![]() |
2012.10.23. 20:16
tökmöc írta:Labi írta::lol: ... bocsi. nekem is ilyen volt az e39-ben. ha elértem egy bizonyos sebességet, felerősödött a hang. Nálad nem ez volt véletlen
Nem nem, nálam egyszerűen kiakadt és üvöltés nem tudom le halkítani sehogy se. Leállítom az autót újra indítom és csak
!!!!
2012.10.23. 20:21
jimbi525d írta:tökmöc írta:Labi írta::lol: ... bocsi. nekem is ilyen volt az e39-ben. ha elértem egy bizonyos sebességet, felerősödött a hang. Nálad nem ez volt véletlen
Nem nem, nálam egyszerűen kiakadt és üvöltés nem tudom le halkítani sehogy se. Leállítom az autót újra indítom és csak
!!!!
Hello!
Szerintem a hangerőszabályzóval lehet a gond, első lépésben kontaktsprayt javasolnék, vagy egy jó műszerészt!
Üdv:Tamás
2012.10.23. 20:26
jimbi525d írta:tökmöc írta:Labi írta::lol: ... bocsi. nekem is ilyen volt az e39-ben. ha elértem egy bizonyos sebességet, felerősödött a hang. Nálad nem ez volt véletlen
!!!!
Hello!
Szerintem a hangerőszabályzóval lehet a gond, első lépésben kontaktsprayt javasolnék, vagy egy jó műszerészt!
Azért köszi!!! 2012.10.23. 20:35
Padre540 írta:jimbi525d írta:tökmöc írta:Labi írta::lol: ... bocsi. nekem is ilyen volt az e39-ben. ha elértem egy bizonyos sebességet, felerősödött a hang. Nálad nem ez volt véletlen
!!!!
Hello!
Úgy rémlik hogy volt már valakinek ilyen problémája itt és talán végfok volt?
2012.10.23. 20:36
tökmöc írta:jimbi525d írta:tökmöc írta:Labi írta::lol: ... bocsi. nekem is ilyen volt az e39-ben. ha elértem egy bizonyos sebességet, felerősödött a hang. Nálad nem ez volt véletlen
!!!!
Hello!
az igazság én is ilyesmire gondolok de szerintem nem sprayzek én semmit. Most már 2hetet csak kibirok valahogy rádió nélül .Azért köszi!!!
Mondjuk az még érdekelne, hogy navis vagy monitoros lejátszó egységet lehet bele tetetni utólag??? Sima kazettás lejátszó van benne cd-tárral!!!
2012.10.23. 20:42
Gallaca írta:tökmöc írta:jimbi525d írta:tökmöc írta:Labi írta::lol: ... bocsi. nekem is ilyen volt az e39-ben. ha elértem egy bizonyos sebességet, felerősödött a hang. Nálad nem ez volt véletlen
!!!!
Hello!
az igazság én is ilyesmire gondolok de szerintem nem sprayzek én semmit. Most már 2hetet csak kibirok valahogy rádió nélül .Azért köszi!!!
Mondjuk az még érdekelne, hogy navis vagy monitoros lejátszó egységet lehet bele tetetni utólag??? Sima kazettás lejátszó van benne cd-tárral!!!
Van a CD tárban lemez? Nekem akkor viselkedett hasonlóan, mikor nem volt a tárban lemez. Ne kérdezd miért volt. Tettem bele egyet, és megszűnt.
Utólag mindent bele lehet tenni, csak pénz, idő, és türelem kérdése. Én is most csináltam, porrá kell szedni az utasteret, de megy a dolog.
2012.10.23. 21:02
tökmöc írta: Ha tényleg meg lehet csinálni kivel érdemes erröl beszélnem????
2012.10.23. 21:18
Imco írta:tökmöc írta: Ha tényleg meg lehet csinálni kivel érdemes erröl beszélnem????
Ebay+egyéb adás-vevős oldalak , villanyszerelő, kasztnis.
Már ha nem akarsz hamar őszülni és az autódban lakni 1-2 hétig!![]()
Van egy BM 54-em a projekthez, ha kívánod.
2012.10.23. 21:25
tökmöc írta:Imco írta:tökmöc írta: Ha tényleg meg lehet csinálni kivel érdemes erröl beszélnem????
Na igen nem nagyon akarok benne lakni de szerintem kibírnám!!!! Híssz kényelmes!!!![]()
Amúgy biztos kell de jó lenne egybe megvenni a dolgokat és persze egy jóóóóóóó autó-villamossági szerelőt keresni a környéken vagy legalább beszélni olyannal személyesen aki tudja mi merre és mennyi idő alatt van meg!!!!!!
2012.10.23. 21:31
Imco írta:tökmöc írta:Imco írta:tökmöc írta: Ha tényleg meg lehet csinálni kivel érdemes erröl beszélnem????
Na igen nem nagyon akarok benne lakni de szerintem kibírnám!!!! Híssz kényelmes!!!![]()
Amúgy biztos kell de jó lenne egybe megvenni a dolgokat és persze egy jóóóóóóó autó-villamossági szerelőt keresni a környéken vagy legalább beszélni olyannal személyesen aki tudja mi merre és mennyi idő alatt van meg!!!!!!
A tisztán látás kedvéért ajánlom a tv-navi topicot. Nem gyenge projekt, nem gyenge pénzért!
Nem kevés idő és munka ráfordítással.
Szerintem...
2012.10.29. 12:25
2012.10.29. 12:31
tökmöc írta:Sziasztok!!!
1hét után újból mentünk az autóval hisz eddig csak dolgoztunk és nem igen volt rá idönk a használatra! A lényeg a rádió magától megjavult vagyis nemordítva kapcsolódott be! Szerintem csak átmeneti a javulás de sem a cd-t sem mást nem próbáltam ki és most normálisan működik!!! A "CHECK ENGINE" jelzése villant be de már nagyon várom, hogy végre haza érjünk és átnézessem mert annyira tetszik az autó és jó vele menni!!!
2012.10.29. 12:45
PapaBoss írta:tökmöc írta:Sziasztok!!!
1hét után újból mentünk az autóval hisz eddig csak dolgoztunk és nem igen volt rá idönk a használatra! A lényeg a rádió magától megjavult vagyis nemordítva kapcsolódott be! Szerintem csak átmeneti a javulás de sem a cd-t sem mást nem próbáltam ki és most normálisan működik!!! A "CHECK ENGINE" jelzése villant be de már nagyon várom, hogy végre haza érjünk és átnézessem mert annyira tetszik az autó és jó vele menni!!!
Ha nem pusztítod neki akkor milyen fogyasztással üzemel a gép? Elégedett vagy a teljesítménnyel?
2012.10.29. 15:34
2012.10.29. 23:05
PapaBoss írta:http://www.youtube.com/watch?v=qb9ZQER2Q5o&feature=related
Baromi szép hangok jönnek belőle..
2012.10.29. 23:24
PapaBoss írta:http://www.youtube.com/watch?v=qb9ZQER2Q5o&feature=related
Baromi szép hangok jönnek belőle..
2012.11.06. 10:09
2012.11.11. 20:52
csiatt írta:Tudnátok X5 bontókat ajánlani?
2012.11.12. 18:17
tökmöc írta:A "CHECK ENGINE" jelzése villant be de már nagyon várom, hogy végre haza érjünk és átnézessem mert annyira tetszik az autó és jó vele menni!!!
2012.11.12. 19:55
LeviM5 írta:tökmöc írta:A "CHECK ENGINE" jelzése villant be de már nagyon várom, hogy végre haza érjünk és átnézessem mert annyira tetszik az autó és jó vele menni!!!
Ez lehet lambdaszonda hiba. Kéne neki egy gyári diag: Bmw Tóth Siófok. (vagy kint egy Bosch szervíz pl.) Én nem húznám sokáig a cserét. Katalizátor biztos nem díjjazza...