Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Hozzászólás küldése

Re: Mini Találkozók.

2012.11.11. 19:34

Mesélem amit láttam:

Mi voltunk a legkorábban érkezők a fiammal. A Penny oldalát támasztotta egy szőke liba. Felfigyelt ránk, illetve a kocsira. Le sem vette a szemét rólunk, nem zavarta a fiam sem. Már nekem volt kellemetlen...Aztán jöttek Szkubiék Zolival és szüleivel. Jó érzés volt mikor odaálltak mellém! Első kérdés: Levi? Nem tudom, gondolom az autópálya felől jön! Jött is, szolidan, a csaj meg lefolyt a Penny oldaláról! :mrgreen: :lol: :evil:
Hogy vagytok, mi újság, mi történt csak futólag, mert belebuzultunk a kocsikba. Illetve, az enyém került górcső alá! Mindenki nézte, magában próbálta a régi énjéhez képest a változásokat hasonlítani a mostani kinézetéhez. Szegény 20d! Közösen okfejtettük a hibákat, amiket még illene orvosolni, illetve, kapott jó szót is bőven! Kicsit furán vette ki magát, hogy ott az E60 M5 és a fostos négyhengerest nézegetjük! :roll: De hát utoljára még nyáron találkoztunk, már hiányzott ez az érzés!
Ettünk a Mc dögleszbe egyet és Gabi lecsúszott a gyerek csúszdán! :lol: A fiam is... Aztán elosontunk a hajóállomás felé és a parti parkolóba támasztottuk a vasakat, had nézzék a leapadt Balaton látképét! Gyaloglás, le a mólóra. Tele volt vadkacsával, hattyúval, gyalogossal és hohohohórgászokkal. A kacsák kaptak követ, de nem ették meg. :facepalm: A hattyú röhejes volt, mert a nyakán egy neonzöld szalag számokkal, idiótán nézett ki! A horgászok legnagyobb örömére nem időztünk sokat, elindultunk visszafelé, mert az Északról fújó szél nem volt kellemes! Van egy kacsa eledel automata is, ami 100Ft vagy 1? bedobására fél marék kacsaeledelgranulátumot ad! Kicsit megdöntöttük, megráztuk, így egész jól adakozott! Jó üzlet!
A kacsák úsztak mellettünk, kíséret az volt. Fiam etette őket, meg én is. A hattyú a sekély vízben nagyon rutinosan szedegette össze a behajigált cuccot, a kacsák meg féltek tőle. Egy landoló kacsa hatalmas csobbanással, vizisízve csúszott oda a közelünkbe, míg a többi társa a kacsacsemegeautomata előtt a földre hullott maradékot zabálta! Fiam jót röhögött rajta ahogy landolt. Kint a kocsik előtt még egy jó beszélgetés-röhögcsélés, majd a kötelező búcsú! Jó volt Veletek! :taps:
Kép

Uploaded with ImageShack.us
Kép

Kép

Kép

Kép

http://img829.imageshack.us/img829/5962/kp421.jpg
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 3 barbrady, Morello, Zoli E39
Értékelés: 14.29%

2012.11.11. 19:35

LeviM5 írta:Alakul a vas, ütős a lakkfekete fényezés. Többit nem árulom el, nem akarom lelőni a poént. :wink:

Pont azt akartam kérdezni, hogy melyik Gabié? :franko:

2012.11.11. 19:36

admin írta:
LeviM5 írta:Mai mini tali, fél Westbimmers összeröffenés Siófokon:

Nagyon fénylik a Ds gépezet :hangos:

Persze hogy! Lemostam! :lol:

2012.11.11. 20:58

Halihó!
Mivel kérték, hogy írjak pár sort a taliról én is, így belekezdenék:
Kezdjük ott, hogy egy kicsit poros volt a kocsi, így gyorsan elő a már jól ismert cucc, adjuk meg a módját neki. Útban a tali helyszín felé, immáron Zolival és kedves szüleivel kiegészülve, nyomtuk a tempót, nehogy túl sokat késsünk (Tőlünk megszokva :lol: ). A gázpedált nyomtam, és feltűnt előttünk egy körforgalom Polgárdinál, kissé nagy tempóval, majd vissza kettő padlógázzal beesve, a téli gumit először hallva, ahogy sikítanak (végre), eszembe jutott pár dolog. Pl, amikor Apáékkal talikról hazafelé jöttünk, én mentem elöl, ők követtek, és hát jöttek azok a bizonyos körforgalmak. Emese meg először Apa fejét vette, majd az enyémet, mivel Apa se nagyon lassított egyikbe sem. :lol:
Zolikánk ezen felbuzdulva erőteljesen elkezdte tolni, majd egy gyors manővert kihasználva megelőzött. Persze mentem volna utána, ha egy "japán autócsoda" nem fogott volna meg. Na ez volt az utolsó csepp, több se kellett nekem, és már csak azt láttam, hogy a csávókám hol a bal tükröt, hol pedig a visszapillantót nézte. Ezt az akadályt is legyőzve értünk a megbeszélt helyszínre, ahol már DS Gabi és kisfia várt minket. Első kérdésem felé: "Nem a Te autóddal jöttél?" :franko: :D
Ment a dumaparty, kocsimustra alulról, felülről, elölről hátulról immáron Levivel kiegészülve, az autó nagyon szép lett kívül-belül, nagy RESPECT DS-nek, látszik, hogy nem kíméltek időt, energiát és pénzt áldozni rá. No és DS-né idegrendszerét sem hagyták. 8) A többiről majd mindenki személyesen meggyőződik, Leviemmötöt idézve: "nem lövöm le a poént".
Egy kis falatozásra beültünk a mekdöncibe, majd go to the beach....
Nagyon örültünk a találkozásnak, jó kis délután volt. Reméljük mindenki jól érezte magát, mi nagyon! :franko:
DS-nek üzenet:
1. a legutóbbi pü-ben azt írtad, hogy linkeled....nem jött át.
2. ha kipuff-ot elhoznád, örülnék neki!
3. amint tudjuk összeegyeztetjük majd a közös turnét!
bmwdance bmwdance bmwdance

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Szkubi-ka az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.11.11. 22:22

Jól elvoltunk, mint mindig! :franko:

Olvasom amit írtatok, és egy "klasszikus" jut eszembe, engedjék meg:
"Buzi BMWsek nyalják egymás seggét!" :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Szkubi-ka, Zoli E39
Értékelés: 9.52%

2012.11.11. 22:40

LeviM5 írta:Jól elvoltunk, mint mindig! :franko:

Azok dugják! :?

2012.11.11. 22:41

bmw520ds írta:

Annyi időnk most nem volt! :lol:

2012.11.11. 23:38

LeviM5 írta:
bmw520ds írta:

Akkor még jó hogy nem voltam ott. 4 BMW-s egy parkolóban egy 5-el (egy fiatalkorúval...) :lol: :lol: :lol:

Amúgy pedig szépek a vasak! :taps:

2012.11.12. 09:08

Ki
bmw520ds írta:Mesélem amit láttam:

Mi voltunk a legkorábban érkezők a fiammal. A Penny oldalát támasztotta egy szőke liba. Felfigyelt ránk, illetve a kocsira. Le sem vette a szemét rólunk, nem zavarta a fiam sem. Már nekem volt kellemetlen...Aztán jöttek Szkubiék Zolival és szüleivel. Jó érzés volt mikor odaálltak mellém! Első kérdés: Levi? Nem tudom, gondolom az autópálya felől jön! Jött is, szolidan, a csaj meg lefolyt a Penny oldaláról! :mrgreen: :lol: :evil:
Hogy vagytok, mi újság, mi történt csak futólag, mert belebuzultunk a kocsikba. Illetve, az enyém került górcső alá! Mindenki nézte, magában próbálta a régi énjéhez képest a változásokat hasonlítani a mostani kinézetéhez. Szegény 20d! Közösen okfejtettük a hibákat, amiket még illene orvosolni, illetve, kapott jó szót is bőven! Kicsit furán vette ki magát, hogy ott az E60 M5 és a fostos négyhengerest nézegetjük! :roll: De hát utoljára még nyáron találkoztunk, már hiányzott ez az érzés!
Ettünk a Mc dögleszbe egyet és Gabi lecsúszott a gyerek csúszdán! :lol: A fiam is... Aztán elosontunk a hajóállomás felé és a parti parkolóba támasztottuk a vasakat, had nézzék a leapadt Balaton látképét! Gyaloglás, le a mólóra. Tele volt vadkacsával, hattyúval, gyalogossal és hohohohórgászokkal. A kacsák kaptak követ, de nem ették meg. :facepalm: A hattyú röhejes volt, mert a nyakán egy neonzöld szalag számokkal, idiótán nézett ki! A horgászok legnagyobb örömére nem időztünk sokat, elindultunk visszafelé, mert az Északról fújó szél nem volt kellemes! Van egy kacsa eledel automata is, ami 100Ft vagy 1? bedobására fél marék kacsaeledelgranulátumot ad! Kicsit megdöntöttük, megráztuk, így egész jól adakozott! Jó üzlet!
A kacsák úsztak mellettünk, kíséret az volt. Fiam etette őket, meg én is. A hattyú a sekély vízben nagyon rutinosan szedegette össze a behajigált cuccot, a kacsák meg féltek tőle. Egy landoló kacsa hatalmas csobbanással, vizisízve csúszott oda a közelünkbe, míg a többi társa a kacsacsemegeautomata előtt a földre hullott maradékot zabálta! Fiam jót röhögött rajta ahogy landolt. Kint a kocsik előtt még egy jó beszélgetés-röhögcsélés, majd a kötelező búcsú! Jó volt Veletek! :taps:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

http://img829.imageshack.us/img829/5962/kp421.jpg
Kép

Ismet szep gondolatok :franko: , De a szoke holgyhoz ilyenkor oda kell menni es meg kell kerdezni tole, hogy :
Kiskezitcsokolom, beletetszik ülni ? :) :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2012.11.12. 09:35

leslie írta:Ismet szep gondolatok :franko: , De a szoke holgyhoz ilyenkor oda kell menni es meg kell kerdezni tole, hogy :
Kiskezitcsokolom, beletetszik ülni ? :) :facepalm:

Egyből más hangulata lett volna a seggbetosznak' :doglotlo: :facepalm: :lol:

2012.11.12. 14:25

bmw520ds írta:Mesélem amit láttam:

[/img][/url]

Kép

Abból a szürkéből ott elől nagyon folyik az olaj :mrgreen:

2012.11.12. 17:54

BMW_0902 írta:
LeviM5 írta:
bmw520ds írta:

Akkor még jó hogy nem voltam ott. 4 BMW-s egy parkolóban egy 5-el (egy fiatalkorúval...) :lol: :lol: :lol:

Amúgy pedig szépek a vasak! :taps:

Legközelebb, már a tied is kész lesz, és beállsz a sorba! :wink:

2012.11.12. 17:55

barbrady írta:Abból a szürkéből ott elől nagyon folyik az olaj :mrgreen:

:facepalm: :lol:

2012.11.16. 13:37

tudni holnapi Kakucsi programról bővebbet már? kimennénk páran nézelődni. mettől meddig, van-e beugró, mi a program. mert oldalukon semmi.

2012.11.16. 21:12

Az időpont nem csak a helyszín változott.
Székesfehérvár, Nagy Tesco parkoló 21.00 :-)
https://www.facebook.com/events/294410543994556/

PapaBoss írta:
Zoli E39 írta:Hello

Akkor én is megragadom az alkalmat, hátha lesz valakinek kedve eljönni. Az egyik ismerősöm szervezi.
II. Székesfehérvári "Mini Group Meeting"
2012. november 17. 21:00 Helyszín: Székesfehérvár Kis Tesco (Palotai út 6.)
Várunk sok szeretettel mindenkit egy márkafüggetlen mini találkozóra! :)
https://www.facebook.com/events/294410543994556/

Szuper, szerintem lemegyek. Mondjuk autó sem kéne, van ott lakásunk 2 percnyire.

Köszi az infót. :franko:

2012.11.16. 21:39

zoley88 írta:tudni holnapi Kakucsi programról bővebbet már? kimennénk páran nézelődni. mettől meddig, van-e beugró, mi a program. mert oldalukon semmi.

Levi szerint 9-kor van kapunyitás. Ha jól emlékszem 1000-a beugró ha nézelődni mész.

iPhone Tapatalk

2012.11.17. 02:55

zoley88 írta:tudni holnapi Kakucsi programról bővebbet már? kimennénk páran nézelődni. mettől meddig, van-e beugró, mi a program. mert oldalukon semmi.

adjátok át üdvözletemet a sógoromnak, piros mx5 (nem röhög :oops: ) kompresszorral megbolondítva :franko:
dicsérjétek a shoei sisakját (az viszont az enyém :roker: )

2012.11.17. 09:34

Gabesz81 írta:

adjátok át üdvözletemet a sógoromnak, piros mx5 (nem röhög :oops: ) kompresszorral megbolondítva :franko:
dicsérjétek a shoei sisakját (az viszont az enyém :roker: )

Az jó kis élmény autó lehet! Majd meglesem! :franko: :roker:
Megmondom neki hogy ígértél nekem egy kört! :lol: :lol:

2012.11.17. 10:56

Most indulunk a Kakucsringre. Saki klubtárs már ott van.
Aki jönne: egy szürke M5 és fekete facelift E39 amit keressen, ott leszünk. :wink:

2012.11.17. 11:10

LeviM5 írta:Most indulunk a Kakucsringre. Saki klubtárs már ott van.
Aki jönne: egy szürke M5 és fekete facelift E39 amit keressen, ott leszünk. :wink:

én meg ezzel a kocsival jövök de csak nézelődni :) világosbarna bőrdzsekiben leszek farmerban a nézők közt :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge