* *
Pontos idő: 2026.04.20. 09:55

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1571 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kérdések-válaszok az X5-ről
HozzászólásElküldve: 2014.07.16. 22:08 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 23 alkalommal
Kapott köszik: 46 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57/T2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
kzolee írta:
vaszarig írta:
kzolee írta:
vaszarig írta:
. És természetesen a panoráma tetőablak is hazafelé sz...a el magát! Viszont most, hogy kisebb vagyont költöttem rá, már minden ok, és tényleg van egy pöpec, és mostmár tényleg hibátlan X5 3.0D-m! :lol: :mrgreen:

A panoráma tetőablak tudja szórakoztatni a tulajt rendesen, volt vele nekem is pár kalandom. :facepalm:

Gratula a vashoz, Gabi! :taps:

Köszi! :wink: Amúgy ne is mond, mi is mikor jöttünk haza felé, mondom becsukom és kinyitjuk rendesen, erre nagy csattanás és se kép se hang! Még szerencse, hogy az eső nem esett! :) Sajnos elérte ezt is a tipikus hiba, a hátsó kis ablak nem akart lecsukódni. Nálad is ez volt a gond? Vagy van más típus hibája is? Hogy oldottad meg?

Kétszer cseréltem stiftet, aztán meguntam, kifűrészeltem a hátsó nyitómechanizmusát. 8) linkeltem is egy pdf-et a folyamatról. :wink:

Majd ezután jött a lefolyók eltömődése... :facepalm: Node öt év együttélés alatt a panorámatető adta a legtöbb meglepetést, remélem nálad is így lesz. És a megelőző intézkedésekkel elejét veszed a bajoknak. :wink:

Én mindjárt a vágással kezdtem! :) Amúgy milyen stift kell hozzá, és mennyi volt? :) A lefolyó tisztítása még vissza van! Gondolom ahhoz nem kell szétszedni az egészet!?

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2014.07.16. 22:19 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
vaszarig írta:
kzolee írta:
vaszarig írta:
kzolee írta:
vaszarig írta:
. És természetesen a panoráma tetőablak is hazafelé sz...a el magát! Viszont most, hogy kisebb vagyont költöttem rá, már minden ok, és tényleg van egy pöpec, és mostmár tényleg hibátlan X5 3.0D-m! :lol: :mrgreen:

A panoráma tetőablak tudja szórakoztatni a tulajt rendesen, volt vele nekem is pár kalandom. :facepalm:

Gratula a vashoz, Gabi! :taps:

Köszi! :wink: Amúgy ne is mond, mi is mikor jöttünk haza felé, mondom becsukom és kinyitjuk rendesen, erre nagy csattanás és se kép se hang! Még szerencse, hogy az eső nem esett! :) Sajnos elérte ezt is a tipikus hiba, a hátsó kis ablak nem akart lecsukódni. Nálad is ez volt a gond? Vagy van más típus hibája is? Hogy oldottad meg?

Kétszer cseréltem stiftet, aztán meguntam, kifűrészeltem a hátsó nyitómechanizmusát. 8) linkeltem is egy pdf-et a folyamatról. :wink:

Majd ezután jött a lefolyók eltömődése... :facepalm: Node öt év együttélés alatt a panorámatető adta a legtöbb meglepetést, remélem nálad is így lesz. És a megelőző intézkedésekkel elejét veszed a bajoknak. :wink:

Én mindjárt a vágással kezdtem! :) Amúgy milyen stift kell hozzá, és mennyi volt? :) A lefolyó tisztítása még vissza van! Gondolom ahhoz nem kell szétszedni az egészet!?

Eredetileg műanyag, ezt fémre cseréltem, kicsit nyikorgósabb a mechanika vele.

A takarításhoz tetőkárpit félig le.... :facepalm:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2014.07.17. 17:28 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2000
Kivitele: Sedan
Üdv!

