Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.05.29. 19:00

edyv10 írta:amúgy nem gondoltam volna,hogy a 40d motor ilyen szar lenne?mégis csak csúcs DIESEL vagy mi??????

Ezért irtam ovatosan, mert személyes tapasztalatom még nincs, és mivel kevés 40d van ezért nehezebb utána járni a közvetlen tapasztalatoknak, mert mindenki csak hall róla valamit!

Akkor a tesztvezetést megoldjuk, a kereskedővel is, elvégre nem mutyukival állitunk oda mert még nem láttunk bmw-t :lol:

Sztem meg lesz még addig a kocsi, tudod luxusadós :lol: :lol:

2010.05.29. 19:06

Bacsek írta:
edyv10 írta:amúgy nem gondoltam volna,hogy a 40d motor ilyen szar lenne?mégis csak csúcs DIESEL vagy mi??????

Ezért irtam ovatosan, mert személyes tapasztalatom még nincs, és mivel kevés 40d van ezért nehezebb utána járni a közvetlen tapasztalatoknak, mert mindenki csak hall róla valamit!

Akkor a tesztvezetést megoldjuk, a kereskedővel is, elvégre nem mutyukival állitunk oda mert még nem láttunk bmw-t :lol:

háát,az a baj,hogy anyámék R8-a volt nállam(mosásra)és azzal mentem el kipróbálni 1 X6-ost,Pesti kereskedés-be(használtautó)és mikor azt mondtam,hogy kipróbálnám,azt mondta huppanjak be a jobb 1-be :evil: :D és elvisz 1 kört.....

sajna ezért mondtam,hogy ideadják-e?
a luxusadó,az stimmel,remélem eltörlik a reg-adót,meg a luxus-t is :)

2010.05.29. 19:19

edyv10 írta:
Bacsek írta:

háát,az a baj,hogy anyámék R8-a volt nállam(mosásra)és azzal mentem el kipróbálni 1 X6-ost,Pesti kereskedés-be(használtautó)és mikor azt mondtam,hogy kipróbálnám,azt mondta huppanjak be a jobb 1-be :evil: :D és elvisz 1 kört.....

Naja, vannak tulzottan óvatos eladók. mi legvégső esetben ugy szoktuk hogy ha delikvens hoz magával egy viszonylag nagyobb összeget amit megvillant akkor mindegyik kereskedő/eladó meglágyul!

Néha tényleg szükség van ilyen óvintézkedésre, mert pl ha eladnád az M5-öt és mindenki "kipróbálná" mert még sose vezetett ilyet...és nem is kell arra gondolni h ellopja, széthajtja, összetöri, elég csak a benzin költség... :(

Neked megoldjuk h vezethesd!!! :wink:

2010.05.29. 19:24

Bacsek írta:
edyv10 írta:
Bacsek írta:

Naja, vannak tulzottan óvatos eladók. mi legvégső esetben ugy szoktuk hogy ha delikvens hoz magával egy viszonylag nagyobb összeget amit megvillant akkor mindegyik kereskedő/eladó meglágyul!

Néha tényleg szükség van ilyen óvintézkedésre, mert pl ha eladnád az M5-öt és mindenki "kipróbálná" mert még sose vezetett ilyet...és nem is kell arra gondolni h ellopja, széthajtja, összetöri, elég csak a benzin költség... :(

persze értem én a dolgot,csak ha akarok venni valamit,akkor ne mindig keljen már kimutassam,hogy van rá pénzem.....kötötségek nélkül odamenni,megnézni kipróbálni,átvizsgáltatni,eljönni meggondolni,megnézni mást is,és dönteni :) :) :) :D

persze viszek magammal pénzt,minden ilyen helyre,mert sose tudni....

és ha jönnek hozzám megvenni az M5-öt,akkor azért valamilyen szinten csak meglehet állapítani,hogy ki komoly,és ki nem.....

visszatérve a 40d-hez,valakinek egyéb info-ja? :?:

2010.05.29. 19:32

edyv10 írta:
Bacsek írta:
edyv10 írta:
simi64 írta:Mi több: magyar fejlesztés.
A 600 NM pedig magáért beszél :wink:

Igen,Anisits Ferenc,a díesel PÁPA :) amúgy énis a nyomaték miatt néztem...meg diesel-be szerintem ehez a kocsihoz ez dukál? :?: :?:
amúgy ugyan ez a motor van az e38-ba is????? :?: :?:
Szerintetek :?: :?:

Ez így van! Feri bácsi megépitette a tutit :franko:

Arra gondoltam ha hazajössz, akkor egyik ismerősnek van 730d-je, azt ki lehetne próbálni hogyan megy, utána pedig az eladó 740d-t még akkor is ha eleve nem akarnád megvenni!
Mivel nem tul gyakori motor, ez a példány pedig viszonylag közel van így legalább képet kapnánk a különbségről, meg meglátnád, hogy tényleg akarsz-e 40d-t!

