Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBÁK ÉS MEGOLDÁSOK

2013.09.06. 20:49

Bencus90 írta:Sziasztok!
Segítséget kérek van egy 520d e60 2008as cseréltek benne szélvédőt és azóta nem jó az esőszenzor ilyenkor mi a teendő újra kéne kalibráltatni vagy esetleg vissza kéne ragasztatni mert néztem másik autót és azon mintha ilyen átlátszó zselébe lenne a szenzor előre is köszönöm a segítséget.

H a zselét ki hagyták cserekor nem is fog működni a szenzor én is jártam így.....

2013.09.06. 23:08

A következő a gondom. Érdekes hang jön a kormányból! Ha tekerem lassú tempónál, akkor olyan hangja van mintha egy használaton kívüli villanymotort tekergetnék. A szervón nem vettem észre semmi különöset. Először azt hittem, hogy a fentebb linkelt szervóolaj folyás miatt behalt valami a kormányműben, de ezt elvetettem, mert az olajszint még így is jó, hogy van egy minimális szivárgás a tartálynál. Mi lehet a probléma?

2013.09.07. 16:57

muhaati írta:
kzolee írta:

49F2 - Üzenet (GESCHWINDIGKEIT_RAD, 0xCE)
- Állandó

Ezután a hibakód után érdeklődnék nem e tudja valaki hogy micsoda előre is köszi a válaszokat.

Ezt megfejteni csak a kiolvasó program dokumentációjából tudod.

Gondolom nem gyári programmal nézitek, így sosem fogod látni az összes hibát. A BMW OBD kommunikációban az általános szoftverek csak egy kis részét tudják olvasni az üzeneteknek, ezért szinte semmit sem érnek.

:franko:

A tartózkodási hely titkos :shock: Nehéz a segítség.

Sziasztok köszi a segítséget megtaláltam a hibakódot itt http://realitypod.com/2012/06/bmw-compl ... -and-more/

2013.09.07. 16:58

festo írta:
Segítséget kérek van egy 520d e60 2008as cseréltek benne szélvédőt és azóta nem jó az esőszenzor ilyenkor mi a teendő újra kéne kalibráltatni vagy esetleg vissza kéne ragasztatni mert néztem másik autót és azon mintha ilyen átlátszó zselébe lenne a szenzor előre is köszönöm a segítséget.

H a zselét ki hagyták cserekor nem is fog működni a szenzor én is jártam így.....

Szia köszi a segítséget:D

2013.09.08. 13:44

nagy.matyika írta:A következő a gondom. Érdekes hang jön a kormányból! Ha tekerem lassú tempónál, akkor olyan hangja van mintha egy használaton kívüli villanymotort tekergetnék. A szervón nem vettem észre semmi különöset. Először azt hittem, hogy a fentebb linkelt szervóolaj folyás miatt behalt valami a kormányműben, de ezt elvetettem, mert az olajszint még így is jó, hogy van egy minimális szivárgás a tartálynál. Mi lehet a probléma?

Valakinek ötlet? Szerelőt eddig nem volt alkalmam kikérdezni eddig, a kocsit meg nem akarom így használni.

2013.09.08. 14:21

nagy.matyika írta:
nagy.matyika írta:A következő a gondom. Érdekes hang jön a kormányból! Ha tekerem lassú tempónál, akkor olyan hangja van mintha egy használaton kívüli villanymotort tekergetnék. A szervón nem vettem észre semmi különöset. Először azt hittem, hogy a fentebb linkelt szervóolaj folyás miatt behalt valami a kormányműben, de ezt elvetettem, mert az olajszint még így is jó, hogy van egy minimális szivárgás a tartálynál. Mi lehet a probléma?

Valakinek ötlet? Szerelőt eddig nem volt alkalmam kikérdezni eddig, a kocsit meg nem akarom így használni.

Valakinek volt már ilyesmi. A borítás lebontása után volt valami repair.
Talán van ott egy csapágy is amit kenegethetsz.

2013.09.08. 14:29

Hmm köszi. Akkor legalább tudom, hogy a beltérben kell keresni a probléma forrását :)

2013.09.09. 22:13

Sziasztok!
Ezeket a hibákat hozza a program amikor felrakom diagra mi lehet a baj 3 hengernél kuka az izzító gyertya?? előre is köszi a válaszokat.

4A4E - Izzító gyertya henger 3, aktiválás
- szakadt
4A74 - Izzítórendszer, adatátvitel
- Állandó
4A79 - Izzítórendszer, adatátvitel
- Állandó
4A09 - Izzítórendszer, adatátvitel
- szakadt

2013.09.09. 22:19

Sziasztok!

Segítségeteket kérem van egy 520d e60 2008as olyan problémával szenvedek hogy az abs lámpát néha kirakja walis duna nézte ráírták a munka lapra bal hátsó abs szenzor csere kicseréltem de viszont a probléma nem oldódót meg kiszedtem a jobb hátsót is gondoltam megnézem a szenzort jó is volt mert tele volt mocsokkal a szenzor gondoltam ezzel megoldódik a probléma de ugyanúgy rossz szóval nem tudom már mit csináljak vele még ha valakinek volt hasonló probléma az megírhatná hogy hogyan sikerült orvosolnia előre is köszönöm a válaszokat.

A diagnosztika ezeket a hibákat hozza:
5E34 - Kerék sebesség szenzor, bal hátsó légrés
- Állandó
5E32 - Bal hátsó kerék sebesség szenzor, tápfeszültség
- szakadt
D36F - CAN busz: hiba
- szakadt

2013.09.09. 22:24

49F2 Üzenet: Gépjármű sebesség

Sziasztok ezt a hibakódot kaptam érdekes valakinek volt ilyen már ilyen esetleg előre is köszi a válaszokat.

2013.09.09. 22:29

483D funkciós, fojtószelep működtető
- Állandó

Sziasztok ezt hozta a diag esetleg mocskos a fojtószelep azért hozza a hibát vagy valakinek ötlet vagy már volt valakinek ilyen előre köszi a válaszokat.

2013.09.09. 22:34

Bencus90 írta:483D funkciós, fojtószelep működtető
- Állandó

Sziasztok ezt hozta a diag esetleg mocskos a fojtószelep azért hozza a hibát vagy valakinek ötlet vagy már volt valakinek ilyen előre köszi a válaszokat.

Leállításkor nagyot mozdul a motor, vagy finoman áll le?

2013.09.09. 22:40

9C54 Automatikus belsőtéri levegőellátás érzékelő
- Nincs kommunikáció,
- Állandó

9CC5 LIN üzenet a fényérzékelőtől hibás
- Nyitott áramkör
- szakadt

Sziasztok ők is hibaként jött fogalmam sincs hogy hol van benne esetleg ötletek vagy valakinek volt e ilyen hiba köszi a válaszokat.

2013.09.09. 22:42

hamoriarpi írta:
- Állandó

Szia nem vettem észre hogy nagyot mozdulna a motor:D mert elvileg a motort fújtja meg hogy ne rázkódjon nagyot??hol van benne a fojtószelep??

2013.09.10. 00:09

Bencus90 írta:
hamoriarpi írta:
- Állandó

Szia nem vettem észre hogy nagyot mozdulna a motor:D mert elvileg a motort fújtja meg hogy ne rázkódjon nagyot??hol van benne a fojtószelep??

Az EGR előtt. Nekem rossz volt és nagyot nyekkent leállításkor.

2013.09.10. 13:28

Ezeket a hibákat hozza a program amikor felrakom diagra mi lehet a baj 3 hengernél kuka az izzító gyertya?? előre is köszi a válaszokat.

4A4E - Izzító gyertya henger 3, aktiválás
- szakadt
4A74 - Izzítórendszer, adatátvitel
- Állandó
4A79 - Izzítórendszer, adatátvitel
- Állandó
4A09 - Izzítórendszer, adatátvitel
- szakadt

Segítségeteket kérem van egy 520d e60 2008as olyan problémával szenvedek hogy az abs lámpát néha kirakja walis duna nézte ráírták a munka lapra bal hátsó abs szenzor csere kicseréltem de viszont a probléma nem oldódót meg kiszedtem a jobb hátsót is gondoltam megnézem a szenzort jó is volt mert tele volt mocsokkal a szenzor gondoltam ezzel megoldódik a probléma de ugyanúgy rossz szóval nem tudom már mit csináljak vele még ha valakinek volt hasonló probléma az megírhatná hogy hogyan sikerült orvosolnia előre is köszönöm a válaszokat.

A diagnosztika ezeket a hibákat hozza:
5E34 - Kerék sebesség szenzor, bal hátsó légrés
- Állandó
5E32 - Bal hátsó kerék sebesség szenzor, tápfeszültség
- szakadt
D36F - CAN busz: hiba
- szakadt

Bencus90 írta:49F2 Üzenet: Gépjármű sebesség

Sziasztok ezt a hibakódot kaptam érdekes valakinek volt ilyen már ilyen esetleg előre is köszi a válaszokat.

Bencus90 írta:49F2 Üzenet: Gépjármű sebesség

Bencus90 írta:9C54 Automatikus belsőtéri levegőellátás érzékelő
- Nincs kommunikáció,
- Állandó

9CC5 LIN üzenet a fényérzékelőtől hibás
- Nyitott áramkör
- szakadt

Sziasztok ők is hibaként jött fogalmam sincs hogy hol van benne esetleg ötletek vagy valakinek volt e ilyen hiba köszi a válaszokat.

Én műszaki hibára gyanakszom.

2013.09.10. 13:33

Mivel E60-61 topik,ide írom. Van eladó öntvény kipufogó csonkom,a repedős lemez helyére(mivel ezt tipus hiba nála)
Kép
Árpi téged ez a hiba nem fenyeget :roll: 20D kivétel.

2013.09.10. 14:12

kzolee írta:
Én műszaki hibára gyanakszom.

:lol:

2013.09.10. 14:13

Schnitzer írta:Árpi téged ez a hiba nem fenyeget :roll: 20D kivétel.

Mert nekem elmondták, hogy melyik motort kell megvenni. :wink:

2013.09.10. 18:01

Sziasztok!

Segítségeteket kérném van egy 520d e60 2008as olyat csinál mikor elindulok előre és utána mondjuk egyből hátra ad egy kicsi kattanó hangot a difiből meg még akkor is van ez a hang mikor például megyek 2esbe és lelépek a gázról és visszalépek tehát akkor amikor átviszi a hajtást hogy ez mitől lehet esetleg hardy tárcsa vagy a kardán felfüggesztés vagy esetleg hézagoltatni kell a difit??????egy 5 éves autón:D előre is köszönöm a válaszokat.
Hozzászólás küldése

VigLink badge