![]() |
2013.12.19. 21:56
Oroszlan írta:Fourmi írta:Gabesz81 írta:Fourmi írta:Őszintén megmondva nagyjából annyit értek a bmw-hez, hogy hány köbcis meg hány lovas, mennyi turbó van rajta, meg hogy fészlift vagy nem. És amikor itt kérdezek valamit, akkor nagyon sokszor olyan dolgokat mondtok, amikről még nem is hallottam...Szóval rájöttem, hogy nálam sokkal szakavatottabb emberkék vannak a témában, az idősebb klubtársak személyében!
Ezt mindenféle vicc vagy irónia nélkül mondom!És köszönöm!
csajozás helyett figyelni kellet volna fizika órán...
Lehet!
Ezzel a csajozással is az a bibi, hogy amikor meglett a jogsim még nem volt ilyen kocsim, most amikor meg kocsi van, már csajozni nem lehetEmlékszem, mindig néztük, ahogy a tag a bmw-ben ült, leszólította a bigét, az meg simán odament és beleült (az autóba is)
![]()
. Ezért hívják a bömöst .uncimágnesnek, én meg verettem a fater L200-val
Nálunk is: puncimágnes, faroktoldó.
2013.12.20. 00:24
lepke írta:Oroszlan írta:Fourmi írta:Gabesz81 írta:Fourmi írta:Őszintén megmondva nagyjából annyit értek a bmw-hez, hogy hány köbcis meg hány lovas, mennyi turbó van rajta, meg hogy fészlift vagy nem. És amikor itt kérdezek valamit, akkor nagyon sokszor olyan dolgokat mondtok, amikről még nem is hallottam...Szóval rájöttem, hogy nálam sokkal szakavatottabb emberkék vannak a témában, az idősebb klubtársak személyében!
Ezt mindenféle vicc vagy irónia nélkül mondom!És köszönöm!
csajozás helyett figyelni kellet volna fizika órán...
Lehet!
Ezzel a csajozással is az a bibi, hogy amikor meglett a jogsim még nem volt ilyen kocsim, most amikor meg kocsi van, már csajozni nem lehetEmlékszem, mindig néztük, ahogy a tag a bmw-ben ült, leszólította a bigét, az meg simán odament és beleült (az autóba is)
![]()
. Ezért hívják a bömöst .uncimágnesnek, én meg verettem a fater L200-val
Nálunk is: puncimágnes, faroktoldó.
Helo
Poénból felolvastam az asszonynak
A válasza csak ennyi volt: magadra ismersz
2013.12.22. 10:39
Fourmi írta:
Nem akarok offolni, de ezzel az ésszel és "felszereléssel" kellene újra 18-nak lenni, jaaaaaaaaaaajj mi lenne![]()
A faroktoldók azok a nagytestű dög treppjárók, a bömös az dögös. Egyszerűen puncimágnes az E36 óta mindegyik 3-as, 5-ös és ez az amiben a konkurensei SOHA nem érik utol!
2013.12.22. 15:13
hőfok megvan valamennyi meleg jön is de háát ha nem lenne az ülésfűtés belefagynánk a kocsiba. Probléma oka? 2013.12.22. 17:42
Baloghgy írta:Srácok "égető" probléma így az enyhe téli napokra.háát alig van fűtésem
hőfok megvan valamennyi meleg jön is de háát ha nem lenne az ülésfűtés belefagynánk a kocsiba. Probléma oka?
2013.12.22. 22:44
kzolee írta:Baloghgy írta:Srácok "égető" probléma így az enyhe téli napokra.háát alig van fűtésem
hőfok megvan valamennyi meleg jön is de háát ha nem lenne az ülésfűtés belefagynánk a kocsiba. Probléma oka?
