Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Váltás asztali nézetre
Hozzászólás küldése

MEGOLDOTT-----HIBÁK! (X5-X6-X3)

2015.03.05. 16:15

:)

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Re: MEGOLDOTT-----HIBÁK! (X5-X6-X3)

2015.03.09. 11:31

Nos megoldott vagy sem nem tudom de az autó beírta a légrugó hibát de nem mentette el és nem tudták ki olvasni de ez nem is baj a lényeg hogy jó! Nem írtam télen de január környékén észre vettem, hogy pirosas folyadék van az autó alatt először a váltóra gondoltam. Aztán átnéztem a folyadékokat, fék, kormány, olaj és észre vettem a kormány szervóolaj nincs benne "olajszint nem volt"! Ma elvittem volna műszakira de előtte átnézettem és kiderült a kormánymű "amit 1 éve cseréltek" ereszti az olajat! Köszönöm garancia ez is megoldva! :D Nos hiba volt megoldás is van! :D

Re: MEGOLDOTT-----HIBÁK! (X5-X6-X3)

2016.10.24. 13:01

Sziasztok,

Segítségre, ötletre lenne szükségem CD váltó témában. Vettem egy kínai USB/AuX/Blutooth csoda egységet ami a 3+6pines CD váltó helyére cuppan be. A gond az, hogy az autó nem látja, nem jelenik meg a mode gombal a CD opció. Áramot kap, blutooth látszik a telefonon, USB villog, csak a kocsi nem látja.
CD váltó nem volt benne az autóban mikor megvettem, nem tudom hogy működött-e bármikor is.
A 6-pines vezeték a ráidóig szakadsámentes, rádió szól. Resetet csináltam board-ról.
Esetleg kell valamit programozni/beállítani, hogy felismerje?
Hogy lehet az IBUS-t tesztelni, hogy a 3 pines csatlakozó fehér vezetékén ott van-e?

S672A opció van az autón, esetleg a S694A PREPARATION FOR CD CHANGER -t is bele kell kódolni a VIN-be?

Köszönöm,
Hozzászólás küldése

VigLink badge