![]() |
2011.12.03. 03:23
Rjani530d írta:Labi írta:Hadd kérdezzem meg, hogy a faceliftes (2004-től) X5 is DPF-el szerelt?
köszike
Na, ebből vétel lesz!
2011.12.03. 11:02
kzolee írta:Labi írta:Hadd kérdezzem meg, hogy a faceliftes (2004-től) X5 is DPF-el szerelt?
köszike
Igen, az euro IV norma teljesítéséhez szükséges a részecskeszűrő.
2011.12.12. 00:08
muhaati írta:AlpinaFan írta:muhaati írta:Mégiscsak 4 WDmuhaati írta:Jólvanna! Topik nyitási kísérletet követtem el.
Ne off-oljuk már szét a topicot.![]()
Ez kérdés vagy válasz akart lenni![]()
![]()
Igen kérdés lenne, mégpedig a szintszabályzóról, a bluetooth telefonról, és a garázskapunyitó programozásról.
Bár gondolom az utóbbi kettő u.a. mint a mieinkbe.
de azért ha már itt vagyunk megkérdezem:
Hogyan kell rátanítani a telefont az ulf- re.?
Hogyan kell rátanítani a kapunyitót a saját kapu mozgatására?
Szintszabályzás ügyben este kérdez a bátyám.
2011.12.12. 08:11
Labi írta:muhaati írta:AlpinaFan írta:muhaati írta:Mégiscsak 4 WDmuhaati írta:Jólvanna! Topik nyitási kísérletet követtem el.
Ne off-oljuk már szét a topicot.![]()
Ez kérdés vagy válasz akart lenni![]()
![]()
Igen kérdés lenne, mégpedig a szintszabályzóról, a bluetooth telefonról, és a garázskapunyitó programozásról.
Bár gondolom az utóbbi kettő u.a. mint a mieinkbe.
de azért ha már itt vagyunk megkérdezem:
Hogyan kell rátanítani a telefont az ulf- re.?
Hogyan kell rátanítani a kapunyitót a saját kapu mozgatására?
Szintszabályzás ügyben este kérdez a bátyám.
Szia Ati!
Megvan még az a kapunyitó programozás? Én egyszerűen nem értem a kézikönyv leírását. ...iszonyat bénán van leírva, használhatatlan!
Szóval ha megvan, kérlek küldd meg.
köszi!
Ja igen, jut eszembe. Ha gyerek hordozót akarok a jobb egybe szerelni, akkor a légzsákot csak modic-al lehet inaktiválni?
2011.12.18. 01:50
2011.12.26. 23:55
2011.12.27. 00:02
Labi írta:Na sikerült 2-3 óra kocsivakarást követően lemerítenem az aksit.![]()
Becsuktam mindent, motorháztetőt kinyitottam (pajzsrendszer miatt)
Gyújtás még van, de pislákol a lelkem. ...holnapra van remény, hogy valamelyest felélénkül? ...vagy mi a teendőm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2011.12.27. 00:12
Bebikázzalak 11 fele? Megyek megint arra 9-től. Van starterem is. Ha odajössz 9-re odaadom a startert ha sürgős.Labi írta:Na sikerült 2-3 óra kocsivakarást követően lemerítenem az aksit.![]()
Gyújtás még van, de pislákol a lelkem. ...holnapra van remény, hogy valamelyest felélénkül? ...vagy mi a teendőm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2011.12.27. 00:21
Imco írta:Bebikázzalak 11 fele? Megyek megint arra 9-től. Van starterem is. Ha odajössz 9-re odaadom a startert ha sürgős.Labi írta:Na sikerült 2-3 óra kocsivakarást követően lemerítenem az aksit.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Ráérek én, dolgom egy szál se. ..Reggel megpróbálom. Még a kocsit se zártam be, hogy ne legyen fogyasztó a riasztó se. ...a reményhal egy szívós állat tudod! 2011.12.27. 00:29
![]()
![]()
![]()
![]()
2011.12.27. 08:02
Labi írta:Hááát, lehet, hogy bika lesz belőle!![]()
...Ráérek én, dolgom egy szál se. ..Reggel megpróbálom. Még a kocsit se zártam be, hogy ne legyen fogyasztó a riasztó se. ...a reményhal egy szívós állat tudod!
![]()
Ha nem megy, hívlak és amikor jössz, jössz és addig én buzgón imádkozom![]()
KÖSZI amúgy!!
2011.12.27. 19:59
![]()
![]()
![]()
![]()
2011.12.27. 22:32
pistino1 írta:Végre felrakni képeket, ha most úgysem megy az autó.
2011.12.27. 23:39
...ha lesz időd és kedved, megnézheted mit tud, de hogy használni nem fogom, az biztos. ...mondjuk a digi tv rákötése az érdekelne, mert azt így is úgy is meg kell csinálni. 2011.12.28. 00:35
tibi666 írta: nekem volt olyan, hogy majdnem egy napig égve hagytam a beltérvilágítást, és beindult utána a kocsi.
2011.12.28. 01:10
204d1 írta:tibi666 írta: nekem volt olyan, hogy majdnem egy napig égve hagytam a beltérvilágítást, és beindult utána a kocsi.
Azt meg hogy? Mindig újra felkapcsoltad, miután lekapcsolt magától?
2011.12.28. 09:12
204d1 írta:tibi666 írta: nekem volt olyan, hogy majdnem egy napig égve hagytam a beltérvilágítást, és beindult utána a kocsi.
Azt meg hogy? Mindig újra felkapcsoltad, miután lekapcsolt magától?
2012.01.02. 23:55
2012.01.03. 18:52
Labi írta:Sziasztok!
A kérdésem a következő:
Mivel E39-ben is ugyan ez a tetőablak van, hátha tudtok segíteni, mielőtt szervizbe mennék.
A tetőablakom az út felénél akad, sőt meg is áll az üveg. A sötétítő és az üveg közti gumi látszik, hogy megakad, felgyűrődik.... A motor erőlködik még egy picit és leáll. Nagy nehezen tudom visszahúzásra bírni. A tetőkárpitot lejjebb kell húzzam, hogy visszamenjen az üveg a kiindulási pozícióba. A sötétítőt pedig nem is tudom behúzni, nem mozdul, csak befelé a kárpit alá, ha elkezdem kinyitni a tetőt. Mivel az elektromos része működik, így sok választás nincs, mechanikai problémája van. Találkozott már ilyennel valaki? Milyen irányba menjek el? ...ha házilag javítható. ha nem, kit ajánlotok?
Köszi!!
2012.01.03. 20:51