Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Váltás asztali nézetre
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Hóparty II.

2010.09.24. 12:01

Na Lepke akkor ide írhatod a tegnap esti telefonos témát!

Malac lesz mert Yoli ígérte :wink:

Mikor?
Hol?
Meddig?
Milyen ruhában?
Milyen kocsival (nem kérdés :D )
Hány fővel számolva?
Program?

Re: Hóparty II.

2010.09.24. 13:03

MChris írta:Na Lepke akkor ide írhatod a tegnap esti telefonos témát!

Mikor?
Hol?
Meddig?
Milyen ruhában?
Hány fővel számolva?
Program?

És ki a főszervező? Mert erősen fogyóban a régi szervező gárda. Valószínűleg a hülyére dolgozza magát és csak pár köszönömöt kap nem elég motivációs tényező.
Az biztos, hogy most a sor közepén megyek ha lesz. Már mentem többször legelöl és leghátul rohangálva. Most csak élvezni szeretném.

Jackson, aki kérdi

Re: Hóparty II.

2010.09.24. 13:43

jackson írta:
MChris írta:Na Lepke akkor ide írhatod a tegnap esti telefonos témát!

Mikor?
Hol?
Meddig?
Milyen ruhában?
Hány fővel számolva?
Program?

És ki a főszervező? Mert erősen fogyóban a régi szervező gárda. Valószínűleg a hülyére dolgozza magát és csak pár köszönömöt kap nem elég motivációs tényező.
Az biztos, hogy most a sor közepén megyek ha lesz. Már mentem többször legelöl és leghátul rohangálva. Most csak élvezni szeretném.

Jackson, aki kérdi

Én nem vállalom! Nem a csak egy köszönömöt kap miatt de a tökömet is elhagytam Füreden (is) bele fáradtam a szervezésbe,erre fordított időre és pénzbe is.

Szintén élvezni akarom,olyan jó T.mezőn is :D

Lepke Te jössz,még a végén törölni kell a topikot,mert elmarad a tali :oops:

2010.09.24. 14:07

átgondolom, lehet vállalom. ki kell tűzni az időpontot, helyet, gyülekező helyét, időben ott lenni, indulni. előre utalni... oszt kész. a sort ki vezeti, nem érdekes :D

szóval lehet nekiugrom. ....hirtelen Visegrád jutott eszembe mint helyszín, de lehet ötletet adni.

2010.09.24. 14:11

Helo
Biztosan megtartjuk a Karácsony előtti találkozót
Csak telefonálnom kel pár klubtagnak hogy kivel lehetne ezt megszervezni
Nem akarok neveket írni hogy kikre számíthatok a szervezésbe
A mai napon hívni fogom a felhívni ŐKET telefonon
NEM kikapcsolni :lol:

2010.09.24. 14:20

Zoli! csak írok neked ide, mert ma lemerítettél, hogy "......a Labi száma jelenleg nem elérhető!...." :lol: :lol:

2010.09.24. 15:04

Jól van, megbeszéljük. Visegrádi vár alatt van egy nagy parkolós, régi étterem, sztem ott lehetne a kajálás. A Duna is egy kőhajításnyira, ha nem fagyunk szét és nem kell hozzá hókotró, le lehet menni a partra.

2010.09.24. 15:40

Labi írta:Jól van, megbeszéljük. Visegrádi vár alatt van egy nagy parkolós, régi étterem, sztem ott lehetne a kajálás. A Duna is egy kőhajításnyira, ha nem fagyunk szét és nem kell hozzá hókotró, le lehet menni a partra.

Megint Visegrád? Tavasszal is ott voltunk csak nem jöttél el!

2010.09.24. 15:56

MChris írta:
Labi írta:Jól van, megbeszéljük. Visegrádi vár alatt van egy nagy parkolós, régi étterem, sztem ott lehetne a kajálás. A Duna is egy kőhajításnyira, ha nem fagyunk szét és nem kell hozzá hókotró, le lehet menni a partra.

jó akkor legyen Vásárosnamény! ott is ismerek egy jó kis helyet! :wink:

2010.09.24. 16:10

Labi írta:
MChris írta:

jó akkor legyen Vásárosnamény! ott is ismerek egy jó kis helyet! :wink:

OK

WP kellene szállás :D

2010.09.24. 16:22

Oda sztem nem jönne Simi! :lol:

2010.09.24. 16:22

tényleg! mi lenne, ha az ország közepén lenne? így nem lehetne kifogás! :D

2010.09.24. 16:57

Srácok.

December 18. Szombat Istmételten a Hacienda söröző (nem munkanap, dec 11. szombat lesz az)
Reméljük nem lesz olyan havazás mint tavaly.
Meggyőztek, segitek én is a magam részéről, amiben tudok. Később lesznek infók a taliról.

2010.09.24. 17:21

Gyuri, ha kell szólj és segítek amiben tudok!

2010.09.24. 17:36

Labi írta:Gyuri, ha kell szólj és segítek amiben tudok!

Persze hogy kell. Mivel láttam, hogy Te írtad, hogy csinálnád, akkor én úgy gondolom, hogy én csatlakoztam hozzád. Viszont ott tavaly már rendeztük, beszéltem már a tulajjal, képbe vagyok, mi-hogy miért, így ezért bátorkodtam mondani. Zoli intézi, amit tud és segitünk neki :).
Nekem meg közel van, kitudok bármikor ugrani, Az évvégi tali nekem jobban tetszik (nem azért mert pest) hanem mert olyan nagy szerepet nem kap más, csak az összejövetelt. Az is pont elég néha, amikor rágják a füled. A köszönömökön meg majd felezünk ;)

2010.09.24. 20:10

Labi írta:Oda sztem nem jönne Simi! :lol:

De még az Oroszlán sem!

2010.09.24. 20:35

simi64 írta:
Labi írta:Oda sztem nem jönne Simi! :lol:

De még az Oroszlán sem!

na de így viszont tudsz jönni nem!?

2010.09.24. 20:49

Celtic írta:

Persze hogy kell. Mivel láttam, hogy Te írtad, hogy csinálnád, akkor én úgy gondolom, hogy én csatlakoztam hozzád. Viszont ott tavaly már rendeztük, beszéltem már a tulajjal, képbe vagyok, mi-hogy miért, így ezért bátorkodtam mondani. Zoli intézi, amit tud és segitünk neki :).
Nekem meg közel van, kitudok bármikor ugrani, Az évvégi tali nekem jobban tetszik (nem azért mert pest) hanem mert olyan nagy szerepet nem kap más, csak az összejövetelt. Az is pont elég néha, amikor rágják a füled. A köszönömökön meg majd felezünk ;)

Helo
Annyiban változik a dolog a helyszínen hogy NEM lehet majd bent DOHÁNYOZNI
A klubtagok 90%-a nem füstöl ezért a maradék 10% tekintettel van a többségre

2010.09.24. 21:01

lepke írta:
Celtic írta:

Helo

:taps: :taps:

azért valami ökröt süthetnénk kinn nem!?

2010.09.24. 21:10

Labi írta:
lepke írta:
Celtic írta:

Helo

:taps: :taps:

azért valami ökröt süthetnénk kinn nem!?

Már megint a dohányosok!!! Ez diszkrimináció velünk szenben!!!!
Téma lezárva

VigLink badge