![]() |
2013.05.29. 13:48
Haminda írta:bujbe14 írta:Sziasztok! Friss vagyok nagyon itt...x5 vásárlását fontolgatom. Igazából van egy ellenfele a Jeep grand cherokee 2007 3.0 D de nagyon hajlik a mérleg az x5re
![]()
![]()
H?rom kérdésem lenne:
Az úgy nevezett VIN cod alapján meg lehet tudni mindent a szekérről?
Ki tud nekem segíteni ebben és mennyiért?
Egy 2006 környéki 3.0D reális a 200.000 km
Válaszokat előre is danke!!!!!!
Az úgy nevezett VIN cod alapján meg lehet tudni mindent a szekérről? - A gyári felszereltséget amivel kigurult
Ki tud nekem segíteni ebben és mennyiért? - helyfüggő (kitöltött adatlapot szokták javasolni)
Egy 2006 környéki 3.0D reális a 200.000 km - Évi 30-35 ezer km, igyekezni kell, hogy többet rakjanak bele.
2013.05.29. 15:16
tökmöc írta:Haminda írta:bujbe14 írta:Sziasztok! Friss vagyok nagyon itt...x5 vásárlását fontolgatom. Igazából van egy ellenfele a Jeep grand cherokee 2007 3.0 D de nagyon hajlik a mérleg az x5re
![]()
![]()
H?rom kérdésem lenne:
Az úgy nevezett VIN cod alapján meg lehet tudni mindent a szekérről?
Ki tud nekem segíteni ebben és mennyiért?
Egy 2006 környéki 3.0D reális a 200.000 km
Válaszokat előre is danke!!!!!!
Az úgy nevezett VIN cod alapján meg lehet tudni mindent a szekérről? - A gyári felszereltséget amivel kigurult
Ki tud nekem segíteni ebben és mennyiért? - helyfüggő (kitöltött adatlapot szokták javasolni)
Egy 2006 környéki 3.0D reális a 200.000 km - Évi 30-35 ezer km, igyekezni kell, hogy többet rakjanak bele.
Én erre azt tudom mondani, segíteni nem nagyon lehet ebben mert a rejtek hibákat senki nem fogja észre venni még a világ legjobb szerelője sem!!!
2013.05.29. 18:00
bujbe14 írta:Ja és valamit nem értek igazán mi az, hogy helyfüggő és (kitöltött adatlapot szokták javasolni)??
2013.05.29. 18:01
bujbe14 írta:Ja és valamit nem értek igazán mi az, hogy helyfüggő és (kitöltött adatlapot szokták javasolni)??
2013.05.30. 14:55
2013.05.31. 19:22
Csütörtökön vagyis tegnap kijött vele és szerencsére mikor kiért előjött egy újabb baj ami valószínű nem egy olcsó javítás lesz hísz mint az előző hozzászólónak nekem is a váltó szart be!!!! Vagyis valamiért berakja magát szervizbe vagyis 3. fokozatba!!! Nekem voltak előjelei ami azt jelenti egy gyors indulásnál "padlógázzal" 1-ből 2-be felvátásnál nyikkanó hanggal és mintha megtorpant volna!!!! Na mindegy váltónak annyi vagyis még nem tudjuk mi a baja de vasárnap megy vissza magyarba!!! Ez az autó nem szeret itt kint lenni velünk!!!!!
2013.05.31. 20:27
tökmöc írta:Na hali!!!
Az autó késsz lett és végre el hoztuk szerdán vagyis a párom!!!Csütörtökön vagyis tegnap kijött vele és szerencsére mikor kiért előjött egy újabb baj ami valószínű nem egy olcsó javítás lesz hísz mint az előző hozzászólónak nekem is a váltó szart be!!!! Vagyis valamiért berakja magát szervizbe vagyis 3. fokozatba!!! Nekem voltak előjelei ami azt jelenti egy gyors indulásnál "padlógázzal" 1-ből 2-be felvátásnál nyikkanó hanggal és mintha megtorpant volna!!!! Na mindegy váltónak annyi vagyis még nem tudjuk mi a baja de vasárnap megy vissza magyarba!!! Ez az autó nem szeret itt kint lenni velünk!!!!!
2013.05.31. 21:20
tökmöc írta:Na hali!!!
