Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Mikor legyen a Balatonfüredi tali időpontja?

A szavazás 2010.01.30. 13:22-kor befejeződött.

Május 29-30.
6
23%
Június 12-13.
9
35%
Június 26-27.
11
42%

Szavazatok száma : 26

2010.01.13. 23:12

Bacsek írta:
Tihany mindenképp benne lesz, Veszprém csak érintőleg szerepelt eddig is, de meglátjuk. Orientálódunk a balcsipart felé azt hiszem...
A biztositást egyenlőre csak privátban kérdeztem egy rendőr kolegától. Majd ő utána néz h erre felé mi a módi ilyen téren :D

A helyet meg az utvonalat tényleg végig kell majd járni :wink:

Eddig annyit dumáltunk Celtic-el, hogy valamikor amikor már nincs ilyen ramaty idő le kéne menni. Bejárni a helyszineket és a konvoly útvonalat. Leülni az étterembe és mindent pontosan át dumálni.
Majd a konvolyhoz már el lehet kezdeni keresni a biztositó embereket (ha nincs rendőri lezárás persze mert akkor nem kell).
A megérkezéskor konvolyozás elött 1-2 kocsiban lerohanni az útvonalat a biztositó emberekkel ki hova áll ki. Hozok walke-talke rádiót az első utcsó kocsiba. Ha valakinek még van szabadon állitható frekvenciás az jó lenne mert akkor több köztes kocsiban is lehetne. Mobil erre nem jó: drága a sok fős konferencia ennyi időre meg folyton leszakad.

Jackson, aki Lengyelországig és vissza kisért 15 autós konvolyt rádióval

2010.01.13. 23:15

Ja és még annyi. A Balcsis buli fő témája: nyaralás, pihenés, relaxáció. Az áprilisi Visegrádi bulira inkább komolyabb előadókat szeretnék szerezni. De ez még csak álom mivel szervezés alatt van.

Jackson, aki kicsit meg mutatta a zsebét mi van benne a sötétben 8)

2010.01.13. 23:20

jackson írta:
Bacsek írta:
Tihany mindenképp benne lesz, Veszprém csak érintőleg szerepelt eddig is, de meglátjuk. Orientálódunk a balcsipart felé azt hiszem...
A biztositást egyenlőre csak privátban kérdeztem egy rendőr kolegától. Majd ő utána néz h erre felé mi a módi ilyen téren :D

Eddig annyit dumáltunk Celtic-el, hogy valamikor amikor már nincs ilyen ramaty idő le kéne menni. Bejárni a helyszineket és a konvoly útvonalat. Leülni az étterembe és mindent pontosan át dumálni.
Majd a konvolyhoz már el lehet kezdeni keresni a biztositó embereket (ha nincs rendőri lezárás persze mert akkor nem kell).
A megérkezéskor konvolyozás elött 1-2 kocsiban lerohanni az útvonalat a biztositó emberekkel ki hova áll ki. Hozok walke-talke rádiót az első utcsó kocsiba. Ha valakinek még van szabadon állitható frekvenciás az jó lenne mert akkor több köztes kocsiban is lehetne. Mobil erre nem jó: drága a sok fős konferencia ennyi időre meg folyton leszakad.

Helo jackson
Már most látom hogy megbonyolítod az egész felvonulást
üdv zoli

2010.01.13. 23:28

A Balcsis buli fő témája: nyaralás, pihenés, relaxáció

Kép

Értitek... :lol:

2010.01.13. 23:33

simi64 írta:
A Balcsis buli fő témája: nyaralás, pihenés, relaxáció

Kép

Értitek... :lol:

Helo
Mióta felrakta a képet a klubtag azóta alszik :lol:
mert nem volt még az oldalon :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

2010.01.13. 23:39

admin írta:
basildon írta:
jackson írta:
basildon írta:Sziasztok!
Nem talaltam jobb helyet a temara, hat ide irom.
Olyan elkepzelheto, hogy international talalkozo?
Marmint, hogy nem en mennek oda, hanem ti jonnetek ide.
Nincs konkret tervem, csak kerdezem, hogy milyen a hozza valo allas.
Itt is van egy halom BMW meg a hozzavalo verein.
Tudom, hogy ez most nem a 2010 temaja. Csak gondoltam, feldobom a labdat.
Udv
L

Ha állod a benzin és szállás költséget szívesen meglátogatunk. De azért a nyári nyaralást nem tenném tallonba egy ilyen kiruccanás anyagi következményei miatt.

Jackson, aki szerint sok hasonló jelentkező lenne.

Meglátjuk, mit lehet tenni. még gyúrmázzuk ezt a dolgot, és hátha ki jön valami.
atizba is Svájcban él keresd meg.

Szerintem felesleges.
OTt a syndicate.. az már fullos tali. akkor köztesbe oda kell menni

2010.01.13. 23:44

Celtic írta:
admin írta:
basildon írta:
jackson írta:
Udv
L

Ha állod a benzin és szállás költséget szívesen meglátogatunk. De azért a nyári nyaralást nem tenném tallonba egy ilyen kiruccanás anyagi következményei miatt.

Jackson, aki szerint sok hasonló jelentkező lenne.

Meglátjuk, mit lehet tenni. még gyúrmázzuk ezt a dolgot, és hátha ki jön valami.
atizba is Svájcban él keresd meg.

Szerintem felesleges.
OTt a syndicate.. az már fullos tali. akkor köztesbe oda kell menni

Biztos a Sauber a szomszédja :lol:

2010.01.14. 07:42

jackson írta:
Bacsek írta:

Nekem van két motorolám meg valami másik márkás is,abból a motorola tuti jó.Tudom vinni!

2010.01.14. 10:28

Udv
L

Figyu, ha lenne szállás 2-3 éjszakára (korrekt áron) kis családommal mennénk!
Időpont lehetőségeket majd kitalálod...

WP

2010.01.14. 13:05

zsolti780 írta:Nekem van két motorolám meg valami másik márkás is,abból a motorola tuti jó.Tudom vinni!

Akkor majd hozzad. Ráadásul feltöltve.

Jackson, aki meg a sajátjait hozza és reméljük frekvenciában szeretik egymást :wink:

2010.01.14. 13:13

jackson írta:
zsolti780 írta:Nekem van két motorolám meg valami másik márkás is,abból a motorola tuti jó.Tudom vinni!

Jackson, aki meg a sajátjait hozza és reméljük frekvenciában szeretik egymást :wink:

Helo Jackson
Nekem van egy pár darab matáv-os készülék
csak nem tudom milyen hosszú kábelt vigyek hozzá :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

2010.01.14. 15:39

Ezer bocsánat elkezdtem elolvasni a 27 oldal hozzászólást de már elvesztettem a fonalat. Mikor lesznek a talik végül? Milyen paraméterekkel? Kell még segítség?

Köszi:
Poqitito
ui: bocsi vizsgaidőszakban csak kampányszerűen tudok olvasgatni.

2010.01.14. 17:52

jackson írta:
Bacsek írta:

8O :? :roll:

2010.01.14. 19:17

edyv6 írta:
Oroszlan írta:
edyv6 írta:gyerekek bocs ha mindenkit befűtöttem,de én nem mondtam a mostani pénteket,

hanem azt hogy febr.végén,de szóltam már most,hogy mindenki eltudjon jönni :wink:

Nem Te mondtad, így van, Én írtam, felvetettem.

De Te döntesz, Te leszel a vendéglátó !

GYEREKEK!!!

AKKOR MOST ÉS UTOLJÁRA.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK 1 MINITALI KERETÉBEN HOZZÁM FEBRUÁR VÉGÉN!!!!!! ESETLEG MONDOK 2 IDŐPONTOT,ÉS MEGLEHET SZAVAZTATNI,HOGY MELYIK LEGYEN INKÁBB.

ADDIG SAJNOS MELÓ,MEG UTAZÁS VAN :(

látom meglett az Avatarod :wink:

2010.01.14. 19:24

Levibéka írta:
edyv6 írta:
Oroszlan írta:
edyv6 írta:gyerekek bocs ha mindenkit befűtöttem,de én nem mondtam a mostani pénteket,

hanem azt hogy febr.végén,de szóltam már most,hogy mindenki eltudjon jönni :wink:

Nem Te mondtad, így van, Én írtam, felvetettem.

De Te döntesz, Te leszel a vendéglátó !

GYEREKEK!!!

AKKOR MOST ÉS UTOLJÁRA.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁROK 1 MINITALI KERETÉBEN HOZZÁM FEBRUÁR VÉGÉN!!!!!! ESETLEG MONDOK 2 IDŐPONTOT,ÉS MEGLEHET SZAVAZTATNI,HOGY MELYIK LEGYEN INKÁBB.

ADDIG SAJNOS MELÓ,MEG UTAZÁS VAN :(

látom meglett az Avatarod :wink:

igen meglett,elfutott valahova :lol:

naaa akkor számíthatunk megtisztelő jelenlétedre? 8)

2010.01.14. 20:47

egyenlőre ugy néz ki hogy február vége felé elfoglalt leszek, majd meglátjuk mi lessz belőle

2010.01.14. 21:19

Tisztelt Urak...

Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra :?: :!:
Rossz hirt kell mondanom...
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából :!: :!:

2010.01.14. 21:33

stefanstf írta:Tisztelt Urak...

Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra :?: :!:
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából :!: :!:

Helo
No akkor csak vacsizok valamit,szólok a gyerekeknek is
2-napja nem ettünk :wink:
üdv zoli

2010.01.14. 21:34

jackson írta:

Feltöltöm és viszek még hozzá töltött elemeket.

2010.01.14. 21:40

lepke írta:
stefanstf írta:Tisztelt Urak...

Helo
No akkor csak vacsizok valamit,szólok a gyerekeknek is
2-napja nem ettünk :wink:
üdv zoli

Na baszki.
Nem vásároltam holnapra.
Az ebéd is kímélő lette volna tekintettel az estére.
Most mehetek megint a boltba. :D
Téma lezárva

VigLink badge