![]() |
2010.09.24. 12:01
2010.09.24. 13:03
MChris írta:Na Lepke akkor ide írhatod a tegnap esti telefonos témát!
Malac lesz mert Yoli ígérte![]()
Mikor?
Hol?
Meddig?
Milyen ruhában?
Milyen kocsival (nem kérdés)
Hány fővel számolva?
Program?
2010.09.24. 13:43
jackson írta:MChris írta:Na Lepke akkor ide írhatod a tegnap esti telefonos témát!
Malac lesz mert Yoli ígérte![]()
Mikor?
Hol?
Meddig?
Milyen ruhában?
Milyen kocsival (nem kérdés)
Hány fővel számolva?
Program?
És ki a főszervező? Mert erősen fogyóban a régi szervező gárda. Valószínűleg a hülyére dolgozza magát és csak pár köszönömöt kap nem elég motivációs tényező.
Az biztos, hogy most a sor közepén megyek ha lesz. Már mentem többször legelöl és leghátul rohangálva. Most csak élvezni szeretném.
Jackson, aki kérdi
2010.09.24. 14:07
2010.09.24. 14:11
2010.09.24. 14:20
2010.09.24. 15:04
2010.09.24. 15:40
Labi írta:Jól van, megbeszéljük. Visegrádi vár alatt van egy nagy parkolós, régi étterem, sztem ott lehetne a kajálás. A Duna is egy kőhajításnyira, ha nem fagyunk szét és nem kell hozzá hókotró, le lehet menni a partra.
2010.09.24. 15:56
MChris írta:Labi írta:Jól van, megbeszéljük. Visegrádi vár alatt van egy nagy parkolós, régi étterem, sztem ott lehetne a kajálás. A Duna is egy kőhajításnyira, ha nem fagyunk szét és nem kell hozzá hókotró, le lehet menni a partra.
Megint Visegrád? Tavasszal is ott voltunk csak nem jöttél el!
2010.09.24. 16:10
Labi írta:MChris írta:Labi írta:Jól van, megbeszéljük. Visegrádi vár alatt van egy nagy parkolós, régi étterem, sztem ott lehetne a kajálás. A Duna is egy kőhajításnyira, ha nem fagyunk szét és nem kell hozzá hókotró, le lehet menni a partra.
Megint Visegrád? Tavasszal is ott voltunk csak nem jöttél el!
jó akkor legyen Vásárosnamény! ott is ismerek egy jó kis helyet!
2010.09.24. 16:22
2010.09.24. 16:22
2010.09.24. 16:57
2010.09.24. 17:21
2010.09.24. 17:36
Labi írta:Gyuri, ha kell szólj és segítek amiben tudok!
2010.09.24. 20:10
Labi írta:Oda sztem nem jönne Simi!
2010.09.24. 20:35
simi64 írta:Labi írta:Oda sztem nem jönne Simi!
De még az Oroszlán sem!
2010.09.24. 20:49
Celtic írta:Labi írta:Gyuri, ha kell szólj és segítek amiben tudok!
Persze hogy kell. Mivel láttam, hogy Te írtad, hogy csinálnád, akkor én úgy gondolom, hogy én csatlakoztam hozzád. Viszont ott tavaly már rendeztük, beszéltem már a tulajjal, képbe vagyok, mi-hogy miért, így ezért bátorkodtam mondani. Zoli intézi, amit tud és segitünk neki.
Nekem meg közel van, kitudok bármikor ugrani, Az évvégi tali nekem jobban tetszik (nem azért mert pest) hanem mert olyan nagy szerepet nem kap más, csak az összejövetelt. Az is pont elég néha, amikor rágják a füled. A köszönömökön meg majd felezünk
2010.09.24. 21:01
lepke írta:Celtic írta:Labi írta:Gyuri, ha kell szólj és segítek amiben tudok!
Persze hogy kell. Mivel láttam, hogy Te írtad, hogy csinálnád, akkor én úgy gondolom, hogy én csatlakoztam hozzád. Viszont ott tavaly már rendeztük, beszéltem már a tulajjal, képbe vagyok, mi-hogy miért, így ezért bátorkodtam mondani. Zoli intézi, amit tud és segitünk neki.
Nekem meg közel van, kitudok bármikor ugrani, Az évvégi tali nekem jobban tetszik (nem azért mert pest) hanem mert olyan nagy szerepet nem kap más, csak az összejövetelt. Az is pont elég néha, amikor rágják a füled. A köszönömökön meg majd felezünk
Helo
Annyiban változik a dolog a helyszínen hogy NEM lehet majd bent DOHÁNYOZNI
A klubtagok 90%-a nem füstöl ezért a maradék 10% tekintettel van a többségre
2010.09.24. 21:10
Labi írta:lepke írta:Celtic írta:Labi írta:Gyuri, ha kell szólj és segítek amiben tudok!
Helo
Annyiban változik a dolog a helyszínen hogy NEM lehet majd bent DOHÁNYOZNI
A klubtagok 90%-a nem füstöl ezért a maradék 10% tekintettel van a többségre
![]()
![]()
azért valami ökröt süthetnénk kinn nem!?