Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010.10.31. 14:28

Helo
Keddre lesz minden infó a Hópartyról
egy dologban azért várom a visszajelzéseket mindenkitől az oldalon
A tulajdonos tudna intézni egy KARAOKÉ -gépet
van rá igény vagy nem kell

2010.10.31. 14:32

lepke írta:Helo

Gép nem jó, csak ha ember jön aki laptopos ( tapasztalat ) Inkább beszélgessünk, iszogassunk.

2010.10.31. 17:22

simi64 írta:
XenonBalazs írta:

Gép nem jó, csak ha ember jön aki laptopos ( tapasztalat ) Inkább beszélgessünk, iszogassunk.

Attól Te még énekelhetsz!
Olyan szép hangod van.

legyen online?

2010.10.31. 17:46

Celtic írta:
simi64 írta:
XenonBalazs írta:

Attól Te még énekelhetsz!
Olyan szép hangod van.

legyen online?

Legyen! Legyen! Legyen! Legyen! Legyen! Legyen!
:lol:
:taps:
:franko:

2010.11.02. 21:25

December 18. Szombat.

Ismételten megrendezzük az év végi klubos találkozót Budapesten. Helyszín ugyan mint tavaly: Hacienda sör-kert.

Idén reméljük nem kapunk a nyakunkba annyi havat, mint ami tavaly volt. A tavalyihoz hasonlóan A-B menü között lehet majd választani. Mindegyik Menübe Leves illetve egy második fogás lesz. Ezek mellé, lesznek szendvicsek és pogácsák, szóval éhen egészen biztos nem halunk.
Valamint, hogy még jobban feldobjuk a talit, egy egész malacot is meg fogunk sütni kint a szabadban.
Maga a találkozó délután 3-kor elkezdődik, mert ki kell pakolnunk és a malacot fázni fog ezért fel kell raknunk melegedni. Aki ragaszkodik a felvonuláshoz, az 17-órára menjen a Budaörsi Kika parkolójába (ahol tavaly) és onnan jöttök, de akinek nincs dolga előtte, jöhet nyugodtan 3-ra és csatlakozhat hozzánk.

Tehát:

15:00 kapunyitás – kipakolás, malackodás
17:00 konvoj elindulása a Kika parkolóból

Mindenki, aki regisztrált és valóban szeretne eljönni, az a 3000Ft-os beugró/fő-t (valamint nem kötelezően, aki be akar szállni a malacba mondjuk 500forintal) a lent beirt bankszámlaszámra! A Részvételt csak így fogadjuk el.
Regisztráció Határideje: December 10.

FONTOS: Az utalásnál mindenféleképpen írd oda a neved és a nickneved, mert csak így tudjuk meg, hogy kié a foglalás!!!
Reméljük, hogy akik beiratkoztak, azok komolyan gondolják és el is fognak jönni és senkit nem rettent el az összeg.

10700385-56750540-56000003 – CIB Bank
Kedvezményezett: Horváth György

Étellel kapcsolatban 2 menü között lehet választani. Mind a 2 menüt mi választjuk ki. Ötleteket írjátok le a fórumba és November 30.-ig kiválasztjuk, amelyiket a legtöbben akarják.
Pl:
A: Gulyásleves, Rántotthús-hasábburgonyával
B: Gulyásleves, Marhapörkölt tésztával.
Rajtuk kívül, az esti szendvicsek fasirtal rendelkezésünkre állnak.

2010.11.02. 21:32

Gyuri!
És a legfontosabb:
ÉLŐADÁS-chatelési lehetőséggel, mint tavaly :lol:
Frankó a kép a kezdőlapon!

2010.11.02. 22:43

simi64 írta:Gyuri!
És a legfontosabb:
ÉLŐADÁS-chatelési lehetőséggel, mint tavaly :lol:
Frankó a kép a kezdőlapon!

Koszi:)
Zolival hetvegen Egyeztettunk az inforol a kep meg nekem is bejon, ugyesvoltam:)
Online lesz chat lehetoseggel, de korlatozott online adassal mert nem akarom fogni a telefonom egesz este

kép

2010.11.03. 20:22

Csákánydoroszló.