Ma ismét BMW szervizben voltam, csak egy másikban. Mert ugye tegnap mondtam a szerelőnek, hogy törölje az adaptációt, de nem tudta, hogy mi az. Ma a másik szervizben tudták, töröltek mindent.
Autóval elindultam, nem változott semmi, ugyanolyan gyenge, csak a motor lámpa nem világít. Elértünk az emelkedőhöz és ismét csak 2 és 3 fokozat volt, motor pörgött, 2500 alá nem engedi ilyenkor se lejtőn se sík úton, persze emelkedőn sem. Kézzel sem lehet 4-be váltani, esetleg 2-ből 3-ba engedi, de csak akkor, ha 2-ben 3200 fölött van a fordulat. Ha a gázt elveszem, akkor nem üresbe teszi, hanem továbbra is 3000 fordulaton van.
Van néhány elméletem, most már nagyon várom a hozzászólásokat, mert a szervizben már hibamentes, azt mondták tökéletes az autó. A hiba csak az, hogy hegymenetben meghülyül, sima úton pedig a 286-ból kb 86 lóerő van jelen.
Tehát amiket én feltételezek:
Az első hibakiolvasás ezt írta:
- termosztát hiba
- ventilátor hiba
- egy katalizátor nem működik
- egy lambdaszonda ideiglenes hiba
- benzin-levegő arány nem megfelelő, az autó számítógépe szerint a minimum és maximum között nem tudta beállítani magát
1.
Mostanság, hogy itt is melegszik az idő, egyre hamarabb vált át valami vészfokozatba, amiben csak 2-3 sebesség van. Most, hogy a hőmérséklet eléri a 25 fokot, az emelkedőnél elkezd melegedni a víz, a mutató eléri a 3/4 kitérésnél lévő vonalat a piros előtt.
Ebből én arra következtetnék: mivel a termosztát szar és a ventilátor sem kapcsol be (az első csak a klímáé, vagy ha melegszik a víz, annak is be kell kapcsolni?) ezért vált át egy olyan fokozatba, ahol pörög a motor, így a viszkos ventilátor tud nagyobb fordulatszámon üzemelni, így van elegendő hűtés. Eleve gyenge a motor, itt meg gondolok arra, hogy mert ugye induláskor már tudja hogy szar a termosztát meg a ventilátor, ezért nem engedi a teljes teljesítményt a motorra. Bár hiba kiírás lehetne azért, vagy világító motor lámpa.

2.
Gyertyák lehetnek kopottak, elégettek, ezért nincs ereje, vagy lehet, hogy eleve rossz hőértékűek. Ez is megmagyarázná az erőtlenséget.

3.
Gázrendszer ki volt már szerelve, mikor megvettük az autót. Valamit elgányoltak a kiszerelés során és azért nem megy az autó? Ezért nem megfelelő a benzin-levegő keverék mennyisége? Esetleg ahonnan kiszedték a gázrendszert, hagytak egy lyukat, ott meg falsot szív a motor? Vagy a benzin-levegő probléma csak a légtömegmérő miatt volt?

4.
Még mindig nem törölték ki az adaptációt a légtömegmérőnek, és azért nem megy rendesen. Gondolok erre azért, mert az adaptáció törlése után, mikor az autó tanítja magát, furcsán viselkedik. Ez meg egyik diagnosztika után sem csinált ilyet. Persze a légtömegmérő miatt még mindig nem kellene, hogy melegedjen a víz. Vagy a rossz motorteljesítmény miatt igen?

Ki mit mond?
Gyújtsam fel inkább ezek után :D ? Ahhoz még mindig nagyon szeretjük, pedig harcol azért rendesen, hogy megutáljuk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.17. 17:55 
Újonc
Újonc

Esetleg olyan lehetséges-e, hogy azért nincs ereje és nem tudja beállítani a keveréket, mert megnyúlt a vezérműlánc? Bár attól nem melegedne a motor.

