![]() |
2011.04.09. 23:16
2011.04.10. 08:31
2011.04.23. 13:07
2011.04.28. 21:45
2011.04.29. 02:28
jackson írta:Na ma végre hallottam V8-at kivülről:
Beállok az Ecserinél Üllői lámpához elöttem kettő autó néztem a szélsőt de ráérünk esti melóba menni módon adtam elő tető ablak nyitva. A zöldre érkezik a jobb szélsőbe egy Fehér Sedan fekete tető M5 kinézetű.
Nem hinném klubtag. Valami HGE-950 (bár a második betüre nem emlékszem pontosan) két dupla kipufogó és a viszkósan V8-as vuuuuuuúúúúúúUUUUUÚÚÚÚÚ hanggal előzött. Nagyon nem ment mivel Népligetnél már ott állt a Lágymányosi felé kanyarodva. Ekkor néztem meg a rendszám keretet "BMW M Power Kft". Na itt lett volna esélyem a mérésre tényleg M5 vagy 540i Sedan-e csak:
- én szélsőben ő a belsőbe
- ráadásul a szélső a villamossínen áthaladás után görögyös és 1-2 másodpercig csak a sárga DSC lámpát láthatom villogni. tapadás közel nulla
- én Touring ő Sedan (tehát egy sima 540i-nek is el kell mennie, pláne ha a sport diffis és még hogy ne a M5)
- én automata ő talán kézi mert egyből nagyon nyomta neki
minden esetre elment. De nem messzire mert még 100 fölé se kellett mennem, hogy mögötte maradjak és lássam. Ez Budapest tele lámpával meg útban lévő kocsival.
A lágymányosi lehajtón a háta mögött voltam (biztos észre vett addigra) és érdekesen vette a figurát nagyon lelassított az elején, én ide nagyobb ellán-al szoktam beesni. Majd a 180 fokos kanyar cirka 40fokánál elkezdett gyorsítani. Na utána már én is de hiába mert később reagálom le mit csinál.
Jackson, aki sajna nem tudod mérés csinálni de azért a vuuuuuuúúúúúúút-t jó volt hallani a tető ablakon
ui: Igen ez hiányozni fog a sípoló turbós újaknál
2011.04.29. 04:03
BMWFUN írta:Szerintem az a sokáig hirdetett 6-os manuálos 540i volt. 2milla volt aztán levitte 1,8 környékére.
Fehér is, M-es is, talán még plecsnije is volt...
De az elvileg csipszes, tehát mindenképp alul maradtál volna.
2011.04.29. 09:03
jackson írta:BMWFUN írta:Szerintem az a sokáig hirdetett 6-os manuálos 540i volt. 2milla volt aztán levitte 1,8 környékére.
Fehér is, M-es is, talán még plecsnije is volt...
De az elvileg csipszes, tehát mindenképp alul maradtál volna.
Nekem is a fekete tetős M-esre asszociáltam. A plecsni alatt mit értesz?
Amúgy a Sima 540i Sedan-al is alul maradok mivel a Touring 0,5sec-el lassabb plána ha még kézi váltós is.
Jackson, aki a távolodást akarta felbecsülni
2011.05.14. 12:24
2011.05.22. 11:17
2011.05.22. 11:49
admin írta:WP klubtárs látalak félórája a V naményi Tisza hidon az az utánfutó nem ilik ahoz a szép bmw-hez
2011.05.23. 08:56
2011.05.23. 09:05
jackson írta:Aki ügyes és el tud kapni a komáromi találkozó elött és megmondja milyen újjítás látszik a kocsi hátsó fertáján. Az kap egy tábla csokit (vagy ingyen diagot kinek mihez füllik a foga).
Elárulom a héten Bupdapest útjait róvom. Bár az is ér ha tegnap láttot valaki Miskolcról haza felé elsuhanva.
Jackson, aki emeli a tétet
2011.05.23. 09:15
Jerry írta:jackson írta:Aki ügyes és el tud kapni a komáromi találkozó elött és megmondja milyen újjítás látszik a kocsi hátsó fertáján. Az kap egy tábla csokit (vagy ingyen diagot kinek mihez füllik a foga).
Elárulom a héten Bupdapest útjait róvom. Bár az is ér ha tegnap láttot valaki Miskolcról haza felé elsuhanva.
És mi van azokkal, akik még mindig várják a diagolás eredményét az e-mail fiókukban?
Jerry, aki még mindig várja.
2011.05.23. 09:16
jackson írta:Aki ügyes és el tud kapni a komáromi találkozó elött és megmondja milyen újjítás látszik a kocsi hátsó fertáján. Az kap egy tábla csokit (vagy ingyen diagot kinek mihez füllik a foga).
2011.05.23. 09:17
Imco írta:Jerry írta:jackson írta:Aki ügyes és el tud kapni a komáromi találkozó elött és megmondja milyen újjítás látszik a kocsi hátsó fertáján. Az kap egy tábla csokit (vagy ingyen diagot kinek mihez füllik a foga).
És mi van azokkal, akik még mindig várják a diagolás eredményét az e-mail fiókukban?
Én már ~1 éve várom!
2011.05.25. 22:14
2011.05.26. 11:02
2011.06.17. 19:47
jackson írta:Imco írta:Jerry írta:jackson írta:Aki ügyes és el tud kapni a komáromi találkozó elött és megmondja milyen újjítás látszik a kocsi hátsó fertáján. Az kap egy tábla csokit (vagy ingyen diagot kinek mihez füllik a foga).
Én már ~1 éve várom!
Basszus akkor a te e-mail cimedet kavartam el??? A probléma oka, hogy itt bent a melóhelyemen látom kinek kéne elküldeni. Otthon meg a gyerekeim lógnak a nyakamban: appaaaa játszál már velem. No persze az elöbbi priority. Röstellem és pótolom.
Jackson, akinek van egy nagyon el kéne küldeni a fájlt és nem tudja hova anyaga
2011.06.19. 22:46
2011.06.20. 06:22