Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2013.07.12. 20:46

Jerry milyen volt ma a dugóba a kis körúton úgy 5óra tájban?

2013.07.12. 21:04

kb mint neked :mrgreen:

2013.07.12. 22:20

Labi írta:kb mint neked :mrgreen:

Andrásinál beragadtam a kereszteződésbe amit orvosoltam egy jobbra kanyarral amit egyáltalán nem bántam meg.Remélem nem kameráztak le :facepalm:

2013.07.12. 23:30

admin írta:Jerry milyen volt ma a dugóba a kis körúton úgy 5óra tájban?

Így van, pont mint neked. :)
Mivel voltál? Miért nem dudáltál?
Nagyjából minden nap 5 óra tájban ott csücsülök a dugóban. Ha netalán megint arra járnál, integess! :mrgreen:

2013.07.13. 11:57

Leslie, Te voltál tegnap az ALLEE-nál?

2013.07.13. 12:29

Haminda írta:Leslie, Te voltál tegnap az ALLEE-nál?

Igen, én voltam. Itt dolgozom ( most is itt van a vas), így elég sokat pihen itt a fedett garázsban a kocsi.
( télen külön öröm, hogy nem a hidegben és a hóban kell pihennie :facepalm: :D )

2013.07.13. 15:42

leslie írta:

Igen, én voltam. Itt dolgozom ( most is itt van a vas), így elég sokat pihen itt a fedett garázsban a kocsi.
( télen külön öröm, hogy nem a hidegben és a hóban kell pihennie :facepalm: :D )

Áthelyeztek a Camponából?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.07.13. 16:04

admin írta:
leslie írta:

Áthelyeztek a Camponából?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Igen ( változnak a dolgok ), de itt jobb .

2013.07.13. 16:11

leslie írta:

Nyáron sem utolsó. A régi irodánkhoz tartozott mélygarázs. Kicsit praktikusabb volt mint most kényszermegoldásként a raktárba bújni a hideg/meleg elől. :facepalm:

2013.07.13. 17:11

Haminda írta:
leslie írta:

Nyáron sem utolsó. A régi irodánkhoz tartozott mélygarázs. Kicsit praktikusabb volt mint most kényszermegoldásként a raktárba bújni a hideg/meleg elől. :facepalm:

Kicsit OFF lesz... Hihetetlen:
Hogy az ALLEE vezetősége -üzemeltetése 10.000.-/ hó díjat kér(ne) tőlem, hogy itt parkolhassak a mélygarázsban... Amikor itt vásárolok, itt veszek kaját,ruhát, gyógyszert,stb. és ezen felül még én fizessek 10.000.-et- bár ha azt nézem, hogy ez kb. napi 500.- lenne, de akkor is !!!!!!
Természetesen Leslie agyafúrt, így nem fizet a parkolásért :D :facepalm:

2013.07.15. 13:44

Lepke klubtárs ma Miskolcon, a Semmelweis kórház és a Népkert között. :)
Épp telefonáltam, nem tudtam átinteni.

2013.07.15. 15:39

tibi666 írta:Lepke klubtárs ma Miskolcon, a Semmelweis kórház és a Népkert között. :)

Biztos, hogy nem /sok/ volt /a/ haja a sofőrnek?

2013.07.15. 17:59

tibi666 írta:Lepke klubtárs ma Miskolcon, a Semmelweis kórház és a Népkert között. :)

Felvehetted volna, hisz gyalogol! :mrgreen:

2013.07.24. 20:40

Ma 19:20 körül a Sió Pláza pincéjében egy E60 M-es lökhárítóval amiben nem volt ködlámpa és valami KN rendszámú idegen írásos rendszám. Láttuk a kocsid. Gyönyörű!

2013.07.24. 21:18

bmw520ds írta:Ma 19:20 körül a Sió Pláza pincéjében egy E60 M-es lökhárítóval amiben nem volt ködlámpa és valami KN rendszámú idegen írásos rendszám. Láttuk a kocsid. Gyönyörű!

Hátha feldobja a "Minden ami a pincében van, csak vigyed" topicba! :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, LeviM5
Értékelés: 9.52%

2013.07.25. 13:48

Gallaca írta:
bmw520ds írta:Ma 19:20 körül a Sió Pláza pincéjében egy E60 M-es lökhárítóval amiben nem volt ködlámpa és valami KN rendszámú idegen írásos rendszám. Láttuk a kocsid. Gyönyörű!

Hátha feldobja a "Minden ami a pincében van, csak vigyed" topicba! :mrgreen:

Ja, beugrottam a plázába, a könyvesboltban kerülhettük el egymást. Nagyon le volt kötve a figyelmem. :oops:

Kép

2013.07.27. 11:44

LeviM5 írta: Nagyon le volt kötve a figyelmem. :oops:

Kép

Te tépkedted szét? :shock:
Mesélj!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74
Értékelés: 4.76%

2013.07.31. 14:22

Kit láttam ma az FCsM kerepesi uti telepen JAE kezdetü rendszámmal klubos kerettel?

2013.07.31. 18:54

Kép

2013.07.31. 21:46

Haminda írta:Kép

Upsz, lebuktam. :oops:
Hozzászólás küldése

VigLink badge