Mi a véleményed?

na erre igent mondok! :) köszi a felajánlást.... ha még meglessz a 40d veszprémbe,ÉS ENGEDIK HOGY ÉN VEZESSEM!!akkor csak tali után lessz idöm rá,de mindenképp,mivel augusztus-ba,már azzal szeretnék menni nyaralni.....

Csak nem az E-s rendszámmal!
Mert azzal bizony a határokon túl nem mehetsz :!: :cry:

2010.05.29. 19:46

Nem kell mindjárt megijedni, nem biztos, de én úgy emlékszem a sztorira, hogy nem a 40D-t szidták.
Az a nyolchengeres (Anisits-féle) ami 3900 köbcentis, az volt a jő Vényócas.
Amire viszont panasz volt, az a 745D amit nem is gyártottak sokáig.
A Feri-féle motor (igaz, hogy gyengébb), de egy jó konstrukció volt. Ez volt már az E38-akban is, továbbvitték, és rakták az E65-be is. Később erősebbé tették valamivel, de jó sokáig gyártották. Akkor szűnt meg, amikor a 40D hathengeres lett és megjelent helyette a 745D. Na, az volt a szar szerintem, csak egy rövid ideig gyártották, meg is szűnt már.
De majd utánanézek, mert engem is izgat :wink:

2010.05.29. 19:53

simi64 írta:

Nem kell mindjárt megijedni, nem biztos, de én úgy emlékszem a sztorira, hogy nem a 40D-t szidták.
Az a nyolchengeres (Anisits-féle) ami 3900 köbcentis, az volt a jő Vényócas.
Amire viszont panasz volt, az a 745D amit nem is gyártottak sokáig.
A Feri-féle motor (igaz, hogy gyengébb), de egy jó konstrukció volt. Ez volt már az E38-akban is, továbbvitték, és rakták az E65-be is. Később erősebbé tették valamivel, de jó sokáig gyártották. Akkor szűnt meg, amikor a 40D hathengeres lett és megjelent helyette a 745D. Na, az volt a szar szerintem, csak egy rövid ideig gyártották, meg is szűnt már.
De majd utánanézek, mert engem is izgat :wink:

oksa köszi.....

nem E rendszámmal,ha találok otthon jót,akkor alapból magyar lessz,meg ha kint,akkor kellene E rendszám,ameddig nem lessz regadó :) :lol:

2010.05.29. 19:54

edyv10 írta:
Bacsek írta:
edyv10 írta:
Bacsek írta:

persze értem én a dolgot,csak ha akarok venni valamit,akkor ne mindig keljen már kimutassam,hogy van rá pénzem.....kötötségek nélkül odamenni,megnézni kipróbálni,átvizsgáltatni,eljönni meggondolni,megnézni mást is,és dönteni :) :) :) :D

persze viszek magammal pénzt,minden ilyen helyre,mert sose tudni....

és ha jönnek hozzám megvenni az M5-öt,akkor azért valamilyen szinten csak meglehet állapítani,hogy ki komoly,és ki nem.....

visszatérve a 40d-hez,valakinek egyéb info-ja? :?:

Pedig lassan igy néz ki a helyzet! Nekem a "kalandorok kiméljenek" beirás tetszik a hirdetésekben :lol:

Ja, meglehet állapitani, csak gyakorlat meg emberismeret kell hozzá.

Simi jól mondja, tényleg a 45d-re mondtak rosszakat.
megnéztem az itthon eladó 40d-k mind 230-260.000 km közöttiek akár valós akár nem :(

2010.05.29. 20:02

[/quote]Pedig lassan igy néz ki a helyzet! Nekem a "kalandorok kiméljenek" beirás tetszik a hirdetésekben :lol:

Ja, meglehet állapitani, csak gyakorlat meg emberismeret kell hozzá.

Simi jól mondja, tényleg a 45d-re mondtak rosszakat.
megnéztem az itthon eladó 40d-k mind 230-260.000 km közöttiek akár valós akár nem :([/quote]

hűha,pedig olyan max 100.000-150.000km-ig gondolkodok.....ez elszomorított :(

2010.05.29. 20:14

simi64 írta:
edyv10 írta:
simi64 írta:Mi több: magyar fejlesztés.
A 600 NM pedig magáért beszél :wink:

Igen,Anisits Ferenc,a díesel PÁPA :) amúgy énis a nyomaték miatt néztem...meg diesel-be szerintem ehez a kocsihoz ez dukál? :?: :?:
amúgy ugyan ez a motor van az e38-ba is????? :?: :?:
Szerintetek :?: :?:

Én így tudom:
Eleinte igen. Ugyanazzal szerelték. Aztán 2002-től erősebb lett valamiért (258 LE).
Az újak meg már 306 lóerősek :wink: ( igaz, azok már 6 hengeresek)
Elképedtem, amikor megláttam, hogy a gyártó 5,7 :!: literes fogyasztást ír városon kívülre 8O és Euro 5-ös besorolás. :wink:

Aztán jött a csúcs:
745 d, brutális 300 Ps és 700 Nm!!! Egy mozdony, király lehet!
Eddig egy ilyet láttam itthon! 8O

2010.05.29. 20:16

edyv10 írta:
Bacsek írta:megnéztem az itthon eladó 40d-k mind 230-260.000 km közöttiek akár valós akár nem :(

hűha,pedig olyan max 100.000-150.000km-ig gondolkodok.....ez elszomorított :(

Sejtettem. Azért ne add fel, nem hajt a tatár :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bacsek 2010.05.29. 20:24-kor.

2010.05.29. 20:17

Itt egy újságírói teszt, de ez csak blabla
A 600 NM 1900-as fordulatnál már rendelkezésre áll!

2010.05.29. 20:21

Román rendszámos :D

2010.05.29. 20:27

simi64 írta:Román rendszámos :D

Tetszik!!!

De itt van néhány elérhető árú példány :lol:

740d-k

2010.05.29. 22:05

Bacsek írta:
simi64 írta:Román rendszámos :D

Tetszik!!!

De itt van néhány elérhető árú példány :lol:

740d-k

Ez tetszik, elég komoly darab:
..............KATT IDE................

2010.05.29. 22:09

uhh, ez mégszebb:
.......Katt ide...........

tényelg nem piskóta gépek, talán elgondolkozok e39 helyett, csak a külföldi rendszámot kéne megoldani... :roll:

2010.05.29. 22:16

Dumber írta:uhh, ez mégszebb:

tényelg nem piskóta gépek, talán elgondolkozok e39 helyett, csak a külföldi rendszámot kéne megoldani... :roll:

Nem gyenge a gép. Adja az Alpina kerekeket meg a gyári 19-est is és szlovák papiros! Egy-két magyar-szlovák vállalkozónak még papiroznia sem kéne tul sokat :wink:

Nagyon tetszik. Megvenni könnyű, de ehhez alkatrészt...bontóban tuti nincs :lol:

2010.05.29. 22:25

Bacsek írta:

Nem gyenge a gép. Adja az Alpina kerekeket meg a gyári 19-est is és szlovák papiros! Egy-két magyar-szlovák vállalkozónak még papiroznia sem kéne tul sokat :wink:

Nagyon tetszik. Megvenni könnyű, de ehhez alkatrészt...bontóban tuti nincs :lol:

ú bakker,tényleg szépek,csak 1-be sincs komfort ülés,ami a kereséskor alapkövetelmény...... és elég elérhető áruak,facelift-be ha jól értettem,már csak a 45d van?

2010.05.29. 22:39

Közben megtudtam a Wikiből, hogy a fent említett 3900-es V8-as dieselmotor 1999-ben is és 2000-ben is elvitte az "Év motorja" címet.
M 67 Diesel

2010.05.29. 22:42

Bacsek írta:

Helo
Ez volt a BMW-legrosszabb diesel motorja amit gyártottak ezért csak 2001-től 2005-ig használták
rájöttek ez nem egy BMW-be való
üdv zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge