Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2011.02.09. 09:56

MChris írta:
lepke írta:
Imco írta:
Oroszlan írta:
lepke írta:
Imco írta:Most nézem.
Nem akarok szőrszál hasogatni, de török-mező őszi volt tavaly.
Május 28-29.-én meg komáromi.
Az nem sok?

Helo
Ne kavarodjunk már össze uraim
Törökmező mindig volt tavaszi meg őszi is

Igen, csak tavaly a tavaszi helyett Visegrád volt.

Úgy bizony.
Az volt az első talim.

Nekem nem gond.
Sőt! Sokkal közelebb van mint a Komárom.
Csak ugye Pocilaci kiírta a komáromit.
Biztos, hogy van akinek sok a 2 tali/hónap.
Így viszont megosztaná a tagságot.

Erre gondoltam.

Helo
A Komáromi tali a Pocilaci szervezésében majd Májusban lesz megtartva

Oszt hallottam olyan híreket is hogy Füreden is lesz megint... :wink: 50-50 de lehet... :roll:

Helo
Annak csak tudok örülni a legjobban
Gondolom június-júliusi hónapban tervezik
Addig maradjunk meg a legközelebbinél ami Április 16-án lesz

2011.02.09. 10:58

Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedni :D Ez egy napos program?

2011.02.09. 11:14

barbrady írta:Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedni :D Ez egy napos program?

Ahogy én az ilyen találkozókat ismerem, két napot rá kell szánni. Egy nap a program, egy nap a másnap. :lol:

2011.02.09. 17:13

tibi666 írta:
barbrady írta:Ez engem is érdekelne, ideje lenne személyesen is megismerkedni :D Ez egy napos program?

Ahogy én az ilyen találkozókat ismerem, két napot rá kell szánni. Egy nap a program, egy nap a másnap. :lol:

Helo
Na igen
A (( net )) huszárokkal ideje lenne személyesen is találkozni

:lo :lo :lo

2011.02.09. 17:19

lepke írta:
tibi666 írta:

Helo
Na igen

Ha nem jön közbe semmi (remélem) akkor ott leszek, és kibeszélhetjük Tiszaújvárost, mert én is onnan származok :)

2011.02.09. 17:28

barbrady írta:
lepke írta:
tibi666 írta:

Helo
Na igen

Ha nem jön közbe semmi (remélem) akkor ott leszek, és kibeszélhetjük Tiszaújvárost, mert én is onnan származok :)

Helo
Valóban 8O 8O

2011.02.09. 17:33

lepke írta:
barbrady írta:
lepke írta:
tibi666 írta:

Helo
Na igen

Helo
Valóban 8O 8O

Igen, a Lenin út 23-ban laktunk, tudod a Patikával szemben :)

2011.02.09. 17:48

barbrady írta:
Igen, a Lenin út 23-ban laktunk

Arról már bebizonyosodott, hogy JÁRHATATLAN! :lol:

2011.02.09. 17:50

MChris írta:Oszt hallottam olyan híreket is hogy Füreden is lesz megint... :wink: 50-50 de lehet... :roll:

Legyen is!
Az esőfelhőket majd elfújjuk! :D

2011.02.10. 04:05

lepke írta:
Az nem sok?

Helo

Valóban meglehetősen aggasztó, hogy április Törökmező, május Komárom, június talán B.füred.
Nem panaszodok mert nekem közel a Törökmező és Komárom is Bp.-hez de vajon mit szól hozzá egy Szegedi.
Ne akarjatok most bekapni keresztbe de sokaknak limitált a pénztárcája és ezt nem fogják mondani csak nem tudnak eljönni.

A Szervezők erre is gondolhatnának.

Jackson, aki gondol másra

2011.02.10. 07:13

jackson írta:
lepke írta:
Az nem sok?

Helo

Valóban meglehetősen aggasztó, hogy április Törökmező, május Komárom, június talán B.füred.
Nem panaszodok mert nekem közel a Törökmező és Komárom is Bp.-hez de vajon mit szól hozzá egy Szegedi.
Ne akarjatok most bekapni keresztbe de sokaknak limitált a pénztárcája és ezt nem fogják mondani csak nem tudnak eljönni.

Hol olvastad az aggódást? Imco lett ilyen aggódós? :D

Szervezz talit akkor arra,és akkor nem kell annyit autózni,én szívesen látok világot,értem amit írsz! Semmi nem kényszer, Füredet meg nem kell még 100% venni, ezért írtam 50-50,de csak hogy OFF legyen: kedvező ajánlatot adott a kemping, szervezés többi részét nem kívánom megírni mennyi szopással jár... Bocs Yoli teleOFF-om a topikod :wink: :nyelves: én a kétnapos szeretem ott lehet sörözni büntetlenül...

Nem kell egyből rémeket látni,javaslom hogy a készíts akkor egy idei évi tali naptárat a főoldalra,akár a Solti és a Soproni talival együtt így mindenki tud tervezni ha akar... lehetnél akár fő rendezvény szervező! Nos?

2011.02.10. 08:14

jackson írta:

Kb. erről beszéltem.
A mit szól hozzába a távolabbi, elfoglaltabb klubtársak mellé, még belevenném a családot is.
5 hetente BMW tali, szerintem 1-2 helyen kiveri a biztit.
Nem csak pénzügyileg, hanem mert sok program van már most is nyárra. Nehéz beszorítani.
A legfontosabb: a fentiek miatt is, néhányan döntéskényszerbe kerülnek és elaprózódik a találkozó.
Kevesebb klubtagot ismerhetek meg!

...és nem vagyok aggódó! Csak rávilágítok a tényekre! :nyelves:

Re: 2011-es Hagyomány örző sütögetős Törökmezei tali.

2011.02.10. 10:38

Imco írta:
XenonBalazs írta:
Hú pont erre a kérdésre gondoltam, mikor a topic-ra kattintottam :lol:

Mi megyünk, de most tényleg gyere Lepke!
Imco! Veled még előtte kell az Avia kúton taliznom dunakeszin. :lol:
Már fel is iratkoztam!
XenonBalázs

Avia? Miért is? Nem vágom...

Mert akkor jöttél oda LEE, mikor tankoltam, és bemutatkoztál, és megkérdezted XenonBalázs?
Ja és akkor mondtad, hogy Te fogsz nekem sütögetni ( akkor azon aggódtam, ki süt, a nap az sütött :lol: )
És sok volt a sör, sütögetés elmaradt, meg Odus-al nyomtátok, de meglátogattam mindenkit pár sörrel :lol:
Már emlékszel?

Re: 2011-es Hagyomány örző sütögetős Törökmezei tali.

2011.02.10. 11:28

XenonBalazs írta:
Imco írta:
XenonBalazs írta:
Hú pont erre a kérdésre gondoltam, mikor a topic-ra kattintottam :lol:

Mi megyünk, de most tényleg gyere Lepke!
Imco! Veled még előtte kell az Avia kúton taliznom dunakeszin. :lol:
Már fel is iratkoztam!
XenonBalázs

Avia? Miért is? Nem vágom...

Mert akkor jöttél oda LEE, mikor tankoltam, és bemutatkoztál, és megkérdezted XenonBalázs?
Ja és akkor mondtad, hogy Te fogsz nekem sütögetni ( akkor azon aggódtam, ki süt, a nap az sütött :lol: )
És sok volt a sör, sütögetés elmaradt, meg Odus-al nyomtátok, de meglátogattam mindenkit pár sörrel :lol:
Már emlékszel?
Húúúúúúúúú
Ez így megint cifra lett! :lol:
Az egy lukoil kút!
De legalább már értem miről van szó! :lol:

2011.02.10. 19:31

Imco írta:
jackson írta:

Kb. erről beszéltem.
A mit szól hozzába a távolabbi, elfoglaltabb klubtársak mellé, még belevenném a családot is.
5 hetente BMW tali, szerintem 1-2 helyen kiveri a biztit.
Nem csak pénzügyileg, hanem mert sok program van már most is nyárra. Nehéz beszorítani.
A legfontosabb: a fentiek miatt is, néhányan döntéskényszerbe kerülnek és elaprózódik a találkozó.
Kevesebb klubtagot ismerhetek meg!

