![]() |
2014.01.11. 02:21
2014.01.11. 10:57
tökmöc írta:Szép estét!!!
Teljes cső rendszer cseréje mennyibe fájhat?
2014.01.11. 10:59
tökmöc írta:Szép estét!!!
Ma szabadok voltunk végre és mentünk vagy 250km!!! Néztem a vizet és szökik "kb2-3dl 800km" de nincs semmi látszata pedig mindent átmozgattam még járó motornál is!!! Nem lehet a mutatója szívat engem? Netán nálam az előírtnál máshol van a normális szint "csak a rajzra gondolok ami van a kiegyenlítő tartályon"?! A motor amúgy nem melegszik, fűtés van, nem füstöl és a víz sem bugyborékol!!!! Hosszabb utána egyből megnéztem és akkor sem volt sehol semmi!!!!!
Ennyire eldugott helyen lehet a vízfolyás????? Van valakinek még ötlete? Teljes cső rendszer cseréje mennyibe fájhat? "Nagyon megszerettük az autót és mindenre képesek lennék hogy szuperáljon!!!"
2014.01.11. 11:35
2014.01.11. 11:48
kzolee írta:A hűtőfolyadékot nem lehet megfesteni, mint a klímagázt valami UV-s cuccal? Úgy könnyebb lenne keresgélni...
2014.01.11. 12:02
Labi írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
Ma szabadok voltunk végre és mentünk vagy 250km!!! Néztem a vizet és szökik "kb2-3dl 800km" de nincs semmi látszata pedig mindent átmozgattam még járó motornál is!!! Nem lehet a mutatója szívat engem? Netán nálam az előírtnál máshol van a normális szint "csak a rajzra gondolok ami van a kiegyenlítő tartályon"?! A motor amúgy nem melegszik, fűtés van, nem füstöl és a víz sem bugyborékol!!!! Hosszabb utána egyből megnéztem és akkor sem volt sehol semmi!!!!!
Ennyire eldugott helyen lehet a vízfolyás????? Van valakinek még ötlete? Teljes cső rendszer cseréje mennyibe fájhat? "Nagyon megszerettük az autót és mindenre képesek lennék hogy szuperáljon!!!"
Hát nem tudom, de 800km-en 2-3dl... az legyen mondjuk 6 óra út. 3dl 6 óra alatt, legalább 1 csepp/5mp...azt az életben nem fogod megtalálni, már csak azért sem, mert az a bazi motor olyan hűvel rendelkezik, hogy az a nyomorult csepp el sem indul, máris elpárolog mindenféle fajta nyom nélkül.
![]()
Nem értek hozzá, de hidegen nyomásra nem lehet tenni? ...csak látszik akkor.![]()
ne add el, mert a következővel is szívni fogsz valamivel, itt legalább meg tudod ,hogy mivel
2014.01.11. 12:04
Imco írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
Teljes cső rendszer cseréje mennyibe fájhat?
Különösen hatékony ha pl. a hűtőn van egy repedés.
Valahol el "csepeg" és a meleg motoron el is párolog egyből.
Írtam már neked róla. Egy idő után szétmállott a hűtő felső csőnyakam.
Utána már láttam mellette is a nyomokat!
2014.01.11. 12:06
kzolee írta:A hűtőfolyadékot nem lehet megfesteni, mint a klímagázt valami UV-s cuccal? Úgy könnyebb lenne keresgélni...
2014.01.11. 12:18
tökmöc írta:kzolee írta:A hűtőfolyadékot nem lehet megfesteni, mint a klímagázt valami UV-s cuccal? Úgy könnyebb lenne keresgélni...
Ez az amire még gondoltam csak nem akartam hülyeséget kérdezni!!! Márka nevet vagy valami kiindulást tudnátok mondani?
2014.01.11. 12:21
Gallaca írta:tökmöc írta:kzolee írta:A hűtőfolyadékot nem lehet megfesteni, mint a klímagázt valami UV-s cuccal? Úgy könnyebb lenne keresgélni...