Itt írtam neked:
http://www.e39.hu/viewtopic.php?f=24&t= ... 00#p245096
2013.12.22. 22:45
Baloghgy írta:kzolee írta:Baloghgy írta:Srácok "égető" probléma így az enyhe téli napokra.háát alig van fűtésem
Itt írtam neked:
Ha beüt a hideg egyből állítok... de így sincs meleg
2013.12.22. 22:52
hamoriarpi írta:Baloghgy írta:kzolee írta:Baloghgy írta:Srácok "égető" probléma így az enyhe téli napokra.háát alig van fűtésem
Itt írtam neked:
Kiegyenlítőtartályt nézzed meg izibe'.
2013.12.22. 22:59
Baloghgy írta:hamoriarpi írta:Baloghgy írta:kzolee írta:Baloghgy írta:Srácok "égető" probléma így az enyhe téli napokra.háát alig van fűtésem
Itt írtam neked:
Kiegyenlítőtartályt nézzed meg izibe'.
Hát ha hiányozna belőle jelezne nem?
2013.12.24. 00:31
hamoriarpi írta:Az is elromolhat, ugyanúgy, mint a fűtéscsap. Ezt egyszerűbb ellenőrizni. Ha víz van, akkor mindent kizártunk - fűtéscsap maradt meg hőmérő. Nem?
2013.12.24. 00:49
Padre540 írta:hamoriarpi írta:Az is elromolhat, ugyanúgy, mint a fűtéscsap. Ezt egyszerűbb ellenőrizni. Ha víz van, akkor mindent kizártunk - fűtéscsap maradt meg hőmérő. Nem?
Ha a visszajelző elromlik,akkor egyfolytában jelez,nem?
2013.12.25. 21:59
2013.12.25. 22:08
Labi írta:Sziasztok.
Karácsony másnapján, kirándultunk a kölkökkel egyet a pilisben.Az úton 2x is előfordult, hogy fékezés közben furcsa hangokat hallatott. (mintha valami a tárcsa és a fékbetét közt súrlódott volna - randa egy hang volt) Ahogy nézem lassan cserés lesz az első fék, mivel amúgy is 3.500km-t maradéknsk. Ez valami előjel, vagy ettől teljesen független dolog. (mi a manó mehet oda, ha egyáltalán onnan jött?! ...vagy annyira nem pontosak az adatok és már vason megyek
![]()
![]()
...visszafele már nem volt hang.
köszi
2013.12.25. 22:14
...10 nap múlva kirándulunk egy hosszabbat. (600km)
...később akartam volna vele foglalkozni. ....de a fék az fék.
2013.12.26. 00:13
2013.12.26. 00:36
hamoriarpi írta:Gyakorlatilag biztosan vason van valamelyik betéted. Én egy métert nem mennék már vele.
Sajnos biztosan tárcsa is csere, mert ilyenkor belemar a betét fém talpa. Ebből jól már nem lehet kijönni.
2 tárcsa, 4 betét, kopásjelző, rugók, paszta. Ez sajnos a minimum.
2013.12.26. 00:38
Labi írta:hamoriarpi írta:Gyakorlatilag biztosan vason van valamelyik betéted. Én egy métert nem mennék már vele.
Sajnos biztosan tárcsa is csere, mert ilyenkor belemar a betét fém talpa. Ebből jól már nem lehet kijönni.
értem. fura, hogy ezt a kopásjelzők nem jelentikköszi
2013.12.26. 00:40
hamoriarpi írta:Labi írta:hamoriarpi írta:Gyakorlatilag biztosan vason van valamelyik betéted. Én egy métert nem mennék már vele.
Sajnos a 4-ből csak 1-en van...
2013.12.26. 00:57
Labi írta:hamoriarpi írta:Labi írta:hamoriarpi írta:Gyakorlatilag biztosan vason van valamelyik betéted. Én egy métert nem mennék már vele.
Sajnos a 4-ből csak 1-en van...
elszomorító![]()
![]()
...mindegy, csere ...intézem
2013.12.26. 01:20