![]() |
2010.01.13. 23:12
Bacsek írta:
Tihany mindenképp benne lesz, Veszprém csak érintőleg szerepelt eddig is, de meglátjuk. Orientálódunk a balcsipart felé azt hiszem...
A biztositást egyenlőre csak privátban kérdeztem egy rendőr kolegától. Majd ő utána néz h erre felé mi a módi ilyen téren![]()
A helyet meg az utvonalat tényleg végig kell majd járni
2010.01.13. 23:15
2010.01.13. 23:20
jackson írta:Bacsek írta:
Tihany mindenképp benne lesz, Veszprém csak érintőleg szerepelt eddig is, de meglátjuk. Orientálódunk a balcsipart felé azt hiszem...
A biztositást egyenlőre csak privátban kérdeztem egy rendőr kolegától. Majd ő utána néz h erre felé mi a módi ilyen téren![]()
Eddig annyit dumáltunk Celtic-el, hogy valamikor amikor már nincs ilyen ramaty idő le kéne menni. Bejárni a helyszineket és a konvoly útvonalat. Leülni az étterembe és mindent pontosan át dumálni.
Majd a konvolyhoz már el lehet kezdeni keresni a biztositó embereket (ha nincs rendőri lezárás persze mert akkor nem kell).
A megérkezéskor konvolyozás elött 1-2 kocsiban lerohanni az útvonalat a biztositó emberekkel ki hova áll ki. Hozok walke-talke rádiót az első utcsó kocsiba. Ha valakinek még van szabadon állitható frekvenciás az jó lenne mert akkor több köztes kocsiban is lehetne. Mobil erre nem jó: drága a sok fős konferencia ennyi időre meg folyton leszakad.
Jackson, aki Lengyelországig és vissza kisért 15 autós konvolyt rádióval
2010.01.13. 23:28
A Balcsis buli fő témája: nyaralás, pihenés, relaxáció
2010.01.13. 23:33
simi64 írta:A Balcsis buli fő témája: nyaralás, pihenés, relaxáció
Értitek...
2010.01.13. 23:39
admin írta:atizba is Svájcban él keresd meg.basildon írta:jackson írta:basildon írta:Sziasztok!
Nem talaltam jobb helyet a temara, hat ide irom.
Olyan elkepzelheto, hogy international talalkozo?
Marmint, hogy nem en mennek oda, hanem ti jonnetek ide.
Nincs konkret tervem, csak kerdezem, hogy milyen a hozza valo allas.
Itt is van egy halom BMW meg a hozzavalo verein.
Tudom, hogy ez most nem a 2010 temaja. Csak gondoltam, feldobom a labdat.
Udv
L
Ha állod a benzin és szállás költséget szívesen meglátogatunk. De azért a nyári nyaralást nem tenném tallonba egy ilyen kiruccanás anyagi következményei miatt.
Jackson, aki szerint sok hasonló jelentkező lenne.
Meglátjuk, mit lehet tenni. még gyúrmázzuk ezt a dolgot, és hátha ki jön valami.
2010.01.13. 23:44
Celtic írta:admin írta:atizba is Svájcban él keresd meg.basildon írta:jackson írta:basildon írta:Sziasztok!
Udv
L
Ha állod a benzin és szállás költséget szívesen meglátogatunk. De azért a nyári nyaralást nem tenném tallonba egy ilyen kiruccanás anyagi következményei miatt.
Jackson, aki szerint sok hasonló jelentkező lenne.
Meglátjuk, mit lehet tenni. még gyúrmázzuk ezt a dolgot, és hátha ki jön valami.
Szerintem felesleges.
OTt a syndicate.. az már fullos tali. akkor köztesbe oda kell menni
2010.01.14. 07:42
Eddig annyit dumáltunk Celtic-el, hogy valamikor amikor már nincs ilyen ramaty idő le kéne menni. Bejárni a helyszineket és a konvoly útvonalat. Leülni az étterembe és mindent pontosan át dumálni.
Majd a konvolyhoz már el lehet kezdeni keresni a biztositó embereket (ha nincs rendőri lezárás persze mert akkor nem kell).
A megérkezéskor konvolyozás elött 1-2 kocsiban lerohanni az útvonalat a biztositó emberekkel ki hova áll ki. Hozok walke-talke rádiót az első utcsó kocsiba. Ha valakinek még van szabadon állitható frekvenciás az jó lenne mert akkor több köztes kocsiban is lehetne. Mobil erre nem jó: drága a sok fős konferencia ennyi időre meg folyton leszakad.
2010.01.14. 10:28
basildon írta:Sziasztok!
Udv
L
2010.01.14. 13:05
zsolti780 írta:Nekem van két motorolám meg valami másik márkás is,abból a motorola tuti jó.Tudom vinni!
2010.01.14. 13:13
jackson írta:zsolti780 írta:Nekem van két motorolám meg valami másik márkás is,abból a motorola tuti jó.Tudom vinni!
Akkor majd hozzad. Ráadásul feltöltve.
Jackson, aki meg a sajátjait hozza és reméljük frekvenciában szeretik egymást
2010.01.14. 15:39
2010.01.14. 17:52
2010.01.14. 19:17
edyv6 írta:Oroszlan írta:edyv6 írta:gyerekek bocs ha mindenkit befűtöttem,de én nem mondtam a mostani pénteket,
hanem azt hogy febr.végén,de szóltam már most,hogy mindenki eltudjon jönni
Nem Te mondtad, így van, Én írtam, felvetettem.
De Te döntesz, Te leszel a vendéglátó !
GYEREKEK!!!
AKKOR MOST ÉS UTOLJÁRA.
MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK 1 MINITALI KERETÉBEN HOZZÁM FEBRUÁR VÉGÉN!!!!!! ESETLEG MONDOK 2 IDŐPONTOT,ÉS MEGLEHET SZAVAZTATNI,HOGY MELYIK LEGYEN INKÁBB.
ADDIG SAJNOS MELÓ,MEG UTAZÁS VAN
2010.01.14. 19:24
Levibéka írta:edyv6 írta:Oroszlan írta:edyv6 írta:gyerekek bocs ha mindenkit befűtöttem,de én nem mondtam a mostani pénteket,
hanem azt hogy febr.végén,de szóltam már most,hogy mindenki eltudjon jönni
Nem Te mondtad, így van, Én írtam, felvetettem.
De Te döntesz, Te leszel a vendéglátó !
GYEREKEK!!!
AKKOR MOST ÉS UTOLJÁRA.
MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK 1 MINITALI KERETÉBEN HOZZÁM FEBRUÁR VÉGÉN!!!!!! ESETLEG MONDOK 2 IDŐPONTOT,ÉS MEGLEHET SZAVAZTATNI,HOGY MELYIK LEGYEN INKÁBB.
ADDIG SAJNOS MELÓ,MEG UTAZÁS VAN
látom meglett az Avatarod
2010.01.14. 20:47
2010.01.14. 21:19
2010.01.14. 21:33
stefanstf írta:Tisztelt Urak...
Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra![]()
![]()
Rossz hirt kell mondanom...
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából![]()
2010.01.14. 21:34
jackson írta:zsolti780 írta:Nekem van két motorolám meg valami másik márkás is,abból a motorola tuti jó.Tudom vinni!
Akkor majd hozzad. Ráadásul feltöltve.
Jackson, aki meg a sajátjait hozza és reméljük frekvenciában szeretik egymást
2010.01.14. 21:40
lepke írta:stefanstf írta:Tisztelt Urak...
Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra![]()
![]()
Rossz hirt kell mondanom...
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából![]()
Helo
No akkor csak vacsizok valamit,szólok a gyerekeknek is
2-napja nem ettünk![]()
üdv zoli