...és nem vagyok aggódó! Csak rávilágítok a tényekre! :nyelves:

Az én személyes véleményem is az (és teljesen egyet tudok érteni Jacksonnal és az Imcoval), hogy egy BMW találkozó nagyon fontos esemény.
Nem a mennyiséggel van itt a gond. Egyedül azzal van a gond (részemről), hogy 1 napos. Egyes klubtagok esetében 500-600 km-t autózni ahhoz, hogy az ember még ne tudjon koccintani se a barátaival...
A másik oldala pedig: egy fél nap (mert annyi marad a konkrét találkozásra) ahhoz sem elég, hogy egy jót beszélgessünk.
Mindenki szelektálni fog ezért. Főleg a távoliak.
Időben is nehéz összeegyeztetni ennyit.
Tőlem lehet, és legyen is, annál is inkább, mert már hagyomány, de én megyek majd a kétnaposokra (Komárom, Füred, Sopron)
Én meg majd leülök a fűbe és nézem, hogy a többi hogy' vedel :lol: nem?
A lényeg nekem az volna, hogy a kétnaposokon minél többen legyünk és menjünk közösen egy jó nagy kört! :wink:

2011.02.10. 20:04

simi64 írta:A lényeg nekem az volna, hogy a kétnaposokon minél többen legyünk és menjünk közösen egy jó nagy kört! :wink:

Simi ha mész illetve jössz a két naposra és még menni is akarsz egy jó nagy kört akkor akárhogy is számolom nem lesz elég a 10.000Ft-os rátankolás... :lol:

2011.02.10. 20:17

strobi írta:
simi64 írta:A lényeg nekem az volna, hogy a kétnaposokon minél többen legyünk és menjünk közösen egy jó nagy kört! :wink:

Simi ha mész illetve jössz a két naposra és még menni is akarsz egy jó nagy kört akkor akárhogy is számolom nem lesz elég a 10.000Ft-os rátankolás... :lol:
Majd valami traktorból akciósan vesz bele!!! Péter :lol: :lol:

2011.02.10. 21:14

strobi írta:

Nem bizony! :D
Neked meg főleg :!: :lol:
Az alapszabály viszont megmarad:
Mindig tele kell lennie :wink:

2011.02.10. 22:23

Helo helo
Ezt a topikot azért nyitottam HOGY a tavaszi ( hagyományos ) sütögetős és mindig jó hangulatú találkozót megszervezzük ÉS nem azért hogy tele Offoljuk a Soproni,Szegedi,Miskolci vagy Pécsi vagy bármilyen találkozóval
Biztosan jó fog sikerülni a többi találkozó is,csak akinek nincs kedve eljönni a Tavaszira az ne irkálja tele EZT a topikot hogy NEM megyek
Van annyi sütnivalóm hogy aki nem írja fel magát az nem fog eljönni

2011.02.10. 22:34

lepke írta:Helo helo
Ezt a topikot azért nyitottam HOGY a tavaszi ( hagyományos ) sütögetős és mindig jó hangulatú találkozót megszervezzük ÉS nem azért hogy tele Offoljuk a Soproni,Szegedi,Miskolci vagy Pécsi vagy bármilyen találkozóval
Biztosan jó fog sikerülni a többi találkozó is,csak akinek nincs kedve eljönni a Tavaszira az ne irkálja tele EZT a topikot hogy NEM megyek
Van annyi sütnivalóm hogy aki nem írja fel magát az nem fog eljönni

1. Orsika+1 fő
Téma lezárva

VigLink badge