Totálbrutál gyönyörű a kezdőoldalon a kép amin a hóparty beharangozója van.
Nem-e lehetne-e :D hogy megkapjam ezt a képet nagyfelbontásban nyers állapotban???
Jól mutatna háttérként a gépen

HMMM????

Köszi
Bajoros

Re: kép

2010.11.03. 20:27

Bajoros írta:Csákánydoroszló.

Totálbrutál gyönyörű a kezdőoldalon a kép amin a hóparty beharangozója van.
Nem-e lehetne-e :D hogy megkapjam ezt a képet nagyfelbontásban nyers állapotban???
Jól mutatna háttérként a gépen

HMMM????

Köszi
Bajoros

Írj Celtic klubtársnak pü-t! Szívesen elküldi, az ő műve a kép :lol:

2010.11.03. 21:40

Maximális gratula Celtic-nek a flyerért! Nagyon jó lett a kép, szép munka!
:taps: :franko:

2010.11.04. 12:45

jackson írta:
LeviM5 írta:Maximális gratula Celtic-nek a flyerért! Nagyon jó lett a kép, szép munka!
:taps: :franko:

Egyszerűen gyönyörű. :taps: :taps:

Jackson, aki már mutatta a kollegáknak is

Köszöntem srácok.
Lassan jönnek a klubbos háttérképek

:o

2010.11.04. 22:42

lepke írta:
Imco írta:
XenonBalazs írta:
Akkor pontosítsunk egy kicsit.... Hol van pontosan ez a hely Visegrád milyen utca? Mi már 3-ra odamennénk.
Tudom ciki, de a budaörsi út mellett van a KIKA, bal oldalt kifelé pesttől, ha jól tudom, de a pontos címe annak sincs meg. Ha lehet meg tudjátok írni a címet?
Elsők közt feliratkozók XenonBalázs és Xenonné 6000,- + 500 malac XenonBalázsnak ( Xenonné nem szereti a röfit :lol: )
Viszont másik problémám a címen kívül, hogy csak 29- én tudok utalni leghamarabb, ha tudom megoldom előbb, de ez a biztos. ( mi megyünk, csak legyen aki felszed részegen a földről :lol: )
Ha már Visegrádon lesz a tali, amit eddig is tudtunk, akkor extra kérésnek lehet olyan, hogy mi a szentendrei úton csatlakoznánk Szentendrénél?, és valaki szól, ha arra jártok, és tiltsak ki a kútról? vagy valahonnan.

Ja és szeavazás ( A ) menü

Balázs a Simivel vagy? /szivsz, sörözöl/
Ki beszél itt Visegrádról?

Ide kék jönni, itt a cím.

Helo
Egyszerűen nem értem a Balut 8O 8O
teljesen kikészít :twisted:

Én itt lakok kb 10 percre. Jöhetek? vagy, hogy működik ez?

Re: :o

2010.11.04. 22:45

Endi írta:
lepke írta:
Imco írta:
XenonBalazs írta:
Akkor pontosítsunk egy kicsit.... Hol van pontosan ez a hely Visegrád milyen utca? Mi már 3-ra odamennénk.
Tudom ciki, de a budaörsi út mellett van a KIKA, bal oldalt kifelé pesttől, ha jól tudom, de a pontos címe annak sincs meg. Ha lehet meg tudjátok írni a címet?
Elsők közt feliratkozók XenonBalázs és Xenonné 6000,- + 500 malac XenonBalázsnak ( Xenonné nem szereti a röfit :lol: )
Viszont másik problémám a címen kívül, hogy csak 29- én tudok utalni leghamarabb, ha tudom megoldom előbb, de ez a biztos. ( mi megyünk, csak legyen aki felszed részegen a földről :lol: )
Ha már Visegrádon lesz a tali, amit eddig is tudtunk, akkor extra kérésnek lehet olyan, hogy mi a szentendrei úton csatlakoznánk Szentendrénél?, és valaki szól, ha arra jártok, és tiltsak ki a kútról? vagy valahonnan.

Ja és szeavazás ( A ) menü

Balázs a Simivel vagy? /szivsz, sörözöl/
Ki beszél itt Visegrádról?

Ide kék jönni, itt a cím.

Helo
Egyszerűen nem értem a Balut 8O 8O
teljesen kikészít :twisted:

Én itt lakok kb 10 percre. Jöhetek? vagy, hogy működik ez?
Miért ne jöhetnél?Felirod magad utalod a megadott lóvét és jössz.

