Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok az X5-ről

2011.12.03. 03:23

Rjani530d írta:
Labi írta:Hadd kérdezzem meg, hogy a faceliftes (2004-től) X5 is DPF-el szerelt?

köszike

Na, ebből vétel lesz! :D

Méghozzá olajos :!: :doglotlo:

2011.12.03. 11:02

kzolee írta:
Labi írta:Hadd kérdezzem meg, hogy a faceliftes (2004-től) X5 is DPF-el szerelt?

köszike

Igen, az euro IV norma teljesítéséhez szükséges a részecskeszűrő.

Helo
A 2004-es X5 3.0 diesel már M57N motorral szerelték és valóban DPF-et is raktak bele

Re:

2011.12.12. 00:08

muhaati írta:
AlpinaFan írta:
muhaati írta:Mégiscsak 4 WD

muhaati írta:Jólvanna! Topik nyitási kísérletet követtem el. :roll:

Ne off-oljuk már szét a topicot. :D
Ez kérdés vagy válasz akart lenni :?: :?: :?:

Igen kérdés lenne, mégpedig a szintszabályzóról, a bluetooth telefonról, és a garázskapunyitó programozásról.
Bár gondolom az utóbbi kettő u.a. mint a mieinkbe.
de azért ha már itt vagyunk megkérdezem:

Hogyan kell rátanítani a telefont az ulf- re.?
Hogyan kell rátanítani a kapunyitót a saját kapu mozgatására?

Szintszabályzás ügyben este kérdez a bátyám.

Szia Ati!

Megvan még az a kapunyitó programozás? Én egyszerűen nem értem a kézikönyv leírását. ...iszonyat bénán van leírva, használhatatlan!

Szóval ha megvan, kérlek küldd meg.

köszi!

Ja igen, jut eszembe. Ha gyerek hordozót akarok a jobb egybe szerelni, akkor a légzsákot csak modic-al lehet inaktiválni?

Re: Re:

2011.12.12. 08:11

Labi írta:
muhaati írta:
AlpinaFan írta:
muhaati írta:Mégiscsak 4 WD

muhaati írta:Jólvanna! Topik nyitási kísérletet követtem el. :roll:

Ne off-oljuk már szét a topicot. :D
Ez kérdés vagy válasz akart lenni :?: :?: :?:

Igen kérdés lenne, mégpedig a szintszabályzóról, a bluetooth telefonról, és a garázskapunyitó programozásról.
Bár gondolom az utóbbi kettő u.a. mint a mieinkbe.
de azért ha már itt vagyunk megkérdezem:

Hogyan kell rátanítani a telefont az ulf- re.?
Hogyan kell rátanítani a kapunyitót a saját kapu mozgatására?

Szintszabályzás ügyben este kérdez a bátyám.

Szia Ati!

Megvan még az a kapunyitó programozás? Én egyszerűen nem értem a kézikönyv leírását. ...iszonyat bénán van leírva, használhatatlan!

Szóval ha megvan, kérlek küldd meg.

köszi!

Ja igen, jut eszembe. Ha gyerek hordozót akarok a jobb egybe szerelni, akkor a légzsákot csak modic-al lehet inaktiválni?

Sok a gond, sok a gond :lol: :franko: :taps:

2011.12.18. 01:50

Urak!

Hajtott már valaki hosszútávon (80000-200000 km) v8 x5-öt?Tapasztalat? :D

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... is-5039797

2011.12.26. 23:55

Na sikerült 2-3 óra kocsivakarást követően lemerítenem az aksit. :facepalm:

Becsuktam mindent, motorháztetőt kinyitottam (pajzsrendszer miatt)

Gyújtás még van, de pislákol a lelkem. ...holnapra van remény, hogy valamelyest felélénkül? ...vagy mi a teendőm :?: :help: :kalapács :oops :roki

:kösz

2011.12.27. 00:02

Labi írta:Na sikerült 2-3 óra kocsivakarást követően lemerítenem az aksit. :facepalm:

Gyújtás még van, de pislákol a lelkem. ...holnapra van remény, hogy valamelyest felélénkül? ...vagy mi a teendőm :?: :help: :kalapács :oops :roki

Nem valószínű, hogy felélénkülne, túl sok fogyasztó van ezekben az autókban. Tölteni kell, vagy reggel bikázni, ha nem indulna.:(
Egyébként meg egy jó aksinak ezt simán bírnia kellene, nekem volt olyan, hogy majdnem egy napig égve hagytam a beltérvilágítást, és beindult utána a kocsi.

