![]() |
2012.11.11. 19:34
A hattyú röhejes volt, mert a nyakán egy neonzöld szalag számokkal, idiótán nézett ki! A horgászok legnagyobb örömére nem időztünk sokat, elindultunk visszafelé, mert az Északról fújó szél nem volt kellemes! Van egy kacsa eledel automata is, ami 100Ft vagy 1? bedobására fél marék kacsaeledelgranulátumot ad! Kicsit megdöntöttük, megráztuk, így egész jól adakozott! Jó üzlet!

2012.11.11. 19:35
LeviM5 írta:Alakul a vas, ütős a lakkfekete fényezés. Többit nem árulom el, nem akarom lelőni a poént.
2012.11.11. 19:36
admin írta:LeviM5 írta:Mai mini tali, fél Westbimmers összeröffenés Siófokon:
Nagyon fénylik a Ds gépezet
2012.11.11. 20:58
2012.11.11. 22:22
2012.11.11. 22:40
LeviM5 írta:Jól elvoltunk, mint mindig!![]()
Olvasom amit írtatok, és egy "klasszikus" jut eszembe, engedjék meg:
"Buzi BMWsek nyalják egymás seggét!"
2012.11.11. 22:41
bmw520ds írta:LeviM5 írta:Jól elvoltunk, mint mindig!![]()
Azok dugják!
2012.11.11. 23:38
LeviM5 írta:bmw520ds írta:LeviM5 írta:Jól elvoltunk, mint mindig!![]()
Azok dugják!
Annyi időnk most nem volt!
2012.11.12. 09:08
bmw520ds írta:Mesélem amit láttam:
Mi voltunk a legkorábban érkezők a fiammal. A Penny oldalát támasztotta egy szőke liba. Felfigyelt ránk, illetve a kocsira. Le sem vette a szemét rólunk, nem zavarta a fiam sem. Már nekem volt kellemetlen...Aztán jöttek Szkubiék Zolival és szüleivel. Jó érzés volt mikor odaálltak mellém! Első kérdés: Levi? Nem tudom, gondolom az autópálya felől jön! Jött is, szolidan, a csaj meg lefolyt a Penny oldaláról!![]()
![]()
![]()
Hogy vagytok, mi újság, mi történt csak futólag, mert belebuzultunk a kocsikba. Illetve, az enyém került górcső alá! Mindenki nézte, magában próbálta a régi énjéhez képest a változásokat hasonlítani a mostani kinézetéhez. Szegény 20d! Közösen okfejtettük a hibákat, amiket még illene orvosolni, illetve, kapott jó szót is bőven! Kicsit furán vette ki magát, hogy ott az E60 M5 és a fostos négyhengerest nézegetjük!De hát utoljára még nyáron találkoztunk, már hiányzott ez az érzés!
Ettünk a Mc dögleszbe egyet és Gabi lecsúszott a gyerek csúszdán!A fiam is... Aztán elosontunk a hajóállomás felé és a parti parkolóba támasztottuk a vasakat, had nézzék a leapadt Balaton látképét! Gyaloglás, le a mólóra. Tele volt vadkacsával, hattyúval, gyalogossal és hohohohórgászokkal. A kacsák kaptak követ, de nem ették meg.
A hattyú röhejes volt, mert a nyakán egy neonzöld szalag számokkal, idiótán nézett ki! A horgászok legnagyobb örömére nem időztünk sokat, elindultunk visszafelé, mert az Északról fújó szél nem volt kellemes! Van egy kacsa eledel automata is, ami 100Ft vagy 1? bedobására fél marék kacsaeledelgranulátumot ad! Kicsit megdöntöttük, megráztuk, így egész jól adakozott! Jó üzlet!
A kacsák úsztak mellettünk, kíséret az volt. Fiam etette őket, meg én is. A hattyú a sekély vízben nagyon rutinosan szedegette össze a behajigált cuccot, a kacsák meg féltek tőle. Egy landoló kacsa hatalmas csobbanással, vizisízve csúszott oda a közelünkbe, míg a többi társa a kacsacsemegeautomata előtt a földre hullott maradékot zabálta! Fiam jót röhögött rajta ahogy landolt. Kint a kocsik előtt még egy jó beszélgetés-röhögcsélés, majd a kötelező búcsú! Jó volt Veletek!![]()
Uploaded with ImageShack.us
http://img829.imageshack.us/img829/5962/kp421.jpg
2012.11.12. 09:35
leslie írta:Ismet szep gondolatok, De a szoke holgyhoz ilyenkor oda kell menni es meg kell kerdezni tole, hogy :
Kiskezitcsokolom, beletetszik ülni ?![]()
2012.11.12. 14:25
bmw520ds írta:Mesélem amit láttam:
Mi voltunk a legkorábban érkezők a fiammal. A Penny oldalát támasztotta egy szőke liba. Felfigyelt ránk, illetve a kocsira. Le sem vette a szemét rólunk, nem zavarta a fiam sem. Már nekem volt kellemetlen...Aztán jöttek Szkubiék Zolival és szüleivel. Jó érzés volt mikor odaálltak mellém! Első kérdés: Levi? Nem tudom, gondolom az autópálya felől jön! Jött is, szolidan, a csaj meg lefolyt a Penny oldaláról!![]()
![]()
![]()
Hogy vagytok, mi újság, mi történt csak futólag, mert belebuzultunk a kocsikba. Illetve, az enyém került górcső alá! Mindenki nézte, magában próbálta a régi énjéhez képest a változásokat hasonlítani a mostani kinézetéhez. Szegény 20d! Közösen okfejtettük a hibákat, amiket még illene orvosolni, illetve, kapott jó szót is bőven! Kicsit furán vette ki magát, hogy ott az E60 M5 és a fostos négyhengerest nézegetjük!De hát utoljára még nyáron találkoztunk, már hiányzott ez az érzés!
Ettünk a Mc dögleszbe egyet és Gabi lecsúszott a gyerek csúszdán!A fiam is... Aztán elosontunk a hajóállomás felé és a parti parkolóba támasztottuk a vasakat, had nézzék a leapadt Balaton látképét! Gyaloglás, le a mólóra. Tele volt vadkacsával, hattyúval, gyalogossal és hohohohórgászokkal. A kacsák kaptak követ, de nem ették meg.
A kacsák úsztak mellettünk, kíséret az volt. Fiam etette őket, meg én is. A hattyú a sekély vízben nagyon rutinosan szedegette össze a behajigált cuccot, a kacsák meg féltek tőle. Egy landoló kacsa hatalmas csobbanással, vizisízve csúszott oda a közelünkbe, míg a többi társa a kacsacsemegeautomata előtt a földre hullott maradékot zabálta! Fiam jót röhögött rajta ahogy landolt. Kint a kocsik előtt még egy jó beszélgetés-röhögcsélés, majd a kötelező búcsú! Jó volt Veletek!![]()
[/img][/url]
2012.11.12. 17:54
BMW_0902 írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:LeviM5 írta:Jól elvoltunk, mint mindig!![]()
Azok dugják!
Annyi időnk most nem volt!
Akkor még jó hogy nem voltam ott. 4 BMW-s egy parkolóban egy 5-el (egy fiatalkorúval...)![]()
![]()
![]()
Amúgy pedig szépek a vasak!
2012.11.12. 17:55
barbrady írta:Abból a szürkéből ott elől nagyon folyik az olaj
2012.11.16. 13:37
2012.11.16. 21:12
PapaBoss írta:Zoli E39 írta:Hello
Akkor én is megragadom az alkalmat, hátha lesz valakinek kedve eljönni. Az egyik ismerősöm szervezi.
II. Székesfehérvári "Mini Group Meeting"
2012. november 17. 21:00 Helyszín: Székesfehérvár Kis Tesco (Palotai út 6.)
Várunk sok szeretettel mindenkit egy márkafüggetlen mini találkozóra!
https://www.facebook.com/events/294410543994556/
Szuper, szerintem lemegyek. Mondjuk autó sem kéne, van ott lakásunk 2 percnyire.
Köszi az infót.
2012.11.16. 21:39
zoley88 írta:tudni holnapi Kakucsi programról bővebbet már? kimennénk páran nézelődni. mettől meddig, van-e beugró, mi a program. mert oldalukon semmi.
2012.11.17. 02:55
zoley88 írta:tudni holnapi Kakucsi programról bővebbet már? kimennénk páran nézelődni. mettől meddig, van-e beugró, mi a program. mert oldalukon semmi.
)
2012.11.17. 09:34
Gabesz81 írta:zoley88 írta:tudni holnapi Kakucsi programról bővebbet már? kimennénk páran nézelődni. mettől meddig, van-e beugró, mi a program. mert oldalukon semmi.
adjátok át üdvözletemet a sógoromnak, piros mx5 (nem röhög) kompresszorral megbolondítva
![]()
dicsérjétek a shoei sisakját (az viszont az enyém)
2012.11.17. 10:56
2012.11.17. 11:10
LeviM5 írta:Most indulunk a Kakucsringre. Saki klubtárs már ott van.
Aki jönne: egy szürke M5 és fekete facelift E39 amit keressen, ott leszünk.