok semmiféle tapasztalattal nem rendelkeznek diesel-fronton!
(mint például a Labi)
Simi! 3 dízel autóm van.(persze mind munkagép. Pregio, Transporter 2db) ...szóval van róla néminemű fogalmam, de ez nem BMW technológia.....
és nem baszogatásképp írtam a fentieket, mivel nem emlékszem, hogy bármikor is szidtam volna a dízelt!
2014.03.07. 22:44
2014.03.08. 09:59
bmw520ds írta:elmondta hogy miért fontos kb. negyed tank üzemanyagszintnél rátankolni a szintre
2014.03.08. 10:54
2014.03.09. 11:26
barbrady írta:bmw520ds írta:elmondta hogy miért fontos kb. negyed tank üzemanyagszintnél rátankolni a szintre
Miért?