![]() |
2010.04.07. 22:43
Szkubi-ka írta:1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
5. - Att530d+1 vagy 2 fő + inverter + fényképező. (Canopy valaki? 110kg alatt?)
6. - Bacsek +1 fő, Canopy-ra még alszom, bár a alkalmas lennék súly alapján Nevet?
7. - Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. - Halak + 1fő
10.- Ricsi214+1fő
11.- Andi+SoundkeY ( azert igy irtam mert mar Andi fog vezetni )
12.- Tano
13.- Hori+Julcsi /Canopy jöhet/
14.- Zotyi30d+Rita Miller
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1
17.- Boborider
18.- Zsebik fix! (életem árán is!)
19.-BMWFUN+1+1 utánpótlás. 80%, de csak a Skanzenes visszaérkezéskor csatlakozunk.
20.-Zsolti780 (Canopy jöhet!95kg)
21.- Szkubi-ka + 1fő
22. Odus + 2fő? (talán)
2010.04.07. 22:50
Celtic írta:Azt nem értem, hogy amikor Jacksonnal összehoztuk az általunk vélt és javasolt programot, akkor miért nem írtátok le a véleményeteket? Miért előtte 2 héttel? Nyilván nem féltetek leírni, csak az, hogy mindig a talik előtt történik a "ne így legyen" effektus, az gondolkodtató.
Ezekkel együtt, egyébként talán igazatok van, és mivel értetek, értünk lesz ez a tali, nem kötelező semmi, tehát akkor inkább megbeszélünk egy közös tali helyszínt, és ott találkozunk, majd kihagyjuk a skanzent és átmegyünk Visegrádra konvojban.
2010.04.07. 22:52
Imco írta:zsolti780 írta:
Lepkével és Celicel értek egyet! Több idő a kocsikra,egymásra,konvoj,stb....
(Bocsi Jackó)
Én meg elmegyek egy másik alkalommal Jacksonnal kultúr programra.![]()
![]()
Asszony már nyúz, hogy menjünk megint a skanzenbe.
2010.04.07. 23:00
jackson írta:Celtic írta:Azt nem értem, hogy amikor Jacksonnal összehoztuk az általunk vélt és javasolt programot, akkor miért nem írtátok le a véleményeteket? Miért előtte 2 héttel? Nyilván nem féltetek leírni, csak az, hogy mindig a talik előtt történik a "ne így legyen" effektus, az gondolkodtató.
Ezekkel együtt, egyébként talán igazatok van, és mivel értetek, értünk lesz ez a tali, nem kötelező semmi, tehát akkor inkább megbeszélünk egy közös tali helyszínt, és ott találkozunk, majd kihagyjuk a skanzent és átmegyünk Visegrádra konvojban.
Én meg a Celtic-el értek egyet. Ha már itt tartunk.
1. Nem én találtam ki a helyszint hanem a honlapon javasoltátok. Ha már Visegrád akkor ok szervezzük csak éppen az nem az ország közepe mint az eredetileg kérték többen. Mellesleg Törökmező ellen ez volt az egyetlen kifogás. Erre ez most nincs olyan messze tőle ugyan csak északra van.
2. A honlapon ki találták mi lett a program erre mi el kezdtük szervezni egy használható programot. Már bele ment egy jó adag idő meg pénz Celtic és nekem 6eFt/fő alapon.
3.Tényleg nem két héttel elötte kéne totál felboritani a programot. Akkor ne reklamálni tessék hanem használható alternativát felmutatni. De az állja meg a helyét a többiek elött is.
4.A skanzen azért lett általam javasolva, mivel van nagy parkoló és a környéken nem tudok sehol semmi helyet ahova 20-30 autót le tudsz állitani. A skanzen parkoló 500Ft=nap ha nem jössz be a skanzenbe akkor nincs több költség.
Ha az anyagiaknál maradunk akkor gondolom szegedről vagy pécsről se két fillér a benzin költség 1900Ft-ot megspórólni jól lehet ha 130-al jön fel valaki a sztrádán és nem 180-al (lepkéről nem is beszélve)![]()
Ha a skanzen ki marad akkor hol találkoznánk? Mármint a több helyről érkező csaptok és egyéni versenyzők? Itt arra is gondolj, hogy többen rosszul lesznek ha keresztül kell menni budapesten (eltéved stb.)
A bob pályás parkoló csapatot még nem tudtuk elérni és ott valami nagyon kedves óránként x-százFt a parkolási dij. Lehet ott is egy napos bulit rendezni csak sokkal többe fog kerülni.
Jackson, aki nem haragszik, pusztán nem tud mindenki igényének egyszerre eleget tenni
2010.04.07. 23:10
Ezekben a parkolókban egy autónak nehéz helyet találni nem 30-40 autónak főleg egy napsütötte hét végi napon!jackson írta:Celtic írta:Azt nem értem, hogy amikor Jacksonnal összehoztuk az általunk vélt és javasolt programot, akkor miért nem írtátok le a véleményeteket? Miért előtte 2 héttel? Nyilván nem féltetek leírni, csak az, hogy mindig a talik előtt történik a "ne így legyen" effektus, az gondolkodtató.
1. Nem én találtam ki a helyszint hanem a honlapon javasoltátok. Ha már Visegrád akkor ok szervezzük csak éppen az nem az ország közepe mint az eredetileg kérték többen. Mellesleg Törökmező ellen ez volt az egyetlen kifogás. Erre ez most nincs olyan messze tőle ugyan csak északra van.
2. A honlapon ki találták mi lett a program erre mi el kezdtük szervezni egy használható programot. Már bele ment egy jó adag idő meg pénz Celtic és nekem 6eFt/fő alapon.
3.Tényleg nem két héttel elötte kéne totál felboritani a programot. Akkor ne reklamálni tessék hanem használható alternativát felmutatni. De az állja meg a helyét a többiek elött is.
4.A skanzen azért lett általam javasolva, mivel van nagy parkoló és a környéken nem tudok sehol semmi helyet ahova 20-30 autót le tudsz állitani. A skanzen parkoló 500Ft=nap ha nem jössz be a skanzenbe akkor nincs több költség.
Ha az anyagiaknál maradunk akkor gondolom szegedről vagy pécsről se két fillér a benzin költség 1900Ft-ot megspórólni jól lehet ha 130-al jön fel valaki a sztrádán és nem 180-al (lepkéről nem is beszélve)![]()
Ha a skanzen ki marad akkor hol találkoznánk? Mármint a több helyről érkező csaptok és egyéni versenyzők? Itt arra is gondolj, hogy többen rosszul lesznek ha keresztül kell menni budapesten (eltéved stb.)
A bob pályás parkoló csapatot még nem tudtuk elérni és ott valami nagyon kedves óránként x-százFt a parkolási dij. Lehet ott is egy napos bulit rendezni csak sokkal többe fog kerülni.
Jackson, aki nem haragszik, pusztán nem tud mindenki igényének egyszerre eleget tenni
2010.04.07. 23:23
2010.04.07. 23:31
jackson írta:Ha a skanzen ki marad akkor hol találkoznánk? Mármint a több helyről érkező csaptok és egyéni versenyzők? Itt arra is gondolj, hogy többen rosszul lesznek ha keresztül kell menni budapesten (eltéved stb.)
2010.04.07. 23:35
zsolti780 írta:Imco írta:zsolti780 írta:
Lepkével és Celicel értek egyet! Több idő a kocsikra,egymásra,konvoj,stb....
(Bocsi Jackó)
Én meg elmegyek egy másik alkalommal Jacksonnal kultúr programra.![]()
![]()
Asszony már nyúz, hogy menjünk megint a skanzenbe.
Imco most mutasd meg kihordja a nadrágot!
Nyúz az asszony??
2010.04.08. 19:05
[/quoteodus írta:Szkubi-ka írta:1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
6. - Bacsek +1 fő, Canopy-ra még alszom, bár a alkalmas lennék súly alapján Nevet?
7. - Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. - Halak + 1fő
10.- Ricsi214+1fő
12.- Tano
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1
17.- Boborider
19.-BMWFUN+1+1 utánpótlás. 80%, de csak a Skanzenes visszaérkezéskor csatlakozunk.
21.- Szkubi-ka + 1fő
22. Odus + 2fő? (talán)
2010.04.08. 22:10
MChris írta:odus írta:[/quoteSzkubi-ka írta:1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
6. - Bacsek +1 fő,
9. - Halak + 1fő
10.- Ricsi214+1fő
12.- Tano
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1
17.- Boborider
21.- Szkubi-ka + 1fő
22. Odus + 2fő? (talán)
23.MChris + Anita (skanzen után csatlakozunk valahol - Odus a keretet majd akkor átveszem)
2010.04.08. 22:11
admin írta:Ezekben a parkolókban egy autónak nehéz helyet találni nem 30-40 autónak főleg egy napsütötte hét végi napon!jackson írta:Celtic írta:Azt nem értem, hogy amikor Jacksonnal összehoztuk az általunk vélt és javasolt programot, akkor miért nem írtátok le a véleményeteket? Miért előtte 2 héttel? Nyilván nem féltetek leírni, csak az, hogy mindig a talik előtt történik a "ne így legyen" effektus, az gondolkodtató.
Ezzel a dologgal egy probléma,hogy mindenről szól csak az autókról nem.
2010.04.08. 22:14
2010.04.09. 17:40
2010.04.09. 18:00
lepke írta:Helo
Ez csak nekem a meglátásom volt HOGY jobb lenne a megszokott helyszín
abban a nagy tömegben teljesen elvesznénk
üdv zoli
2010.04.09. 21:53
Celtic írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Este leírom, hogy mi van és hogy lesz a tali.
2010.04.10. 16:06
2010.04.10. 18:24
zsolti780 írta:Celtic írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Este leírom, hogy mi van és hogy lesz a tali.
Elnézve a fentieket marad az eredeti ötlet.
Nekem az is jó,megyek oszt kész.
Tüzet lehessen gyújtani,valamit sütök vagy sütünk ha valaki csatlakozik és jól befüstölök nektek!
2010.04.11. 17:19
2010.04.11. 17:22
Celtic írta:Változott a program!
10:00 Pólus Center Pakoló - Tali.
Onnan felmegyünk Visegrádra, napozni, bobozni, semmit tenni, napotlopni, autótnézni.
Ott egy parkoló rész ki lesz nekünk sajátitva, ami 400Ft/nap.
Kajálás miatt, pedig egy 3-as klubtárs felajánlotta, hgoy az ottani étterembe, összeállittat nekünk egy menüt ~1500Ft-ért (Tányér leves és egy második hús körettel)
Remélem ez így mindenkinek jó lesz.
Lazább, szabadabb és olcsóbb.
2010.04.11. 18:31
Celtic írta:Változott a program!
10:00 Pólus Center Pakoló - Tali.
Onnan felmegyünk Visegrádra, napozni, bobozni, semmit tenni, napotlopni, autótnézni.
Ott egy parkoló rész ki lesz nekünk sajátitva, ami 400Ft/nap.
Kajálás miatt, pedig egy 3-as klubtárs felajánlotta, hgoy az ottani étterembe, összeállittat nekünk egy menüt ~1500Ft-ért (Tányér leves és egy második hús körettel)
Remélem ez így mindenkinek jó lesz.
Lazább, szabadabb és olcsóbb.