Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2012.05.15. 08:01

Imco írta:
LeviM5 írta:Tessék Imco, erre varjááá gombot! 10 pontos fogás! :lol: :roker:

Csak akkor jár a 10, ha jelentkezik a gazdája! :) ;)

Jelen :roker: Az enyem az a vas:)
Csak azert parkolok igy, hogy ne tudjon senki mellem allni, nehogy valami eszleny ra nyissa az ajtajat a kocsira.... hozzateszem, hogy a melygarazs legtavolabbi pontjan parkolok igy, ahol mar senkit sem zavar.

2012.05.15. 08:20

Padre540 írta:
LeviM5 írta:Tessék Imco, erre varjááá gombot! 10 pontos fogás! :lol: :roker:

Kép

Leslie ez az ügyes parkolós? :D :D

Ott 4 parkolóhelyen csak Leslie parkol!
A mélygarázs legutolsó zuga, ha ő nem áll oda, akkor örökké üres lesz!

2012.05.15. 08:23

14-én LZE-.62 szürke sedan 16:00-kor Nyíregyházán a Szent István u.. és este HWJ-.14 szürke sedan M3 bevezető. Valaki?

2012.05.16. 11:44

Ma levadásztam 08:30 körül Leslie klubtársat. Már messziről láttam, hogy jön lefelé a felüljárórol a rendszám nélküli fekete felnis Touring, villantottam is neked, de azt hiszem még benned volt a reggeli zsibbadás. :D Persze az sms jött pár perc múlva.

p.s. nem tudtam, hogy a záróvonalat átlépve akarsz befordulni. ha égett volna az irányjelződ, akkor természetesen beengedlek! :)
Én is levágok néha ott, de ha a Shell kúton vadásznak a sünök, akkor a Klauzál háznál már a seggedben is vannak villogva.

2012.05.16. 11:52

kiara írta:Ma levadásztam 08:30 körül Leslie klubtársat. Már messziről láttam, hogy jön lefelé a felüljárórol a rendszám nélküli fekete felnis Touring, villantottam is neked, de azt hiszem még benned volt a reggeli zsibbadás. :D Persze az sms jött pár perc múlva.

p.s. nem tudtam, hogy a záróvonalat átlépve akarsz befordulni. ha égett volna az irányjelződ, akkor természetesen beengedlek! :)
Én is levágok néha ott, de ha a Shell kúton vadásznak a sünök, akkor a Klauzál háznál már a seggedben is vannak villogva.

Igen, akkor még aludtam :facepalm:

2012.05.20. 22:25

Helo
A mai napon 19.30-kor a Hungária krt-on ezüst színű E39-es klubbos rendszámkerettel JVJ-7xx rendszám, elakadás jelzővel villantott :wink:
Tetőcsomagtartón kerékpárt cipelt

2012.05.22. 14:22

Talán Ihe rendszám, zugló csömörin befelé, most. Patika m-pakettes szürke szépség.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2012.05.24. 17:04

MA délután XVIII Sallai fél öt körül szép szürke felvarrt szedan MAK-..... ismerős.... :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Fazer az itt látható tagok köszönték meg: Hyper
Értékelés: 4.76%

2012.05.24. 17:38

JVX-740. Többször láttam már. Ezüst, sárga indexes 525i, Debrecen. Igen szép darab. Ha jól tudom Karalyos Krisztiáné volt előtte. Klubos keret. Ki az új szerencsés?

2012.05.25. 18:32

Ma megint jó napom volt.... a házam előtt XXIII. ker dudált rám egyik klubtársam, ezüst touring-gal!!
Bár a nevére nem emléxem de tavaly találkoztunk egy partyn... :franko:

2012.05.25. 19:30

Ma 15 óra körül Méta ill. Sallai utcán, fekete lesötétített sedan HDS... rendszám, klubos kerettel, szép vót, ki lehetett :?:

2012.05.25. 19:47

Gallaca írta:Ma 15 óra körül Méta ill. Sallai utcán, fekete lesötétített sedan HDS... rendszám, klubos kerettel, szép vót, ki lehetett :?:

Én lenni ottan! :franko:
nem is láttalak... sötét volt... (belül) :facepalm:

2012.05.25. 20:23

Fazer írta:
Gallaca írta:Ma 15 óra körül Méta ill. Sallai utcán, fekete lesötétített sedan HDS... rendszám, klubos kerettel, szép vót, ki lehetett :?:

Pedig láttál, csak nem tudsz róla! Céges off autóval voltam. Itt lent :!: Épp a frissen megjavított ASC/ABS vezérlőmmel tartottam haza.Kép

2012.05.25. 20:36

Gallaca írta:
Fazer írta:

Pedig láttál, csak nem tudsz róla! Céges off autóval voltam. Itt lent :!: Épp a frissen megjavított ASC/ABS vezérlőmmel tartottam haza.Kép

Jahhh boccs... én kérek elanézést... :sírás: :taps:

2012.05.25. 20:52

Fazer írta:
Gallaca írta:
Fazer írta:

Pedig láttál, csak nem tudsz róla! Céges off autóval voltam. Itt lent :!: Épp a frissen megjavított ASC/ABS vezérlőmmel tartottam haza.

Sajnos az ON verdám még nem szalonképes, de már fogynak a hibák. Ma az ABS lett hibakódmentes. 8)

2012.05.25. 21:32

Gallaca írta:
Fazer írta:
Gallaca írta:
Fazer írta:

Pedig láttál, csak nem tudsz róla! Céges off autóval voltam. Itt lent :!: Épp a frissen megjavított ASC/ABS vezérlőmmel tartottam haza.

Sajnos az ON verdám még nem szalonképes, de már fogynak a hibák. Ma az ABS lett hibakódmentes. 8)

Igyekezz, mert OFF ótónak nem szívesen lengetek... :hangos: :lol:

2012.05.26. 07:37

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen hogy JCU-700-as rendszámmal fekete e39, klubtársunk-e?

2012.05.26. 07:39

Fazer írta:MA délután XVIII Sallai fél öt körül szép szürke felvarrt szedan MAK-..... ismerős.... :franko:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hyper 2012.06.02. 19:45-kor.

2012.05.26. 13:17

Gallaca írta:
Fazer írta:
Gallaca írta:
Fazer írta:

hello. hol csinálták a cuccot és mennyiért?

2012.05.26. 14:03

baupexim1 írta:
Gallaca írta:
Gallaca írta:
Fazer írta:

hello. hol csinálták a cuccot és mennyiért?

Pixelfix-ben csinálták 35 k-ért cseredarabbal. Ha nincs, vagy nem javítható a cseredarab, akkor 65k sajnos. 1 év gari van rá.
Hozzászólás küldése

VigLink badge