Viszont ha az egyik katalizátor beomlott, attól lehet minden, mert ugye nem távozik a kipufogógáz, így melegedhet, és nem tudja beállítani a keveréket, tehát gyenge.
Persze a légtömegmérő adaptációjának nem törlése is lehet ez, mert egy katalizátort írt be hibának. Viszont, ha az egyik oldal nem megy rendesen, akkor szerintem azt látni lehetne a kipufogón, mint különbség egyik és másik oldal színe között. Azok pedig teljesen megegyeznek, szép őzbarna mindenféle árnyalati egyezéssel mindkét oldalon.
Olaj 4000 km alatt egy gramm nem fogyott.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.17. 18:09 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
fghx írta:
Esetleg olyan lehetséges-e, hogy azért nincs ereje és nem tudja beállítani a keveréket, mert megnyúlt a vezérműlánc? Bár attól nem melegedne a motor.

Viszont ha az egyik katalizátor beomlott, attól lehet minden, mert ugye nem távozik a kipufogógáz, így melegedhet, és nem tudja beállítani a keveréket, tehát gyenge.
Persze a légtömegmérő adaptációjának nem törlése is lehet ez, mert egy katalizátort írt be hibának. Viszont, ha az egyik oldal nem megy rendesen, akkor szerintem azt látni lehetne a kipufogón, mint különbség egyik és másik oldal színe között. Azok pedig teljesen megegyeznek, szép őzbarna mindenféle árnyalati egyezéssel mindkét oldalon.
Olaj 4000 km alatt egy gramm nem fogyott.

Katalizátor, ha "beomlik" akkor azt lefújja.
De erről Padre talán többet tud. :)
Ne írd be 2 helyre a dolgokat, /főleg ilyen terjedelemben/ mert kitérnek a hitükből a kollégák. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.17. 19:01 
Újonc
Újonc

Ne írd be 2 helyre a dolgokat, /főleg ilyen terjedelemben/ mert kitérnek a hitükből a kollégák. :)[/quote]

Akkor többet nem lesz ilyen, bocs, még a kitérés előtt:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.19. 09:08 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
fghx írta:
Ne írd be 2 helyre a dolgokat, /főleg ilyen terjedelemben/ mert kitérnek a hitükből a kollégák. :)

Az autódban már 4 lambda van,tehát van a katalizátor után is,ami méri az ellennyomást.Ha ki lenne égve,lehet hogy panaszkodna a diag szerint,de menne rendesen,nem lenne erőtlen.Ha egy kicsit lenne kiégve,borzasztó zörgéssel adná a tudtodra.
Inkább az lehet,hogy valamilyen keverékképzési hiba miatt megégett,beszűkültek a járatok és nem engedi át a kipufogógázt.Ettől még akár melegedhet is a motor.1-1 hengersoron 1-1 katalizátor van,le lehet kötni,ki kell próbálni úgy.Jó nagy hangja lesz,de lehet hogy megjönnek a lovak.
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=18&fg=10

Az hogy az adaptáció nem lett kitörölve,nem akkora dráma mint gondolod,nem árt,jó ha kitörlik és rátanul az új értékekre,de ettől még mennie kellene.

A vanossal ne foglalkozz,MINDIG klattyogni fog,ha újat raknak be,az is fog hamarabb mint gondolnád.A mágnesszelep nem húzza alapjáraton a lánckereket,ez ilyen.Amikor eladtam az enyémet,ez volt az egyik fő ok,ráköltöttem egy kisebb afrikai állam éves GDP-jét és még mindig hangosabb volt egy jó állapotú dieselnél,ha meleg volt a motor.Amikor többen mondták,hogy ez biztos rotty (pedig nem) és lámpánál meg itt-ott csak az Én motoromat lehetett hallani,akkor döntöttem el hogy befejeztem,levonulok. :)
Ezzel együtt kell tudni élni.,vagy nem.

Vezérlést is cseréltettem. :facepalm: Azt mondták el van úszva egy kicsit,meg van nyúlva a lánc.Amikor elhoztam,ugyanazzal a vezetési stílussal mint előtte,indulásnál megnyikkant a kerék.Ez egy hétig tartott és el is múlt,ugyanolyan volt mint előtte.

Kép

Kép

Kép

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.07.19. 14:22 
Újonc
Újonc

Padre540 írta:
fghx írta:

Az autódban már 4 lambda van,tehát van a katalizátor után is,ami méri az ellennyomást.Ha ki lenne égve,lehet hogy panaszkodna a diag szerint,de menne rendesen,nem lenne erőtlen.Ha egy kicsit lenne kiégve,borzasztó zörgéssel adná a tudtodra.
Inkább az lehet,hogy valamilyen keverékképzési hiba miatt megégett,beszűkültek a járatok és nem engedi át a kipufogógázt.Ettől még akár melegedhet is a motor.1-1 hengersoron 1-1 katalizátor van,le lehet kötni,ki kell próbálni úgy.Jó nagy hangja lesz,de lehet hogy megjönnek a lovak.
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=18&fg=10

Az hogy az adaptáció nem lett kitörölve,nem akkora dráma mint gondolod,nem árt,jó ha kitörlik és rátanul az új értékekre,de ettől még mennie kellene.

A vanossal ne foglalkozz,MINDIG klattyogni fog,ha újat raknak be,az is fog hamarabb mint gondolnád.A mágnesszelep nem húzza alapjáraton a lánckereket,ez ilyen.Amikor eladtam az enyémet,ez volt az egyik fő ok,ráköltöttem egy kisebb afrikai állam éves GDP-jét és még mindig hangosabb volt egy jó állapotú dieselnél,ha meleg volt a motor.Amikor többen mondták,hogy ez biztos rotty (pedig nem) és lámpánál meg itt-ott csak az Én motoromat lehetett hallani,akkor döntöttem el hogy befejeztem,levonulok. :)
Ezzel együtt kell tudni élni.,vagy nem.

Vezérlést is cseréltettem. :facepalm: Azt mondták el van úszva egy kicsit,meg van nyúlva a lánc.Amikor elhoztam,ugyanazzal a vezetési stílussal mint előtte,indulásnál megnyikkant a kerék.Ez egy hétig tartott és el is múlt,ugyanolyan volt mint előtte.

Kép

Kép

Kép

Köszönöm a részletes és hasznos választ!
Mikor diagnosztikán volt, bele lestem a gépbe, alapjáraton járt a motor, a vanos 94,3% mutatott mindkét oldalon. Hogy ez jó vagy nem, nem tudom, csak láttam. Lambda szonda egyik oldalon 1,00 másik oldalon 1,03 mutatott.
Diag során az autó azt üzente, hogy benzin-levegő keverék hiba van és hogy a minimum és a maximum között sem tudja beállítani.
Ha kiveszem a katalizátort akkor a hátsó szondák érzékelni fogják, hogy nincs és mégis jó lesz az autó?
BOSAL katalizátort kerestem bele, ha esetleg cserélni kell. Jól tudom, hogy ez EURO 3-as motor? Mert nem mindegy milyen katalizátort rakok bele.
Egy lambda szonda hibára is panaszkodott az autó, de nem gyári volt a diag gép ezért nem tudtuk meg, hogy melyik.
Termosztát hiba is van, az jövő héten már itt lesz. Ventilátor hiba is van (be nem indult még soha az első, elektromos ventilátor, mióta nálam van az autó), de mindenki azt mondja, az csak a klímára vonatkozik, így az most másodlagos esemény.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.21. 18:06 
Újonc
Újonc

Termosztát hiba annyi volt, hogy nem volt rajta a csatlakozó. Ha hidegen beindítom, dadogva puffog, kicsit feketén füstöl, ha leveszi a szívatót, ez elmúlik. Továbbra is ereje harmadánál van.
Mi történhet hosszú távon, ha a két katalizátort két darab sima csőre cserélem? Előtte és utána is van szonda.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.21. 18:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
fghx írta:
Termosztát hiba annyi volt, hogy nem volt rajta a csatlakozó. Ha hidegen beindítom, dadogva puffog, kicsit feketén füstöl, ha leveszi a szívatót, ez elmúlik. Továbbra is ereje harmadánál van.
Mi történhet hosszú távon, ha a két katalizátort két darab sima csőre cserélem? Előtte és utána is van szonda.

