![]() |
2011.02.09. 09:56
MChris írta:lepke írta:Imco írta:Oroszlan írta:lepke írta:Imco írta:Most nézem.
Nem akarok szőrszál hasogatni, de török-mező őszi volt tavaly.
Május 28-29.-én meg komáromi.
Az nem sok?
Helo
Ne kavarodjunk már össze uraim
Törökmező mindig volt tavaszi meg őszi is
Igen, csak tavaly a tavaszi helyett Visegrád volt.
Úgy bizony.
Az volt az első talim.
Nekem nem gond.
Sőt! Sokkal közelebb van mint a Komárom.
Csak ugye Pocilaci kiírta a komáromit.
Biztos, hogy van akinek sok a 2 tali/hónap.
Így viszont megosztaná a tagságot.
Erre gondoltam.
Helo
A Komáromi tali a Pocilaci szervezésében majd Májusban lesz megtartva
Oszt hallottam olyan híreket is hogy Füreden is lesz megint...50-50 de lehet...
2011.02.09. 10:58
2011.02.09. 11:14
barbrady írta:Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedniEz egy napos program?
2011.02.09. 17:13
tibi666 írta:barbrady írta:Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedniEz egy napos program?
Ahogy én az ilyen találkozókat ismerem, két napot rá kell szánni. Egy nap a program, egy nap a másnap.
2011.02.09. 17:19
lepke írta:tibi666 írta:barbrady írta:Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedniEz egy napos program?
Ahogy én az ilyen találkozókat ismerem, két napot rá kell szánni. Egy nap a program, egy nap a másnap.
Helo
Na igen
A (( net )) huszárokkal ideje lenne személyesen is találkozni
![]()
![]()
2011.02.09. 17:28
barbrady írta:lepke írta:tibi666 írta:barbrady írta:Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedniEz egy napos program?
Helo
Na igen
![]()
![]()
Ha nem jön közbe semmi (remélem) akkor ott leszek, és kibeszélhetjük Tiszaújvárost, mert én is onnan származok
2011.02.09. 17:33
lepke írta:barbrady írta:lepke írta:tibi666 írta:barbrady írta:Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedniEz egy napos program?
Helo
Na igen
![]()
![]()
Ha nem jön közbe semmi (remélem) akkor ott leszek, és kibeszélhetjük Tiszaújvárost, mert én is onnan származok
Helo
Valóban![]()
2011.02.09. 17:48
barbrady írta:
Igen, a Lenin út 23-ban laktunk
2011.02.09. 17:50
MChris írta:Oszt hallottam olyan híreket is hogy Füreden is lesz megint...50-50 de lehet...
2011.02.10. 04:05
lepke írta:Imco írta:Most nézem.
Az nem sok?
Helo
2011.02.10. 07:13
jackson írta:lepke írta:Imco írta:Most nézem.
Az nem sok?
Helo
Valóban meglehetősen aggasztó, hogy április Törökmező, május Komárom, június talán B.füred.
Nem panaszodok mert nekem közel a Törökmező és Komárom is Bp.-hez de vajon mit szól hozzá egy Szegedi.
Ne akarjatok most bekapni keresztbe de sokaknak limitált a pénztárcája és ezt nem fogják mondani csak nem tudnak eljönni.
A Szervezők erre is gondolhatnának.
Jackson, aki gondol másra
2011.02.10. 08:14
jackson írta:
Valóban meglehetősen aggasztó, hogy április Törökmező, május Komárom, június talán B.füred.
Nem panaszodok mert nekem közel a Törökmező és Komárom is Bp.-hez de vajon mit szól hozzá egy Szegedi.
Ne akarjatok most bekapni keresztbe de sokaknak limitált a pénztárcája és ezt nem fogják mondani csak nem tudnak eljönni.
2011.02.10. 10:38
Imco írta:XenonBalazs írta:
Hú pont erre a kérdésre gondoltam, mikor a topic-ra kattintottam![]()
Mi megyünk, de most tényleg gyere Lepke!
Imco! Veled még előtte kell az Avia kúton taliznom dunakeszin.![]()
Már fel is iratkoztam!
XenonBalázs
Avia? Miért is? Nem vágom...
2011.02.10. 11:28
HúúúúúúúúúXenonBalazs írta:Imco írta:XenonBalazs írta:
Hú pont erre a kérdésre gondoltam, mikor a topic-ra kattintottam![]()
Mi megyünk, de most tényleg gyere Lepke!
Imco! Veled még előtte kell az Avia kúton taliznom dunakeszin.![]()
Már fel is iratkoztam!
XenonBalázs
Avia? Miért is? Nem vágom...
Mert akkor jöttél oda LEE, mikor tankoltam, és bemutatkoztál, és megkérdezted XenonBalázs?
Ja és akkor mondtad, hogy Te fogsz nekem sütögetni ( akkor azon aggódtam, ki süt, a nap az sütött)
És sok volt a sör, sütögetés elmaradt, meg Odus-al nyomtátok, de meglátogattam mindenkit pár sörrel![]()
Már emlékszel?
2011.02.10. 19:31
Imco írta:jackson írta:
Kb. erről beszéltem.
A mit szól hozzába a távolabbi, elfoglaltabb klubtársak mellé, még belevenném a családot is.
5 hetente BMW tali, szerintem 1-2 helyen kiveri a biztit.
Nem csak pénzügyileg, hanem mert sok program van már most is nyárra. Nehéz beszorítani.
A legfontosabb: a fentiek miatt is, néhányan döntéskényszerbe kerülnek és elaprózódik a találkozó.
Kevesebb klubtagot ismerhetek meg!
...és nem vagyok aggódó! Csak rávilágítok a tényekre!
2011.02.10. 20:04
simi64 írta:A lényeg nekem az volna, hogy a kétnaposokon minél többen legyünk és menjünk közösen egy jó nagy kört!
2011.02.10. 20:17
Majd valami traktorból akciósan vesz bele!!! Péterstrobi írta:simi64 írta:A lényeg nekem az volna, hogy a kétnaposokon minél többen legyünk és menjünk közösen egy jó nagy kört!
Simi ha mész illetve jössz a két naposra és még menni is akarsz egy jó nagy kört akkor akárhogy is számolom nem lesz elég a 10.000Ft-os rátankolás...
2011.02.10. 21:14
strobi írta:simi64 írta:A lényeg nekem az volna, hogy a kétnaposokon minél többen legyünk és menjünk közösen egy jó nagy kört!
Simi ha mész illetve jössz a két naposra és még menni is akarsz egy jó nagy kört akkor akárhogy is számolom nem lesz elég a 10.000Ft-os rátankolás...
2011.02.10. 22:23
2011.02.10. 22:34
lepke írta:Helo helo
Ezt a topikot azért nyitottam HOGY a tavaszi ( hagyományos ) sütögetős és mindig jó hangulatú találkozót megszervezzük ÉS nem azért hogy tele Offoljuk a Soproni,Szegedi,Miskolci vagy Pécsi vagy bármilyen találkozóval
Biztosan jó fog sikerülni a többi találkozó is,csak akinek nincs kedve eljönni a Tavaszira az ne irkálja tele EZT a topikot hogy NEM megyek
Van annyi sütnivalóm hogy aki nem írja fel magát az nem fog eljönni