![]() |
2013.03.24. 15:20
hamoriarpi írta:Labi írta:ez gyári kárpitozás? ilyet még nem láttam
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... ta-6722931
Valami Individual-téma lehet.
2013.04.19. 22:28
2013.04.19. 22:45
Labi írta:Hoppá!
Ez létezik gyáriban??? Még életemben nem láttam ilyet, csak E65-ben!!!!!
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
2013.04.19. 22:47
2013.04.19. 23:00
...e mellé kötelező lenne egy jacht is 2013.04.22. 19:20
2013.04.23. 18:00
2013.04.23. 20:26
spek3x írta:Szevasztok!
Tudja valaki,hogy ezen miért nincs lámpamosó?
Talán,mert amerikai kivitel?
http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... 129rl.jpg/
2013.05.13. 13:52
A vezérlőláncnál történt valami és azt mondta a szerelő, még szerencse nem verte szét a motort!!! mondom ja még szerencse
Többet majd csak pár nap múlva lehet megtudni a icipici autóról
2013.05.13. 14:30
tökmöc írta:Ma eljött az a nap mikor elvagyok keseredve az autó miatt!!!! Trailler haza Ausztriából 430 euró és a szerviz díjat még nem is tudni de körülbelül ugyan ennyi vagy több lesz!![]()
A vezérlőláncnál történt valami és azt mondta a szerelő, még szerencse nem verte szét a motort!!! mondom ja még szerencse
2013.05.13. 14:48
zoley88 írta:tökmöc írta:Ma eljött az a nap mikor elvagyok keseredve az autó miatt!!!! Trailler haza Ausztriából 430 euró és a szerviz díjat még nem is tudni de körülbelül ugyan ennyi vagy több lesz!![]()
volt totalcaron is egy cikk hogy mennyi X5-öt visznek be láncszakadással és vannak akiknek komplett motorcsere, de az lehet újabbfajta X5.
2013.05.13. 15:58
tökmöc írta:Hát sajna ezt nem olvastam de épp kiutazás előtt nézettem át mindent rajta nehogy ilyennel szarakodással keljen foglalkozni mint haza szállítás. Ez 2001-es de szerintem nem oszt nem szoroz a szerelő valami láncnak a vezetősínről beszélt egy műanyag dologról ami miatt a lánc össze-vissza jár és az kerepel és ez után tud elszakadni ami még nálam nem történt de én az tuti be sem fogom indtani hacsak kész nincs.
2013.05.13. 17:28
tökmöc írta:zoley88 írta:tökmöc írta:Ma eljött az a nap mikor elvagyok keseredve az autó miatt!!!! Trailler haza Ausztriából 430 euró és a szerviz díjat még nem is tudni de körülbelül ugyan ennyi vagy több lesz!![]()
volt totalcaron is egy cikk hogy mennyi X5-öt visznek be láncszakadással és vannak akiknek komplett motorcsere, de az lehet újabbfajta X5.
Hát sajna ezt nem olvastam de épp kiutazás előtt nézettem át mindent rajta nehogy ilyennel szarakodással keljen foglalkozni mint haza szállítás. Ez 2001-es de szerintem nem oszt nem szoroz a szerelő valami láncnak a vezetősínről beszélt egy műanyag dologról ami miatt a lánc össze-vissza jár és az kerepel és ez után tud elszakadni ami még nálam nem történt de én az tuti be sem fogom indtani hacsak kész nincs.
2013.05.13. 18:33
2013.05.13. 19:00
PapaBoss írta:tökmöc írta:Hát sajna ezt nem olvastam de épp kiutazás előtt nézettem át mindent rajta nehogy ilyennel szarakodással keljen foglalkozni mint haza szállítás. Ez 2001-es de szerintem nem oszt nem szoroz a szerelő valami láncnak a vezetősínről beszélt egy műanyag dologról ami miatt a lánc össze-vissza jár és az kerepel és ez után tud elszakadni ami még nálam nem történt de én az tuti be sem fogom indtani hacsak kész nincs.
Az még istenes! Tedd össze a kezed, hogy nem hullott széjjel.
Igaz 200e-ből a motorcsere is megoldható, amennyire lent vannak az árak.
2013.05.13. 19:01
admin írta:tökmöc írta:zoley88 írta:tökmöc írta:Ma eljött az a nap mikor elvagyok keseredve az autó miatt!!!! Trailler haza Ausztriából 430 euró és a szerviz díjat még nem is tudni de körülbelül ugyan ennyi vagy több lesz!![]()
Hát sajna ezt nem olvastam de épp kiutazás előtt nézettem át mindent rajta nehogy ilyennel szarakodással keljen foglalkozni mint haza szállítás. Ez 2001-es de szerintem nem oszt nem szoroz a szerelő valami láncnak a vezetősínről beszélt egy műanyag dologról ami miatt a lánc össze-vissza jár és az kerepel és ez után tud elszakadni ami még nálam nem történt de én az tuti be sem fogom indtani hacsak kész nincs.
Strobi ugyan így járt a V8-al a bakelit láncfeszitő esetbe hát nem volt olcsó javitás de kérdezd megtőle.
Nekem annyit mondtak 100-200 között lesz HA szerencsém van!!!![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.05.13. 19:03
kzolee írta:Dízeleknél az E70 szériánál az SD motor érintett tudomásom szerint, az E53-nál pedig a benzines V8.
Csak akkor fogom bánni ha ebben az évben lesz még valami hasonló de akkor sajna változtatni kell pár dolgon!!! 2013.05.13. 19:12
tökmöc írta:kzolee írta:Dízeleknél az E70 szériánál az SD motor érintett tudomásom szerint, az E53-nál pedig a benzines V8.
Na ez az nekem V8 van!!!Csak akkor fogom bánni ha ebben az évben lesz még valami hasonló de akkor sajna változtatni kell pár dolgon!!!
2013.05.13. 19:15
kzolee írta:tökmöc írta:kzolee írta:Dízeleknél az E70 szériánál az SD motor érintett tudomásom szerint, az E53-nál pedig a benzines V8.
Na ez az nekem V8 van!!!Csak akkor fogom bánni ha ebben az évben lesz még valami hasonló de akkor sajna változtatni kell pár dolgon!!!
Írj Strobinak egy pü-t, és érdeklődd meg a részleteket.
2013.05.13. 19:17
admin írta:kzolee írta:tökmöc írta:kzolee írta:Dízeleknél az E70 szériánál az SD motor érintett tudomásom szerint, az E53-nál pedig a benzines V8.
Írj Strobinak egy pü-t, és érdeklődd meg a részleteket.
Valahol le írta a fórumon.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2