Az autó késsz lett és végre el hoztuk szerdán vagyis a párom!!!Csütörtökön vagyis tegnap kijött vele és szerencsére mikor kiért előjött egy újabb baj ami valószínű nem egy olcsó javítás lesz hísz mint az előző hozzászólónak nekem is a váltó szart be!!!! Vagyis valamiért berakja magát szervizbe vagyis 3. fokozatba!!! Nekem voltak előjelei ami azt jelenti egy gyors indulásnál "padlógázzal" 1-ből 2-be felvátásnál nyikkanó hanggal és mintha megtorpant volna!!!! Na mindegy váltónak annyi vagyis még nem tudjuk mi a baja de vasárnap megy vissza magyarba!!! Ez az autó nem szeret itt kint lenni velünk!!!!!
2013.05.31. 23:30
spek3x írta:tökmöc írta:Na hali!!!
Mivel én jelenleg Svájcban tartózkodok,itt tudtam elvinni egy felülvizsgálatra a BMW-hez!
Azt mondták,hogy ez a váltó már lefutotta a magáét ezért komplett felújítást javasolnak,vagy egy új váltót!
A felújítás 2500 frank két hétbe telik,dobozolt új váltó 8500 frank és új váltó esetén nem számolnak fel munkadíjat!
Sajnos már saját tapasztalatom,és egy őszinte hozzáértő is azt mondta,hogy nem érdemes javítgatni ezeket a váltókat,mert az csak rövidtávú megoldás!Komplett felújítás vagy csere és sok évre megoldódik ez a gond!
Nekem olyat is mondtak hogy lehet csak egy új program kell de ezt csak azután tudják megmondani miután megnézték mit ír be hibakódnak!!! Reménykedem nem annyiba lesz nekem mint neked mert azt én nem vállalom be hissz annyiért lehet venni egy másik BMW-t!!!
2013.05.31. 23:33
simi64 írta:tökmöc írta:Na hali!!!
Basszus
!!!! De eldöntöttem valahogy meglesz csináltattva. Vasárnap este megy vissza magyarba úgyhogy ha kell valami csak szólj!!! 2013.06.08. 10:44
2013.06.08. 11:29
bujbe14 írta:Helló! Lenne megint kérdésem.
Lehet bután hangzik, de a faberakás nem tetszik a páromnak és nekem is jobban tetszik az ezüstös és amit veszünk x5öt az pedig olyan. tehát a kérdés:
Ki lehet a faberakást cserélni vagy felejtős?
Ha igen akkor:
Hol lehet kapni?
Mennyibe fájna ez nekem?
Válaszokat előre is köszi!
Bocs a béna kérdésekért, de hol lehet ilyeneket feltenni ha nem itt![]()
![]()
2013.06.08. 17:49
barbrady írta:bujbe14 írta:Helló! Lenne megint kérdésem.
Lehet bután hangzik, de a faberakás nem tetszik a páromnak és nekem is jobban tetszik az ezüstös és amit veszünk x5öt az pedig olyan. tehát a kérdés:
Ha igen akkor:
Hol lehet kapni?
Mennyibe fájna ez nekem?
![]()
A legjobb megoldás a fólia. Bármilyen lehet, nem egy ökör ára, és ha megunod lehet cserélni.
2013.06.08. 17:59
2013.06.09. 10:11
festo írta:barbrady írta:bujbe14 írta:Helló! Lenne megint kérdésem.
Ha igen akkor:
Hol lehet kapni?
Mennyibe fájna ez nekem?
![]()
A legjobb megoldás a fólia. Bármilyen lehet, nem egy ökör ára, és ha megunod lehet cserélni.
Vagy festeni.....
2013.06.09. 11:38
2013.06.09. 12:18
spek3x írta::?: Szerintetek az e39 v8 2000 évj. autómata váltója passzol-e az e53 v8 2002-be
2013.06.10. 22:46
barbrady írta:festo írta:barbrady írta:bujbe14 írta:Helló! Lenne megint kérdésem.
Ha igen akkor:
Hol lehet kapni?
Mennyibe fájna ez nekem?
![]()
Vagy festeni.....
Az is jó, de pl szálcsiszolt alu hatást festeni nehézkes.
Tapatalk2 ST25i
2013.06.14. 02:32
2013.06.20. 14:16