![]() |
2010.06.10. 06:20
simi64 írta: hisz oly széééép annyi Bömös együtt!
2010.06.10. 06:47
2010.06.10. 06:52
simi64 írta:lepke írta:hegylako írta:jackson írta:Naponta nézegetem előre az időjárást. Hétvégén még napocskák voltak. Utána végig eső, volt olyan nap amikor csak arra a két napra írtak felhőszakadást a 30napos előre jelzésben. Most megint kettő napocska.
Remélem ahogy közeledünk (és pontosodik az előjelzés) a napocskák győznek.
hegylakó: Diesel erővel és V8 sebességgel csináld, hogy kész legyen![]()
Jackson, mindenki imádkozzon jó időért
Nem lesz gond a sebességel, szerdán bepácolom a hús az olyan gyorsan megfog fönni, hogy még az első kör Hp se tudjuk majd meginni...
Helo
no arra biztosan marad idő![]()
üdv zoli
Hegylakót kérdezném, hogy milyen állattal kívánja meglepni a csapatot? Gerinces? Emlős? (csigák lesznek, azt tudom) De nem oroszlán, ugye?![]()
Továbbá szerveződik a nyugati különítmény és szeretném, ha minél többen csatlakoznának. Ez azt jelenti, hogy mi kimennénk a 84-esre és azon dél felé egészen Balatonedericsig, ahogy ezt egyébként már a topicban egyeztettük. Itt találkoznánk a zalaiakkal.
Soproniak, Csornaiak, de még a Győr környékiek is szeretnénk, ha csatlakoznának, hisz oly széééép annyi Bömös együtt!
2010.06.10. 08:43
hegylako írta:simi64 írta:lepke írta:hegylako írta:jackson írta:Naponta nézegetem előre az időjárást. Hétvégén még napocskák voltak. Utána végig eső, volt olyan nap amikor csak arra a két napra írtak felhőszakadást a 30napos előre jelzésben. Most megint kettő napocska.
Nem lesz gond a sebességel, szerdán bepácolom a hús az olyan gyorsan megfog fönni, hogy még az első kör Hp se tudjuk majd meginni...
Helo
üdv zoli
Hegylakót kérdezném, hogy milyen állattal kívánja meglepni a csapatot? Gerinces? Emlős? (csigák lesznek, azt tudom) De nem oroszlán, ugye?![]()
Továbbá szerveződik a nyugati különítmény és szeretném, ha minél többen csatlakoznának. Ez azt jelenti, hogy mi kimennénk a 84-esre és azon dél felé egészen Balatonedericsig, ahogy ezt egyébként már a topicban egyeztettük. Itt találkoznánk a zalaiakkal.
Soproniak, Csornaiak, de még a Győr környékiek is szeretnénk, ha csatlakoznának, hisz oly széééép annyi Bömös együtt!
Egy kis laza vaddisznó pörköltre gondoltam...![]()
Azt kellene tudnom kb hány embert érdekel mert akkor annyi húst készitek elö.
2010.06.10. 08:50
Oroszlan írta:hegylako írta:simi64 írta:lepke írta:hegylako írta:jackson írta:Naponta nézegetem előre az időjárást. Hétvégén még napocskák voltak. Utána végig eső, volt olyan nap amikor csak arra a két napra írtak felhőszakadást a 30napos előre jelzésben. Most megint kettő napocska.
Helo
üdv zoli
Egy kis laza vaddisznó pörköltre gondoltam...![]()
Azt kellene tudnom kb hány embert érdekel mert akkor annyi húst készitek elö.
Nem lesz kidobva.
Tudok vinni éthordót és hűtőtáskát is, akár többet is.
2010.06.10. 10:52
2010.06.10. 21:03
2010.06.10. 21:11
apa írta:Ha lehet Balaton kelet felől szerveződni,egy időpontot kell megbeszélnünk én Bicskéről
jövök talizhatunk és ha van még ebből a térségből valaki ők is velünk tarthatnának.
Ez csak egy ötlet.
2010.06.10. 21:13
2010.06.10. 21:31
2010.06.10. 22:36
hegylako írta:Sziasztok!
Hússal kapcsolatban tudnom kellene max jövöhét keddig. Kb hány éhes szájra számitsak.
2010.06.10. 22:49
2010.06.10. 23:17
2010.06.10. 23:21
Bacsek írta:Na, vannak uj képek a helyszinről:![]()
2010.06.10. 23:26
MChris írta:Konvoj infók:
Pest meki talihelyYoli
Szombathelyi nyugati különítménySimi64
Úrak infókat csatoljátok hozzá ill kiket kell hívni (ha lehet)
2010.06.10. 23:45
Bacsek írta:Na, vannak uj képek a helyszinről:![]()
2010.06.10. 23:54
simi64 írta:Bacsek írta:Na, vannak uj képek a helyszinről:![]()
Jó hely lehet, mert a szlovák négycsövűek is oda járnak![]()
Ezek friss képek? Tömeg azért nincs!
Majd lesz, ha megyünk. A medencében van már víz? (fontos információ: nehogy ugorjunk a Lepkével)
2010.06.11. 10:31
lepke írta:Bacsek írta:Na, vannak uj képek a helyszinről:![]()
Helo
Én semmit nem látok![]()
![]()
üdv zoli
2010.06.11. 11:48
Bacsek írta:simi64 írta:Bacsek írta:Na, vannak uj képek a helyszinről:![]()
Majd lesz, ha megyünk. A medencében van már víz? (fontos információ: nehogy ugorjunk a Lepkével)
![]()
Aha, maiak. Mi már fürödtünk a Balcsiban bi-bííí![]()
Teljesen jó volt már a viz! Tömeg nem is kell, elegen leszünk
Igen, van már viz...![]()
![]()
2010.06.11. 17:51
Bacsek írta:simi64 írta:Bacsek írta:Na, vannak uj képek a helyszinről:![]()
![]()
Aha, maiak. Mi már fürödtünk a Balcsiban bi-bííí![]()
Teljesen jó volt már a viz! Tömeg nem is kell, elegen leszünk
Igen, van már viz...![]()
![]()