![]() |
2010.10.11. 11:32
2010.10.11. 11:52
2010.10.11. 14:36
2010.10.11. 14:41
Imco írta:Köszi!
![]()
2010.10.26. 23:07
2010.10.26. 23:14
Rjani530d írta:Ebben nem volt váltóolaj cserélve, az eredeti van benne, a váltó még tökéletes. (Az én 530d-mben nagy serényen cseréltettem, beszart a váltó. Persze az GM.)
2010.10.27. 07:48
Rjani530d írta:Na, akkor most én is írok pár sort.
Van a családban cirka 5 éve egy 730da. 2001 augusztusi a kocsi. 120 ezer kilométerrel vettük 2006 januárjában. Most 190 ezer van a kocsiban.
Én nem tudok olyan sokat írni, mint az előttem szóló, mert ennek az ég világon semmi baja nem volt. Egy kormányösszekötő csere volt, ami érdemleges, meg a katalizátort kellett meghegesztetni. Ebben nem volt váltóolaj cserélve, az eredeti van benne, a váltó még tökéletes. (Az én 530d-mben nagy serényen cseréltettem, beszart a váltó. Persze az GM.)
Szóval, ha valaki kifog egy jót, örülhet, mert még sokkal jobb kocsiban ül, mint az e39-es, némi, de elhanyagolható többletfogyasztás mellett. Az e38 730d-ről semmi rossz tulajdonságot nem tudok elmondani, mert nincs neki. Tökéletes.
A benzines e38-cal nem volt tapasztalatom, de ha csak az árukat nézem, elég nagy vételnek tűnnek, mivel 1 millióért már autószerű példányokat lehet venni.
Üdv.
2010.10.27. 21:05
baupexim1 írta:Rjani530d írta:Na, akkor most én is írok pár sort.
Van a családban cirka 5 éve egy 730da. 2001 augusztusi a kocsi. 120 ezer kilométerrel vettük 2006 januárjában. Most 190 ezer van a kocsiban.
Én nem tudok olyan sokat írni, mint az előttem szóló, mert ennek az ég világon semmi baja nem volt. Egy kormányösszekötő csere volt, ami érdemleges, meg a katalizátort kellett meghegesztetni. Ebben nem volt váltóolaj cserélve, az eredeti van benne, a váltó még tökéletes. (Az én 530d-mben nagy serényen cseréltettem, beszart a váltó. Persze az GM.)
Szóval, ha valaki kifog egy jót, örülhet, mert még sokkal jobb kocsiban ül, mint az e39-es, némi, de elhanyagolható többletfogyasztás mellett. Az e38 730d-ről semmi rossz tulajdonságot nem tudok elmondani, mert nincs neki. Tökéletes.
A benzines e38-cal nem volt tapasztalatom, de ha csak az árukat nézem, elég nagy vételnek tűnnek, mivel 1 millióért már autószerű példányokat lehet venni.
Üdv.
nos én kb egy év alatt mentem annyit, mint Ti:)
de egynek örülök, hogy Nektek nem halt le semmi:)
sajna, mivel a kocsit banki lefoglaltként vettem, így az előző tulaj egy cseppet elhanyagolta...
ezért is jött elő sok hiba.
a váltó nekem zf 5hp24, amiben a bmw állásfoglalása szerint 60ezer kilométerenként kell az olajat cserélni.
az enyémben konkrétan olajsár volt és az olaj olyan volt, mint a méz, nyúlós:(
2010.10.27. 21:48
Rjani530d írta:baupexim1 írta:Rjani530d írta:Na, akkor most én is írok pár sort.
Üdv.
nos én kb egy év alatt mentem annyit, mint Ti:)
de egynek örülök, hogy Nektek nem halt le semmi:)
sajna, mivel a kocsit banki lefoglaltként vettem, így az előző tulaj egy cseppet elhanyagolta...
ezért is jött elő sok hiba.
a váltó nekem zf 5hp24, amiben a bmw állásfoglalása szerint 60ezer kilométerenként kell az olajat cserélni.
az enyémben konkrétan olajsár volt és az olaj olyan volt, mint a méz, nyúlós:(
Szerintem, most, hogy utolérted magad a kocsi szereltetésével, (nyilván az előző tulaj gondatlanságából) nem fog meglepetéseket okozni. Most már tudsz tervezni, mikor és mit fogsz kicserélni. Nyilván, aki 3-4 évesen veszi ezeket a kocsikat, ott még nehezebb mellényúlni, mint 10 évesen. Csakhát az a fránya pénz!
2010.10.28. 07:38
baupexim1 írta:a váltó nekem zf 5hp24, amiben a bmw állásfoglalása szerint 60ezer kilométerenként kell az olajat cserélni.
2010.10.28. 08:57
AlpinaFan írta:baupexim1 írta:a váltó nekem zf 5hp24, amiben a bmw állásfoglalása szerint 60ezer kilométerenként kell az olajat cserélni.
Kevered az S-osztállyal. De a Mercedes ajánlása szerint ott is csak az első 60000 km után kell váltóolajat cserélni, aztán többet nem.
2010.10.29. 06:27
baupexim1 írta:isten ments az off csillag...soha...brrrrrrrrrrr...
2010.10.29. 09:37
AlpinaFan írta:baupexim1 írta:isten ments az off csillag...soha...brrrrrrrrrrr...
Elnézést, nem akartalak megsérteni.
2010.10.30. 10:23
baupexim1 írta:AlpinaFan írta:baupexim1 írta:isten ments az off csillag...soha...brrrrrrrrrrr...
ááááááááááá...soha:)
ez kb. olyan, mint a fradi-újpest.
aki bmw-s, sosem ül be off csillagba:)
(bocs Roli)
2010.10.30. 11:10
XenonBalazs írta:baupexim1 írta:AlpinaFan írta:baupexim1 írta:isten ments az off csillag...soha...brrrrrrrrrrr...
ááááááááááá...soha:)
ez kb. olyan, mint a fradi-újpest.
aki bmw-s, sosem ül be off csillagba:)
(bocs Roli)
Te ezzel taxizol? Én biztos nem tenném, így is megválogatom, ki ülhet a kocsimba.
Van a belvárosban is egy 7-es ezüst TOM-730 a rendszáma, nem tudom, hogy benzin vagy diesel, de egyszer megállt megcsodálni az enyémet a nyugatinál.
2010.10.30. 14:50
2010.10.30. 14:56
baupexim1 írta:Bíró Tomi barátom:)
gondolom ...erre... gondolsz...
egyikünk sem normális, se a Bíró, se én
de nem lehet eltántorítani a kocsitól minket:)
2010.10.30. 15:01
lepke írta:baupexim1 írta:Bíró Tomi barátom:)
Helo baupexim
Most néztem kinagyítva a 7-ed azért van vele egy picike GONDOM
2010.10.30. 15:06
baupexim1 írta:lepke írta:baupexim1 írta:Bíró Tomi barátom:)
Helo baupexim
szia zoli...
a sárga index vagy a felni?
netán az ellopott ködlámpa?
2010.10.30. 15:40
lepke írta:baupexim1 írta:lepke írta:baupexim1 írta:Bíró Tomi barátom:)
Helo baupexim
szia zoli...
a sárga index vagy a felni?
netán az ellopott ködlámpa?
Helo
Dehogy dehogy
A kocsi teljesen rendbe van![]()
klubbor rendszámtartó keretvagy kötelező a céges nálatok