Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok az X5-ről

2012.11.30. 07:28

tökmöc írta:Erröl a termékről kinek mi a véleménye??? Nem akarok venni de annyit olvastam már róla, hogy már kezdek hinni ilyen dolgokba pedig mindig is kamunak és fölösleges pénz kidobásnak gondoltam!!! :D

Melyik termékről? :shock:

2012.11.30. 11:08

kzolee írta:
tökmöc írta:Erröl a termékről kinek mi a véleménye??? Nem akarok venni de annyit olvastam már róla, hogy már kezdek hinni ilyen dolgokba pedig mindig is kamunak és fölösleges pénz kidobásnak gondoltam!!! :D

A nagy izgalomban nem linkeltem be!!! :D

http://www.nanoenergizer.eu/nanoenergiz ... in-one.php

2012.11.30. 11:21

tökmöc írta:

A blokkon van egy alusil nevű bevonat gyárilag.Ez elvileg nem tud kopni.Ha kevés a kompresszió,akkor felújítás,de ezt inkább motorcserével gazdaságosabb megoldani.Szerintem minden egyéb adalék felesleges,cseréld az olajat rendszeresen.
Habár ha jól látom ez még a globális felmelegedést is csökkenti. :facepalm: :D
"(munkabiztonság, üzembiztonság, globális felmelegedés csökkentése)"

2012.11.30. 11:26

tökmöc írta:
kzolee írta:

Ahogy Padre is írja, nem kell ilyennekkel foglalkozni.

2012.11.30. 23:09

kzolee írta:
tökmöc írta:
kzolee írta:

Én is így gondoltam vagyis a rendes karbantartás híve vagyok! Csak kellett egy kis lökés mert tegnap egésznap ezekről a dolgokról olvastam és kezdtem elbizonytalanodni. :facepalm:

2012.12.04. 10:34

tökmöc írta:
kzolee írta:
tökmöc írta:
kzolee írta:

Én is így gondoltam vagyis a rendes karbantartás híve vagyok! Csak kellett egy kis lökés mert tegnap egésznap ezekről a dolgokról olvastam és kezdtem elbizonytalanodni. :facepalm:

Nekem a metabond egyenesen haza vágta az autómat.Szerintem nem kell bele rakni semmit.Rendszeres olajcsere,vagy még korábban mint ahogy kellene és megy ameddig megy.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek ptom az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%

2012.12.07. 09:30

sziasztok!

az érdekelne, hogy a 2004 előtti X5 miben különbözik a 2004 utáni x5 től? azt tudom hogy a 3.0d motor az más 184Le és 218le.. elsősorban a külső változások érdekelnek? első lámpák? hátsó lámpák? ezeken kívül talán lökhárítók? egyéb? érdemes megvenni a 184Le -ős dízelt? nem gyorsulni kell de nemárt ha megy is az autó! esetleg a hajtásban van e valami különbség? a facelift előttíbe belelehet e tenni a facelift utáni lámpákat? előre is köszönöm! nézegetek egy 184Le őst de kicsit félek tőle..tapasztalatok?

2012.12.07. 21:07

pappjan írta:sziasztok!

az érdekelne, hogy a 2004 előtti X5 miben különbözik a 2004 utáni x5 től? azt tudom hogy a 3.0d motor az más 184Le és 218le.. elsősorban a külső változások érdekelnek? első lámpák? hátsó lámpák? ezeken kívül talán lökhárítók? egyéb? érdemes megvenni a 184Le -ős dízelt? nem gyorsulni kell de nemárt ha megy is az autó! esetleg a hajtásban van e valami különbség? a facelift előttíbe belelehet e tenni a facelift utáni lámpákat? előre is köszönöm! nézegetek egy 184Le őst de kicsit félek tőle..tapasztalatok?

Üdv.lehet, hogy most mondok egy pár butaságot de akkor majd úgy is kijavítanak. A lámpák mások elől-hátul,ugyan úgy mint az e39-nél, ráadásul az első lámpák cseréjénél nem elég csak a lámpát cserélni hanem a lámpa alatt lévő bajuszt is cserélni kell. A vesék is mások, a faceliftesbe nagyobb vesék vannak talán ránézésre. A 184 LE az szerintem kevés bele. Nem vagyok biztos azokban a dolgokban amit leírtam, pusztán csak a szememnek hiszek. Egy ideje én is nézem ezeket az autókat de én már csak egy nagy benzinfalóba gondolkozok. :cry:

2012.12.07. 21:26

azért az a 218 ló is kevéske, éppen elég, hogy viszonylag jól haladjon.

a feceliftben már ZF váltó van, 6 sebességgel, nem a GM ...ez is fontos változás.
megnőtt a tetőablak mérete és más a sport kormány!

2012.12.07. 21:39

Labi írta:azért az a 218 ló is kevéske, éppen elég, hogy viszonylag jól haladjon.

a feceliftben már ZF váltó van, 6 sebességgel, nem a GM ...ez is fontos változás.

Ennyi! :roker:

2012.12.08. 08:52

ptom írta:
Labi írta:azért az a 218 ló is kevéske, éppen elég, hogy viszonylag jól haladjon.

Ennyi! :roker:

köszönöm nektek! elgondolkodok.nekem nem jöhet szóba a benzines sajnos! csak városozok..sok lenne nekem!

2012.12.08. 09:00

a városban a 30d is benyalja a 13 lityit simán. :oops: :facepalm:

2012.12.08. 12:01

[quote="Labi"]a városban a 30d is benyalja a 13 lityit simán. :oops: :facepalm:[/quote

a 13 az nem 18... mert a benzines biztos eszik akörül... az meg ugye 5 liter különbség.. a gázolajhoz meg hozzájutok egyéb módon is

2012.12.08. 14:02

pappjan írta:
Labi írta:a városban a 30d is benyalja a 13 lityit simán. :oops: :facepalm:[/quote

a 13 az nem 18... mert a benzines biztos eszik akörül... az meg ugye 5 liter különbség.. a gázolajhoz meg hozzájutok egyéb módon is

Az én benzinesem megáll 14 liternél városban lendületes vezetésnél nem taposva!!! Vegyes fogyasztásom 12 liter!!! 2 hónapja van meg!

2012.12.09. 15:41

Labi írta:a városban a 30d is benyalja a 13 lityit simán. :oops: :facepalm:

honnan tudnád, amikor, csak benzinesed volt................. 8)

2012.12.09. 15:57

pistino1 írta:

Volt neki! :roker:

2012.12.09. 15:58

simi64 írta:
pistino1 írta:

(most is D-ben ül)
:franko:

2012.12.09. 16:02

simi64 írta:
simi64 írta:
pistino1 írta:

(most is D-ben ül)

Majd én megmondom a tutit, ha minden igaz holnap megyek érte.

2012.12.09. 17:26

pistino1 írta:Majd én megmondom a tutit, ha minden igaz holnap megyek érte.

Képek, linkek?

Odus

2012.12.09. 18:07

odus írta:
pistino1 írta:Majd én megmondom a tutit, ha minden igaz holnap megyek érte.

Képek, linkek?

Odus

Egy kicsit engem is kíváncsivá tettél!
Hozzászólás küldése

VigLink badge