Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2012.12.06. 20:25

Ma láttam és természetesen beengedtem magam elé a 17.ker M0-ás részénél, egy szép sedan E39-est klubos rendszámkerettel. LEC-62? Én offos autoval voltam, de lefotoztam. Kiváncsi lettem volna, hogy észrevette-e hogy valami állat hátulrol fotozza,, de minek :D :facepalm:

2012.12.08. 09:20

Szeretem az egyedi rendszámokat. 8) Ez tény.

Tegnap este, kecskeméti utca,

Hátha ráismer valaki, :wink:

Kép

2012.12.10. 13:07

Ma 11:30 körül Nyíregyházán a Dózsa György utcán MDG-5.. ezüst sedan, de azt hiszem i.király klubtagnak van ez a rendszám. Egy zöld színű off terepjáróból.

2012.12.12. 21:40

Szegedről vagy a környékről kik vannak itt?

2012.12.17. 19:19

Ma Ázsia center parkoló 540i sedan HFD-76X Jó sokáig volt bent, mert én 1 óra alatt végeztem :wink:

2012.12.18. 22:39

Ma este : Allee

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

2012.12.27. 20:37

Ma, dél körül. zala megye a világ végén, egy kietlen úton az erdőbe. Gersekarát közelében. régi klubbos keret. Touring. LMZ-8xx? :D :D

2012.12.27. 20:39

Endi írta:Ma, dél körül. zala megye a világ végén, egy kietlen úton az erdőbe. Gersekarát közelében. régi klubbos keret. Touring. LMZ-8xx? :D :D

Ezüst?

iPhone Tapatalk

2012.12.27. 20:40

admin írta:
Endi írta:Ma, dél körül. zala megye a világ végén, egy kietlen úton az erdőbe. Gersekarát közelében. régi klubbos keret. Touring. LMZ-8xx? :D :D

Ezüst?

iPhone Tapatalk

Sötét szín rémlik, kék vagy fekete.

2012.12.27. 20:52

Jacko ma Miskolcon járt.

2012.12.27. 20:54

Endi írta:
admin írta:

Ezüst?

iPhone Tapatalk

" világ végén, egy kietlen úton az erdőbe." Szerintem ezt ne feszegessétek tovább. :facepalm:

2012.12.27. 20:59

muhaati írta:
Endi írta:
admin írta:

Ezüst?

iPhone Tapatalk

" világ végén, egy kietlen úton az erdőbe." Szerintem ezt ne feszegessétek tovább. :facepalm:

Már csak az a kérdés, hogy Endi mit keresett ott :D

2012.12.27. 21:02

kiara írta:
muhaati írta:
Endi írta:
admin írta:

Ezüst?

iPhone Tapatalk

Gersekarát ból mentem Vasvárra :D Dolgozom én arra semmi extra :D és azon az úton a kutya se jár :D és az erdőbe Bennt!!! egy régi klubbos keret :D csak néztem :D

2012.12.27. 22:20

Endi írta:
kiara írta:

Gersekarát ból mentem Vasvárra :D Dolgozom én arra semmi extra :D és azon az úton a kutya se jár :D és az erdőbe Bennt!!! egy régi klubbos keret :D csak néztem :D

Biztos az a bozótlakó :roker: Oroszlán (ha E60). Ha nem, még a Kövessy Roli is lehet :!:

2012.12.27. 23:22

simi64 írta:
Endi írta:
kiara írta:

Biztos az a bozótlakó :roker: Oroszlán (ha E60). Ha nem, még a Kövessy Roli is lehet :!:

Touring volt és e39. Érdekelne mi volt ott a program :D favágás vagy egyéb? :D

2012.12.28. 01:04

Sziasztok!

Nem tudom, hogy aktuális-e még, az lenne a kérdésem, hogy hol lehet E39 klub rendszámtábla keretet vásárolni?

Köszi előre is,

Gyuri

2012.12.28. 01:21

PaziG írta:Sziasztok!

Nem tudom, hogy aktuális-e még, az lenne a kérdésem, hogy hol lehet E39 klub rendszámtábla keretet vásárolni?

Köszi előre is,

Gyuri

Keresd Odus-t.

viewtopic.php?f=18&t=1139&start=620

2012.12.28. 10:22

PaziG írta:Sziasztok!

Köszi előre is,

Gyuri

Ha írsz egy /akár PÜ-ben/ telcsi számot, még ma megkaphatod.
Tekintettel hogy földi vagy.

Szerintem...

2013.01.04. 14:01

H?W-316, egy fekete szedán, részleteket nem láttam mert csak utolsó pillanatban vettem észre, ahogy elsuhantam mellette az újszászon.

2013.01.06. 14:27

Imco írta:LMG-43 most / 1/2 9 / a hídnál körforgalom.

Most ugyanott, majd a Bíró cukinál.
B.e. koccal.
Hozzászólás küldése

VigLink badge