Ez az amire még gondoltam csak nem akartam hülyeséget kérdezni!!! Márka nevet vagy valami kiindulást tudnátok mondani?
Admin írta, hogy a Shellnél van, UV-ra világító! Valamelyik nap volt nálam egy kocsi, abban neonzöld volt a folyadék. A "glicosam alu" fagyálló pedig narancsszínben pompázik UV fény hatására, ezt most próbáltam ki itthon.
2014.01.11. 13:41
A shell is olyan színü.admin írta:Valamelyik nap volt nálam egy kocsi, abban neonzöld volt a folyadék.
2014.01.15. 17:06
2014.01.15. 23:15
ptom írta:Sziasztok. E53 külső tükörrel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Olyan jellegű problémám van, hogy gombnyomásra behajtja a külső tükröket de azok rögtön vissza is állnak az eredeti helyükre.
Nem tudom mi a normális működés de gondolom nem ez. Mi lehet a gond?
2014.01.16. 15:54
vaszarig írta:ptom írta:Sziasztok. E53 külső tükörrel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Olyan jellegű problémám van, hogy gombnyomásra behajtja a külső tükröket de azok rögtön vissza is állnak az eredeti helyükre.
Esetleg microkapcsoló? Csak mert ha nem érzékeli a végálást, akkor visszaáll alap állásba!
2014.01.17. 14:21
ptom írta:vaszarig írta:ptom írta:Sziasztok. E53 külső tükörrel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Esetleg microkapcsoló? Csak mert ha nem érzékeli a végálást, akkor visszaáll alap állásba!
Akkor ha jól értem szét kellene szedni a tükröt? Hát nem tudom, hogy kezdjek hozzá!
2014.01.17. 17:46
vaszarig írta:ptom írta:vaszarig írta:ptom írta:Sziasztok. E53 külső tükörrel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Akkor ha jól értem szét kellene szedni a tükröt? Hát nem tudom, hogy kezdjek hozzá!
Nem feltétlenül! Nem tudom, hogy hogy van az E53-nál, de az E39-nél a tükörház alján van egy kupak, amit egy kis csavar fog, s ha azt leveszed, már hozzá is férsz a mikrokapcsolóhoz!
2014.01.20. 18:17
2014.01.20. 22:26
ptom írta:Elugrottam egy szervizbe. Közölték velem, hogy az E53-ban nincs külön végállás kapcsoló a tükröknek, a motorba van benne. Ezért vagy motorcsere vagy komplett tükörcsere. Állításuk szerint 10 x5-ből 8-ba rossz a tükörbehajtás.Szerintem megpróbálok együtt élni vele, ez nem olyan hiba ami befolyásolná az autó normális működését.
2014.01.21. 14:13
ptom írta:Elugrottam egy szervizbe. Közölték velem, hogy az E53-ban nincs külön végállás kapcsoló a tükröknek, a motorba van benne. Ezért vagy motorcsere vagy komplett tükörcsere. Állításuk szerint 10 x5-ből 8-ba rossz a tükörbehajtás.Szerintem megpróbálok együtt élni vele, ez nem olyan hiba ami befolyásolná az autó normális működését.
2014.01.21. 15:53
vaszarig írta:ptom írta:Elugrottam egy szervizbe. Közölték velem, hogy az E53-ban nincs külön végállás kapcsoló a tükröknek, a motorba van benne. Ezért vagy motorcsere vagy komplett tükörcsere. Állításuk szerint 10 x5-ből 8-ba rossz a tükörbehajtás.Szerintem megpróbálok együtt élni vele, ez nem olyan hiba ami befolyásolná az autó normális működését.
Szép, már itt is spóroltak?Amúgy én nem hagynám annyiban, akkor amint megjön a jó idő, már kapnám is szét azt a motort, aztán nézném, hogy hogyan lehetne megoldani!