2011.12.27. 00:12

Labi írta:Na sikerült 2-3 óra kocsivakarást követően lemerítenem az aksit. :facepalm:

Bebikázzalak 11 fele? Megyek megint arra 9-től. Van starterem is. Ha odajössz 9-re odaadom a startert ha sürgős.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Labi
Értékelés: 4.76%

2011.12.27. 00:21

Imco írta:

Bebikázzalak 11 fele? Megyek megint arra 9-től. Van starterem is. Ha odajössz 9-re odaadom a startert ha sürgős.

Hááát, lehet, hogy bika lesz belőle! :oops: :doglotlo: ...Ráérek én, dolgom egy szál se. ..Reggel megpróbálom. Még a kocsit se zártam be, hogy ne legyen fogyasztó a riasztó se. ...a reményhal egy szívós állat tudod! :D

Ha nem megy, hívlak és amikor jössz, jössz és addig én buzgón imádkozom 8)

KÖSZI amúgy!! :franko:

2011.12.27. 00:29

Helo
Vegyél már bele egy NORMÁLIS akksit .... :wink: :wink: :?

2011.12.27. 08:02

Labi írta:Hááát, lehet, hogy bika lesz belőle! :oops: :doglotlo: ...Ráérek én, dolgom egy szál se. ..Reggel megpróbálom. Még a kocsit se zártam be, hogy ne legyen fogyasztó a riasztó se. ...a reményhal egy szívós állat tudod! :D

Ha nem megy, hívlak és amikor jössz, jössz és addig én buzgón imádkozom 8)

KÖSZI amúgy!! :franko:

Akkor viszem a startert magammal.
Hívj ha megtesztelted.
Ha kell, arra indulok ha végzek.

2011.12.27. 19:59

Végre felrakni képeket, ha most úgysem megy az autó. :D

2011.12.27. 22:32

pistino1 írta:Végre felrakni képeket, ha most úgysem megy az autó. :D

Már megy! :) ;)

Megjegyzem, kívülről ugyanolyan mint egy x5, talán a fellépőtől eltekintve.

Na de belül...
Ritka extrás egy darab!

Az ülései különösen "csillognak villognak" a Labi-féle bőrápolótól! :D

Ami a sok extrából megragadott:

Szerintem egy páran irigykedve nézzük a videó játék felirattal ellátott bemenetet a csomiban!
Nem feltétlen a játékkedv miatt. Inkább a composit-sztereo rca bementek miatt! Elméletileg mindent visz. Így pl a digi tv betápolást - beapplikálást is megoldottnak látom nála! Annál inkább mert még egy 220V tápot is felfedezni véltem, amit ugyan nem teszteltem és nem is nagyon volt idő rá, de aki konzol csatit tesz annak tápot is tennie kell! :D
Ugye ebből jön a következő kérdés, hogy invertert is tett a lelkem / az előző tulaj/ a kocsiba?

/ Labi! Az ott az inverter lesz, amit kérdeztél! Legközelebb jobban megnézem!/

Na nem veszem el a Labi kenyerét, de ezt meg kellett osztanom mert kiakadtam rajta. :)

2011.12.27. 23:39

Bizony megy, köszönöm még egyszer!! :D

Hát igen, roskadozik az extráktól! :franko:

ja és a babaolajtól csillogott, nem a krémtől! :lol: :lol: ...megadjuk neki ami kell.

Ha értenék ezekhez a kütyükhöz, biza örülnék is neki, na de erről szó sincs, ezért marad ott ahol van :facepalm: :doglotlo: ...ha lesz időd és kedved, megnézheted mit tud, de hogy használni nem fogom, az biztos. ...mondjuk a digi tv rákötése az érdekelne, mert azt így is úgy is meg kell csinálni.

Képet meg nem tudok felrakni, mert tényleg nem tudok vele vesződni. Múltkor el..sztam vele fél órát és nem ment, szóval hagytam. ...ha nem leszek ennyire elfoglalt, akkor megpróbálkozom vele még egyszer. :D

2011.12.28. 00:35

tibi666 írta: nekem volt olyan, hogy majdnem egy napig égve hagytam a beltérvilágítást, és beindult utána a kocsi.

Azt meg hogy? Mindig újra felkapcsoltad, miután lekapcsolt magától?

2011.12.28. 01:10

204d1 írta:
tibi666 írta: nekem volt olyan, hogy majdnem egy napig égve hagytam a beltérvilágítást, és beindult utána a kocsi.

Off autóban. :lol: :)
A BMW-vel csak úgy jártam, hogy takarítottam, közben szólt a zene, eltelt így kb. 2 óra, felmentem telefonálni a házba, majd egy fél óra múlva visszaérve már nem indult. De az az aksi döglött volt.

Két hét állást viszont sehogy sem bír ki az autó nálam. Bármilyen bika aksi van benne, leszívja. Talán mintha a riasztó enné nagyon, mert ha nyitva áll a garázsban, akkor lassabban merül le.

2011.12.28. 09:12

204d1 írta:

:hehe :franko:

2012.01.02. 23:55

Sziasztok!

A kérdésem a következő:

Mivel E39-ben is ugyan ez a tetőablak van, hátha tudtok segíteni, mielőtt szervizbe mennék.

A tetőablakom az út felénél akad, sőt meg is áll az üveg. A sötétítő és az üveg közti gumi látszik, hogy megakad, felgyűrődik.... A motor erőlködik még egy picit és leáll. Nagy nehezen tudom visszahúzásra bírni. A tetőkárpitot lejjebb kell húzzam, hogy visszamenjen az üveg a kiindulási pozícióba. A sötétítőt pedig nem is tudom behúzni, nem mozdul, csak befelé a kárpit alá, ha elkezdem kinyitni a tetőt. Mivel az elektromos része működik, így sok választás nincs, mechanikai problémája van. Találkozott már ilyennel valaki? Milyen irányba menjek el? ...ha házilag javítható. ha nem, kit ajánlotok?

Köszi!!

2012.01.03. 18:52

Labi írta:Sziasztok!

A kérdésem a következő:

Mivel E39-ben is ugyan ez a tetőablak van, hátha tudtok segíteni, mielőtt szervizbe mennék.

A tetőablakom az út felénél akad, sőt meg is áll az üveg. A sötétítő és az üveg közti gumi látszik, hogy megakad, felgyűrődik.... A motor erőlködik még egy picit és leáll. Nagy nehezen tudom visszahúzásra bírni. A tetőkárpitot lejjebb kell húzzam, hogy visszamenjen az üveg a kiindulási pozícióba. A sötétítőt pedig nem is tudom behúzni, nem mozdul, csak befelé a kárpit alá, ha elkezdem kinyitni a tetőt. Mivel az elektromos része működik, így sok választás nincs, mechanikai problémája van. Találkozott már ilyennel valaki? Milyen irányba menjek el? ...ha házilag javítható. ha nem, kit ajánlotok?

Köszi!!

Jacksonnak szólj... :wink:

A lakatfogójával olyat oda b@sz az üveg tetődnek,hogy vagy megjavul vagy betörik... :lol:

Ha meg már úgy is ott vagy egy akciós 6000Ft-os diagotmánnekije... :mrgreen:

2012.01.03. 20:51

Ne trollkodj itt neköm!

jackson nevében meg kikérem magamnak! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge