Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.13. 13:45

PeterE39 írta:
baupexim1 írta:
ma délben, őrmezőn a cirmos utcában klubos keret, fekete 39-es, fóliázva.
a rendszámot elfelejtettem. valaki megismeri az autóját?

Ez megen én voltam 8)
Üdv. utólag is.

most olvasom...üdv:)

2010.12.11. 14:14

Kerepesi úton, fél órája 535i KGT - 5..
ki volt?

2010.12.21. 20:42

Helo
Gyöngyösön a Tescónál 16.óra magasságában
fekete 5-ös touring klubbos rendszám kerettel J.G-447

2010.12.21. 21:44

lepke írta:Helo
Gyöngyösön a Tescónál 16.óra magasságában
fekete 5-ös touring klubbos rendszám kerettel J.G-447

Hát ez nem én voltam!!

2010.12.26. 00:38

Ma este fél 8-kor a Westend kinti parkolójában asszem fekete E39 18-as M-es kerekekkel, helyzetjelzővel ki volt????

Beálltam mögé egy ezüst E Mercivel, de nem mentem oda :lol:

2010.12.26. 00:51

Én + ma megálltam a körforgóban (feltartva ezzel a karika forgását) villogtam az épp bejönni kívánó kék touringnak, aki mosolyogva integetett. Álltam, álltam és beengedtem magam elé a karikába :lol:
A forgalomban részt vevő többi autós arcára kiült a döbbenet!
:hehe

2011.01.02. 09:56

01.01.-én camponától diósdig végig mögöttem egy ezüst M-packettes sedan KPZ- rendszámmal?
rbakos talán?

2011.01.02. 11:11

peteeqe írta:01.01.-én camponától diósdig végig mögöttem egy ezüst M-packettes sedan KPZ- rendszámmal?
rbakos talán?

Lepkéé is KPZ, csak az fekete E60. 8O

Re: :)

2011.01.02. 17:11

Endi írta:Budafok Háros utca? Fixen egy kék touring. régi klubbos keret. J**-*** Ki az? 8)

Szia,

téged meg fixen látlak minden nap a Kápolna utcában, meg néha a campona teremgarázsban? :lol: Én is sokszor látom a sötétkék touringot, de a tulaj még nem jelentkezett soha itt sajnos :cry:

Amúgy én is láttam egy fekete régi klubos keretes E39 ...-540 27 vagy 28. este tatabánya-esztergom összekötő úton, Tarján előtt a szerepentinen. Ki volt ő? Épp elakadtam egy ezüst 3er compac-tal, mert a nyári gumi nem igen bírta a havas jeges kanyarokat felfele :cry: Pont a téli szettért mentem... :lol: Amúgy meg számomra hihetlen, hogy van aki nyári gumival tud BMW-vel közlekedni télen.

2011.01.02. 17:49

Fixen ott lakom :D :D

mate írta:
Endi írta:Budafok Háros utca? Fixen egy kék touring. régi klubbos keret. J**-*** Ki az? 8)

Szia,

téged meg fixen látlak minden nap a Kápolna utcában, meg néha a campona teremgarázsban? :lol: Én is sokszor látom a sötétkék touringot, de a tulaj még nem jelentkezett soha itt sajnos :cry:

Amúgy én is láttam egy fekete régi klubos keretes E39 ...-540 27 vagy 28. este tatabánya-esztergom összekötő úton, Tarján előtt a szerepentinen. Ki volt ő? Épp elakadtam egy ezüst 3er compac-tal, mert a nyári gumi nem igen bírta a havas jeges kanyarokat felfele :cry: Pont a téli szettért mentem... :lol: Amúgy meg számomra hihetlen, hogy van aki nyári gumival tud BMW-vel közlekedni télen.

2011.01.02. 17:51

e39chip írta:Ma este fél 8-kor a Westend kinti parkolójában asszem fekete E39 18-as M-es kerekekkel, helyzetjelzővel ki volt????

Beálltam mögé egy ezüst E Mercivel, de nem mentem oda :lol:

Én voltam :D Épp vártam valakit. És emlékszem a Mercire. mert fájt a szemem a lámpádtól :D

2011.01.02. 17:52

Endi írta:Fixen ott lakom :D :D

mate írta:

Szia,

Akkor ma este egy fix találkozó a camponában :wink: peteeqe írta, hogy Ti ma ott lesztek :lol:

2011.01.02. 17:54

mate írta:
Endi írta:Fixen ott lakom :D :D

mate írta:

Szia,

Akkor ma este egy fix találkozó a camponában :wink: peteeqe írta, hogy Ti ma ott lesztek :lol:

Jövünk. csak az elöbb esett a hó és elkeseredtem mert így a 10% os nyári gumikkal 25 én is vontatni kellet haza :D felfele a jokain

2011.01.02. 23:38

Mini BMW találkozó a campona mélygarázsában:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

2011.01.02. 23:43

peteeqe írta:Mini BMW találkozó a campona mélygarázsában:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

6 évvel ezelőtt? ;) :)

2011.01.02. 23:45

jajj, nem azt kell nézni :lol:

2011.01.02. 23:46

peteeqe írta:jajj, nem azt kell nézni :lol:

A látvány magáért beszél! Másba nem tudok belekötni! :) ;)

2011.01.03. 00:04

Jól néz ki a kilopott ködlámpám :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mate 2011.01.03. 00:07-kor.

2011.01.03. 00:07

jajj de nagy ez a kép Te :lol:

2011.01.03. 00:08

peteeqe írta:jajj de nagy ez a kép Te :lol:

Na módosítottam, hiába az iphone nagy és gyenge képet csinál. Természetesen a körülmények voltak rosszak és nem a telefon hibája :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge