Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2012.06.20. 12:06

Jerry írta:
PeterE39 írta:Lehetséges hogy ma reggel fél8 körül Jerryné-t láttam az Üllőin befelé jövet a Határ út után?
Fehér sedan **H-301

Simán elképzelhető! :)
:franko:
Volt a hátulján húzás nyom? Asszony megírta sms-ben, hogy sikerült a kapunál meghúzni a kocsit. :sírás:
Én csak holnap fogom látni az eredményt.
Jó fényező ismerőse esetleg valakinek?

Siet üzemmódban voltam, úgyhogy nem sokáig volt előttem, nem tűnt fel semmi egetverő rombolás :)

2012.06.20. 16:49

Ma de. 10:35 XVI. Csömöri út. JFX vagy XF ezüst touring.
Visszafelé fél óra múlva ugyanott JVP 5 sötét sedan.

2012.06.21. 13:16

Ma Dunakeszi Auchan 10.15körül,sötét sedan, Mpakkos,klubbos rendszámmal.:)
Rendszám:IMJ7XX :)

2012.06.21. 15:19

ruckroland írta:
Jerry írta:
Jó fényező ismerőse esetleg valakinek?

+36 20 95 19 678 (Székesfehérvár)
Otthon dolgozik a srác de nagyon ügyes. Nyugodtan hivatkozz rám.

Mesélsz picit bővebbet, név, pontos lakhely? Itt vagyok a környéken, csak érdekelne, mert én Várpalotán tudok mestert.

2012.06.22. 13:03

JWX-... fekete Touring Vecsés és Ecser között 5 perce. Üdv! :)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről

2012.06.25. 16:16

Ma az andor x kondorfa sarkán levő gyártelepen, ezüst limo illetve tétényi köz, zöld limo. Rendszám nincs:(

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2012.06.26. 08:45

Ma reggel 7.40-kor a Csili parkolójában zöld sedan régi kerettel GDZ-xxx.

2012.06.30. 14:54

Ma reggel 7óra körül a Könyvesen a Lágymányosi, Rákóczi híd felé, egy sötét 525d Touring (LOC-.98) állt/ment elődtem, új rendszámtábla kerettel.
Egy fehér Land Cruiserből integettem. :D Gondolom egyből nem esett le, hogy mit integet ez a csávó a japó uazból, de aztán utolértél és dudáltál meg intettél. :)
Valaki?

2012.06.30. 18:23

kiara írta:Ma reggel 7óra körül a Könyvesen a Lágymányosi, Rákóczi híd felé, egy sötét 525d Touring (LOC-.98) állt/ment elődtem, új rendszámtábla kerettel.
Egy fehér Land Cruiserből integettem. :D Gondolom egyből nem esett le, hogy mit integet ez a csávó a japó uazból, de aztán utolértél és dudáltál meg intettél. :)
Valaki?

Én. Egyből leesett, megismertem a Toyotát. Csak közben telefonáltam, és a szélsőben menő
rendőrautót jobbnak láttam, nem megelőzni :D :D :D

2012.06.30. 21:18

tbi01 írta: közben telefonáltam, és a szélsőben menő

Persze a Kiara megelőzte
:hehe

2012.07.01. 01:05

tbi01 írta:
kiara írta:Ma reggel 7óra körül a Könyvesen a Lágymányosi, Rákóczi híd felé, egy sötét 525d Touring (LOC-.98) állt/ment elődtem, új rendszámtábla kerettel.
Valaki?

Én. Egyből leesett, megismertem a Toyotát. Csak közben telefonáltam, és a szélsőben menő

Szeva.
Én bezzeg lenyomtam a sünmobilt :mrgreen: Igaz volt némi para, mert a Focus előzése közben egy buzi Swift dudálva tette közhírré, hogy rossznéven vette, hogy elémentem. :mrgreen:

2012.07.01. 01:08

simi64 írta:
tbi01 írta: közben telefonáltam, és a szélsőben menő

Persze a Kiara megelőzte
:hehe

Naná Simi! Reggel 7-kor, amikor még ágyban kellene lennem és a körúton tekergek, nagyon morcos tudok lenni. Nem nagyon tűrök meg magam előtt senkit. Még a sünöket sem!!!
Főleg akkor amikor egész éjszaka vezettem! 8)

2012.07.01. 10:56

kiara írta:
tbi01 írta:
Valaki?

Szeva.
Én bezzeg lenyomtam a sünmobilt :mrgreen: Igaz volt némi para, mert a Focus előzése közben egy buzi Swift dudálva tette közhírré, hogy rossznéven vette, hogy elémentem. :mrgreen:

Akkor miért nem mentél át rajta? A Landi csak zökkent volna egyet. :hehe :hehe :hehe :hehe

2012.07.01. 11:09

tbi01 írta:
kiara írta:
tbi01 írta:
Valaki?

Szeva.

Akkor miért nem mentél át rajta? A Landi csak zökkent volna egyet. :hehe :hehe :hehe :hehe

Láttad biztos, pár 100 méterrel előtte kb.30 útmunkás volt kivonúlva. Felvakarták volna őket az aszfaltról. :lol:

2012.07.08. 16:20

Kiara.....Fehér Terepjáró? most? xxii. ker Jókai mór utca? Le-föl? :D

2012.07.09. 00:27

Endi írta:Kiara.....Fehér Terepjáró? most? xxii. ker Jókai mór utca? Le-föl? :D

Az ám!!! JRU-7.. te vagy?

2012.07.10. 12:49

aaandraaas írta:JWX-... fekete Touring Vecsés és Ecser között 5 perce. Üdv! :)

Hegylakó... ;)

2012.07.10. 13:03

hegylako írta:
aaandraaas írta:JWX-... fekete Touring Vecsés és Ecser között 5 perce. Üdv! :)

Hegylakó... ;)

Nekem is ez ugrott be! :D

2012.07.10. 16:08

kiara írta:

Igen :taps: Kocsmába remélem nem ittál :doglotlo: :D :D :D

2012.07.10. 19:18

Endi írta:
kiara írta:

Igen :taps: Kocsmába remélem nem ittál :doglotlo: :D :D :D

Dehogynem! Jéghideg bodzaszörpöt!!! :roker:
Most legalább tudom melyik a te autód. Majd egyszer keresztbe állok előtted és iszunk valamit. :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge