![]() |
2011.05.19. 06:02
bmw520ds írta:A Dinamit működik. Akkor nem is vigyek rolót Komáromba Krisztián?Mert ugye esőt jósolsz. Akkor csak jó ablaktörlő kell és mindenki akkor menjen ha jól esik?
2011.05.19. 10:07
MChris írta:bmw520ds írta:A Dinamit működik. Akkor nem is vigyek rolót Komáromba Krisztián?Mert ugye esőt jósolsz. Akkor csak jó ablaktörlő kell és mindenki akkor menjen ha jól esik?
Dinamit még hogy megyNE hozzál rolót nincs rá időm! Én viszont viszek estére ledes angel eye "izzó" by MChris verziót és megnézzük izzóval szemben majd a Bömbölőtől vett ledes cuccal szemben mit tud
2011.05.19. 10:28
XenonBalazs írta:MChris írta:bmw520ds írta:A Dinamit működik. Akkor nem is vigyek rolót Komáromba Krisztián?Mert ugye esőt jósolsz. Akkor csak jó ablaktörlő kell és mindenki akkor menjen ha jól esik?
Dinamit még hogy megyNE hozzál rolót nincs rá időm! Én viszont viszek estére ledes angel eye "izzó" by MChris verziót és megnézzük izzóval szemben majd a Bömbölőtől vett ledes cuccal szemben mit tud
És én megcsinálhatom a tetőkárpitodat?( Gondolom azt megengeded )
2011.05.19. 11:42
2011.05.19. 12:06
Imco írta:MChris!
2.-ra sikerült csak megértenem!
2011.05.19. 13:20
2011.05.19. 13:24
Pocilaci írta:Sziasztok!
Köszönöm a sok OFF bejegyzést
Időjárás:
Az 30 napos előrejelzés szerint ( amit ma néztem az idokep.hu-n) a jövő hétvége derült naposnak ígérkezik 23 fokos csúccsal:-) de ugye az 5 napos sem pontossajna, lehet 27 fok is
időjáárás
Üdv!
2011.05.19. 13:43
MChris írta:bmw520ds írta:A Dinamit működik. Akkor nem is vigyek rolót Komáromba Krisztián?Mert ugye esőt jósolsz. Akkor csak jó ablaktörlő kell és mindenki akkor menjen ha jól esik?
2011.05.19. 19:45
bmw520ds írta:MChris írta:bmw520ds írta:A Dinamit működik. Akkor nem is vigyek rolót Komáromba Krisztián?Mert ugye esőt jósolsz. Akkor csak jó ablaktörlő kell és mindenki akkor menjen ha jól esik?
Nagyon örülök neki! Remélem hasít a komáromi éjszakába! Tényleg szét van offolva itt minden!Még szerencse hogy én kivétel vagyok! Nem célom, de a Komárom és a tali szó szerepel benne, így nem off.
Akkor a rolót viszem!
2011.05.19. 20:27
2011.05.19. 20:59
Időjárás:
Az 30 napos előrejelzés szerint ( amit ma néztem az idokep.hu-n) a jövő hétvége derült naposnak ígérkezik 23 fokos csúccsal:-) de ugye az 5 napos sem pontossajna, lehet 27 fok is
időjáárás
Üdv!
2011.05.19. 21:20
lepke írta:Helo Laci
Ebben a topikban még nincs is OFFolás
Nézd meg a Hóparty topikot .... abban oszt van minden![]()
2011.05.19. 22:08
Imco írta:lepke írta:Helo Laci
Ebben a topikban még nincs is OFFolás
Nézd meg a Hóparty topikot .... abban oszt van minden![]()
Hol van már a tavalyi hó!![]()
![]()

2011.05.19. 22:10
Időjárás:
időjáárás
Üdv!
2011.05.20. 01:40
2011.05.20. 05:39
XenonBalazs írta:Falajánlás a találkozón.
Szeretném felajánlani klubtársainknak ( vidék előnyben ) hogy anyagárban meg tudok oldani pár apróságot az autókon: Lámpa polír, Elem polír, kis kárpit tisztítás, stb... Anyagár az árakhoz képest -30%.
Mielőtt bár ki azt mondaná, hogy nyerészkedni akarok, ezt megcáfolom! Segíteni szeretnék, de nem vagyok milliomos, ezért nem tehetem ingyen.
Ha valaki igényt tart valami apróságra szóljon és segítek. ( Nyaralni is teljes felszereléssel megyek)
PociLaci!
Neveznék egy csajos autómosásra, ha lehet, és ha szépen leszárazolják. ( könnyű dolguk lenne a lányoknak, az egész kocsi be van kenve fénykonzerválóval, így pergeti le a vizet. ) De ha a tiéd a koszos, akkor megengedem, hogy azt csinálják![]()
Vagy ez hogy is működik?
És a Lóerő csere? 283 lóra, ha elcserélném a kocsit, akkor jól járnék, már akkor is, ha 30.000,- ért adnám őket![]()
A driftet értem: "Tiltásig forgatod, ívre teszed és végig utána vakolsz" lapon nem kell fogni![]()
Hány BMW kell egy erőd elfoglalásához? Átvesszük az alfásoktól?![]()
Mikor is lesz a találkozó? Kinek kell utalni?
Üdv!
2011.05.20. 18:06
Imco írta:XenonBalazs írta:Falajánlás a találkozón.
Szeretném felajánlani klubtársainknak ( vidék előnyben ) hogy anyagárban meg tudok oldani pár apróságot az autókon: Lámpa polír, Elem polír, kis kárpit tisztítás, stb... Anyagár az árakhoz képest -30%.
Mielőtt bár ki azt mondaná, hogy nyerészkedni akarok, ezt megcáfolom! Segíteni szeretnék, de nem vagyok milliomos, ezért nem tehetem ingyen.
Ha valaki igényt tart valami apróságra szóljon és segítek. ( Nyaralni is teljes felszereléssel megyek)
PociLaci!
Neveznék egy csajos autómosásra, ha lehet, és ha szépen leszárazolják. ( könnyű dolguk lenne a lányoknak, az egész kocsi be van kenve fénykonzerválóval, így pergeti le a vizet. ) De ha a tiéd a koszos, akkor megengedem, hogy azt csinálják![]()
Vagy ez hogy is működik?
És a Lóerő csere? 283 lóra, ha elcserélném a kocsit, akkor jól járnék, már akkor is, ha 30.000,- ért adnám őket![]()
A driftet értem: "Tiltásig forgatod, ívre teszed és végig utána vakolsz" lapon nem kell fogni![]()
Hány BMW kell egy erőd elfoglalásához? Átvesszük az alfásoktól?![]()
Mikor is lesz a találkozó? Kinek kell utalni?Pocilaci írta:Sziasztok!
Üdv!
Érezte a Laci, hogy jössz!
2011.05.21. 09:42
2011.05.21. 09:58
Pocilaci írta:Helló!
Ez azért van Balázs mert ezek a kérdéseid már mind meg voltak válaszolva.....
Ne csak kérdezz olvasd is el a válaszokat....![]()
![]()
![]()
Üdv!
2011.05.21. 15:57