Lambda és katalizátorhibát fog beírni a hibatárolóba,de ettől még fog menni.Kell bele kat.,kell a fojtás,csúnya hangja lesz és hamar szétfújja a hátsó dobokat.
Az M62 98/9-től Euro 3-as.
Gyertyákkal,trafókkal mi a helyzet?

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.07.21. 21:48 
Újonc
Újonc

Padre540 írta:
fghx írta:

Lambda és katalizátorhibát fog beírni a hibatárolóba,de ettől még fog menni.Kell bele kat.,kell a fojtás,csúnya hangja lesz és hamar szétfújja a hátsó dobokat.
Az M62 98/9-től Euro 3-as.
Gyertyákkal,trafókkal mi a helyzet?

Gyertyákat a héten fogom cserélni (ha megjönnek), trafókat nem tudom. Honnan lehet tudni, ha nem jók? Beírja hibának?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.23. 17:40 
Újonc
Újonc

Vezérműtengely jeladót hogyan lehet ellenőrizni, hogy jó vagy sem?
Alapjáraton járó motornál ha lehúzom és nem változik semmi, akkor rossz (mert a jel megszűnne ha lenne, de ha rossz és nincs jel, akkor nem változik semmi.)?
Vagy ellenállást kell mérni?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.23. 20:09 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1997
fghx írta:
Alapjáraton járó motornál ha lehúzom és nem változik semmi, akkor rossz (mert a jel megszűnne ha lenne, de ha rossz és nincs jel, akkor nem változik semmi.)?

Vezermutengely jeladot beirja hibanak...de fontos lehet az altala mert es jelzett szog...h hatarerteken belul van-e...kimerni csak oszcilloszkopon fogod tudni...de ott is kell nemi ismeret...mert nem csak a jel meglete a lenyeg hanem az "alakja" is...

Ha lehuzod akkor elvileg mocivezerlobol vesz gyari erteket...de nem fogja szeretni...ha ez a gyikja es csereled, adaptacio torles nem art neki...

Szoval diag nem artana...ha csere csak gyarit...a tobbi...kb...kakkantas...jelodobol valamiert csak a gyarit respektaljak a vadak

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.23. 20:14 
Újonc
Újonc

EZ
Bummer írta:
jó lehet?
fghx írta:

Vezermutengely jeladot beirja hibanak...kimerni csak oszcilloszkopon fogod tudni...de ott is kell nemi ismeret...mert nem csak a jel meglete a lenyeg hanem az "alakja" is...

Szoval diag nem artana...ha csere csak gyarit...a tobbi...kb...kakkantas...[/quot

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.23. 20:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1997
fghx írta:
EZ
Bummer írta:
jó lehet?
fghx írta:

Vezermutengely jeladot beirja hibanak...kimerni csak oszcilloszkopon fogod tudni...de ott is kell nemi ismeret...mert nem csak a jel meglete a lenyeg hanem az "alakja" is...

Szoval diag nem artana...ha csere csak gyarit...a tobbi...kb...kakkantas...[/quot

Occco...ilyen arkategoriat tettem eloszor...3 nap mulva vettem egy gyarit es 2x szereltem...megeri????

2. Uton oromomben megpadloztam...felkialtott majd ero elveszett...korforgoban leallt...igaz en fotengellyel jartam meg...20-30e korul fut egy gyari...de megeri...

Ha van kedved 1 dolgot kiprobalhatsz...5-os imbusz kell ha jol emlekszem...kiszeded...kulso szigetelest a csati felol felhuz...es csekkold a 3 belso eret...kb elporladt a forrosagban...szigeteld oket ujra, valami jo hoallo szilikonos cuccal...kulso szigeteles vissza...csekkold...sajatomat anno csak kivancsisagbol megreparaltam es jo/stabil jelet adott...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.23. 20:50 
Újonc
Újonc

Bummer írta:
fghx írta:
EZ
Bummer írta:
jó lehet?
fghx írta:

Occco...ilyen arkategoriat tettem eloszor...3 nap mulva vettem egy gyarit es 2x szereltem...megeri????

2. Uton oromomben megpadloztam...felkialtott majd ero elveszett...korforgoban leallt...igaz en fotengellyel jartam meg...20-30e korul fut egy gyari...de megeri...

Ha van kedved 1 dolgot kiprobalhatsz...5-os imbusz kell ha jol emlekszem...kiszeded...kulso szigetelest a csati felol felhuz...es csekkold a 3 belso eret...kb elporladt a forrosagban...szigeteld oket ujra, valami jo hoallo szilikonos cuccal...kulso szigeteles vissza...csekkold...sajatomat anno csak kivancsisagbol megreparaltam es jo/stabil jelet adott...

Most úgy néz ki, hogy augusztus végén hazamegyünk. Akkor cseréltetem mindhármat gyárira, meg a két katalizátort esetleg mind a 4 lambda szonda?. Addig jön a diag program, meg az új gyertyák, hátha megjavul.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.24. 08:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 23 alkalommal
Kapott köszik: 46 alkalommal
Motor tipusa: M57/T2
Akkor bent van a gyári levehető vonóhorog is, és jelentem, minden ok vele, simán fel lehetett kódolni! :) Így már tényleg csak 1-2 extra hiányzik! :mrgreen:

Szóval Norbi, ha ne adj Isten mégis raknál rá kampót, akkor mindenképpen kérd el hozzá a vezérlőt is, mivel neked is ki van kábelezve gyárilag, így csak felszereled a horgot, és összedugdosod a csatikat! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.24. 09:33 
Guru
Guru

Adott köszi: 92 alkalommal
Kapott köszik: 57 alkalommal
Motor tipusa: M57D30O2
vaszarig írta:
Akkor bent van a gyári levehető vonóhorog is, és jelentem, minden ok vele, simán fel lehetett kódolni! :) Így már tényleg csak 1-2 extra hiányzik! :mrgreen:

Szóval Norbi, ha ne adj Isten mégis raknál rá kampót, akkor mindenképpen kérd el hozzá a vezérlőt is, mivel neked is ki van kábelezve gyárilag, így csak felszereled a horgot, és összedugdosod a csatikat! :wink:

:franko:

Na szuper ezt jó hallani. :D Marad a picike úgy ahogy van most az anyós oldalon az ablak rosszalkodik és az önindítóm is olykor olykor megnyikkan szóval ezekre gyűjtök most!!! Ja persze a csomagtartó motorját is szeretném megcsináltatni akkor szerintem kész lesz az autó ha csak addig el nem cseréljük! :D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.07.24. 13:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
tökmöc írta:
Marad a picike úgy ahogy van most az anyós oldalon az ablak rosszalkodik és az önindítóm is olykor olykor megnyikkan szóval ezekre gyűjtök most!!!

Harc az évekkel.... :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.07.24. 14:35 
Guru
Guru

Adott köszi: 92 alkalommal
Kapott köszik: 57 alkalommal
Motor tipusa: M57D30O2
PapaBoss írta:
tökmöc írta:
Marad a picike úgy ahogy van most az anyós oldalon az ablak rosszalkodik és az önindítóm is olykor olykor megnyikkan szóval ezekre gyűjtök most!!!

Harc az évekkel.... :mrgreen:

Az bizony de mint írtam neked is nem tudom milyen utód lenne jó számomra mert ez kényelmes, magasan ülünk benne, megy mint a veszedelem ami hátrány ha városban oda piszkálok hamar megyek tankolni de ezért nem használjuk városban!! :D Lehet győzni fog egy nagyobb diesel csak még nem tudom milyen legyen!

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1571 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]