Re: :o

2010.11.04. 22:55

Endi írta:Fejenként mennyi a lóvé? :D

December 18. Szombat.

Ismételten megrendezzük az év végi klubos találkozót Budapesten. Helyszín ugyan mint tavaly: Hacienda sör-kert.

Idén reméljük nem kapunk a nyakunkba annyi havat, mint ami tavaly volt. A tavalyihoz hasonlóan A-B menü között lehet majd választani. Mindegyik Menübe Leves illetve egy második fogás lesz. Ezek mellé, lesznek szendvicsek és pogácsák, szóval éhen egészen biztos nem halunk.
Valamint, hogy még jobban feldobjuk a talit, egy egész malacot is meg fogunk sütni kint a szabadban.
Maga a találkozó délután 3-kor elkezdődik, mert ki kell pakolnunk és a malacot fázni fog ezért fel kell raknunk melegedni. Aki ragaszkodik a felvonuláshoz, az 17-órára menjen a Budaörsi Kika parkolójába (ahol tavaly) és onnan jöttök, de akinek nincs dolga előtte, jöhet nyugodtan 3-ra és csatlakozhat hozzánk.

Tehát:

15:00 kapunyitás – kipakolás, malackodás
17:00 konvoj elindulása a Kika parkolóból

Mindenki, aki regisztrált és valóban szeretne eljönni, az a 3000Ft-os beugró/fő-t (valamint nem kötelezően, aki be akar szállni a malacba mondjuk 500forintal) a lent beirt bankszámlaszámra! A Részvételt csak így fogadjuk el.
Regisztráció Határideje: December 10.
FONTOS: Az utalásnál mindenféleképpen írd oda a neved és a nickneved, mert csak így tudjuk meg, hogy kié a foglalás!!!
Reméljük, hogy akik beiratkoztak, azok komolyan gondolják és el is fognak jönni és senkit nem rettent el az összeg.

10700385-56750540-56000003 – CIB Bank
Kedvezményezett: Horváth György

Étellel kapcsolatban 2 menü között lehet választani. Mind a 2 menüt mi választjuk ki. Ötleteket írjátok le a fórumba és November 30.-ig kiválasztjuk, amelyiket a legtöbben akarják.
Pl:
A: Gulyásleves, Rántotthús-hasábburgonyával
B: Gulyásleves, Marhapörkölt tésztával.
Rajtuk kívül, az esti szendvicsek fasirtal rendelkezésünkre állnak.

2010.11.06. 20:16

Hát ez a party is jónak fog igérkezni azt látom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sajnos ezt is ki kell hagynunk akárcsak a tavalyit :cry: :cry: :cry: :cry:

mindenkinek jó szórakozást kívánok :drunk :drunk :drunk bmwdance :elvis :sör:

2010.11.06. 20:46

kopasze-28 írta:Hát ez a party is jónak fog igérkezni azt látom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Helo kopasz
Hétvégére esik a találkozó
elintézhetnéd hogy eljöjjetek az asszonnyal

2010.11.06. 23:04

lepke írta:
kopasze-28 írta:Hát ez a party is jónak fog igérkezni azt látom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Helo kopasz

hidd el,mennénk mi.........DE........... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

2010.11.07. 09:32

kopasze-28 írta:
lepke írta:

Helo kopasz

hidd el,mennénk mi.........DE........... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szia Kopasz!
Felejtsd el,hogy ott a ......DE......sohanemleszepegörcsöd,hakihagyod. :lol:

2010.11.07. 09:40

Helo
Egy gyenge tüzijátékot is ellövöldözünk :wink: az egyik klubtársnak még tavalyról megmaradt és felajánlotta

2010.11.07. 09:51

Egy gyenge tüzijátékot is ellövöldözünk :wink: az egyik klubtársnak még tavalyról megmaradt és felajánlotta

Azt nembánom,de a kiskutyámat otthon hagyom mert ő nem rajong érte.
Szekeres klubtársnak írtam,hogy leugrok Nyíregyre,elengedjük az összeset amit az idén tervez eladni és nincs akadálya,hogy eljöjjön a talira. :lol:
Téma lezárva

VigLink badge